אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מאורר אחורי של מחשב נייד יכול להיות 12v או שהוא רק 5? איך אני יכול לבדוק כמה v זה?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
למרות שזה בגרמנית, מה אתם אומרים על ההשוואה הזאת? יש באתר גם השוואות לצ'יפסט, רדיאטורים וכו'. http://watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את האפשרות לבחור בין 2 מעבדי 3000+ 64BIT, שניהם מליבת ניוקאסטל. מכיוון שאינני מתמצא בסטפינגים עד כדי כך - חשבתי שאולי משיהו מכם יוכל לתת לי תשובה מי משניהם נחשב לשבוע טוב יותר ל OC. הנה הסטפינג של שניהם: ADA3000AEP4AP CAAOC 0350VPMW ADA3000AEP4AX CBAEC 0430VPMW אם משיהו מכיר פורום OC מקצועי בחו"ל - אשמח אם תרשמו את הלינק פה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ברשותי E2140 לוח אם Gigabyte 945gcmx וזכרון 667 של OCZ המהרתי אותו ושמתי לב שיש הבדל של לפחות כ-15-20 מעלות בין הטמפ' הנמדדת ב-Bios לבין הטמפ' הנמדדת על ידי Core Temp, שזה מאוווד משמעותי בשבילי. על פי הביוס, במנוחה כ-32 מעלות על פי Core Temp במנוחה קרוב ל-50 מעלות
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני כרגע כיוונתי את הבאס ל1066 - ברירת המחדל. עד עכשיו הייתי עובד על 1333. משום מה כשאני מנסה להפעיל את המחשב על 1333 הוא פשוט לא עולה, יש מסך שחור מעט לפני הטעינה של הווינדוס. ניסיתי לשחק עם הזכרונות, להוריד אותם מ800 קצת פחות, מעל 800 אי אפשר בכלל כי הם לא מסוגלים לעבוד ביותר. *מה שכן הוא יכול לעבוד ב1333 אבל שהזכרונות רק על sync mode, שאינם עובדים ב400 מגהרץ כמו שהם צריכים אלא ב332\333 מגהרץ ואז התזוזה של המחשב כמעט זהה ל ללא אוברקלוק בכל. יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ל2300 מגה הרץ ומשום מה לא מצליח לעלות אותו יותר למעבד שבחתימה וכשאני מנסה להפעיל אותו ב2400 מגה הרץ כתוב לי שהוא עולה שהאוברקלוק נכשל ויש לי או לחזור לסטוק שלו או ללכת לביוס ולשנות. בקיצור המעבד רץ ב34 טמפרטורות במנוחה ו41 במאמץ. ובסטוק 32 במנוחה ו40 במאמץ. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעבור איתו את ה2300? יש לי ליבה new castle 1.550V ניסיתי לעלות ל1.6 וגם לא עבד לי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי aeroflow חדש למחשב והרכבתי אותו.. לפני שהרכבתי אותו זכרתי שתמיד הטמרטורה הייתה מוגזמת 90-100 מעלות למעבד וזה לוח של ג'יגה בייט אז זה בטח החיישן שזייף פעם שמעתי שאם מזיזים את החיישן מתחת למעבד קצת אחורה אז זה מסתדר השאלה היא האם יכול להיות שהזזתי אותו יותר מידי אחורה? אני יודע שזה נוגע במעבד והטמפרטורה שלי עכשיו במנוחה היא 47 מעלות יש אפשרות שזה מראה טמפרטורה נמוכה מידי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פרסמתי בפורום לוחות-מעבדים-זכרונות בקשה להמלצה על לוח אם שיאפשר לי OC סולידי אבל אפקטיבי ל-E6400 ולא יהיה יקר מדי (כי אז כבר יהיה שווה לי פשוט לשדרג את המעבד). העניינים קצת הסתבכו כשהתחלנו לדון במכפלות ו-FSB. פתאום הבנתי שגם הזיכרון יכול להגביל את ה-OC של המעבד. הנה הציטוט של ההודעה האחרונה (הסבר מצויין שיכול לסייע לרבים כאן בפורום): ציטוט של: smalul ב אתמול בשעה 18:28:35 הזיכרון הבסיסי שמתאים למעבדי הקונרו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:1 מול ה BUS. ה BUS