אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום מה קורה? אני ישמח אם תגידו לי עד כמה אני יכול להגיע עם מעבד P4 1700 עם הסוקט הישן 423 ו256 CACHE ולוח אם P4T לא TE אלא הישן יותר אז אני ישמח עם תענו לי בערך תודה~!
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג חזק לליבת הכרטיס ואני מעוניין להתקין היטסינק עם קירור אוויר חזק מאוד, רעש לא מעניין אותי אבל מה אני יכול להתקין ולעשות כדי לחבר היטסינק גדול ויעיל ומאוורר קטלני ? איזה היטסינק ומאוורר יעשו את העבודה ? : ???
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי ASUS GEFORCE 3 TI 500 64 MB, ויש לי אפשרות לשנות את הקלואקינג או מה שזה לא יהיה גם אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח מה שאני יודע שזה דבר שמשפיע על המהירות של הכרטיס ואם אני מעלה את זה אז דברים יעבדו לי יותר טוב אבל אם אני מגזים אז אני יהרוס! ה C0RE CLOAC FREQUENCY הוא על 240 מגה הרץ וה MEMORY CLOACK FREQUENCY הוא על 500 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות את זה כדי שמשחקים יעבדו לי יותר טוב אבל דיר באלק אני לא רוצה להרוס בנוסף אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק הקלואקינג הזה עושה ומה זה המגה הרץ הזה שלו ואיך אני אדע מתי זה יהרוס לי ומתי לא או כל דבר אחר שאתם יודעים אני אשמח!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא מתכוון למגירות קירור אלא (לפי מה שהבנתי שככה צריך לשים אותו) מתחת להארדיסק. אני רואה שבמארז שלי יש רווחים מקום שמחזיק את ההארדיסק ויש 4 מוטות אנכיים כלפי מטה עם מקום להברגה. שם צריך להבריג את המאוורר איכשהו או שבמקום אחר ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית! ניסיתי להוסיף מאוורר למחשב שלי (פנטיום 4 1.4 עם לוח אינטל גאריבלדי) ומשהו כניראה השתבש התהליך. עשיתי את מה שאמרו במדריך ולקחתי מאוורר מספק ישן הוספתי לו חיבור וחיברתי אותו לשקע FAN על הלוח אם. פתחתי את המחשב שמח, המאוורר התחיל לפעול עד ש :-\ פתאום המחשב נכבה, ישר ידעתי שמשהו רציני השתבש. עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אין טיפת סימן חיים! ואני ממש עצבני . בכל מיקרה לדעתי הלך הספק, נכון? או שהלך הלוח אם? מה לעשות? ושאלה חשובה היא האם יש סיכוי שהלך לי כרטיס Geforce 4 ti 4600 שהבאתי מארה"ב. הוא התקלקל כבר פעם אחת והיה סיפור שלם להחזיר אותו ולקבל חדש... בכל מיקרה כל תשובה תעזור. בתודה מוומוו
-
שלום לכולם היום הוספתי חלון למארז ושמתי לב שנוצר חשמל סטטי די במהירות יענו אחרי כמה דקות שהמחשב פועל איך הו נוצר והאם הוא יכול לעשות איזה נזק? תודה רבה HOT-DOG
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- לאחרונה ניתנה בידי מצלמה כך שצילמתי את המחשב החדש שלי.. לא ממש השקעתי והעריכה על הפנים אבל בכל זאת צילמתי את המארז שלי עם קצת מודינג של צבע ואת החדר שלי - יצא נחמד.. אז תורידיו את הסרטון ותהנו! אל תשכחו לכנות ברמקולים שלי! יאללה חופשה נעימה אני מחכה לתגובותיכם! {תעשו העתק הדבק לקישור} http://b0necrack3r.tripod.com/pcmod.wmv
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE GA-7ZXE ו- AMD ATHLON XP 1600+. יש לי את ההיט סינק ספייר החדש. יש לו קליפס מגעיל, ואחרי מאמצים רבים לא הצלחתי להוציא את ההיט סינק מהמקום וכמעט פגעתי בלוח. איך לעזאזל אני מוציא את ההיט סינק? מה הם רוצים, שאני אתלוש אותו מהמקום? יובל קיו.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עשיתי oc והעלתי את מהירות המעבד .. אבל כשהמחשב נדלק זה כותב את אותה מהירות שהייתה בהתחלה ואני לא מרגיש שינוי בביצועים.. מה לדעתכם הבעיה? יש לי מעבד פנטיום 2 350 מגה הרץ
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 4 1700 וGeforce2 mx 200 איך אני יכול לעשות שהמעבד יעבוד כ
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
MBM מראה לי את התצוגה הבאה (שבב של SIS, אגב): 26 40 49 זה נשמע לי ממש טוב יחסית למעבדי AMD. אגב, ה 26 כל הזמן משתנה כל כמה דקות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם DBS77 נחשב רועש או רועש מאוד או רועש בצורה בלתי נסבלת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לחסוך לי את החיפוש? חוץ מ"קשיוף" יש עוד חנויות יחסית זולות עם מגוון רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hitechmods.com/mods/surfboard/cable_modem.shtml LOL :lol: ROTFL
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מע' מבוססת RDRAM 1066 ואני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי לחסוך כמה מאות שקלים, לקנות 4.2 במקום ה 2.53 שהתכוונתי לקנות, ולעשות לו אוברקלוק מיקרוסקופי של העלאת הFSB ב7-8 MHZ, יש לי מארז אנרמקס עם 4 מאווררים ואת הHSF הסטנדרטי שאני אקבל עם ה2.4, 1) האם מספיק רק לשנות את ההגדרה בביוס (ללא העלאת מתח)? 2) מדאיג אותי הנושא של הריסת כרטיסי הPCI & AGP ע"י העלאת הFSB, האם בלוח שאני אקנה (GB 8IHXP) יש נעילה של המהירות לכרטיסים אלה? 3) האם לוח האם מסוגל גם הוא להוסיף עוד 7-8 MHZ למהירות ללא תקלות? 4) -\\- לגבי מהירות הFSB של זיכרון ה1066
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 8500 RETAIL ורציתי לבדוק את הטמפ שלו ומה היא טמפ מומלצת של כרטיס מסך? :jump:
-
אהלן אחרי שצבעת את המארז, אני מעוניין למרוח לקה כדי שהצבע יהיה מוגן ותהיה לו עוד שכבה וגם כדי שהוא יראה מבריק, אמרו לי לקנות צבע וניש, למישהו יש מושג היכן אני משיג את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-