עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by dor31,

יש לי מחשב גי פורס 4 TI4400 וP4 2.26 ושעשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס התוצאה הייתה נמוכה יותר מאשר בלי אוברקלוק יש למישהוא מושג למה זה. :-\ :-\ :-\ :-\

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by Spidey,

זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by yot,

זהו חברים. קיבלתי את המארז החדש שלי (Compucase Midi Tower Black) ואני מאוד לא מרוצה מהאוורור שלו. יש לי מאוורר 120 מ"מ מאחורה, מוציא אוויר, ויש לי מקום למאוורר 120 מ"מ ממקדימה, שיכניס אוויר כמובן. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר 120 מ"מ פשוט (Gereric?)? אל תגידו לי לחפש בחנויות אלקטרוניקה, כי אין באזור שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by lipa,

חיברתי את המאורר השני מקדימה ויש את הרעש הזה מה יכולה להיות הסיבה תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לו יש תוצאה 2302 ולי יש 1900 בערך אחרי אובר קלוק מ166\166 ל 195\195 (זכרו : הזכרון הוא DDR...) איך זה הגיוני ? הכרטיס שלי אמור להיות יותר טוב משלו... בע! ??? עוד דבר : מה המשחה הטרמית הכי טובה והאם אפשר למרוח משחות טרמיות על מעבדי כרטיסי מסך ? ועוד דבר : החיישן חום שלי במעבד נדפק כנראה כי הוא מראה שהליבה נמצאת על 80 מעלות בערך.. אני חייב לקנות לוח אם חדש \ הארדקנו, או שאני יכול להשיג איזה חיישן חום ולהתקין אותו ? תודה רבה ... :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asnast,

חברה יש לי שאלה. אני רואה בכל מיני אתרים שאנשים מצליחים להגיע לגבול ה 3 גיגה למעבד. יש לי P4 2.26 אני יכול לעלות את ה FSB ל150 אולי קצת יותר וזה נותן לי 2549. אני חושב שזה קשור למתח או דברים כאלה? תתנו לי עצה אם אתם מבינים בזה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by The-Q,

הורדתי גירסא חדשה של ביוס ללוח, ובאמת שאין לי שמץ איך לעדכן.... אפשר עזרה? האם יש תוכנה שמעדכנת את הביוס? איפה אפשר למצוא?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by ScreameR,

זוכרים את הימים הטובים של ה486? זוכרים את כפתור הTURBO? יודעים מה הוא עשה? הוא שינה את מהירות הבאס! האם זה אפשרי עם הבורדים של היום לעשות כזה סוויץ שלמשל שאני מריץ משהו כבד אני מעלה לו תבאס ואח"כ מוריד? ???

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by lipa,

חיבור אחד מאחורה מתחת לספק והשני מקדימה למטה איך לחבר אותם מה מכניס אויר ומה מוציא או שניהם מוציאם? ושאלה שניה איך המאוררים של sunon?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני צריך לקנות מאוורים למודינג של מארז. רציתי רק לדעת אם יש מאווררים שקטים במיוחד מחברות מסוימות או שכולם אותו הדבר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Ball,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם socket 478 לוח אם של INTEL Garibaldi שתומך בזיכרון RDRAM ושאלתי היא איך אני עושה לזה OC ומה אני צריך לקנות שהטמפרטורות לא יהיו גבוהות?? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by marvje,

הורדתי את MBM 5 ואני לא יודע איפה בודקים את הטמפ' ? בתודה מראש MIRBis

14. Started by rosesr,

האם אפשר לשים את הצלעות קירור של ZALMAN (עם הHEAT PIPE) + HEATSINKS לזיכרון? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Liquid,

המחשב שלי נמצא בתוך .. "גומחה" שכזאתי, בשולחן .. בכל מקרה, אני עדיין לא עושה מודינג למארז. אבל בינתיים חשבתי על משהו שיכול לנצל את המצב שהמחשב נמצא בו, וקצת להשפיע על סביבת העבודה. אז חשבתי על רעיון .. לשים תאורה בצבע כחול יפה כזה, שתבוא ממעמקי הגומחה .. בפייד כזה .. זה יכול לתת קצת הדגשה למארז גם .. מה אתם אומרים? שווה ללכת על זה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by frozen_sun3,

