עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין להעלות כ- 200-400MHZ על מנת שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לHD4870 שבכוונתי לקנות בהמשך. לא מעוניין להגיע למצב בו אני מעלה מתחים למעבד או לזכרונות. אם אעלה את הבאס ב 20-40MHZ זה יעשה את העבודה? האם הזכרונות יעמדו בזה? איזה קירור מומלץ למעבד בתקציב של כ-100 שח? תודה.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  2. כחלק מהפרוייקטים שאני עובד עליהם עכשיו (חדר, מחשב) אני מעוניין להחליף את המאווררים במארז, המאווררים של TT רועשים לי מידי, ואני מחפש משהו שקט יותר אני מעוניין לקרר את הMOZART בדיוק כמו המחשב השני (SHARK), בעזרת מים נכון לעכשיו, הרכיב היחידי שיש לי זה משאבה (D5) מפאת חוסר תקציב (הכל יוצא על החדר, צבע, חשמל, פרקט , רהיטים), הנושא ידחה מעט (ובקרוב אני אקנה כ.מסך יותר רציני מהבזיון שיש לי עכשיו X550) אני דוחה מעט את רכישת רכיבי קירור המים. אני מעוניין במאווררים שיהיו שקטים, אך יעילים מאוד לסרקולציה כללית, וכמו כן, מאווררים המתאימים לקירור רדיאטור (שוב - שקט) יש לי קולרים ייעודיים לHDD שברשותי (2 ראפטורים, ודיסק נוסף, בקרוב עוד 2X750 ), שאותם אני אחבר לריאו בס כדי להשתיק אותם …

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

היום קיבלתי את הזיכרונות למזלי אך הופתעתי די לגלות כי הזיכרונות שיש ברשותי הם Single Sided ואני לא מבין למה.... קצת נתונים שיש על האריזה: 8L12864AL1065.8FE5 CL 1118Z WB בהמשך נראה למה הם מסוגלים נקווה שלא יאכזבו(ואני עדיין לא יודע איזה ציפ' יש שם) עריכה: לצערי CPU-Z מזהה כי הזיכרון הוא PC-6400 משום מה למרות שהיזכרונות בוודאות PC-8500 כנראה בעייה בתוכנה מסתבר שהרבה סובלים מזה: http://www.edgeofstability.com/images/x38lt/8400/445x9/445x9_333x800_3d06_l.jpg ויש לו זיכרון : 2x1GB OCZ PC2 9200 Reaper האם למישהו יש את אותם זיכרונות והוא הצליח לעשות איתם OC ? לפני שנחזיר אותם

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. מחפש ולא מוצא ביקורת/השוואה של גופי קירור מובילים לכרטיסי מסך. אשמח לקבל לינק בעיניין . תודה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  5. שלום, לכבוד הקיץ ,צריך לקנות עוד מאורר. כיום יש לי מארז סגיטה (הראשון לא החדש) עם שלושה מאוררים (אחד 120 מכניס מקדימה,80\90 מהדלת ועוד אחד מוציא מאחורה..כמובן שיש על המעבד AC 64) בכל אופן,הטמפ' הממוצעות הם בין 35-40 ואני חייב מאורר נוסף. חשבתי לשים אותו מתחת לכרטיס מסך. זה כדאי? יש מקום יותר יעיל? (בלי לקדוח חורים.) בכל אופן אני צריך המצלמה למאורר (120) בין 50-60 ש"ח שיעשה את העבודה (ובשקט) . תודה רבה ! נ.ב - זה כבר מוגזם. הלוח אם מגיע ל-47 מעלות לפי אוורסט ! החוטים במארז מסודרים וסירקולוציה נורמאלית לגמרה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. כנראה שביום חמישי הזה אני אסע לקנות את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 קראתי כמה מאמרים שהמעבד E7200 הוא אוברקלוקאבילי (איך שלא כותבים את זה).. 1. כמה אתם אומרים אני אגיע איתו עם קירור סטוק? 2. כמה אני אגיע בלי לעלות את המטח? 3. מה הטמפרטורות המומלצות לו? 4. בעתיד שיהיה לי עוד כסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד, איזה הכי טוב בתקציב של 200-250 שקל? (מומלץ שיהיה בחנות FOXPC) שאלות על קירור בכללי. לפי מה שאני יודע מקדימה להכניס אוויר מאחורה להוציא... 1. זה נכון? \/ 2. אם אני אקדח חור 80MM למעלה ואשים שם מאוור שמוציא אוויר זה יקרר אותו עוד? (הרי החום עולה למעלה אז במקום להשאר במארז הוא יצא) אני אחשוב על עוד שאלות אני אשאל.

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  7. אז ככה אחרי שאבנתי שהלוח שלי מזייף טמפרטורות. החלטתי שאני רוצה ליראות למה הוא מסוגל. אינה המיפרט שיש לי עכשיו. ואני צריך נוסחה לOC טוב ויציב. מעבד-E2180 2.0GHZ 1MB S775 לוח אם-Gigabyte 945GCM-S2L זיכרונות- Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 ספק כוח-500W ג'אנרי קירור למעבד-AC FREEZER 7 אני מעדיף נוסחה של הOC הכי גבוה שהצליחו להגיע עם הלוח הזה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by SubX,

Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by alon-h,

ברשתותי e4400 עם 2.0 GHZ ומידע שלי הוא מעבד מצוין ל OC והוא עובד עם טמפ' נמוכה. נכנסתי לביוס ולא מצאתי שם את האפשרות להעלות את השעון, איפה לא חיפשתי מה לא עשיתי הפכתי שם את ההגדרות (כמובן שהחזרתי לדיפולט) ולא הייתה לי אפשרות. ניסיתי לעשות דרך תוכנות וגם איתם הסתבכתי. עכשיו השאלה שלי האם יש אפשרות לשנות את הביוס. דרך אגב הלוח שלי הוא Intel Lemont DP965LT

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by itay127,

איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. מה עדיף: ZALMAN ZM-MFC1 או Scythe "Kama-Panel האם יש הצעות נוספות טובות וזולות יותר אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by JonyPony,

אינ קונה עוד מעט מחשב חדש ומוסיף לו את הBIG TYPHOON VX אבל אני רוצה להחליף לו את המאוורר למאוורר עם LEDים ירוקים (ושקט), אני רוצה שתהייה שליטה על המהירות דרך הלוח-אם אבל בשביל זה צריך חיבור 4 פינים, מישהו מכיר מאוורר מתאים או דרך להפוך מאוורר 3 פינים ל4?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by The Prophet,

שלום! המפרט שברשותי לעשות לו OC, הוא : P4 2.4GHZ MS - 6580 256MB OB ביצעתי, כרגע למעבד OC מ2.4GHZ ל2.626GHZ, יותר מזה הוא מתחיל לאבד יציבות בקול. אולי יש אפשרות לנעול את תדר הPCI/AGP, איך שהוא? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  15. Started by JonyPony,

אני מחפש מאווררים 80MM שקטים, עדיף עם LEDים ירוקים וחיבור 3 פינים כמו גם מאוורר עם LEDים ירוקים בגודל 120MM שקט עם חיבור 4 פינים. מישהו מכיר\יודע?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי דרך אופציית הATI OVERDRIVE בCC. איך אני יכול להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל? בעקרון הפעלתי את האופציה שעושה OC מבוקר (גם כן מבוקר זה פשוט העלה לי את השעון לכמעט מקסימום) ולאחר מכן הייתה לי נפילה במשחק. אני חושב שהכרטיס טיפה ניזוק כי יש לי לפעמים קצת עיוותים גרפיים במשחקים. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את ההגדרות למקור ולנעול את ההגדרות

