עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה דברים שארצה לציין: -אין תקציב כי אם יש קירור טוב ב 100 שקלים(פריזר פרו) אבל ב180 יש פי 3 יותר טוב אז אשקיע את ה180 האלה. -הצלחתי לעלות את התדר של המעבד ל2904 FSB אבל רק במתח של לא פחות מ1.5 וולט אז השאלה שלי היא עד כמה יעזור לי קירור חיצוני כי הבנתי שיש גבול לכמה מתח המעבד מסוגל לסבול לא משנה מה הטמפ'? והאם המתח הגבוה נובע בגלל הקירור סטוק?(לא הגיוני נכון?) -אני רוצה להגיע לתדר של בערך 3.7-3.8 +- ,הבעיה היא החשש שלי מהמתח הגבוה, מה אתם חושבים? תודה.

2. Started by desheh,

ראיתי בסירס (Sears), תחת הקטגוריה של מוצרי הרוטורים הקטנים (דרמלים למיניהם), 2 מוצרים. אחד של דרמל, ואחד של קראפטסמן, באותו טווח מחירים, אך לקרפטסמן יש מהירות משתנה, ו-75 ראשים, ולדרמל יש 2 מהירויות ו40 ראשים. השאלה שלי היא, האם יש הבדל באיכות של המוצר?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by Wreckovski,

מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

מישהו נתקל במוצר הזה בארץ: http://www.ionicproturbo.com ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. CoolerMaster CoolViva Pro Application NVIDIA GeForce 9600GT, 8800GTS 512MB (G92 Ver.), 8800GT, 8600 series, 8500 series, 7600 series, 7300 series ATI Radeon HD3870, HD3850, HD2900, HD2600, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1550 Dimensions 178.5 x 130 x 41 mm Weight 320 g Heat Sink Dimensions Copper base/ 3 heat pies/ Aluminum fin Heat Sink Material 145 x 112 x 38 mm Heat Pipes Dimensions Φ 6 mm Fan Dimension (W / H / D) Φ 74 x 22.5 mm Fan Speed 700~1800 ± 10% R.P.M. Fan Airflow 7.94 CFM Fan Air Pressure 2.272 mmH2O Bearing Type 2 ball bearing Fan Life Expectancy 50, 000 hours Fan Noise Level (dB-A) 20 dBA Connector 4 pin Rat…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by eladhor7,

אפשר מדריך בעברית איך לפתוח את המכפלה במעבדי amd. המעבד שלי הוא - amd 2600 xp barton + וגם איך אני בדק אם המכפלה שלי פתוחה, או סגורה? במדריכים באתר הזא, לא הבנתי מה הם אמרו, כדי לבדוק את המכפלה

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  7. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש לקנות מאוורר למארז של חברת Thermaltake דגם A1214 אני לא מצליח למצוא את המאוורר הנ"ל בשום חנות. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (חוץ מ"פנדה" כי אין להם אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב). תודה !

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. שאלתי בפורום מחשבים ניידים ושם לא ידעו לענות לי...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. לא יודע אם זה המקום , פשוט פה היה ניראלי הכי הגיוני בכול מקרה עשיתי 3dmark03 אבל שאני מסיים תבדיקה הוא לא נותן לי לראות תוצאות באתר .... כנראה בגלל שצריך גרסה בתשלום מה לעשות ? איפה אני יכול למצוא תוצאות ? חיפשתי בגוגל ואיפה לא ...

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  10. Started by xtract1,

התקנתי אוורסט...הוא אומר לי שהטמפ' של המעבד שהוא קורא לו CPU היא 33 ויש מתחת CORE1 CORE 2...שזה כמובן כל ליבה (יש לי כפול ליבה)..אז הוא רושם שליבה אחת 38 והשניה 39...וההפרש מובן... ההפרש שלא מובן הוא בין ה33 לבין ה39 של הליבות... מזה אומר?1

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by shibby15,

כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  12. היה לי לוח אסוס p5b deluxe עשה לי בעיה עם הזכרונות קורסייר 8500 2 ג'יגה המעבד שלי נותן עד 3.4 אבל כשה אני מנסה לתת לו 8X425 כמו בלוח הקודם הוא לא נדלק אותו מתח למעבד זכרונות עובדים על 533 על מתח 1.9 רק לשם הבדיקה כמה שנתתי מתח לצ'יפ המחשב לא רוצה להדלק על הבאס הזה כבר השתגעתי עם משהו יוכל לעזור לי ממש תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by israel_0,

קניתי מחשב השבוע2600 XP BARTON 1.9 GHZ לוח GIGABYTE 7S748-L http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/7s748-l/7s748l-1.htm זיכרון 256 3200 2.5CL A-DATA 3D CLUB RADEON 9200SE האם ישלמשהו נסיון ב OC לגבי הלוח הנ"ל כיוון זיכרונות ומתחים להגיע ל2300 מהירות???? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. המפרט שלי הוא: לוח אם: Foxconn 945G7MD8KS2H תמונה:http://www.zap.co.il/compModels.asp?...odel_id=479168 מעבד: intel core 2 E6300 1.86GHZ כרטיס מסך:Gainward nVIDIA GeForce 7100GS 128MB Up To 512MB PCIe אפשר לראות אותו פה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?...odel_id=473483# זכרונות: transcend 1024MB 333MHZ (2x512) ספק כוח:ATX P-4 500W ATX 12V (DR-B500E) תמונה:http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=ATX500&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ויש לי 2 מאווררים רגילים(נראה לי 80mm)ואחד גדול(120mm) ומאוורר של המעבד שקיבלתי מקורי של אינטל אני רוצה לעשות OC לכולם אבל השאלה שלי זה אם הספק יחזיק לי אותם אחרי OC ואם לו תנו לי ספק טוב במחיר נמוך.ואם האוורור מספ…

15. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי מחשב עם מעבד 820D,והוא תמיד בלואד של 40-90 .. בקיצור הורדתי את התוכנות שמפריעות וזה..הלואד ירד אבל עדיין יש לו מעלות של 50-70 והמאוורר רק על 1500(של המעבד) כדאי להחליף קירור?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. יש לי עכבר כזה: Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse http://www.pch.co.il/assets/big/ns+eye_.jpg http://www.pch.co.il/assets/thumb/ns+eye.jpg ואני רוצה להחליף את החלק התחתון הכחול שלו לחק כזה שקוף שיראו את האור מהלד!!! יש כזה חלק למכירה בכלל בחנויות??? ואם כן איפה אפשר לקנות?? החלק שאני רוצה הוא כזה : http://www.pch.co.il/assets/big/wmo_microsoft.jpg הבעיה היא שלגניוס אין את החלק הזה ולמיקרוסופט ולעוד כמה חברות

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מעבד amd 3800+ 64 dual לוח: asus m2v-mx לאחר שלא הצלחתי להפעיל את תוכנת Cool'n'quiet אני שוקל להשתמש בתוכנת crystal cpuid קראתי כי היא מורידה את תדר המעבד והמתח של המעבד כמו שהדברייבר של AMD. האם משיהו השתמש בתוכנה ? יש מומלץ / לא מומלץ להשתמש בהפחתת מתח למעבד? שאלה נוספת: בביוס יש אופציה שנקראת acpi 2 (כרגע לא פעיל בברירת מחדל) - הבנתי שזה קשור לניהול צריכת החשמל אבל אני לא יודע בדיוק מה זה. האם צריך להפעיל את האופציה הנ"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. אורח גיל
    Started by אורח גיל,

