אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
תוכנת Ai Booster של Asus דורשת Reset כשמשנים את ה FSB באופן ידני. יש פיתרון אחר שלא דורש RESET? [דא"ג, יש להם פיצ'ר שנקרא Ai NOS שמשנה דינאמית את מהירות ה FSB (בין היתר), אבל הוא עושה זאת באופן אוטומטי, ולכן לא עונה לצרכי]
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המוכר בחנות הודיע לי שמאוורר zalman CNPS9500 לא מתאים ללוח-אם Intel D975XBXLKR. האם זה נכון? קישור: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_775_eng.html
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=246&var2=0
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק טמפרטורת ליבה של כרטיס מסך RADEON 9200 ? ומה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה שלו? בתודה manorking
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני דיי סגור כבר על המפרט החדש שלי ויש לי כבר מעבד וכרטיס מסך חדשים אבל על הזכרון אני לא סגור כל כך. אני בעקרון רוצה לקנות את ה TwinMos 512 מגה כי הוא גם זול וגם לא אוברקלוקר גרוע, אבל בכל זאת תיזמונים של CAS 2 לא בטוח שהוא יעבוד בבאס גבוה. אז אני לא כל כך בטוח שהאם להשקיע ב Corsair 256 מגה בעל CAS 2 בטוח שהחברה מתחייבת עליו או שהשיפור לא יהיה כל כך גדול ואני יכול בשקט לקנות את ה TwinMos? אני חושב שזה שייך לכאן ולא ל פורום מעבדים וזכרונות כי יש כאן אנשים שיותר מבינים מה מתאים ל OC. אם צריך תעבירו בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אם כן אשמח להבין כיצד , וכמה מומלץ ל8800GT או שכדאי להריץ את ה FIND OPTIMAL למרות שהרצתי את זה אבל אני לא כל כך מצליח להוציא תא זה לפועל וכמו כן מה מומלץ גבי המאוור , קראתי הרבה תרדים בפורום אבל הם לא התיחסו לתכונה החדשה הזאתי של לוח הבקרה ש לNVIDIA תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ga-7vtx ואני לא מצליח להעלות את הוולט של המעבד כלומר הvcore נכנסתי לביוס ראתי אפשרות עם vcore אבל אין שם אפשרות להעלות אותו?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי (מפרט בצד) נמצאת בOC כבר כשנה ועד לא מזמן לא היו בעיות מיוחדות. אבל לאחרונה שמתי לב שלפעמים אחרי איתחול של המחשב ה-OC מתאפס והמחשב חוזר להגדרות ברירת-מחדל. וכשאני מחזיר אותו ל-OC הכ.מסך "קופא" כנראה כני פי המאוורר מסתובב על 100% ואין תמונה (כן,אני נועל את התדר אפיק PCI-E). ואז אני נאלץ לכבות ולחכות איזה חצי עשה עד שאותח עוד פעם. שמתי לב בביוס לפונקציה שנקראת CPU enhanced halt: Cpu will enter C1 state and reduce core clock to system bus ratio & VID. האם מישהו יכול להסביר לי מה זו הפונקציה הזאת והאם היא הכרחית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להציג טמפ של ב. מסך על LCD שמחובר דרך ה LPT?? מישהו בבקשה חשוב לי מאוד על מנת להמשיך ב OC
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הטמפ' של הHD שלי לדעתי גבוה מדי, האחד אני מצליח להחזיק על 42 והשני על 57 במקרה הכי טוב זה לא טוב... ואפילו מאוד!! אבל הבעיה שאני די מוגבל במארז, קניתי אותו לפני הרבה זמן ולא חשבתי על אפשרות להביא HD נוסף אז לא הייתה לי שום בעיה אז הבעיה היא בכך יש לי תושבת ל4 מקומות 2 תפוסים על ידי הHD הם נצאים בחלקה התחתון של המארז, והם צמודים, והבעיה שאין לי אפשרות להפרידם לצערי מעליהם יש את הFLOPY שאותו אין לי אפשרות להזיז כי הוא מן "מובנה" במארז, יש לו יעני נקודה משלו השאלה היא כזאת, להתחיל לפרק לרסיסים את המארז או מאוורר טוב יספיק?