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by tintin,

החלפתי את הלוח הקודם שלי ה DQ6 לASUS BLITZ ואת הזכרונות לתדר 1066 במקום ה 800 הביוס נורא מורכב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון איתו ויוכל ללמד אותי מה לשנות בביוס כדי להגיע לOC הקודם שעשיתי ואפילו יותר הOC הקודם שלי עם ה DQ6 P35 וה DOMINATOR 800 e6750 2.66@ 3.70 dominator 800@ 1100 מכפלה 8 מתח למעבד 1.46 מתח לזכרונות: 2.36 FSB +0.25 וציפסט +0.25 איך אני יכול להגדיר משהו דומה בלוח החדש ואפילו יותר טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  18. זה מה שאני רוצה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6195 נורא חבל לי לשלם 45% מהמחיר של המוצר עבור משלוח, מצד שני אין עוד משהו שאני ממש רוצה מנעה מחשבים. מה גם שיש לי איזשהו קצר איתם ואני לא מסמפט אותם באופן כללי. מישהו אולי יודע איפה למצוא את הדבר הזה באיזור ת"א? מה שחשוב לי זה מאוורר עם לדים כתומים (או AMBER). לא חשוב מה הקוטר שלו (למעשה עדיף קוטר קטן) או אם הוא שקט או יעיל. הדבר היחיד שמעניין אותי הוא הפן הויזואלי. וכן, הייתי יוצא לשוטט ברחובות בעצמי ולמצוא חנות שמוכרת את זה, ובטח היה לוקח לי קצת פחות מחודש למצוא, אבל לצערי אני קבור כל היום במשרד מעופש . הדברים שאני מוכן לעשות בשביל תקציב לאוברקלוקינג.....

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by kfir_dnd,

שלום, יש לי נייד די ישן (Compaq Presario 2500) עכשיו בנייד יש 3 מאווררים. אחד לא עובד בכלל, השני עושה המון רעש והשלישי עובד בסדר... עכשיו בחנות שממנה קניתי את הנייד אמרו לי שלא שווה לתקן כי לקנות חדש יהיה לי זול יותר... אז רציתי לשאול אם אתה מכירים מקום כלשהו שיוכל לעשות את התיקון במחיר סביר או מקום לקנות מאווררים חדשים + הסבר הרכבה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב מ-TMS ושהם יעשו לי עליו OC. המפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 399 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 564 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 השאלה היא במידה ויש לי עוד תקציב האם כדאי לקחת לצורכי OC מעבד טוב יותר כגון E4400? (עוד 200 ש"ח בערך) כיוון שלE2160 יש סה"כ רק 1 MB של cash? כמו כן, האם ה Freezer 7 pro יעשה טוב את העבודה ב-OC, אם אני רוצה להגיע ל…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. *כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  22. מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  23. אז ככה הלוח אם שלי הוא asrock k7vm3 כרטיס מסך מובנה ספק ככל הנראה גנרי משו כמו 300W זיכרונות 2X256 166MHZ והשני 200MHZ מעבד AMD 1800MHZ והגעתי בזיכרונות ל203 MHZ שזה ממש מצויין פעם זה לא נתן לי ל190 להגיע המעבד על 2150 עכשיו כמה עוד אפשר לדעתם? עם הקירור סטוק על 42 מעלות במנוחה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שמתי לב שלאחר עדכון לגרסאות האחרונות של הדרייבר של כרטיס המסך שלי, האם יש דרך להחזיר את האופציה? בדקתי גם ב7.10 וגם ב7.9.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  25. Started by omrih,

יש לי מחשב עם מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte GA-K8NXP-SLI כלומר חריץ 939 הוספתי לFSB עוד 40 עכשיו במקום 2000 MHZ יש לי 2400 האם אני יכל להוסיף עוד במאמץ המעבד מגיע ל 52 53 מעלות מה אומרים זה אפשרי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.