שלום, בעבר ביצעתי אובר קלוק על מחשב ישן, היום יש לי לוח מתקדם יותר עם מלא פיטצרים. אני זוכר שהדבר הראשון שעשיתי היה להביא את הזכרון עם המעבד 1:1 , כרגע אני ב1:12 ואין לי מושג איך להמהיר אותו. יש מלא מלא תפריטים בביוס וחשבתי אוליי לאלו ממכם עם הנסיון תוכלו לעזור לי היכן להתחיל. אני רוצה להעלות תמונות רלוונטיות על המערכת שלי אבל לא מצאתי איך , אין פה אפשרות להעלות תמונות? אני משתמש במערכת קירור מים של corsair תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  19. כבר 3 שנים הוא יושב והצטבר בו מלא אבק אז החלטתי לפרק אותו לנקות ולהרכיב מחדש. קניתי משחה טרמית...(לא משהו יקר היא עולה 10 שקל רשום עליה star) יש לי כמה שאלות: 1.אם המעבד שלי הגיע ל-90 מעלות ויותר זה מומלץ לעשות את זה? 2.האם המשחה שקניתי מספיק טובה? 3. אם לעשות את זה מה בידיוק אני עושה ואיך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. החלפתי את קירור הסטוק של ה-Q9300 ב-AC FREEZER PRO 7. אומנם טמפ' המעבד (CPU) ירדה פלאים וכרגע עומדת על 31 מעלות, אבל השינוי ב-CORE TEMPS הוא ממש מזערי. אולי מעלה אחת או שתיים. אז מה בעצם ההבדל בין ה-cpu temp ל-core temp?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי 6A19 מבית קומפיוקייס, ואני רוצה לשפר לו את זרימת האוויר, כרגע יש לו 120 קידמי של וואנטק סטלט' שדוחף ממש מעט 53CFM וגלובפאן אחורי שדוחף משהו כמו 60+-. אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80 מ"מ בדלת ו92 מ"מ בגג, ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים להם פילטרים כאלה לסנן את האוויר שיהיה כמה שפחות אבק, איך אני עושה את זה? זה יהיה מספיק טוב, או שצריך אולי שני 80 מ"מ בדלת? המלצות למאווררים גם יכולות לעזור. וכמה טיפים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל יתקבלו בברכה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לייצר ארובה להתקנה בחלקו האחורי של המארז, מבפנים, אשר תשאב את האוויר מאזור המעבד והצ'יפסט ותזרוק אותו אל מחוץ למארז. מאוורר נוסף יכניס אוויר ויותקן מתחת לארובה. לצורך כך אני צריך חומר פולימרי כלשהו שאוכל לחבר בתוכו את המאוורר (או לחילופין, להבריג אותו למאוורר שמחובר למארז בעצמו). הרעיון המרכזי הוא כזה: | ===============| |F| --> --> --> |A| |N| ===============| | |F| <-- <-- <-- |A| |N| …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by rosesr,

אם איזה מאוור כדאי לקחת את הAX7 ואיפו קונים? איזה מארז וספק כדאי לקחת למחשב AMD בלי OC?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by -AKEL-,

זה הנתונים לפי הבדיקה שעשיתי עם המולטימטר: 20/24 פינים רגיל - חוט אדום - 5.13 חוט צהוב - 12.26 חוט כתום - 3.36 במאמץ - חוט אדום - 5.15 חוט צהוב - 12.17 חוט כתוב - 3.36 מולקס רגיל - חוט אדום - 5.11 חוט צהוב - 12.20 במאמץ - חוט אדום - 5.12 חוט צהוב - 12.11

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  25. היי, ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב בכל מקרה אני חושב שזה החיישן שהוצאתי(הוא חיצוני ? ) שהיה על ההיטסינק של המעבד עכשיו בינתיים שמתי אותו במצב כזה שייגע בהיטסינק ולא יזוז(לא שזה כזה משנה אבל לכל מקרה שיהיה דיווח) ולפני זה הוא היה איך שהוא בין ההיטסינק למאוורר, איך אני מחזיר אותו לשם ? חשבתי לשים אותו דרך המאוורר שייגע בהיטסינק אבל אני לא חושב שהמאוורר ישרוד הפרעה רצינית בדרך כשהוא מסתובב 60 פעם בשנייה (סתם בצחוק ;D ) ושאלה לגבי המאוורר- אני פוחד למרוח משחה טרמית אבל אם שמתי לב טוב המאוורר ניתן לניתוק מההיטסינק של המעבד ללא הורדת ההיטסינק נכון ? תודה מראש ומצטער על השאלות הטיפשיות :-\

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.