עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Holy,

לפי המדריך צריך צג של HD44780 אז הלכתי לחנות אלקטרוניקה בחיפה והוא נתן לי צג, בבית לצערי גליתי שזה WH1602. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם מישהו הצליח לחבר צג כזה? האם ההבדל היחיד הוא בין פין 1 ל-2 או שזה צריך תוכנה שונה? משהו? דרך אגב זה הצג שמוכרים בארהיב. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  3. אם אני אקנה את המנקה משחה טרמית הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=16216 ב88 ש"ח יהיה עדיף בהרבה מניקוי יסודי בעזרת אלכוהול עם צמר גפן?? שווה את הכסף??

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by tom57,

הכרטיס הוא Sapphire HD4870 512MB הכרטיס הגיע (הרכיבו לי אותו בחנות) על 67 במנוחה (70 במשחקים) שיניתי את המהירות מאוור ל55 אחוז (זה רועש ) ועכשיו זה 50 במאמץ (46 במנוחה) השאלה שלי אם המאוור יהרס ככה (על 55 אחוז)? נ.ב. יש סיכוי גבוה אני קונה קירור לכ. מסך אני מחפש קירור עד 200 שקל מKSP (לא משנה איזו עיר) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by henbasel,

אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי

6. Started by mr.bigglesworth,

תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...

7. Started by ElemenTal,

אני רוצה לקנות את ה Tuniq Tower 120 אבל אני רואה פה בהמלצות את ה 8700 של ZALMAN - אז השאלה היא מה כל כך טוב בזלמאן הזה !?!?! לפי השוואת שאני ראיתי הוא בכלל לא מתקרב אל ה TUNIQ (וה TUNIQ בכלל כמעט ברמה של ULTRA 120 EXTREM) אבל עולה יותר ממנו !!! אולי מה שאני ראיתי זה השוואת ישנות אל מערכות ישנות, אז אפשר הסבר לגבי ה 8700 למה הוא טוב והשוואת שלו על המערכות החדשות. (הינה זה מה שאני ראיתי http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=4 אין שם את ה 8700 אבל יש את ה 9700 שיותר טוב ממנו)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by slider,

אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון? תודה...

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by kobibo,

איך מתבצע ה O.C ? האם גם בו ניתן לפתוח יותר צינורות? או שה O.C רק ברמת תוכנה ליבה וזיכרון?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by mtfl,

שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  11. Started by LazyCat,

VID גבוה למעבד מסוים אומר שצריך להוסיף יותר מתח ל-OC יציב לעומת אותו מעבד עם VID נמוך יותר? אצלי ה- Temp Core מראה VID 1.325 -מעבד Q6600.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by ramil19,

ההיטסינק שלו יושב גם על הזכרונות של הכרטיס מסך, או שלקירור הזכרונות צריך לקנות היטסינקים נפרדים? הוא בא עם דבק או גריז טרמי?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by galh_5,

קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GT SLIENT PIPE 2 האם הקירור הזה הוא גרוע/די טוב/טוב/טוב מאוד? במנוחה יש לי איתו בערך 52,53 מעלות ובזמן משחק כבד כמו call of duty 2 יש לי איתו 58 מעלות מה דעתכם עליו?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  14. Started by Ewingum,

אני רוצה לקנות את הAX7, אבל בכל המבחנים שראיתי בדקו אותו עם מאווררי דלתא ודומיהם, שהם צועקים "ביצועים", אבל תרתי משמע, הם באמת צועקים... עכשיו, אני אוהב מה שנקרא בפי העם "שקט", אז אני לא מתכוון לשים איזה 80mm אימתני של דלתא או משהו כזה... אז, שתי שאלות: 1) איזה מאוורר 80mm הוא טוב, איכותי, דוחף הרבה אוויר ושקט (אין התפשרות על השקט) 2) איך יהיו הביצועים אז של הAX7 עם מאוורר שקט ולא "ביצועים"? כי בכל המקומות בדקו אותם עם דלתאות וכאלה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מעבד 3800 DC שעכשיו עשיתי לו OC מתון והוא עומד כרגע על 2200 (העלתי את הFSB ל220) ובאינטרנט (ובתמונה המצורפת) ראיתי שההבדלים היחידים בין מעבד 3800 ל4200 DC הם המהירות,2000 ו-2200 בהתאמה... אני צריך להסיק מכאן שבעצם כרגע המעבד שלי שווה בדיוק ל4200?! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  16. היי חתכתי חלון במארז ועכשיו נאי צריך להדביק לזה לוחית פקספקס מאיפה אני משיג גומי H או U?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by Guy950,

מחר אני מקבל מחשב חדש עם הכרטיס מסך Palit 4870 1GB sonic, עכשיו, הוא מגיע עם 2 מצבים: מצב נורמל-לא מומהר. מצב פרו-המהרה על הכרטיס מסך את זה אפשר לשנות על גבי כפתור קטן שנמצא על הכרטיס ורציתי לשאול כמה שאלות: א. האם כדאי להשאיר את המצב המומהר כל הזמן או שכדאי לכבות את זה מדי פעם? אני לא רוצה להגיע להתחממות יתר למרות שהכרטיס מגיע עם 2 מאווררים. ב. ניתן לשלוט במהירות המאווררים? ג. כדאי לשנות את המצב בזמן שהמחשב דולק או לכבות אותו ואז לשנות מצב?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. Started by koby058,

פה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3200AEP4AX רשום שהמעבד שלי צריך לקבל מתח של 1.50 אבל בפועל אצלי הוא מקבל 1.60 אבל אני לא יכול להוריד בביוס רק להוסיף האם זה גורם להתחממות נוספת של המעבד? האם יש דרך שבה אוכל להוריד מתחים?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. רציתי לדעת אם למארז שלי (מופיע במפרט פה בצד) יש אפשרות להוסיף עוד מאורר(ים)... אם כן אז איזה אתם ממליצים שיהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף,ואיפה אני שם אותם?

20. Started by NETANELKOREN,

1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  21. Started by AxeOr,

הוצאתי את המאוורר כדי לנקות אותו [מאוורר של המעבד ] ושכחתי מהמשחה הטרמית , עד כמה זה קריטי ? האפקט של המשחה נהרס או משהו ברגע שמוציאים את המאוורר מהמעבד ? כמה זה נורא ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by re,

עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  23. Started by skullfacer,

הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  24. אני כרגע על 465X9 יציב כסלע ואני מתכוון להמשיך ( טמפרטורה 63 במאמץ מלא ) אני רוצה להגיע ל480 בערך בלי תוספת מתח ( אולי טיפה ) בכל מקרה אני קניתי את הG.Skill 1066mhz 2048X2 והחלפתי אותם בKINGSTON 2X2048 800MHZ השאלה שלי זה אם אני מתקין מערכת הפעלה 64bit ומוסיף את ה8GB ( כי כבר יש לי אותם אז חבל לבזבז ) לפי מה שקראתי הGSKILL יעבדו גם על 800 וזה ידפוק לי את הOC או שאני יכול לייצב את זה על 460 בערך? או שבכלל אי אפשר לעשות זכרונות של 800 ו1066 משני חברות שונות יחד ? מקווה שהבנתם

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by wilken,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש שמשמש אותי כמחשב לקולנוע ביתי. היום הפעלתי את התוכנה Everest בגלל שרציתי לבדוק את הטמפ' של הרכיבים במחשב. התוכנה הראתה משהוא קצת מוזר ולא ברור לי : cpu - 80c cpu#1 \ core#1 - 11c cpu#1 \ core#2 - 4c האם התוצאות הגיוניות ?? מדובר על תוצאות בזמן מנוחה . כאשר המחשב מתאמץ הCPU משתנה בעוד מעלה או שתיים וגם הCORE המעבד הוא AMD 4850E ולוח אם של Gigabyte תודה לכול העונים.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים