עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Discover,

שללום, ראיתי מאווררים שנמדדים ב "CFM" ולא ב "RPM" RPM = סיבובים לדקה.. [glow=yellow, 2, 300]CFM = ?![/glow] בנוסף גם היה רשום 30dB מה זה אומר? המידת רעש שלהם היא 30 דציבלים? תודה לעוזרים. ;D

• 13 תגובות
    • 10.3k צפיות
  2. כתובת/טלפון/אתר, הכל יתקבל בברכה ;D ד"א, כמה נראה לכם יעלה צג 20X4, והאם אני אוכל למצוא מדריך שיאמר לי איך להלחים ולסדר את התוכנות..?

3. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי לוח של ASUS דגם CUV4 עם מעבד 1000 השאלה האם אפשר להאיץ מחשב זה? ואך?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Moooshe,

אחלה HSF, אני מאוד מרוצה ממנו... רק מה, לפעמים אני מוצא שאני רוצה להחליף מהירות (כשאני הולך לישון למשל), ואני לא אוהב לפתוח את המארז... איפה שמתם את המתג שלו כך שיהיה נגיש מבחוץ? המארז שלי הוא enermax fs-710b, ואין לי ממש כוח (וזמן!) לקידוחים והלחמות, אז חשבתי אולי לעשות חור מתאים בגודלו בפאנל השחור של הפלופי (זה שממילא סגור כי למי יש שני כונני פלופי היום?) השאלה היא אם לדעתכם הוא יחזיק מעמד בחיתוך, איך אפשר לחתוך אותו (פלסטיק!) ואיך להצמיד אליו את המתג?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by Discover,

עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by Component,

שלום! כמו שאמרתי קודם, הכנתי תוכנית לחישוב התנגדויות. היא אומנם מאוד פשוטה, אבל אף אחד לא חשב על זה קודם... תהנו!

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. אני לא מוצא את באתר שלהם את הלוח שלי כדי שאוכל לדעת ספסיפיקציות טוב יותר. אם תמצאו את הלוח, אודה לכם.. 2. איך הלוח בתור לוח לOC?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by no1no2,

האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by YO-YO,

הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by idanpc,

יש לי את האמפר ואת ה ווט כמובן 12V 0.18 A

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. איפו אפשר למצוא מנורת קטודה מולטי קולור ואיפה אפשר למצוא מנורה שרגישה למוזיקה ככה שמפעילים שיר במחשב היא מהבהבת? ואיך מרכיבים אותם ? מה פשוט מחברים אותם לאחד הכבלים של החשמל שיוצא מהספק?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. ראיתי שיש מקומות שמוכרים לוחות שדורשים הלחמות וכאלה לחיבור חיצוני שהמחשב יוכל לדבר איתו. השאלה היא האם יש מקומות שמוכרים את הלוחות עם החיבור ל COM או ה LPT מוכן?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by n0stredamus,

אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by GunBlade,

קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אפשר לקבל הצעות לשיפור הP4

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Component,

שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.

23. Started by danielbr,

טוב שאלתי כבר בהרבא פורומים ולא ענו לי אז אני שואל אותכם: האים אני יכול לעשות אוברקלוקינג רק למעבד? הבעיה שלי שיש לי לוח אם של INTEL והבנתי שקשה מאוד אם בכלל אפשרי לעשות לו אוברקולקינג ויש לי מעבד P4 1300MHZ שעובד בעומס ב 45מעלות!! אז אני יכול לעשות??? ואיך?

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  24. אני מחפש את הדגמים החדשים של יצרן אמצעי הקירור הנ"ל, איפה לקנות בזול? כמו כן אני מחפש מי מוכר את ספקי הכוח השקטים של THERMALTAKE VOLCANO 7 Zalman CNPS6000-Cu CPU Cooler מחירים?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by Bug2000,

ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים