אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס פשוט רותח, לא רק איזור הליבה. איך אני מקרר אותו?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני עושה\מתאמן על FX5200 אבל אני לא מבין אני מישתמש בתוכנהATITOOL וכשאני עושה SAVE אז זה נתקה קודם יוצא שלח "דיוח" ואז אם אני עושה שלח הוא נתקה..... ואם לא הוא פשות יוצא....... אז מה לעשות..... נ.ב עזבו אותכם על לא שווה לעשות אני רק מתאמן עלב .......
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לכל מאוררי ה 80 יש אותו CFM? פשוט עכשיו שאני קונה את המארז החדש אני מקבל איתו מאווררי לדים מוזרים חשבתי שאולי הם סתם לא יודע.. לא רשום על הנתונים שלהם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט עם המאוורר המקורי . כמובן כשהמאוורר עובד במהירות מקסימלית הוא רועש מאוד , האם מישהו יודע מהי עוצמת הרעש ב - Dba של המאוורר כאשר הוא עובד במהירות מקסימלית שזה בסביבות 4500 סל"ד ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E7200, התקנתי לו גוף קירור Arctic-Cooling Alpine 7 PRO for 775 כשהדלקתי אותו זה ניראה כאילו המאורר מיסתובב לאת מידי. בדקתי בביוס וכתוב שם קצת יותר מ 1000 RPM זה נורמאלי? על הקופסה כתוב 3000 ניסיתי לשים את המאוורר המקורי של INTEL וגם הוא מסתובב באותה מהירות. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת לאן בערך לכוון, ועם איזה ערכים כדאי לשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קיבלתי ציון במחשב הישן של 6681 אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך. הוא היה על זיכרונות-200 ליבה-460 אחרי- זיכרונות-240 ליבה 500 מחשב פנטיום 1.8 זיכרון 512 rdram 400hrz לוח asus p4t כרטיס מסך- asus gf3 v8200 delux דבר ראשון איך הציון הסופי? דבר שני איך האוברקלוק הראשון שביצעתי? זה נחשב שיפור גדול בכרטיס מסך? או שאפשר לדחוף אותו עוד... נ.ב שכחתי לציין לפי האוברקלוק היה הציון -6220
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, עד לפני עדכון הביוס מהירות המאוורר במעבד הייתה רגילה, גם אם היית שם אותו על המקסימום, הקירור למעבד הוא sunbeam tuniq. עכשיו אחרי העדכון של הביוס מהירות המאוורר עלתה ל 2050 RPM כשהמאוורר היה מכוון על המקסימום. השאלה שלי היא איך אני מגדיר בחזרה את המהירות של המאוור כך שהיא תותאם לבד לטמפ' של המעבד אפילו אם אני מכוון את המהירות על המקסימום, כפי שהיה עד לפני עדכון הביוס. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המאוורר הנ"ל , טמפ' ההרד-דיסק שלי ( Maxtor 40GB ATA133 ) היא בסביבות 50 מעלות שהוא idle וקרוב ל 55 מעלות בעומס. לגבי סידור הכבלים במחשב יש כבלי IDE רגילים שהם די קשורים ביחד , יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר (מאחורה) ומאוור אחד שמוציא אוויר (מלמעלה) זה האתר הרישמי של המאוורר להרד דיסק : http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=17 אם יש לכם המלצה על מאוורר אחר או על עוד רעיונות להוריד את הטמפרטורה רשמו אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך המחשב שלי לאוברקלוק? כמה אני יכול להגיע איתו ? בחתימה... יש לי תמארז ATX 2202 אין לי מאוורים מיוחדים הכל גנרים שבאו עם המארז.... במידה ואני אעשה OC איזה מאוורים יהיו לי הכי מתאימים? יש איזה שהוא חשש לעשות OC במידה ואני אשים את הקירור המתאים? המעלות של המעבד הם במנוחה 36 במאמץ 45 הנה תמונה של CPU-Z של המחשב שלי ... משהו מוכן להסביר לי מזה ה NEW CASTLE ?? זה גרסה מתקדמת של הנטוורוד הזה? יש קשר בינהם כי אני ממש לא מבין בזה משהו מוכן להסביר לי על הדברים אלו? http://img189.echo.cx/my.php?image=10sw.png בקשר לכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כי הטמפ' שלו בנתיים גבוהות 78 במאמץ מאוד אז עד שאני לא יקנה סליינסר זה לא רלוונטי... אני גם ממש לא מבין ביחס של הזכרונות משהו מוכן ל…
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לעשות OS למחשב שלי ,באיזו תוכנה הכי טוב למדוד טמ"פ של המחשב והמעבד? יש לי לוח לך inter dragon teil dp35dp ומעבד intel q6600 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
המעבד די חם אז הרצתי HWMONITOR כדי לבדוק לאיזה טמפ' הוא מגיע: -מה מסמלים הנתונים שמודגשים באדום? -הטמפ' תקינות? -אפשר לעבור את ה4GHZ עם Xigmatek Dark Knight?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי התחדשתי בקירור Swiftech H220. המשאבה שלו מאד מאד רועשת ונאמר לי שייתכן ושיש שם אוויר כלוא. רציתי לדעת אם בתהליך של הוצאת בועות האוויר ומילוי מחדש, אם אני יכול להשתמש בנוזל קירור הירוק שמוכרים בתחנות דלק בשביל הרדיאטור של האוטו? למיטב הבנתי, הנוזל קירור הזה מכיל מים מזוקקים עם 10% חומר שמונע קורוזיה... אשמח לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אז ככה - אני אוברקלוקר צעיר והייתי רוצה לשאול איפה אפשר להשיג ציוד (כמו צלעות קירור - מאווררים ..) אבל אני גר בדרום - איזור ב"ש - אז אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות ציוד בדרום (או באינטרנט) תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
ויעצר ככה ב3800MHZ 4000MHZ +- עם טוניק טאוור.. או שבגלל שהבאס שלו 200 וזה בעצם יותר באס לעלות הוא יעצר לפני..? מקווה שהבנתם תשאלה..(בהנחה שחלקים אחרים לא עוצרים..)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מאוורר אחד שיתאים לקירור הזה של הכרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 , רשום במפרט של הקירור שמתאים לו מאוורר בגודל 92MM, אז אני צריך אחד שמתאים לו (זורק אויר, כן....) ועוד שניים שיתאימו למארז אנרמקס צ'אקרה, אחד שיוציא אוויר מאחורה והשני שיכניס אויר מקדימה- 120MM כמובן. שני דברים, חשוב לי השקט- לא רוצה לשמוע אותם בכלל ויש לי שמיעה חבל"ז, יש לי פריזר 7 פרו וכשהמאוורר שלו על 1K RPM אני שומע אותו (מציק ) לא יודע מה העוצמת רעש שלו אבל אני מעריך שאני צריך משהו בעל 17DB ופחות... דבר שני, החנות היא KSP (מטעמי קירבה פיזית לחנות, איזה חור זה ירושלים.... ) : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems דבר אחרון, אני מוכן להשקיע…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וכרטיס מסך X800XL של ג'יגבייט עם קרור פסיבי. בלוח יש לי היטסינק במקום המאוורר שיש בתמונות. (לא יודע למה...) הבעיה היא: שהכרטיס יושב ממש מעל ההיטסינק וממש נוגע בו (מגיע לחצי וההיטסינק). האם זה נומאלי ככה וזה לא נורא שהם נוגעים אחד בשני? לא יכול להיגרם נזק לכרטיס מכך?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (ראה מפרט) יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי למנוע צרות ? בתחשב בחומרה שיש לי וטמפ' בזמן עבודה ובזמן עצל אגב אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ככה שלא אכפת לי מ ה X16 אני רוצה להמהיר את המעבד בתחום שמאוורר ישמור על תוחלת חיים תקינה וגם המעבד מה אתם מציעים ? בתודה מראש אביב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-