במעבדי הקונרו הוא 266MHz, ולכן זיכרון כזה יהיה DDR2 בתדר של 533MHz (התדר האמיתי של הזיכרון הוא 266MHz, והתדר האפקטיבי הוא 533MHz כי מדובר בזיכרון DDR) הזיכרון המקסימלי שיכול לעבוד בלוחות האלו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:2 מול ה BU…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הגעתי לבאס 215 אבל כרגע אני תקוע על מכפלה של 9.5 ברגע שאני מעלה אותה ל10 המחשב לא עולה בכלל או שעולה רק אחרי משהו כמו 20 שנית ועם מהירויות דיפולט (הגדרות הביוס נשארות אותו דבר). ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.85 - לא עזר. העליתי מתח לצ'יפסט ל1.8 (1.6 בדיפולט) - לא עזר. אני מקווה שהבעיה לא בזיכרון כי החלפתי אותו ממש לא מזמן. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317 יש כאן איזו משחה שווה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
Tov kodem kol ani hadash po ve ein li evrit ba mahshev az sorry... ani rotse livnot marehet kirur mashu lapanim taktsiv 1500 aval efshar lahrog raeti kama marahot muhanot kmo zot shel ZALMAN RESERATOR 1 Plus nira nehmad aval ba arets yakar ha marehet ha shniya hi Thermaltake BIG WATER 745, she nira harbe yoter kar tov az ha marehet shli Core2Q Q6600 LO G0 kartis masah 2900xt be ekaron ani rotse lekarer et shnehem az ma liknot ve eifo?oshe adif livnot? (ani rotse lasot overclock retsini leshimush yom yomi) edkun!!!!!!!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=572 lefi tsoaot shel mivhanim zehu mispar 2 be kol ha pitronot mehir 1200 aval gol…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
http://store6.yimg.com/I/svcompucycle_1744_4640875
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד) מ3.2 ל3.65 עכשיו.... בדקתי עם התוכנה super pi mod וכלום לא השתנה מבחינת השניות שם.... מישהו יכול להסביר? נ.ב מחר אני ימשיך את האובר כי עכשיו כבר מאוחר ומחר בצפר...))
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מארז UBER CHAKRA והתקנתי את הBT בתוך.. הטמפ' עם הקירור סטוק של אינטל היו בסביבות 45-46 במנוחה ו54 במאמץ... עם הBT יש לי רק 42 במנוחה ו52 במאמץ... מדוע זה ככה? זה לא אמור להוריד הרבה יותר? האם הקירור צריך טיפה לזוז כאשר הוא מורכב?.. כאילו הוא נמרח כזה.. כי שאני נוגע בו הוא טיפה נמרח כזה על הSOCKET של המעבד. אני צריך עזרה כי התייאשתי כבר ולא יודע מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הדרך לאוברקלוק רצופה במכשולים... אוקיי, הפעם זה בזכרונות. אחרי שהצלחתי לשמור על מהירות ליבה שלאחר אוברקלוק אחרי אתחול מחשב ע"י כניסה למתקדם של אפשרויות כרטיס המסך שלי וקביעה על Manual Overclocking, התחילו הבעיות במהירות הזכרונות. הצלחתי להישאר יציב על 500Mhz (נו...5700LE), אבל אחרי אתחול המחשב, המהירות חזרה לסטוק המקולל - 400Mhz. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שיבוצע לו OC ואני מתלבט בין שני המעבדים E2140 ו-E4400. האם OC ל-E4400 הוא 'קל' יותר (כלומר פחות אינטנסיבי) ולכן יש פחות סיכוי לקלקולים או אי-יציבות? או שהוא דורש קירור יותר צנוע? מהו הקירור המומלץ לכל אחד מהמעבדים הללו ב-OC? תודה,
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-