עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Torn,

יש לי את הכרטיס הזה של אסוס: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3074 כמו שאתם רואים הקירור סטוק נראה חיה רעה, עכשיו הבעייה היא שנראה לי שהוא רק נראה ככה... כי אני לא מצליח לסגור יותר מ438 לליבה , ו760 לזיכרונות מבלי לקבל ארטפיקטים! הגדרות הסטוק הם 412 לליבה ו730 לזיכרונות... עכשיו הכרטיס בכלל לא מתחמם, אחרי שעה של משחק בדום 3 הליבה עומדת על 52 והזיכרונות על 49... אז למה אני לא מסוגל לסחוט יותר מהכרטיס הזה? שווה לי לקנות קירור אחר?

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by AlonAviram,

יש לי את התוכנה easy tune מותקנת במחשב; תמונה: http://images.tomshardware.com/2005/03/07/market_survey/gigabyte_925xe_tool_001.jpg (לקחתי את התמונה מגוגל) התוכנה נראת לי מאוד פשוטה לשימוש, בביוס אני לא ממש יודע איך עושים OC, האם כדאי לי לעשות OC דרך תוכנה זו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 398 צפיות
  3. אז ככה אני רוצה לעשות OC למעבד שלי המעבד הוא INTEL P4 NORTHWOOD 1.6 GHZ. אז השאלה שלי האם אני יכול לעשות לו OC?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Resized,

אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  5. Started by Blabber,

אז ככה,התחדשתי בAccelero pro, אחרי הסיבוך של ההרכבה(ההיטסינקים האלה טורדניים בטירוף) התוצאות די מדהימות, הכרטיס לא עבר 44 מעלות בבדיקת מאמץ עם ליבה על 770. כרגע לא עובר 36 במאמץ עם ליבה על 700 וזכרון על 1035. השאלה שלי היא כזו: כאשר אני ממשיך בOC מתחילים פריזים במשחקים, מה שמוזר שהטמפ' מצויינות,לא עוברות את ה 45(גם של הזכרון) אבל מופיעים ארטיפקטים\פריזים. האם הבעיה היא במגבלה של הכרטיס או שצריך לעשות לו פלאש לביוס ווולט מוד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by wrecker,

יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת TWINMOS שבא עם קירור עגול כזה, צינור קירור אחד בספירלה ומאוורר באמצע שלו למי שמכיר בכל מקרה הוא היה תופס מהר מאוד אבק בטמפ' רגילה הוא היה על 44 +- ומאמץ ממושך היה מגיע לאיזור ה68+ הטמפ' עם OC של ליבה 700@770 וזכרונות 1000@1100 נזכרתי שהיה לי קירור AC S1 (של ה8800 שנשרף לי) והרכבתי עליו מאוורר 120 הטמפ' צנחו מנוחה 35 +- ומאמץ 56-60 עכשיו מה שרציתי לשאול: האצתי את המעבד ל800MHZ וזכרונות ל1120MHZ ועם זאת שהטמפ' נורמליות המחשב לא יציב, פעמיים במשחק המחשב קרס ותמונה נתקעה.. למה זה?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by doldol360,

לא משנה מה אני עושה בביוס המחשב לא עולה לאחר מכן.. מישהו יכול להסביר לי איך לעשות OC כמו שצריך? לגבי הזכרנות... מה צריך לעשות איתם? בקיצור אני צריך הסבר בסיסי.. וכל המדריכים שמצאתי לא עוזרים לי ממש[br]פורסם בתאריך: 28.04.2010 בשעה 09:02:10 קבלו תיקון, הרמתי את המעבד ל3910 מ3400אבל אני לא מצליח להתקדם מעבר לזה, כשאני מרים את הBUS מעל למה שכרגע הוינדוס מגיע עד למסך של ה"ברוך הבא" ועושה ריסטרט לבד. מה הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by oz12,

שאלה לגבי מכפלת הזכרונות ... מעוניין להגיע ל 3 Go into Advanced BIOS and disable C1E and EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD).......? על כמה צריך להיות המכפלה של הזכורנות אם יש לי 4 גיגה והמהירות על 1066?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by norni,

שלום יש לי לוח GIGABYTE EP45 DS4 Q6600 G0 corsair 4g 2x2g 800MHZ וקירור נינג'ה 2 עשיתי OC למעבד ל3.0 נעלתי את התדר של PCI-EXPRESS על 100 העלתי את התדר FSB ל333 ועשיתי את היחס זיכרונות ל1:1 לא נגעתי במתחים של המעבד והזיכרונות והשארתי אותם על AUTO *השארתי את התוכנה של אינטל שמורידה את המכפלה פועלת. עכשיו במנוחה הטמפרטורה של המעבד נעה בין 34-38 כשהרצתי PRIME95 הטמפרטורה המקסימלית הייתה 55-56 איך הטמפרטורות ? המתח של המעבד נע בין 1.344-1.360-1.392 המתח לא גבוה ? אם כן איך אפשר לקבע אותו על מתח נמוך יותר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by oz12,

אני נמצא כרגע ב OC על מעבד Q6600 לוח אם P35DS3L הזכרונות במחשב עם OCZ reaper 1066 אבל המחשב כנראה מזהה אותם כ 667 ולכן המכפלה של הזכרונות הגדרתי בלוח ל 2 ולא 3.2 כמו שחשבתי בתחילה בשביל הזכרונות 1066 כרגע המחשב עובד יציב על 3GHZ האןם יש סכנה בכל שהזכרונות עובדים על המכפלה הנמוכה?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by MaTaN~,

