עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by galh_5,

קניתי את המארז הזה ביחד עם המחשב החדש לפני חודש וקצת מה דעתכם עליו? http://www.thermaltake.com/XaserCase/soprano/sws/sws.htm

2. Started by fog87,

יש לי מארז Thermaltake Swing VB6000 אחרי שקניתי קירורים רציניים לכ. מסך ולמעבד שמתי לב שעכשיו זה נשמע כאילו המאוורר של המארז עושה די הרבה רעש (אם אני מנתק אותו המחשב הרבה יותר שקט) עכשיו השאלה שלי אם לקנות מאורר אחר (למשל ARCTIC COOLING 120MM מנעה) יעשה שיפור משמעותי מהבחינה הזו?

3. Started by DJ_Yaniv,

חבר שלי רוצה לעשות OC למעבד AMD שלו. איך עושים OC למעבד AMD 5000+X2 עם לוח אם GA-M52S-S3P ?

4. Started by singera,

הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....

5. Started by BladeRunnerSting,

היי חבר'ה, מערכת שעשיתי לחבר (כולל הרכבה עצמית): CPU - Intel Core i7 2600K @ 3.4 with Noctua NH-D14 MotherBoard - GigaByte GA-Z68XP-UD3 - BIOS F7 Memory - KINGSTON HyperX Blu Genesis 4096MB DDR3 1600MHZ CL9 X 2 = 8GB Total Graphics Cards - 2 X GAINWARD nVIDIA GeForce GTX 560Ti Phantom Edition in SLI Mode OS Drive - Intel 510 Series SSD - 120GB DVD RW - SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK Power Supply - Antec High Current Gamer 900W 80 Plus Bronze Case - Cooler Master CM Storm Sniper המטרה שלי באוברקלוק להביא את המעבד ל4.4 יציב. מה שעשיתי בינתיים זה ככה: מכפלה - 44 כמובן מתח לוי קור - 1.3 LLC - 6 (הבנתי שזה מומלץ מכמה מקומות שעשיתי את זה. אציין שלא כיב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by skrew,

שלום! אני בונה מחשב HTPC מבוסס על המעבד הנ"ל, במארז סטנדרטי ומעוניין כמובן בקרור יעיל ושקט. את המאוורר בספק אני אחליף לאחד שקט ( 80 ממ ) ואוסיף עוד 120 מ"מ שקט ( מוציא אוויר ) מאחור. לדעתכם ש צורך בעוד אחד מלפנים ( שיכניס ) ?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. Started by VooDoo3,

היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. שלום לכולם, אני לפני מוד די רציני למארז TT SVIKING ולפני הוספת עוד 3 מאווררים..כרגע יש לי סטנדרט אחד מכניס 12ס"מ ואחד מוציא גם 12ס"מ אני קניתי לבנתיים 3 מאווררים של AC גם 12 ס"מ והסרקולציה תלך כך: כל המאווררים בגודל 12ס"מ..אחד מכניס מקדימה,שניים מלמעלה,אחד שיבוא על הפרספקס שיוציא אוויר חם מכיוון הTT BT שיושב לי על המעבד,ואחד אחורי שיוציא אוויר גם כן..מה אתם חושבים על הסרקולציה..טובה או לא..מתוכנן גם OC רציני אז אני חושב על זה רבות..אודה לעזרה.

9. Started by Lotar_88,

לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  10. Started by Oranl,

אהלן, במחשב סלרון ישן, מאוורר ה-60 מ"מ של קירור המעבד הפסיק לעבוד. פירקתי את המאוורר ובהיעדר אמצעי שימון מתאימים שימנתי את הציר שלו בעזרת משיחת מעט מעט שמן בישול בעזרת קיסם אוזניים. ממש על הציר עצמו שמסתובב. אחרי ההרכבה הוא עובד יפה מאד. בעקבות פוסט ישן שקראתי בפורום "כרטיסי מסך" רציתי לשאול מה ההשלכות של השימון הזה? אציין שוב שמרחתי כמות ממש אבל ממש קטנה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. Started by EternalDarkness,

שלום לכולם אני טל. יש לי לוח של ASUS P4B266-C וכאשר אני מעלה את המהירות של הfsb מעל 105 מתחיל להיות לי בעיות בתיאום עם ההרד דיסק . האם אפשר לפתור את זה או שהלוח עד כדי כך מסריח שלא???

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. והאופציות שהלוח נותן לי לתדר הזכרונות אינן 1:1, אשמח מאוד להיעזר בכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. שאני פותח את מנהל המשימות אז יש שם מין מדד כזה של עד כמה המעבד שלי מתאמץ, אני שם לב שאם אני פותח תוכנה כלשהיא, או אפילו חלון Explorer ה- CPU USAGE קופץ בנייה ל 75-100 ואז תוך שנייה חוזר.... עד עכשיו היה נשמע לי רגיל אבל אצל חבר שלי שיש לו בול אותו מעבד כמו שלי (530J) זה לא קורה, בקתי אצלי גם את הטמפ' וגיליתי שגם הטמפ' קופצות ! אבל רק לשנייה-שתיים... זה נורמלי ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by Picado,

אני רוצה לדעת שנגיד ואני יקנה למשל 5 לדים לאן אני יכול לחבר אותם?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by XOR,

טוב זה המפרט: מעבד: AMD 2500+ לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-PRO2 זיכרונות: 2X256 CORSAIR XMS 3200LL מאוורר: AERO7+ -------------------------- אני נסיתי לעשות OC לבד וכמובן שרפתי את הלוח אם והמעבד! אז עכשיו אני מבקש עזרה ( אני חושב שאני צריך אותה ) הדבר היחיד שעשיתי זה לשנות את המהירות מ 166MHZ ל 200MHZ עכשיו המעבד עובד על 3200+ ואני רוצה לעשות אותו יותר מהיר. מה אתה ממליצים לי לעשות. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. יש לי את המארז SOPRANO DX , ואני רוצה להחליף את המאווררים שלו לשקטים ויותר טובים. אז אני צריך המלצה למאוורר 120CM רצוי עם LED (כי לשלי יש). והמלצה למאורר 14CM שיכניס אוויר (לא צריך LED). תקציב: עד 100 שקל לשניהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by aboren,

הבן שלי רוצה להתקין על המחשב שלו קירור מים. הסוקט הוא 1151. איזה קירור הייתם ממליצים. אני באילת בקרוב ורציתי לעבור לקנות לו. בערך 300-400 ש"ח תקציב. האם יש משהו כזה? תודה אביב

18. Started by rlord,

חשבתי לעשות OC למעבד שלי Intel Pentium D 820 2.8 כי קניתי כרטיס מסך חדש 9600GT רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע בערך עם קירור סטוק של המעבד, הטמפרטורה שלו עכשיו במנוחה 46 זה המפרט שיש לי 2X512 ddr2 667 לוח אם וספק של 500W כדי לי בכלל לעשות OC? ואם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מדריך טוב. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. Started by FiR3SaLe,

כשאני עושה OC לכרטיס מסך (במקרה הזה 8800GT), האם אני צריך לבדוק את הטמפרטורה שלו למרות שעבר את מבחן ה-3dmark בלי תקלות?? ומהי טמפרטורה נורמלית במאמץ?, במנוחה? וגבוהה במאמץ ובמנוחה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by jabbahutt,

הי, מכיוון שאני (די) טירון ב-OVERCLOCKING האם מישהו יכול לכוון אותי למאמר / סרטון הסבר טוב לחומרה הזו? תודה, Jabba

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן למצוא ( לרכוש ) מנורת אולטרה סגול למחשב ? שאני אצייר עם עט זוהר זה יזהר

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. השאלה היא כזו... יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה (שכרגיל דפקו ואתי) את הmaze4 לכרטיס מסך עכשיו לפי פנדה הוא מתיאם ל6800 אולטרה ונחשו מה הוא לא.... חח בכול מקרה הוא לא מתיאם כי צריך איזה חיבור של 4 ברגים ולא 2 כמו ב6800 הרגיל.. עכשיו שניכנסתי לאתר של dangerdan ראיתי שיש להם בלוק חדש של maze 4 ואפשרות לחבר אותו עם 4 ברגים בתוספת של 2 דולר מישהו יכול להגיד לי עם אני צודק.. ואני מקווה שאחד שמבין כי חבל להזמין סתם.. אז מה אומרים הבלוק קרור הזה יתאים ל 6800 אולטרה שלי או לא?? http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=48&page=1

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  23. שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. יש מלא.... מה מהם אני מחבר למאוורר?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  25. Started by grozy d.j,

והנה זלמן הוציאו לשוק את הבלוק לקירור שקט ZM-WB2 וכמובן שבוא בלוק מים אך הוא אינו נמכר בערכה שלמה ומלאה של קירור מים והוא עשוי מנחושת ואלומיניום למניעת קורוזיה והוא מותאם ל פנטיום ארבע אתלון-אקספי וגם ל- אתלון 64 ומחיר הבלוק ינוע בסביבות ה- חמישים דולר ( המיוחד בו שהוא בלוק עגול).

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.