אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
פתחתי תהיטסינק וראיתי זה טוב?AGOGA
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
70 מעלות במנוחה. אני פשוט לא יודע מה המעלות שההרד דיסק צריך להיות בהם .
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml :o
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
1.85V חמים ונעים ב 60~ זה התדר היציב ואני פותח מסכים (וכמעט עולה לוינדוס) בתדרים גבוהה יותר כמו 166. אני מקווה להגיע ל 166 אם אני יתן לו עוד ולטאז הלוח מסוגל לתת עד 2.05 (ASUS A7V8X). אני מקווה שבקרוב אני יפתח אותו ויבדוק מה Crosair PC3200C2 האלו שווים. כמו כן אני ישים עליו Volcano 6Cu במקום מה ששמו עליו. אחר כך... נלך לפתרון קירור יעיל יותר.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי מתישהו אתר עם DB ענק של תוצעות OC אבל שחכתי איך קוראים לו.... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? ???" אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת כיצד מרחתם את המחשה הטרמית, באיזה גובה השכבה.. והאם מרחתם גם על המעבד וגם על ההיט סינק או רק על אחד מהם.. כל פרט יתקבל בברכה.. כי אני מרחתי AS3 לפי המדריך באתר וזה לא עזר לי בכלל.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, קניתי מאוור volcano7+ והייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי התקנתו. אני מתקין אותו על לוח gigabyte 8pe667 ultre. למאוורר יש שלושה מחברים, אחד לספק, אחד ללוח (ל cpu fan) והשלישי לאן? על יד החיבור בלוח של ה cpu fan יש לי אחד נוסף שרשום עליו pwr-fan האם הוא מתאים לכאן?? תודה מראש eloya
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רכשתי AthlonXP 2100 אשר רץ עם מאוורר Zalman CNP6000-cu. (לעצלנים במיניכם: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm) כמו כן יש לי blueorb על הגשר הצפוני, והלוח הינו Asus A7M266. בכל אופן, אמנם עכשיו קר בחוץ - כ 21 מעלות, מהירות המאוורר מוגדרת על כ 1800 סל"ד - משהו באמצע בין 1600-2500 בשביל לשמור על השקט של המאוורר. תחת עומס עם פריימ 95 רץ כמה שעות טמפ' הגשר היא 36 מעלות וטמפ' המעבד הינה 64 מעלות בלי עומס הטמפ הגשר עומדת על כ 34 מעלות וטמפ המעבד על כ 58 מעלות. האם לדעתכם זה מספיק סביר ? בעקרון השתמשתי ב AS3 על המעבד, אבל לא הורדתי מספיק טוב את הגריס הטרמי שנמרח שם לפניכן (לא, זה לא אני עשיתי את הטעות הזאת), אז אולי אוכל לגדר עוד מעלה וחצי.
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז??? אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GeForce mx 400 64mb וברצוני לעשות לו OC לאחר OC מוצלח למעבד קראתי את המדריך באתר - וראיתי שאם כרטיס פחות טוב משלי הגיעו לאחלה ביצועים ! אז קודם כל - אני רוצה לקנות את המוצרים הבאים את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 ואת זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=736 ואז להתחיל אם ה - OC אם אני יקנה את המוצרים הנ"ל אני ירגיש שיפור משמעותי לאחר OC ? או שאני לא יצליח להגיע רחוק ?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות דרך הBIOS של הלוח אם שלי (7VRXP) את הFSB נראה לי (זה עומד עכשיו על 133) ומשום מה מיד לאחר שאני עובר את ה142 המחשב לא עולה, למה זה?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה למי שיש מדריך לעשות הארה למארז באמצעות לדים בעברית כי פשוט יש לי לדים אני רוצה לעשות הארה ואין לי מושג פשוט איך. תודה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי מעבד AXP1800+ על 7VRXP1.1 , כל התוכנות המודדות מראות לי טמפ' עבודה ממוצעת של 84 מעלות , אינני יודע עד כמה זה נכון , במהלך מאמץ המחשב קופא על יצרו , הורדתי את הבאס ל100 כדי שהמחשב יפסיק להתקע. יש לי גוף קירור סטנדרטי 70 על 60 מאוורר 60 על 60 (green power ) לגבי מהימנות מדידת הטמפ' , יכול להיות שהלוח שלי סוטה באיזה 10 מעלות בערך (gigabyte 7vrxp rev1.1) קראתי פעם באיזה פורום על מישהו שטען שיש בעיה כזו בלוח , ידוע לכם על בעיה כזאת? לפני שאני מתחיל להכנס לוויכוחים עם החנות לגבי הלוח והמעבד המקוללים , רציתי לעשות משהו עם הגוף קירור - להוציא אותו ולמרוח מחדש את הגריז . לשאלות: שמישהו יסביר לי מהי הדרך האפקטיבית ביותר? אני שמתי קמצוץ על הליבה…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ? המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב) המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ? יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ? AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ? זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בקיצור כשאני עושה OC איך לכל הרוחות אני יכול לדעת ב 100% שזה יציב ולא יתקע לי בגלל החום או משהו אחר הקשור OC שעשיתי. בדקתי ב 3DMARK במשחקים כמו אנריל והכל בסדר אבל כשהרצתי את NOLF2 שלפי דעתי הוא פחות כבד מאנריל2003 הוא נתקע לי וזה בגלל החום כי אני פתחתי את המארז וזה עובד חלק. יש איזו תוכנה או דרך אחרת לבדוק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי שקראתי את המדריך באתר על אוברקלוקיג למעבד חמשה פעמים הבנתי איך העניין פועל, וברוב טיפשותי הלכתי ישר לביוס והעלתי את ה-FSB ל-160 ואחרי זה ניסיתי לעשות ריסיט למחשב אבל הוא לא פעל לי...אז עשיתי ריסיט לביוס, ועכשיו אחרי שלמדתי מהטעות שלי התחלתי להתקדם צעד אחרי צעד והצלחתי להגיע ל-150 אבל אחרי שאני פותח משחקים ואת 3DMark2001 אחרי כמה שנית הם נסגרים, אז יש לי כמה שאלות : 1- הבעיה נובעת מהתחממות של המעבד? (הטמפ עם OC היא 68) 2-הצלחתי להעלות את ה-FSB בלי לפתוח את המכפלה של המעבד, איך זה? תודה מראש. ;D
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR ואני הולך לעשות לו OC החלקים שקניתי הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות הזכירון ויש לי כמה שאלות 1. יש עוד משהו ששכחתי לקנות? 2. איך אני מתקין את ה-CRYSTAL ORB? 3. איך אני מתקין את הקרור לצלעות? וכן קראתי במדריך האתר והם לא מפרטים שם ממש.. אני חדש בעסק הזה ואני צריך קצת יותר פירוט... ותודה..
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-