אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי QUAD CORE Temperatures CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 51 °C (124 °F) Aux 41 °C (106 °F) GPU 45 °C (113 °F) ספק כוח : 660W
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הטמפרטורות בשמיים לפני ה BIG TYPHOON שמתי NINJA וגם שם הטמפרטורות היו לא הגיוניות , עכשיו זה כבר טירוף עם ביג טייפון זה באיזור 49 במנוחה ובמאמץ מלא זה מגיע ל 71 , ניקיתי ושמתי שוב משחה טרמית וכלום לא עוזר שמתי משחה של ZALMAN STG1 יש למשהוא רעיון מה קורה כאן אני ב OC ל 2.8 אבל גם ללא OC אולי כמה מעלות פחות , אני נמצא על אותו VCORE במעבד לא שיניתי.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בתוך המארז ישכנו (בשלום והרמוניה הדדית אני מקוה) AMD ATHLON 64 xfx 6800 128MB DVI,TV Zalman 7000A AlCu EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl SAMSUNG HD 120 SATA LG4120 DVD LG*52 CD חשוב: 1. לא יהיה אוברקלוקינג למעבדים 2. השקט מאוד חשוב לי השאלה - האם להוסיף מאורר קדמי (120W) למארז - כרגע זה אופציה במפרט ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
זה מה שאני רוצה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6195 נורא חבל לי לשלם 45% מהמחיר של המוצר עבור משלוח, מצד שני אין עוד משהו שאני ממש רוצה מנעה מחשבים. מה גם שיש לי איזשהו קצר איתם ואני לא מסמפט אותם באופן כללי. מישהו אולי יודע איפה למצוא את הדבר הזה באיזור ת"א? מה שחשוב לי זה מאוורר עם לדים כתומים (או AMBER). לא חשוב מה הקוטר שלו (למעשה עדיף קוטר קטן) או אם הוא שקט או יעיל. הדבר היחיד שמעניין אותי הוא הפן הויזואלי. וכן, הייתי יוצא לשוטט ברחובות בעצמי ולמצוא חנות שמוכרת את זה, ובטח היה לוקח לי קצת פחות מחודש למצוא, אבל לצערי אני קבור כל היום במשרד מעופש . הדברים שאני מוכן לעשות בשביל תקציב לאוברקלוקינג.....
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לכמה הגעתם עם ה 6200 שלכם ב OC תנו כמה שיותר פרטים הזה פרטים אצלי יש לי 6200 של INNO3d 128 ביט 128 מגה AGP פתחתי צינורות 8 ( צינורות תקינים ) ואני עומד על OC של ליבה : 425 זכרונות: 640
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן בן שנתיים שלוש שבזמנו עלה לי הרבה בסביבות ה 6000ש"ח המחשב: AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1GB DDR 400Mh כ.מסך אתם כבר יודעים RADEON 9800 PRO והוא בעל מאוורר מיוחד שעלה לי עוד 300 שקל אני חושב שהוא לoc אני לא זוכר שם אני יכול לבדוק עם זה ממש חשוב. עכשיו אני לא יודע איך לעשות לו אובר קלוק, מעולם לא עשיתי לשום חלק במחשב שלי אובר קלוק כי לא היה לי צורך עכשיו כן אז ככה: 1.איך אתה עושה את זה? 2.איזה תוכנה אני צריך בשביל זה? 3.כדאי לעשות אובר לכ.מסך כי הוא די ישן ויכול להיסרף? 4.ולאיזה תוצאות הוא צריך להגיע? אני זוכר שבזמנו לפני 3 שנים אמרו שאתה יכול לעשות ל radeon 9800 pro אובר קלוק ל radeon 9800 XT ?!?!? תודה מראש על כול עזרה ועוד שאלה קצרה ומ…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי את ה6200 של לידטק כדי להורי את המאוורר ולשים מאוורר דלטא במקום? תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
למי שעוקב: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2124 קריאה מהנה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מאוורר למעבד/מארז מסוג ZALMAN GNPS5X ואין לי צורך בו. למסירה צרו קשר כאן או בפניה אישית
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה.. בניסיון לפתור בעיה טכנית של המחשב (תקיעה שלו לפעמים) והמלצה של חבר להוציא את הכרטיס מסך והזכרונות ולנקות אותם. זה מה שעשיתי היום. אחרי שהוצאתי לראשונה את הכרטיס מסך מאז המחשב אצלי (יותר מ4 וחצי שנים) ניקיתי אותו ובעיקר כמובן את המאווורר ומה שהסתתר "מתחת". מה שקרה לאחר מכן זה ניסיתי להחזיר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכשניסיתי להפעיל את המחשב עלה מסך כחול "IRQL EQUAL...." ולא זוכר מה ההמשך. לא הבנתי מה פשר הבעיה. אף פעם לא שמתי לב לקירור-מאוורר של הכרטיס מסך (FX5200) שכן המאוורר נמצא למטה, איך הוא עובד, ובאיזו תדירות הוא מסתובב. מה שכן. לאחר שהחזרתי שמתי לב שאני מפעיל את המחשב המאורר של הכרטיס מסך בקושי מסתובב. שמתי לב שהמקום שהוא אמור לקרר נהפך לחם יותר ויותר…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רק לבעל ניסיון בדבר!!!!
