עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BobCaT,

אהלן יש לי כמה שאלות אליכם מה ההבדלים בין P4 A ל B ומה הקירור אויר הכי טוב שאני יכול למצוא למעבד שלי (P4 ) ואם מישהו שמע פעם מאורר של 50 DBA זה הרבה? למה אפשר להשוות את הרעש הזה? תודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  2. חייב דחוף מתחנן קראק למשחק tennis masters series חייייב פללליז

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by SEFi,

המאורר מחובר ללוח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by itaysk,

יש לי PIII 450 על לוח ASUS P3B-F AGP: בקרוב INNO3D GF3 TI200 PCI: כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 , ומודם MOTOROLA 56K זכרונות: 3X64 מחברות שונות (חלקם 100MHZ וחלקם 133MHZ - אין לי בעייה להפטר מה 100MHZ) אם אני ירצה לעשות OC ע"י העלאת ה BUS נגיד ל 133MHZ (נראה לכם שאני יגיע ליותר?) איך זה ישפיע על שאר הרכיבים? אני לא רוצה להסתכן בהריסה של אחד מהם!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by YNT,

שלום לכולם, אני עושה מודינג וצריך כמה הלחמות הבעיה שלי היא בהלחים לד, ניסיתי על יבש, לקחת לד דפוק וניסיתי להלחים אותו לחוטים וזה קשה אני שם בדיל אבל פתאום נופל גוש בדיל רותח על כל הלד ובלאגנים (-: איך מלחימים טוב ? תודה, יאיר

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 של לידטק, והוא כרגע עובד על האובר קלוקינג הכי גבוה שהגעתי אליו. עובד על 301/551 כשהדפלוט זה 250/445. אם אני אעבוד על ההמהרה האורך חיים של הכרטיס ייתקצר?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by fire15,

איזה מים שמים בקירור מים ומאיפה אפשר ליקנות? נ.ב ומאיפה משיגים רדיאטור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asili,

אם כן אנא ספר בכמה ועם איזה קירור אם בכלל והאם זה שווה?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yot,

סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ofir123,

לAMD 1700? עריכה: למרות שהיא הייתה בסדר

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by bah10,

היי איזה מאוורר מומלץ לפנטיום 4 2.53? חשבתי לקחת את הAX478 עם מאוורר דלתא 80 מ"מ אבל אני מפחד שהוא יעשה לי חור בראש נניח שאני קונה את הAX478 האם אני יכול לשים עליו מאוורר 80 מ"מ סטנדרטי שעובד במהירות של 2800RPM? אולי כדאי לקנות מאוורר אחר? וולקנו 7 פלוס אולי? יש הצעות? ??? ד"א אני לא בטוח שאני אעשה OVERCLOCK

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מה יותר מהיר מעבד שעבר OC או מעבד שלא עבר OC אבל באותה המהירות? למשל אם אני קונה 1600XP ואני עושה לו המהרה ל 1800XP ובמקביל אני קונה 1800XP ללא OC מה יותר מהיר

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by Dj_Infernal,

כיאילו לאן זה מתיחבר....איך זה בדיוק עובד? אני לא מבין !

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dino,

מה זה מכפלה? ולמה צריך לפתוח אותה כדי לעשות Oc? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי את הכרטיס הזה ובלי שום אובר קלוקינג בערך 5-10 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב אי אפשר לגעת במרכז המעבד (מאחורי הכרטיס) זה פשוט רותח... זה בא אם מאוורר שבקושי פעל שמתי מאוורר של מעבדי פנטיום 2 נותן יותר אוויר.. והוספתי גם גריז טרמי ועדיין זה רותח מאחורי הכרטיס.. חשבתי לקנות בלו אורב או משהו... החום הזה נורמלי??

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by BobCaT,

שי ברשותי מעבד P4 2.2 FSB 400 ולוח אם P4T533-C לכמה אני יגיע אם הקירור המקורי? אז מה המקסימום שאני יכול לדחוק אותו ? ואל תגידו הלוח לא טוב לOC כי ראיתי בזמנו איזה יפני משוגע עם קירור חנקן שהגיע לתוצאה די מרשימה בלשון המעטה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  20. סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by בררר,

מישהוא מוכן להסביר את המושגים: FSB DRam Clock ratio Spd Dram frequency CPU ratio Spread spectrum CPU Vcore תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by BobCaT,

טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל השאלה היא: יש לי מקום לUSB אוזניות ומיקרופון בקידמת המארז והם לא מחוברים אני רוצה לחבר אז ככה את המפרט תראו בצד אז ככה יוצאים לי מהחיבורים מהUSB מלא כבלים צבעוניים ומה אוזניות והמיקרופון שתי בננות לאן אני מחבר אותם כדי שהיפעלו? תודה לכל ההעונים גיא

23. Started by Athlon-WINGS,

מכיוון שחיפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי את מה שאני צריך, אני אשאל, בקשר לגריל, אם מורידים אותו, הוא מפחית את הרעש של המאוורר (לפי ההיגיון, זה אמור להיות ככה) ? האם הגריל נועד רק ליופי ולהגן ששום חוט לא יסתבך עם המאוורר? מה לעזעזל התפקיד של הגריל לא הבנתי? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by iib,

אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by בררר,

יש לי PENTIUM 4 1.6עם מכפלה פתוחה איזה מישחה טרמית כדאי לי לשים : מה ההבדל בין: ARCTIC ALUMINA ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC SILVER 3 ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE ??????? תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים