אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב PIII 1000 Mhz 128 sdram GF 2 32 mb הוא נתקע לאחר שמשחקים איתו כמה דקות הטמפרטורה שזה מודד היא 65 מעלות למעבד ו42 מעלות למחשב האם זאת טמפרטורה תקינה? והאם החום הוא הסיבה שהמחשב נתקע ?
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך הבנייה של הפאן ויש לי שאלה שאני לא בטוח בקשר אליה האם אפשר לחבר את ה0 של ה-5 וה0 של ה-12 ביחד ? או שרק אחד יספיק או שזה לא משנה בכלל ?? ואם אני מחבר את החוט של ה12 V עם החוט של ה5 V אני מקבל 7 ?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מרחתי היום גריז טרמי (רגיל לא משהו מיוחד) ורציתי להודות ל - Bug2000 שעזר לי 2. הסלרון הוא 800 ועכשיו הוא 880 ומהעלות הם אחראי שעה וחצי של Burn In Wizard של Sandra Full Load הכי הרבה שהגיע וזה היה לשניה אחת זה היה על 64 אבל זה היה כמעט קבוע על 59-62 Idle 32 לוח Full Load 33 Idle 28 זהו - מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן חברים עכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבד אין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשב SO אני צריך עזרה ממכם מה לעשות ? ואיך לעשות ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג לאן אני מחבר את המנורה? חיבתי שם לאיזה מקום.. והמנורה פעלה אבל לא היה לי גלגלת... :AR15:
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הי כפי שאתם יכולים לראות במפרט שלי- המעבד שלי כרגע ב866@910 העלתי ל950 (זא באס 146) ואין לי בעיות יציבות מיוחדות בינתיים.. ואני לא יודע אם כדאי לי להעלות מתח או לא? איך לדעת? איך לבדוק יציבות?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
למה צריך.כדאי Peltier בשביל מערכת קירור מים? למשל כמו זה:peltiER
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
היי חברה מישהוא יכול להגיד לי איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד שלי? p4 2.26 fsb 533
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
יש לי סלרון 800 אם לוח של ASUS - Cusi M 256 ראם עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק (אני מאמין שבלוחות של Asus יהיו תוצאות יותר גבוהות מאשר בלוח חרא כמו בפנטיום) אז צילמתי לכם את הביוס- איפה שאני אמור להעלות את הבאס - ותגידו לי מה לעשות (מצטער על האיכות מצלמה חדשה CanonS40 היא אמורה להיות פצצה יש לה 4 מגה פיקסל - פשוט אני לא יודע להשתמש) זה הברירת מחדל תראו שרשום 800 http://rotter.net/User_files/nor/3db2949f4c630c6e.jpg אם אני בוחר באפשרות Manual (איפה שרשום 800 בתמונה למעלה) אז נפתחת לי הקטגוריה של הבאס ואני מקבל את המגילה הזאת בשביל לבחור http://rotter.net/User_files/nor/3db2944a49ea4004.jpg עכשיו ברשימה שאני יכול לבחור אני מקבל הכי הרבה 100/150 שזה 800 - וזה לא העלה לי …
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
TechZone
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התחלתי לצבוע את המארז אבל אני לא מצליח לעשות שבלונה שתיהיה מדיוקת ובלי שאריות בקצוות (פייד) יש למישהו איזה הצעות איך לעשות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
והנה השאלו מהו הדבק שמגיע אם המכשיר ? והאם ניתן להוציא אותו בקלות ? וכמה חתיכות דבק מגיעות ? על המעבד אני יודע למקם את הסנסור - ואני רוצה למקום אחד על הלוח ... איפה למקם ? לאחר שאני יקנה את המכשיר אני יעשה גם OC לכרטיס מסך ומידי פעם יעביר את הסנסור מהלוח לכרטיס איפה למקם בכרטיס ? ומה המעלות שהם כבר מעל ומעבר לכרטיס (Geforce2 mx 400 64mb) ? האם המאוורר של ה -HardCano באמת מקרר את ההארד דיסק ? או שזה סתם ? ואם הוא מרעיש ? זהו מחר (יום ראשון) המשלוח של פנדה צריך להביא לי אותו אני כבר מת לחבר אותו
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאני קונה מאורר חדש יש לו רק שני חוטים ! איך אני מחבר אותם ? לחבר להם איזה תקע? ואיפה לחבר אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אפשר איך שהוא ליצרוב את הBIOS של הוודו 3 שיראה ככרטיס מסך אחר א
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לא יודע אם הופיע אצלכם בפורום המוד הזה אך הוא בינתיים המוד האולטימטיבי שלי - וחלום פרטי שלי. אתם שואלים מה זה YOSHI BOXX. מיתוך התוכנית בערוץ TECHTV בתוכנית THE SCREEN SAVERS הוצג פלא טכנולוגי זה שהוא שילוב של : Atari 2600 Nintendo Entertainment System Microsoft Xbox Nintendo GameCube Sony PlayStation 2 ומחשב חזק (לתקופה בה נבנה) לכתבה לתמונות
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברים יקרים ! קבלתי היום מעבד נחמד AX 1600 AGOIA 0212 שעלה 435 שקלים חדשים ואני חייב לציין שאני בהלם ! BUS 178 10.5 מכפלה נעולה ! נותן : 1870 MHZ !!!!! לפי סנדרה אני עוקף את ה 2.4 של אינטל בהרבה ! ואת ה 2.66 אני משתווה אליו ! לפי ה PR של סנדרה יש לי 2680. כרגע אני עם תזמונים חלשים של 2.5 3,3,6 ,T2 אבל גם זה ישתנה ! לפי הדרוג של AMD למעבדים אני כרגע עם XP2300 ושוב מזכיר מכפלה נעולה ! עכשיו נשעלת השאלה מה עדיף T1 או CAS 2 כי אני מאמין ששניהם לא יעבדו . דרך אגב אני יכול לעשות פוסט עד 182 BUS אבל מקבל מסך כחול בגלל הכרטיס מסך ! (PCI וה AGP גבוהים מידי).
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכוונתי לעשות מוד רציני הכולל מאוורים אורות ושאר צילצולים. אם משהו יכול לתת לי המלצה לספק שיתן לי את ביצועים שאני רוצה. 4 מאוורים 1 פלורוסנט קר. יש לי מעבד P4 האם זה משפיע על סוג הספק.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-