אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם הזרימה של האוויר היא טיפה יותר נמוכה אבל החום של האוויר הוא יותר גבוה , זה אומר שהרכיב יותר מקורר או שהוא מתחמם על יתר המידה? (בהתחשב בזה שבמצב הראשון הזרימה לא הייתה נורא חזקה ועכשיו היא גם לו - השינוי די נמוך)
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה אני חושב לעשות דבר כזה אני צריך שתעסרו לי לעשות נכון בשביל לא לשרוף כלום המפרט שלי זה intel core duo e4500 2.2 ghz gefore 8500gt 512mb 2 giga ram עכשיו אני יודע בערך איך לעשות אז נכנסתי לביוס וראיתי ששם זה על 200 עכשיו אם אני משנה את זה לידני זה מראה לי המון אזהרות אפילו אם אני מוריד את זה עד כמה לעלות את זה שלא יהרוס כלום ואיך לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כתוצאה מלחץ פיזי מתון (טוב , אולי לא כל כך מתון...) נשבר לי אחד מפינים שמחברים את ה V1 ללוח האם , השאר אומנם מחזיקים אותו למקום אבל לא בטוח עד כמה טוב (זה שנשבר שלם אבל מקובע למקום בלי להשמיע קליק - מתפרק ל-2 חלקים). איפה אפשר להשיג כאלה ...
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד e6300 לוח אם asus p5b יש לי 2 גיגה זיכרון יש לי מארז סקורפיון של ראדמאקס עם ספק 400w עם 3 מאוררי 120 טמפ' המעבד במנוחה 30 בשני המעבדים השאלה לכמה אני יכול להגיע באוברקלוק ואם שווה לי בכלל
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה עד כמה נמוך אני יכול להגיע בתיזמון של הזכרונות שלי
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום יש sisosoftware sandra איך אני יכול לבדוק טמפ של הכרטיס מסך ושל המעבד תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
הרכבתי עכשיו למחשב מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme 120. ועכשיו אני מנסה לעשות אוברקלוקינג בפעם הראשונה על ביוס כזה מורכב. הבעיה היא שאני לא מבין כמעט כלום בהגדרות ביוס כאלו. אני יעלה תמונות של הביוס ותעזרו לי בכיוונים כדי להגיע למקסימום (לשבור שיא עצמי) מפרט: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula (גרסת קירור מים) Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH E…
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי (מפרט בהממשך) שמתי מכפלה של 11 באס 273 SYSTEM MULTIPLIER שמתי על 3 ו- EIST ו- C1E על ENABLE , עשיתי בתוכנה SP2004 שני בדיקות 1. PRIME SMALL FFTS והשני PRIME BLEND , מה שמוזר פה, שבבדיקות הכל עבר בהצלחה -בלי שגיאות בלי אזהרות, אבל מה ששיחקתי ב- NFS PRO STREET לאחר כ- 30 דקות נהיה מסך כחול, איך זה יכול להיות? מישהו יודע מה הבעייה ? ד"א: בדרך כלל -המסך כחול מגיע כאשר אני עושה באמצע המשחק ESC ואני ממתין איזה דקה אז מגיע מסך כחול ועוד שאלה איך יתכן שה CPU-Z מראה לי במנוחה מהירות של 1638.0MHZ וכאשר אני עבוד עם איזה תוכנה או משהו אז הוא מראה לי מהירות 3.003 ואני חושב שזה מה שגורם לי למסך כחול הנה תמונות: שאני לא עושה כלום: שאני מפעיל משהו: מפרט: A…
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני קצת חדש בכל עניין הקרור. והבנתי שבמצב שלי עדיף לי לעבור לקרור מים. אני מחפש מערכת שקטה למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני גם לא מבין בעניין התקציבים אז הצעות הערות הארות וקישורים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
כמו בכותרת . כמובן שיבוצע OC, האם הוא יספיק ? או שכדאי להוסיף איזה 100 שקל, ולקנות קירור טוב יותר כמו Thermaltake V1 או ה Typhoon VX ?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי מעבד E6600 שביצעתי אוברקלוק ללא העלאת מתחים ל3GHZ. באס 9X333. הרצתי PRIME95 במשך כמה לילותף עבר הכל. S&M עבר הכל. כשהרצתי את OCCT, אחרי פאקינג 2:42 דקות הוא נתן לי ERROR כשהמעבדים על 42 מעלות!!! WTF! ? זכרונות: Twinmos Twister 800Mhz. הזכרונות שיניתי את המכפלה ל2, ובפועל הם פועלים על 667 - כדי שהמחשב ירוץ לי על יחס של 1:1. את התזמונים לא שיניתי. הגבלתי את הPCIE ל 99. חשוב לציין שלא העלתי מתחים! בשום דבר. יכול להיות שמפה נובעת הבעיה בשגיאות שהOCCT נותן לי?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה atitool ופעלתי לפי הוראות המדריך שפורסם כאן באתר. הבעיה היא שבכל פעם שאני מכבה את המחשב ההגדרות חוזרות ל default ,ואז בעצם לא עשיתי כלום מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
רק לבעל ניסיון בדבר!!!!
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך Leadtek winfast 8600gts extreme. לאחר השתקת המחשב כולו נשארה לי בעיה אחת - הכרטיס מסך. אני מחפש קירור FANLESS לכרטיס הנ"ל, מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך עושים OC למחשב? ולאיזה רכיבים הכי כדאי לעשות? המחשב שלי כזה: Q6600+BT VX P35 DS3L G.SKILL 4GB CL5 8800GT PALIT SONIC
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני יודע שעל פניו הם לא אמורים להתאים אבל יש לי קירור ישן של זלמן והייתי רוצה לשים אותו על ה8800GT החדש שלי יש מצב לעשות קומבינה ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה... לוח אם: MSI P6NSLI V2 מעבד: Q6600 זכרונות: 2 קיטים של 2 ג'יגה כ"א של OCZ סה"כ 4 ג'יגה. כ.מ.: Inno3D 8800GT OC עכשיו, זה OC ראשון שלי ואני רוצה להתחיל בקטנה ומשם לעלות.... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור כיצד להתחיל...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens V5535. לצערי המחשב מגיע עם סוללה עלובה של 4 תאים, המספיקה בקושי לשעה עבודה תחת Vista. ברצוני להיפטר מ-Vista ולעשות Underclocking עצבני למחשב במטרה להוריד את צריכת החשמל כמה שניתן. יש תוכנה שעושה זאת דרך Windows?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מתלבט אני מחפש פילטר ומצאתי את זה עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למאורר 120 מקדימה שואב האם זרימת האוויר בו טוב http://tms.co.il/product/3015 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
הגיעה אלי צלעות הקירור והמאוורר שהזמנתי, הבעיה היא שהמאוורר אינו רגיל, ז"א הצורה שלו שונה מהמאווררים הרגילים ולכן אני לא יכול לתפוס אותו עם ה"קליפסים" שבאים עם ultima 90i. התקציב: עד 100 ש"ח. גודל" 120 מ"מ. הרעש לא מפריע לי ולכן הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה חזר וכמובן, צורתו. תמליצו לי על מאווררים מנועה מחשבים וכמה שיותר מהר כי הם נסגרים ב-1:00.
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-