אני חייב להגיד שדיי התאכזבי מהמוצר הנ"ל. היו לי כמה בעיות בהתקנתו: א.) החוטים של הUSB קצר, ככה שאני לא יכול לשים אותו בשום מקום מעבר למקום התחתון שלי במארז הFull Tower. מלבד לזה החוט בא מפוצל ל8 חוטים מזעריים ולא בא בחתיכה אחת. היה דיי מבאס לחבר את זה. ב.) משום מה הפנאל עצמו גדול מאוד. עד כדי כך גדול שהוא לא נכנס למארז. (הצלחתי להכניס אותו לברזל, אבל לפלסטיק הוא לא נכנס). הייתי צריך לשפשף את המארז שלי רק בשביל להתקין אותו. ג.) החוט של הFireWire ממש בוטל בתוך הפאנל. כל-כך בוטל שהייתי חייב להסיר אותו רק בשביל להתקין את הדיסק שלי בפנים. ד.)הדיוק של החיישן גם מאוד מפופק. אני ממש לא בטוח שהוא משקף את המציאות. בקיצור דיי התאכזבתי מTT.

17. Started by MAOR,

פנטיום 3 733 באס 100 העלתי ל - 825 באס 150 וזהו אני לא מצליח עוד ! המעלות לא בשמים 37 FULL LOAD (אחראי שעה ב - Prime95) מה אפשר לעשות ? אני ממש רוצה להעלות עוד קצת

18. Started by Fridge,

שלום לכם יש לי שאלה מדוע איני יכול לשנות את המהירות של המאבד וה וולטאג דרך הביוס הוא פשוט לא נותן לי (ראו מפרט לפרטים) האם כדאי לעדכן תביוס או שפשוט להעלות תגמפר לFSB גבוהה יותר וכך תתאפשר לי הפעולה? כל תשובה תתקבל בברכה. תודה מראש.

19. מרחתי משחה טרמית על הכרטיס מסך שכבה דקה: http://rotter.net/User_files/nor/3db594776fe1888d.jpg וגם על ההיטסינק http://rotter.net/User_files/nor/3db5949070c2931d.jpg החזרתי הכל http://rotter.net/User_files/nor/3db5950774f493ed.jpg אני בא להכניס את הכרטיס סבבה המחשב נדלק - המסך נדלק הכל עולה אני רואה את ההתחלה של XP אתם יודעים אחראי שזה מראה כמה ראם ואז הוא עושה Scandisk של דוס ובד"כ אחרי זה הווינדוס עולה הכל מפסיק ב Scandisk המחשב פשוט עוצר לא רוצה להמשיך עכשיו לקחתי לאמא שלי את הכרטיס מסך של מהמשרד 8 מגה בקושי אני רואה צבעים אבל לפחות זה ! מה לעשות ??? אני לחוץ רצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. Started by maphisto,

טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איזה חנות הביאה לי חינם 10 סכיות כאלה קטנות אם משחה טרמית לבנה - מין סכיות קטנות שבד"כ באות אם מאוורר. מרחתי את המשחה הזו על המעבד וההיטסינק והיא הורידה 4 מעלות ! עכשיו המעלות הם 26 IDLE 34 Full Load - וזה אחראי שעה וקצת אם Prime95 הכרטיס מסך שלי (אל תצחקו !) GeForce2 mx 400 64mb עומד על 35 מעלות Idle (לא יודע כמה full load אני לא משחק הרבה אבל אחראי מבחן אם 3Dmark הוא הגיע ל 39 מעלות !) רציתי לדעת אם אני יכול למרוח את המשחה טרמית הזו על הליבה של הכרטיס מסך ? או שלכרטיס מסך יש משחות שונות ? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by Lioriii,

יש לי מעבד 1800XP ATHLON ולוח אם של GIGABYTE 7VRXP איך אני יכול לעשות לו OVERCLOCKING מבלי לשרוף את המעבד?? ויש לי גם SLK-600 עם מאוורר DELTA 60MM~~~!!!! בבקשה תעזרו לי!!!

23. אני רוצה להוציא את ההיטסינק של אינטל ואני לא מצליח - פעם ראשונה שאני לא מצליח להוציא היטסינק ניסית משתי הצדדים להוציא את הקלפיס אבל הוא לא רוצה לצאת! הוא נלחץ - צד אחד ממש קשה ללחוץ וזה אחד ממש קל אבל שאני לוחץ ואז בא למשוך הוא לא רוצה לצאת ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by ofir123,

איפה אני מוצא אחד כזה בגודל 80 בראשון אבל זול! ואני רוצה לקדוח גם בפנאל שהוא מפלסטיק עם איזה מקדח?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים