עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מעוניין להחליף את המאוורר שעל ההיטסינק שלי בזה של הוולקנו 6 אז אם משהו יודע איפה ניתן לקנות אחד כזה שישלח לי הודעה בפרטי כדי לא לעשות פרסום

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  2. http://www.rautermods.cjb.net/ יש שם מוד לעכבר ... ממש מגניב ... עוד לא שמעתי על אחד כזה ..... אבל בהקדם אני מוריד את העכברים הישנים שלי מהבוידם ועושה ניסווים ..... ממש דברים יפים .... גם המוד על הפלאפון חביב ....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך בלוקים צינרות משאבה וו..?? כמה כסף אני צריך להשקיע נגיד 500 שקל יספיק? ומדובר על ברדיאטור ענקק אז הוא יכול לעבוד פסיבי? תמונות בהמשך..

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by sAXIn,

המעבד המדובר אצלי יותר מחצי שנה, הוא רץ יפה על EPOX 8K3A ניסיתי בעבר 2 נסיונות פתיחת המכפיל אך שתיהם ללא הצלחה, הבעיה שלאחר חיבור נקודות הL1, לאחר חצי שעה של PRIME פתעום המחשס נתקע עושה RESET וחוזר למכפילים של 11 (בסיסי) ומעלה (ז"א =-> L1 מקוצר לגוף) לא משנה..... עד לפני שבוע הייתי על WIN98SE הייתי על 12X141 = 1692 יציב בלי שום בעיות .... הXP PRO לא אהס את זה עד מאוד עכשיו על 11X141 = 1551 שזה כלום ... (למה הוצאתי 300 ש"ח על SLK800 ???!!!) השאילה למישהוא שביצע פתיחה מוצלחת של Palamino ושמחזיקה לאורך זמן 1. מה החומר המועדף לבידוד ה"חורים" הקטנים בין ה L1 ? 2. מה החומר המועדף לחיבור הגשרים (L1) , והיכן ניתן להשיג ? 3. שאר המלצות יתקבלו בחום!!!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. על הזכרונות של טוינמוס כמעט שאין לי מידע, למשל אני יודע שבוינבונד עדיף את ה-CH5.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by bono_71,

שלום לכולם. אני מחפש קירור חדש,יש המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  7. Started by gshhar,

מה בדיוק עושה לוח אם לטוב ל-OC ? בזמנו המליצו לי על ה-ABIT NF7-SL v2.0 אבל לבסוף הלכתי על ה-A7N8X דלוקס V2 בגלל מחיר ממש נמוך ממחירו בשוק שהוצע לי. אז אני עכשיו רוצה לדעת מה עושה את האביט ללוח טוב יותר ל-OC מאשר האסוס? מה יש באביט שאין לי באסוס?(אני שואל כי אני לא מבין בזה אבל ממש מעוניין לעשות OC)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by EliranB,

איזה קירור נחשב טוב היום לתושבת S775 עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  10. למשל כדי להוריד טמפרטורות וכל זה באמת צריך תדר 2d כזה גבוה?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  11. מה אפשר לעשות במחיר הזה? חשבתי על אלה 1. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=3514 2. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=4137 http://www.bytesizedreviews.com/index.php?rev_id=290&page=1&action=reviews 3. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=202&products_id=20704

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  12. Started by nrox76,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה בקשר לSPEED FUN. אני רואה שם 4 טמפ'. TEMP3 היא כנראה של המעבד (בגלל שהיא הכי גבוהה). אכשיו אין לי מושג מה זה שתי הטמפ' הנוספות (TEMP2 & TEMP3). נכנסתי ל BIOS וראיתי שם רק שתי טמפ' של המעבד והשנייה של המערכת. איך אני יכול לגלות של מה הטמפ' הללו?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  14. Started by Killer Storm,

אני לא יודע איך אני משדרג את הביוס של הFX5200 ל5200Ultra או יותר איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. יש לי gf4 ti 4600 ואני רוצה לקרר אותו עוד קצת כדי שיהיה יציב בOC. יש לי היטסינק של זלמן ואת ה"ידית" שמחזיקה את המאוורר מעליו. על הידית יש עוד מקום לתלות מאוורר, בדיוק מעל כרטיס המסך. חשבתי לתלות שם מאוורר ג'נרי 80ממ כדי שיקרר קצת. הבעיה היא שהמאוורר של הכרטיס פולט אוויר לכיוון שבו המאוור אמור לדחוף את האוויר. האם יש מצב שזה יפגום במאוורר של הכרטיס? או שאין לי מה לדאוג הנה תמונה (יש קישור למקרה שהתמונה לא תעבוד..) http://ag-or.i8.com/cgi-bin/i/Oren/IMAG0050.JPG

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש: DFI NF4 ULTRA INFINITY SHAPPIRE RADEON X800GTO AMD Athlon64 3200+ (Venice core) AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD DDR400 512MB HYNIX x2 MAXTOR 200GB 7200 8M CASE ספק כוח ג'נרי 500W LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software Zippy HEBREW wheel scroll and volume up volume down Logitech S90 -36 V DDR Memory Heatsink x2 הבעיה היא בOC לכרטיס מסך, עם הזכרונות אני מגיע בכיף ל-600MHZ, בעוד שהליבה משום מה נתקעת ב-530MHZ. חשוב לציין שהליבה היא R480, ושמעתי על אנשים שהגיעו עם אותו כרטיס ואותה ליבה ל-590MHZ! כמו כן, קיררתי את הכרטיס טוב ע"י מאוורר חזק שהוריד לו את הטמפ' טוב, ועדיין לא הצלחתי לעבור את ה530MHZ לליבה. האם יית…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by zilbermm,

המאוורר ב GEFORCE 4 שלי הפסיק להסתובב, היכן ניתן להשיג אחד חדש וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  18. מה הנתונים שלו ? הוא רועש ? עדיף מניסיון אישי.. על כמה מעלות+- יהיה פרסקוט 3 גיגה הרץ 1 מגה קאש איתו ?

19. Started by THE FOX,

במאורר 92 הרעש מורגש הרבה יותר, מה ניתן לעשות כדיי להיפטר מן רעש מנוע זה? מין טיקים שכאלה :-\ חשבתי אולי לשים גריז אחר , אולי זה יעזור?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. פשוט חבר שלי יכול להשיג לי את המאוורר הזה http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/extreme.htm במחיר טוב... הוא טוב בשביל מעבד Intel P4 3.00 GHz 478 Socket ?? ובכלל האם זו חברה איכותית שאפשר לסמוך עליה? ועוד משהו... איך אני יכול לעשות שהתוכנה Asus Probe תזהה את המאוורר שלי במארז (סתם מאוורר שתקוע בדלת של המארז) תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. שלום לכולם ויום טוב. ברצוני להיות עם התדר הנוכחי שאני נמצא בו (2800 MHZ ) אך לעבוד כשהזיכרונות פועלים בתדר של 667 .. אני משתמש עם הקירור Big Typhoon VX פרטים : מה אוכל לעשות בנידון ?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.

23. Started by bezangeloo,

ג'נרית, איכותית? תודה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי איך לקבוע כמה LOOPS לשים בתוכנה 3DMARK06???

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  25. RTHDRIBL (קיצור של Real-Time High Dynamic Range Image-Base Lightning. כן, שם ארוך ) נמצאת בשטח כבר 3 שנים, אבל אני עדיין מוצא אותה כתוכנת המאמץ היעילה ביותר. מי שרוצה לסחוט את המיץ מכרטיס המסך שלו וגם ליהנות מהמחזה, מוזמן להוריד אותה מכאן. פשוט להפעיל ולמדוד את הטמפרטורה ברקע

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.