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אז ככה, הלוח הוא של GIGBYTE כמו שרואים במפרט ויש לי אפשרויות שאני לא ממש מבין את התכלית שלהן והן : 1)ROBUST GRAPHICS BOOSTER - שזה אמור להיות איזה קטע ייחודי של GIGBYTE למשהו שקשור ב OC לכרטיס מסך - יש שם שלושה מצבים : NORMAL FAST ו TURBO.. מישהו ניסה לשחק עם זה פעם וראה שינוי כלשהו ?? או שיכול להגיד לי מה זה אמור בכלל לעשות ? 2)CHIPSET CORE PCIE VLOTAGE - על איזה מתח מדובר בדיוק ? לליבה של הכרטיס מסך ?? יש שם כמה מצבים NORMAL ואז שלושה בחירות בין +0.1V עד ל+0.3V .. 3) מה נותן , אם בכלל,שינוי תדר ב PCIE CLK ?? זה נמצא אצלי כרגע על 100MHZ ואני יכול להרים עד ל 150 בקפיצות של 1MHZ.. 4) - פחות קשור לOC אבל עדיין - מה לעזאזל ההבדל בין הלוחות GA-K8NF-9 יש שם REV 0.1 וגם REV 0.2…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עכשיו שהמעבד יחסית קר ועל 35 מעלות ו 42 במאמץ. אני רוצה לעשות OC למעבד. יש לי זכרונות DDR2 1GB של קינגסטון ולוח של GIGABYTE 945P-G ניסיתי לראות בביוס מה קורה לפני שאני מתחיל להעלות מהירות . כרגע הזכרונות עם יחס 3:4 ומהירות 266MHZ (לפי CPU-Z) זה טוב ? אני לא מצליח לראות אפשרויות נעילה ל PCI E ול PCI רגיל ונעילת מתחים למעבד. אני מפחד להתחיל ככה וישר להעלות מהירות למעבד. ממה כדאי להתחיל ? האם יש אפשרות של תוכנה שתעשה הכל דרך מע' ההפעלה ? קראתי ב"חיפוש" ולא מצאתי תשובות מדוייקות בשבילי.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
קראתי את המדריך החדש לפתיחת המכפלה (זה שבחדשות), וממש לא ברור לי איזה פינים צריך לחבר. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? (רצוי עם תמונה) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פתחתי פוסט שאני מחפש מארז חדש למערכת בת חצי שנה ,בנוסף צריך המלצה ל2 מאווררים 120 עם לד אדום / לבן איכותיים ושקטים אבל לא ב150 שקל לאחד כמו קורסאייר ,איזה אפשרויות יש ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אז ככה, הבעיה שלי היא כזאת: ההורים שלי רכשו לא מזמן מחשב במכירה פומבית ב1000 שקל עם המפרט הזה: Built-in VIA C3 2000+ CPU לוח אם:MATSONIC MSCLE266-F כרטיס מסך: Integred כבר בערך שבועיים שהם מתלוננים שכל הזמן מופיעים מסכים כחולים והיום החלטתי לעשות מעשה ובדקתי בביוס מה הטמפרטורות של המעבד. הטמפרטורה היתה 65 מעלות (!!) במנוחה (ז"א כשהייתי בביוס) וכשהמאוור ב5800 סל"ד! מה לעשות? עריכה: הטמפרטורה בSPEED FAN היא 56 מעלות כי פתחתי את המארז והוספתי מאוור ביתי רגיל על דרגה 2 מתוך 3 מול המעבד.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי פאנגל בקרה של TT שממש התאכזבתי מאיכות הבניה שלו וישר התחיל להתפרק לי על התתחלה מה גם שהיתה בעיה להרכיב אותו דווקא על מארז של TT שזה כבר מוגזם שהחברה הזאת לא תומכת במוצרים של עצמה אני מחפש כעת פאנל בקרה ל4-6 מאווררים עם מגוון מתחים רחב שיאפשר מממש נמוך (לילה כדי שאני יצליח לישון קצת ) עד הכי חזק חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב ואיכותי נ.ב אין לי זמן\יכולת\אמצים\ידע לבנות אחד כזה לבד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
דוד שלי מחר נוסע לסינגפור, המבחר והמחירים שם הם אדירים, אז רציתי לבקש ממנו בלוק קירור לפנטיום 4. יש לי כבר מערכת רק הבלוק חסר לי. האם כדאי ללכת על הבלוק של זלמן? או DangeDan? יש הצעות אחרות? הרבה זמן לא קראתי ביקורות וכו'... ): אני לא מעוניין לשפוך יותר מידי כסף, אבל אני רוצה משהו איכותי שיעשה עבודה טובה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחרונה (אתמול) צרבתי BIOS לRadeon 9800 PRO שלי והפכתי אותו לXT זה כמובן אחרי שביררתי (בעזרתו הרבה של:R0cKF0rD ) שיש לי ליבה R360 כמובן הכל עובד מצוין, אבל כמה דברים מוזרים... קודם כל הBIOS שצרבתי (צרבתי את הביוס הנכון, משוכנע) קבע את המהירויות הסטנדרטיות ל398/350 במקום 412/365)... כנראה בגלל שהקירור של Sapphire חלש יחסית בכל מקרה מכוון שיש לי מאוור 80mm ישירות על הכרטיס החלטתי לנסות לעלות את זה (אני משתמש בדרייברים של Omega, השתמשתי בפונקציה שלהם) ל412/365, עובד אחלה והכרטיס יציב. בכל מקרה יש כמה דברים מוזרים, אוורסט אומר לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא: GPU - 46C GPU Ambient - 41C אבל בOverDrive זה כותב לי 66! בהתחלה הפעלתי את הoverdrive (לפני ששיניתי את המהירות ידנית),…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-