אם אני עושה OC ל- X800GT 256MB לאיזה רמה הוא מגיע? האם שווה לעשות לו? ואם זה לא יפגע בו בצורה כלשהי? ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא כל כך חזק בתחום הOC אבל יש לי שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT של GIGABYTE עם קירור SILENT PIPE 2 האם תוסף הקירור הנ"ל שבא עם הכרטיס מאפשר לעשות OC כלשהוא ?? או שבכל מקרה יש לדאוג לקירור טוב יותר תודה ושבוע טוב שי

13. Started by Drek Boy,

אני מתכנן לקנות מערכת חדשה e8400 gigabyte e43 ocz 2X2 reaper 800 ddr2 modu82+ 425 watt enermax gtx260 zotac שאלתי היא אם אני יעשה OC במערכת... איזה רכיב יגביל אותי בשלב זה או אחר?! טמפרטורת המעבד? תזמונים גבוהים של זכרונות? לוח אם לא מתאים לOC? או ספק חלש מדי? חשבתי לקנות ac freezer extreme או ac freezer 7 pro עזרתכם תעזור לי מאוד

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eliil1,

אני מצליח לייצב אותו על 4 GHZ רק עם 1.37 וולט, לועמת 3.8 GHZ עם 1.23 וולט. האם ה200 MHZ האלה שווים את העלאת המתח הזאת ? ואגב הטמ'פ המקסימליות עם 1.23 די גבוהות אצלי .. 51 מעלות... אין לי מושג מה יש לו בזמן האחרון, הוא משתגע במצב מנוחה הוא מראה לי 47-50 מעלות לעתים תכופות =\

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by WildFire,

עשיתי לכרטיס שלי OC דרך ATITOOL, עכשיו הצלחתי להגיע ל430 MHZ יציב לליבה, אבל כשאני מעלה ל435 מוצגים ארטיפקטים בסריקה, אבל הATITOOL לא סופר אותם. מה זה אומר? לא הייתי טיפש מספיק כדי להשאיר את הליבה בתדר עם הארטיפקטים.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by the ultimate,

היי רציתי לדעת מה אפשר לנסות לעשות כדי לשפר אפילו קצת את הביצועים של הכרטיס.. למרות שאני די מרוצה ממנו.. אבל אני מקבל FPS נורא נמוכים ב3DMARK.. יש עליו רק את הקירור סטוק כרגע שזה אומר צלעות קטנות כאלה אנאערף בלי מאוורר... מצורף מידע מאוורסט: בבקשה בלי תגובות של חרא כרטיס ותחליף אותו.. זה מה שנשאר לי בתקציב וזה מה שקניתי... אז אפשר לעשות משהו עם זה? ואיך אפשר לדעת מה הטמפ' אם אני עושה OC?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  17. הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by omfir,

יש לי שאלה שעדיין לא מצאתי עליה תשובה מבוססת כמו שצריך. השאלה היא: לדוג' אני רוצה לעשות Oc למעבד לא משנה כרגע איזה דגם לדוג' CPU Speed = CPUM x FSB אוקיי עברתי את הצעד הזה אבל איך אני יודע איך וכמה לעלות את הvolage של המעבד?לצורך העניין שצריך במקרה הזה.התשובה שקיבלתי הייתה:"אתה יודע לפי נסיון". זה ממש לא מבוסס ומסדר לי כמה דברים בראש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  20. נכון לפני שמתחילים אוברקלוק למעבד צריך לכבות כמה דברים בביוס כמו cool n quiet אז השאלה שלי זה אחרי שסיימנו עם האוברקלוק ,האם צריך להחזיר את הדברים האלו לכמו שהיו ?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by HumanFly,

שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  22. Started by oz12,

או קי אז כה מה אני צריך להגדיר בביוס ? מישו יכול לעזור לי כמו שבלוח אם P35DS3-L של גיגה ביט ההגדרות עם ככה ואני רוצה להגיע עם המעבד הנ"ל ל3.00 אז איך להגדיר בביוס דוגמה מהלוח אם של גיגה ביט למעבד q6600 : Go into Advanced BIOS and disable C1E, EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD)........[2.40]

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by Baz34,

רציתי לשאול מה גבול יכולת ה-OC (אם אפשר במס) למעי הכוללת מעבד E6600 וזיכרון 2G 667 cl-5 ? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם.. אני רוצה להמהיר את המעבד שברשותי לתדר 3200 , מה עדיף? מכפלה 8.5 וFSB 376? או מכפלה 8.0 וFSB 400? יש לציין באפשרות השניה הוא נותן לי לקבוע את התדר של הזיכרונות שלי ל1066 ואילו באפשרות הראשונה הוא לא נותן אלא רק כמה תדרים שדומים.. מה ההבדל תכלס בין שני האפשריות ואיזה יותר מומלצת? שהרי תדר המעבד הוא זהה בשניהם!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. שלום, לא פעם שמעתי בדיונים על אבורקלוק שצריך לנעול את המתח לPCIE, מז"א? מה זה מגביל? מה זה מוסיף? ובאיזה שלב אני צריך להעלות מתח למעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים