עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by @guitarsuite@,

בוקר אור לכולם! לפני כשבוע ביצעתי אוברקלוק לא יודע אם לקרוא לו מוצלח אבל ...לעיניינינו.. התוצאה היא 2800@3255 שאני יכול להגיע ליותר כשאני מגיע ל3400 למשל זה כבר לא יציב המחשב נכבה לפעמים ואתם מכירים כבר את כל הבעיות האלה בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי להעלות את זה עוד כי יש ללוח שלי אפשרות לעלות עוד הרבה.. והבנתי שיש גם איזשהו משחק עם הזכרונות ..אם אפשר יותר פרטים אני אשמח.. תודה מראש נ.ב: זה המפרט שלי asus p4800 intel pentum4 2.8 northwood (ht) 1024 ddr 400mhz samsung ויש לי קירור על המעבד נחמד אחד של זלמן ועוד 7 מאווררים בכל שאר המארז שמפוזרים בתפקידים שונים הוצאה והכנסה .. זהו בגדול ושוב תודה

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  2. ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  3. עשיתי OC למחשב שלי מ3.0GHZ ל3.2 המכפלה 215*15=3225GHZ סבבה עכשיו נעלתי את חריץ הAGP ב66/33 ואת שאר חרצי PCI (למרות שאין לי כלום בהם) הזכרונות נעולים גם על 400MHZ ושאני מפעיל תמחשב ונכנס לCPUZ הוא אומר לי שהתדר של הזכרונות(2.5-3-3-6) זה 215MHZ למרות שנעלתי אותם מהביוס למה? והיחס שלי זה 1:1 :s05:

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by pavel19,

חברה מה קורה יש לי שאלה לגבי אוברקלוקינג, נכון כשעושים אובר אז זה מקצר את תוחלת המעבד אז רציתי לדעת בכמה אחוז ואם מהמירים את זה לזמן בכמה חודשים/שנים זה מקצר את התוחלת שלו? ועוד שאלה האם אובר של מעבד פוגע גם בלוח-אם ובחלקים אחרים של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Thadar,

שלום לכולכם. אחרי עיון רב בפורום (במיוחד פורום אוברקלוקינג) נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שכשעושים אוברקלוק חשוב מאוד שהיחס בין המעבד לזכרון ישאר 1:1 (או משהו בסגנון...). אשמח עם מישהו יסביר, יפרט ויבהיר לי על מה מדובר. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  6. יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by qpalzm,

יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  8. באריזה כלולה שקית ניילון קטנה המכילה משחה תרמית מסוג לא ידוע. למישהו כאן יש מידע לגבי האיכות של המשחה הכלולה? או שעדיף לקנות בנפרד ARCTIC SILVER או משהו?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by xtract1,

יש לי מארז SVIKING של TT... יש לי 2 מאווררים של 120..אחד מקדימה מכניס (עד כמה שידוע לי) ואחד מאחורה מוציא... יש לי שאלה לגביהם...הם נחשבים איכותיים? או שמומל. לי להחליפם במאווררי 12ס"מ אחרים...(אני מחפש משהו טוב אבל זול יחסית) הצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Oranili,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ... ומחקתי תתוכנה אבל ה OC לא נמחק ... אני לא יודע מה עושים הכרטיס מתחמם מאוד .. איך אני מאפס ת OC ? ... הורדתי שוב תתוכנה והכל שם כמו חדש ... אי אפשר להחזיר למצב הקודם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן, פנטיום 4 1.7 סוקט 478 (עם מאוורר סטנדרטי) לוח אם ASUS P4B533 וספק generic 350W רציתי לדעת מה האפשרויות שלי, אם בכלל, לעשות OC למעבד.. עד כמה ניתן למשוך מבלי ליצור בעיות? האם זה מצריך החלפת מאורר שעל המעבד? החלפת הספק??

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  13. Started by eranisra,

שלום, אני מתכנן לעשות OC למחשב שלי - (אני מקווה להגיע מה2.13 עם המאוורר סטוק ל2.6). חושבים שזה אפשרי עם טמפרטורות סבירות? אני כרגע על 40 מעלות במנוחה למעבד. ולמעשה אחרי שאני משנה הגדרות (FSB או הגדרות מתח) הבנתי שצריך לעשות בדיקה בPRIME לבדיקת יציבות. להריץ שם את הTORTURE TEST?? למשך כמה זמן? והאם זה אמור להיות כך כבTORTURE TEST המחשב בקושי יזוז(מן הסתם אולי בגלל שהPRIME חונק אותו) כמו שקורה כשאני מפעיל את המבחן?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by the ultimate,

היי כמו שרשום במפרט בצד, יש לי מעבד 820 של אינטל ולוח 945PSN של אינטל. שמעתי על אנשים שאמרו שלא ניתן לבצע OC בלוח של אינטל. האם זה נכון? יש דרך לעקוף את זה? עד כמה כן אפשר לבצע OC? כמו כן, רציתי לדעת מהי אופצית ה-BURN IN שבביוס. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  15. שלום כולם, אני בקטע של חסכון חשמל/מחשב ירוק. יש לי כרגע מעבד 2500S שאני רוצה לקנות לו לוח אם. הציעו לי להחליף אותו ל-2500K ואני מתפתה... מה שמעניין אותי האם ניתן לגרום ל-2500K לחסוך חשמל (או אפילו ל-2500S)? חשבתי על משהו בסגנון הורדת תדר בסיס והעלאת תדר בזמן טורבו, זה אפשרי? תודה לעונים, אני פשוט לא מוצא מידע על זה...

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by MightYaad,

ראיתי בלוקי קירור שיש בהם חצי פלסטיק חצי נחושת...מה התפקיד של הפלסטיק? הרבה אנשים לוקחים חתיכת נחושת וחורטים עליה בCNC וכך יוצרים בלוק קירור...יש עוד דרך ליצור בלוק קירור מבלי להשתמש בCNC?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות המחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבה שאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבה בעיה בקירור?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by L1ron,

איזה יתרונות יש בלחבר את המאווררים לבקר שליטה מאשר ללוח אם? הרי גם דרך הלוח אפשר לשלוט בהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אם אני קונה בקר, וגם מוסיף מאוורר או שניים, אז את המאוורר שאני קונה, אם זה מאוורר שיש לו כמה גרסאות של RPM, אז לקחת את ההכי גבוה, נכון ? כי עם הבקר אני אוכל לקבוע אותו על מהירות מסוימת שהוא יהיה שקט, אבל כשאני אצתרך את כל הכוח שלו אני אוכל להגביר אותו עד הסוף, כן ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by uguru1969,

האם אפשר להתקינו על לוח אם P5B-DLX עם המאוורר מבלי שתווצר בעית גישה לזכרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  21. Started by uguru1969,

האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  22. Started by Mishmish,

שלום ! יש לי שאלה לגבי גוף קירור : Thermalright SP94 for Pen 4 . האם זה נכון שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום 3.06 ג'יגה הרץ ומעלה ? ? ? תודה !

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  23. האם הוא שקט יותר מ freezer 7 pro והאם יכנס למארז של Thermaltake swing ? ראיתי שאנשים אמרו שהוא יכול לשבור את הלוח אם האם זה נכון? האם הביצעיים שלו יותר טובים משל freezer?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם? הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  25. שלום, אם אני אוסיף קירור לזכרונות של הכרטיס מסך הטמפ' תרד??? יש לי כרטיס מסך 6800 AGP, במאמץ הוא מגיע ל 70 מעלות חשבתי להוסיף גופי קירור לזכרונות, יש לי כמה כאלה איך אני מדביק אותם?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים