עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני פוחד לעשות זאת לבד.. וגם לא הכי מבין תמדריכים אולי אם יש פה אנשים שגרים בסביבה של כפר סבא רעננה עד חדרה יכולים לעזור לי עם זה ואם לא אז אני אשמח למדריכים בעברית אם יש מפורטים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by L1ron,

למחוק.. התכוונתי לפתוח בפורום OC.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Jenia24,

אני צריך המלצה לקירור נחמד , עדיף שקט עד בינוני. לפנטיום 3. אישית אני מעדיף מהחנות KSP למה הם 2 דקות מהבית שלי. ואם אפשר כמה שיותר זול בסביבות ה60 ש''ח עם יש דבר כזה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. שלום, יש לי שאלה אולי קצת מגוכחת לחלקכם אך אשמח עם תענו לי... בנוגע לקירור מובנה בלוח וקירור מעבד חיצונית לדוגמה בלוחות P5K-E ו- P5K Deluxe ברור שלוח ה-Deluxe יש קירור "איכותי יותר" לעומת השני אבל האם זה משמעותי? הפרש של כמעט 400ש"ח שווים אז זה? לעומת רכישת מאוורר ייעודי למעבד לצורך oc בכסף הזה עם דגם E? כל ההבדל בלוחות הוא תוספת יציאת רשת והקירור.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by qi007,

שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?זה די דחוף רצויי הסברים בעיברי כלומר תרגום

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by tamirg,

היי, החלטתי לנסות לזרז את העגלה שלי אבל אני לא מצליח אפילו להתחיל. הלכתי לביוס לאיזור של Frequency/Voltage Control ומצאתי את האפשרויות הבאות בלבד: Auto Detect PCI/DIMM Clk Spread Spectrum לא קיימת אופציה לשנות תדר... איך להתקדם מכאן? מצורף קובץ של CPUZ - פירוט של המערכת (מאז נוספו עוד 256M זכרון) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by TheSoupNatzi,

ואם אין אז למה אינטל בעצם הוציאה סידרת מעבדים עם באס התחלתי גבוה כזה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uguru1969,

תוכנה שפותחת את כל אפשריות האוברקלוק +בקרת טמפ ןמאוררים לויסטה תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by nehmia,

האם היצינג באמת עוזר באופן משמעותי? ואיך הוא עובד?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by benhalaf,

כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by roei88,

1.איזה סוקט יותר טוב לאוברקלוק עם Athlon 64 3000+ או ששניהם אותו דבר? 2.זה משנה אם עושים אוברקלוק עם שני סטיקים של 256? או שחייב 1 של 512? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC למעבד 2.0GHZ @2.6GHZ אני רוצה להמשיך עוד לעלות אבל הבעייה שלי היא ה PCI קראתי שמומלץ לנעול את חריצי ה PCI לכן אני רוצה לנעול אותם שיעבדו במהירות של 33MHZ(כמו שהם אמורים לעבוד) ולא יעלו ביחד עם ה OC הלוח שלי הוא ASUS P4S533-E

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by bsphere,

איזה קירורים טובים ומומלצים יתאימו לקונפיגורציה של E6600 לוח DS4, מארז HEC וספק LIBERTY 400 ? הבנתי שהנינג'ה בעייתי גם מבחינת מארזים וגם מבחינת זכרונות שמפריעים למאורר. בארץ אין את הטייפון החדש, רק את הישן שקשה מאוד להרכיב. מה יש עוד ומה כדאי ? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. הבנתי שהפנטיומים האלה לא טובים להמהרה בגלל שהבאס שלהם, 533, מגביל אותם. אז השאלה שלי היא אם אני אקח את הדגם האחרון שעובד בבאס 400 ואמהיר אותו (כמובן נורת'ווד), גם הבאס יעלה? ואם אפשר להמהיר עם זיכרון RDRAM טוב כמו סמסונג או קרוסאיר? תודה רבה לכל העונה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by infer73,

טוב ככה, לפני כמה זמן המאורר על הכ. מסך שלי מת אז קניתי את זה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm עכשיו עם המאורר באו גם כאלה סטייל היטסינקים בשביל להרכיב על הכ. מסך לפי מה שכתוב באתר של המוצר (הלינק למעלה) אז 2 מהם הולכים על הקדימה ו-2 על האחורה אפשר לראות אותם כאן: http://images.google.com/images?q=tbn:EIrb5xIqg5UJ:http://redeyepc.com/Merchant2/graphics/custom/product/COL-04100-00_full.jpg עכשיו ככה, יש 2 שהם גבוהים כאלה (סנטימטר וקצת בגובה) ויש להם למטה מין חריצים כאלה שנראים כאילו אפשר להכניס אותם קצת בלחץ על הזכרונות והם ישארו במקום אבל החריץ קטן מדי מכדי להכניס אותם על הזכרון בלי לשבור את הזכרון חוץ מזה שיש מין דבר קטן כזה ליד כל שבב זכרון שבולט קצ…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. ציטוט: " Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ." הגנת הטמפרטורה של אינטל (TCC או Thermal Throttling) במעבדי NORTHWOOD לא נכנסת לפעולה עד שהמעבד מגיע לטמפ קריטית שהיא עבור NORTHWOOD בסביבות ה 75 מעלות! ועבור PRESCOTT היא מעל 85 מעלות!! וגם כשהמעבד מגיע לטמפ קריטית, ההגנה נכנסת לפעולה רק לאחר השהיה של כדקה אחת! לעומת זאת טמפ מאד מסוכנות כמו 85 מעלות עבור NORTHWOOD יגרמו למעבד לכבות את המחשב ולהעצר לחלוטין (HALT). מעבד NORTHWOOD במצבד OC יכול לעבוד במאמץ ב 60 מעלות ללא כל חשש לתווך ארוך... הנה מאמר מעניין על הגנת טמפ…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by vicker,

היי, המאוורר של המחשב הישן שלי החליט שלהרעיש זו מטרתו החדשה בחיים, ועל כן אני מעוניין במאוורר חדש למעבד. לוח האם הוא ECS K7S5A, המעבד AMD Athlon 1800+, והמאוורר הוא מאוורר 60 מ"מ עם 3 פינים ללוח האם. מה מומלץ? איפה אפשר לקנות? כמה שקט הוא יהיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. אחרי שעשיתי אוברקלוק למעבד +_ פתיחת ליבה רביעית אני מאוד מסוקרן לדעת מהן האפשרויות שעומדות לרשותי בקטגוריית Advance setting (או משו כזה)/ בקטגוריה זו פתחתי ליבה והגדרתי את המעבד כ-0 HYBRID . יש שם אופציה לבחור לכל מעבד (וירטואלי) כמה אחוזים נגיד core 0 - 2% core 1 - 2% core 2 - 2% core 3 - 2% מה ה- מינוס 2 % הזה אומר ? יש אפשרות לשחק עד ל- (-) 10 . או + 10 . *** ***כשפתחתי את הליבות האחוזים היו על (-)2% ועד היום אין לי עם זה בעיה .

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by david32,

אם הזרימה של האוויר היא טיפה יותר נמוכה אבל החום של האוויר הוא יותר גבוה , זה אומר שהרכיב יותר מקורר או שהוא מתחמם על יתר המידה? (בהתחשב בזה שבמצב הראשון הזרימה לא הייתה נורא חזקה ועכשיו היא גם לו - השינוי די נמוך)

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  23. אני רוצה לקנות אותה אבל אני לא רוצה לחכות למשלוח אז משהו יודע איפה מוכרים אותה בנתניה??

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  24. Started by dragon772,

האם זה יכול לגרום נזק לכרטיס או למחשב מבחינת חומרה ו תוכנה? האם הכרטיס יתחמם לאחר פתיחת צינורות עם צריבת ביוס (ביוס של אותו כרטיס לא של כרטיס אחר)? כמה זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.