עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bebers,

האם המחשב שלי מסוגל לקבל על עצמו אובר משמעותי ולא מינימלי של איזה 200 מה"צ הזכרונות איכותיים הלוח סבבה ומעבד טוב.... יש את המפרט בחתימה שלי! תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by hagay21,

רציתי לדעת איזה משאבה כדאי לקנות ומה פלוס מינוס אמור להיות הספק דחיסת המים שלה? אני מקרר מעבד גשר צפוני וכרטיס מסך בו זמנית.............. האם אתם ממליצים על משאבה ספציפית מה עדיף יבשה או רטובה? האם רדיאטור של קטנוע יתאים (הוא ניראה לי + - בגודל של מערכת קירור מים וגם עשוי נחושת) אחרי שאני מסיים להרכיב איך אני מוציא אויר מהמערכת? מה עדיף לבנות או לקנות מוכנה? אני מוכן להשקיע עד 1300 מישהוא מכיר גוף קירור מים לכרטיס מסך x800 שיושב גם על הזיכרונות?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש. רשמתי גם בפורום של כרטיסי מסך כי לא שמתי לב בהתחלה שיש חלק רק על קירור תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  4. Started by haimon_v,

חבר'ה - אני מעונין לעשות oc רק לכרטיס מסך בעזרת riva. לאיזה מהירויות הצלחתם להגיע? המהירויות המקוריות הן 450 ו 660, עליהם קיבלתי 4199 ב06. העלתי ל 470 ו 680 וקיבלתי 4352. אפשר להעלות עוד? האם אראה שיפור במשחקים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

אני רוצה לקנות את ה Tuniq Tower 120 אבל אני רואה פה בהמלצות את ה 8700 של ZALMAN - אז השאלה היא מה כל כך טוב בזלמאן הזה !?!?! לפי השוואת שאני ראיתי הוא בכלל לא מתקרב אל ה TUNIQ (וה TUNIQ בכלל כמעט ברמה של ULTRA 120 EXTREM) אבל עולה יותר ממנו !!! אולי מה שאני ראיתי זה השוואת ישנות אל מערכות ישנות, אז אפשר הסבר לגבי ה 8700 למה הוא טוב והשוואת שלו על המערכות החדשות. (הינה זה מה שאני ראיתי http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=4 אין שם את ה 8700 אבל יש את ה 9700 שיותר טוב ממנו)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

עידכנתי דרייבר חדש בגלל STALKER ל-93.71.(היה לי 84.21). עתה הוא לא שומר לי את ה-OC!ניסיתי להסיר את RIVA ולהתקין שוב=ללא תועלת. ניסיתי להסיר את NV ולהתקין=ללא תועלת. משום מה הוא גם מראה לי UNDERCLOCK של הזיכרונות! יש למישהו רעיון?או יכול להיות שהדרייבר דפוק?

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  7. הלוח החדש הוא הasus a7n8x-x מה יכולות האוברקלוק של הלוח הזה?

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  8. שלום חברים, יש לי זיכרונות DDR500 VIESTA של חברת ADATA. עד לא מזמן היו לי 2 של 512MB ורצתי על DDR500 כשמעבד מואץ מ-2.4 ל-3.0. המעבד שלי קריר במיוחד (בשיא המאמץ 40מעלות) והזיכרונות קרירים יחסית גם כן (בזמנו היו על 40 במאמץ בזכות מאוורר מולם). לפני כמה ימים הוספתי עוד 2 סטיקים זהים. חיברתי אותם, ובאותו הבאס התחילו להיות לי שגיאות בזיכרון (בדקתי גם עם מתח גבוה יותר של 2.75 וגם עם 2.65, ותזמונים גם נורמאליים, וגם 3-4-4-8 ליתר ביטחון). MEMTST מצא שגיאה אחת על כל 100% סך הכל (כל פעם בחלק אחר של הזיכרון כך שאין איזה סטיק מסוים שדפוק. הזיכרונות עכשיו חמים יותר כיוון שיש מסביבם פחות מקום לקירור (כיוון שיש עוד 2 סטיקים) אבל הם עדיין לא עוברים את ה-50 מעלות בשיא של המאמץ אחרי שעתיים…

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  9. Started by leahd3,

תיהנו https://www.youtube.com/watch?v=Yq1Zr4Xl0uo

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by lover323,

יש ברשותי Radeon 9200 128mb של Gigabyte היתי רוצה לעשות לו OC קליל בלי הוספת גופי קירור (הוא בא עם מאורר עלו) כמה להאיץ אותו ואיך?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by nw,

במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by jambo,

קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by nimrodim,

להנאתכם: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52004

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by ElemenTal,

כאשר ארצה לעשות OC למעבד ה Q6600 שלי (לוח אם DS3L) האם תוכלו להביא לי את מה שאני צריך לשנות בביוס ? חבר שלי שמבין קצת אומר שהוא יודע לעשות OC ואם הוא ירצה לעשות הוא רק צריך לשנות את ההגדרות בלוח בצורה נכונה - שאת זה הוא לא יודע. אז גם בשבילי וגם בשבילו (יש לנו אותו לוח ומעבד) מה הם ההגדרות שצריך לסים בלוח ? עוד כמה שאלות: 1. אחרי שהבנתי ש OC זה לא כזה מפחיד וחשבתי שזה די קל התחלתי לראות תגובות של אנשים (פה) שאומרים שהם לא מצליחים לסדר את יחסי הזכרונות ודברים כאלה, ממה זה נובע והאם זה יכול לקרות לי ? 2. משהו שלא הבנתי - כשעושים OC אז גם הלוח והזכרונות עוברים המהרה, או שזה פשוט בחירה של המתמש ביחסים ? אם עשיתי OC למעבד ולא נגעתי ביחסים אז גם הזכרון עבר OC אז אני יכול לבחור …

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  16. לא לענות פה בבקשה, יש כפילות בטעות. ADMIN, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. בוקר טוב, קניתי מחשב חדש והמעבד שלי 3.0 גיגה הרץ 64 ביט של אינטל. אוורסט מראה לי באדום למטה CPU - 58 מעלות רציתי לדעת האם זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  18. Started by wow,

אני שם לו בלוק לקירור מים של זלמן. ואגב אם אני עושה לו OC עד לאיזה רמה של כרטיס אחר הוא יכול להגיע (בערך) ??

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  19. Started by gmos,

אני חדש פה.. ואני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי Intel Pentium 4 1.80 GHz תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by BomBast,

אם אני ינצל אותו דרך ATItool עד הסוף יהיה שיפור או לא ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by Refael Azi,

מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי זיכרונות333 kingmax עכשיו הם מכוונים אצלי בביוס על 6 2 2 2 by spd עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לסחוט מהם את המירב המחשב עולה במצב1:1 על 9 4 4 3 אבל יש קריסות במערכת אני עומד כרגע על fsb 204 איזה תיזמונים נחשבים טובים ואיך אפשר לשפר תודה מראש לכול העונים

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  23. Started by TC,

אני בעלים של IS7-E חדש דנדש וגם SLK800U... עכשיו כדי להרכיב תSLK צריך להעיף את ה RETENTION MODULE (הדבר השחור שמסביב לסוקט) איך עושים את זה ?! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by netanel38121,

ב 3D מארק אני מקבל את התוצאה הבאה רציתי לדעת אם היא בסדר '>http://www.2send.us/"] 8800GTS 640MB מעבד 6300 הכרטיס מסך על 665 Core וזיכרונות 1000 המעבד FBS 330 אני מתכוון לעשות עוד OC למעבד .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.