אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
-
-
היחידה שאני מכיר זה פנדה(http://www.pandas.co.il) איזה עוד יש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 600 ואני רוצה לעשות אוברקלוק... אין לי את האפשרות בביוס להגדיר את המהירות... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי שני היטסינקים של המעבדים הישנים האלה שבאו עם היטסינק קטן כזה .... אז רציתי לחתוך אותו ולהדביק על הזכרונות אני יודע שיש צורך בדבק תרמי נכון ? (או שאני לא זוכר נכון...) אז אמרו לי בכלל שזה דבק חם וצריך מכשיר מיוחד ובלגנים.... חוץ מהדרך הזאת אין דרך אחרת להדביק היטסינק ? ???
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צבעתי את האוורר בצבע כסף ושמתי לדים ירוקים ואדומים, בדקתי והכל פעל, התקנתי את המאוורר בדלת של המארז הפעלתי ולאחר כ10 דקות כל הלדים נשרפו חוץ מאחד, מישהו אולי יודע למה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בסיפור, שלא ממש נעים שקרה לי מלפני כמה ימים עם המעבד AMD Athlon 1200MHz ועם ההיטסינק החדש שקניתי Volcano7 Plus. כפי שאתם יודעים כבר מהת'רדים הקודמים שלי, רציתי לקנות את ה Volcano 7+, אז קניתי את ה Volcano7+ בפנדה (www.pandas.co.il), יש להם שירות מצויין ומחירים זולים (128 שקל על הוולקנו). לאחר מספר ימים, קיבלתי אותו בדואר, ואז ניגשתי ישר לעבודה. אם משהו שואל למה בכלל קניתי היטסינק חדש, אז בגלל שההיטסינק הקודם בכלל לא סחב חום ועשה הרבה הרבה רעש, ה Athlon 1200MHz שלי הגיע עם ההיטסינק הישן לכ-60 מעלות צלסיוס (אני יודע שזה נורמלי, אבל לא למעבד 1200 מגה הרץ), ואז החלטתי שאני קונה את הוולקנו. ארגנתי באותו זמן את כל מה שאני צריך בשביל להרכיב את ההיטסינק: 1.…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אולי זה כבר הופיע כאן, אבל זה עדיין מגניב לאללה! Project Cryo
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע סיימתי לעגל את כל הכבלים במחשב (IDE & SCSI & FLOPPY) וכאשר עיגלתי את הSCSI בטעות נחתכה שכבה המכסה את הכבל, אז אני רואה את החוטים, לאחר שחיברתי את הכל והפעלתי, נראה שהSCSI לא עושה בעיות, האם יש לי מה לדאוג לנזקים לטווח הארוך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את התמונה(מלפני 7 חודשים) של האוברקלוק הראשון שלי עם הדיורון 800Mhz שלי... הוא היה מעבד מדהים, הצליח להגיע לתוצאות יפות עם קירור הג'נריק שלו ,והכי חשוב הוא לא עבר את ה50 מעלות. אז בשביל לחלוק לו כבוד אני מציג את התוצאה של הניסיון הראשון שלי איתו: התמונה הזאת היא ממתי שעוד היה לי אתהA7M שלי,שהגביל את המעבד ולא עשה אפילו פוסט ב121...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הוא בא אם מאורר או לא ? כי קניתי לאח שלי אחד כזה והוא בא בלי מאורר כלל אבל יש לו היטסינק יותר גדול מן הרגיל אבל נראה לי שהתקיעות עצלו במחשב באות בגלל ההתחממות של הכרטיס כאשר נגעתי בהיטסינק לא הצלחתי להחזיק את היד עליו יותר מ 5 שניות...
-
מצאתי באתרים רבים מדריכים שמסבירים בדיוק איך לעשות טוויקינג לCPU, איך להרכיב מאווררים חדשים וכו' וכו'. הבעיה היא שכשהם הגיעו לקטע של האוברקלוק עצמו, הם סיכמו אותו בכמה משפטים- שינוי מהירות בFSB ובBIOS וגם הוסיפו ADVANCED OPTIONS. לי אין מושג מהם כל המושגים האלו ואיך אפשר בעזרתם לעשות אוברקלוק לCPU. לכן, האם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריכים אשר מסבירים מ-א' עד ת' את תהליך האוברקלוק של הCPU. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי אנשים ובכן המודינג שלי עדיין לא הסתיים כמו שכתבתי בפרסום הראשון על המארז שלי.. אז הפעם הוספתי LCD 20X4 .. אז הנה לכם סרטון קצר על ה LCD ו על המארז שלי מבפנים .. (למי שלא ראה את המארז שלי הנה קישור) אני אחסוך במילים, הנה הסרטון: http://ilf.israel.net/LandRover/modding/lcd.rar
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי CRYSTAL ORB וכרטיס המסך שברשותי הוא GEFORCE 2 PRO ואני לא מצליח להתקין את המאורר ??? ניתקתי את המאורר המקורי אבל הHEATSINK נשאר והיא אפשר לנתק אותו בלי להפעיל הרבה כוח ואת הקריסטל אי אפשר לחבר על ההיטסינק. יש ברירה? או שאצתרך להחזיר את המאורר? חוץ מזה אם אני מחבר אותו אני צריך לחבר אותו ישירות לכרטיס עם החיבור הקטן או להשתמש במאריך ולחבר אותו לספק ומה ההבדל? תודה ליאור
-
איך ניתן לשנות מכפלה של PCI אם בלוח שלי אין 1ל5 דיבידר - המכפלה היא 1/4 - MSI Kt3Ultra @ 147fsb 1800+
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 4 MX 460 של MSI,כדאי לי לקנות לו עוד מקררים ולעשות לו אוברקלוק? לאיזה ביצועים אני יגיע עם מקרר ומאורר רצחני(Thermaltake CRYSTAL ORB + איזה גריל טוב)?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי p4 1.7 ghz socket 423 ואני רוצה לעשות לו קירור רתיני אז תמליצו לי בבקשה על HSF טוב ו לא כלכך יקר ששווה את הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של ספק כוח ישן שעובד ב 12 וולט עם שני חוטים. אני רוצה לחבר אותו למארז של מחשב ישן 233, הבעייה היא שעל הלוח אם אין מקום לחבר את המאוורר. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את המאוורר בכל זאת? חשבתי על הכוח של הפלופי אבל אני לא יודע איזה חוטים לקחת, (יש בו 4 איך שאני זוכר), ואני צריך להשאיר שם רק 2 שיהיו של 12 וולט. מי שיודע ויגיד לי יעזור מאוד!!! :) בתודה מוומווו
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את המאוור הזה בארץ ? Features: Up to 100% more air flow than the standard case fan Double ball-bearing fan for extended life. Custom seperate cable for fan RPM speed monitoring from the mainboard. Specifications: Model number: TB8038H Manufactured by: Vantec Weight: 175g Rated Power: 9.1W Rated Current: 0.76 Amp Fan Speed: 5700 RPM Air Flow: 84.1 CFM Noise: 55.2 dB(A) Bearing System: Double Ball Bearing ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי MX400 מז****...עכשיו השאלה שלי אם שווה לעשות אוברקלוק או לקנות כבר כרטיס חדש...(אני יקנה ביומולדת שלי...שזה בערך מתי שיוצא הNV30...ככה שהרדאון בטח יהיה יותר זול)... למה נגיד אין כל מיני אופציות בכרטיסים החדשים בMX שלי...כמו כל השיידרים וקצב המילוי דיי...מסריח..
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?