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם המערכת קירור מים Gigabyte GH-WIU01 תחזיק אם אני אוסיף בלוק לכרטיס מסך? או שאני סתם אחמם את הכרטיס תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכם קראתי מאמר פה :http://hwzone.co.il/guides/casecool/ והחלטתי לבדוק את הטמפ' במחשב היות והכרטיס מסך שלי (X1800GTO) מתחמם בתדירות גבוה בזמן האחרון וכך למשך זמן רוב פועל במהירות המרבית המאוורר של הכרטיס מסך. לכן החלטתי לבודק את טמפ' המארז ולהתחיל לקרר את המארז לאט לאט. חשוב לציין שהכרטיס מסך מתחמם ללא הפעלת משחק כל שהוא אלה לאחר מספר דקות שהמחשב עובד. חשבתי גם לקנות את ה Arctic Cooling Accelero X2 מכאן : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 עם יהיה צורך בכך. לכן רציתי לדעת איך אוכל לבדוק את טמפ' המחשב שלי ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את המתח של המעבד שלי... איך אני יודע אותו? ומה המתח הסטנדרטי למעבד AMD 2400?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי מלא חלקים ישנים ורציתי לדעת איך אפשר לעשות אובר קלוק למעבד p-s 200 מגה הרץ וגם איך אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ati rage 2 לא אכפת לי שהם ישרםו כי יש לי מלא כאלו תודה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) וגם מה חוות הדעת על זכרונות ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עד כמה הם תואמים מערכת oc? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ספק כוח Enermax liberty 620W צריך המלצה לזכרונות לעשות OC מקסימלי (חשוב שבמערכת תהיה יציבה !!!!)?????????? המחשב בבניה כרגע כי אני עובד על מודינג למארז שהפרוייקט יושלם אני יודיע כרגע חסר לי רק זכרונות שלא קניתי עדיין להתחיל להרכיב את היפיוף
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי מאורר TMG A1 האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? האם צריך לשנות בביוס את האופציה מ DC לPWM תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז compucase 6a19 ולוח של אינטל ללוח תכונה של הורדת מהירות המאווררים כשהמחשב קר (ניתן בביוס לבחור בין הפסקה מוחלטת של המאווררים או הורדת מהירות המאווררים). שמתי לב שתמיד המאוורר עובד באותה המהירות ולא משנה אם המחשב ממש קר (נניח מיד לאחר ההדלקה) שאלותי הם: 1. האם המאוורר 120 מ"מ של compucase אכן יכול להישלט מבחינת המהירות שלו? 2. כיצד ניתן להפחית את הרעש של המחשב החדש? המעבד הוא אינטל 2.4 גיגה וגם המאוורר שלו נורא מרעיש. 3. האם הוספת מאוורר קידמי יכולה להפחית את הרעש הכולל של המחשב? (יתכן שאם יהיה קרור טוב בתוך המארז אז מאוורר המעבד יעבוד בסל"ד נמוך יותר ואז בגלל שהוא עושה את מרבית הרעז אז הרעש הכולל יפחת) אודה לעצות שלכם
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
באיזור ב"ש תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-