עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אממ אז ככה הבונבון שלי הוא : P4 2.53 לוח של אינטל אתם יודעים כבר איזה ... זיכרונות PC 800 RDRAM SAMSUNG הטמפרטורות הן : לוח בטעינה מלאה : 34 מעבד בטעינה מלאה : 34 מעבד במנוחה : 30 לוח במנוחה : 29 האם כדאי לעשות אובר קלוק מביחנת ההישגים אם כן אני יתחיל לקרוא מדריכים דרך אגב לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע בלי קירור מיוחד ... ? תודה מראש אחים !

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

בדקתי בסנדרה, ומהירות המאוורר של המעבד היא 3835 RPM באופן קבוע. זה מהירות בסדר? (קירור סטנדרטי של GREEN POWER שמגיע עם המעבד). כי ראיתי אנשים עם מאווררים שמגיעים גם ל-5000 RPM ויותר...

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ScreameR,

ראיתי שלטום מהחומרה של טום (פירוש 8) ) יש לו כזה שטיק שמראה את הר.פ.מ והמעלות של המעבד של המארז וכל זה... איך?! איפה מורידים תשטויות האלה?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  4. נזכרתי לא מזמן בפרוייקט המודינג של הבחור הנחמד שעשה מהמחשב שלו גם מכונת קפה. פרויקט מגניב לאללה. מצאתי את הכתבה המדוברת אך ראיתי שהאתר לא קיים (או הדף לא קיים יותר). מישהו שמר אולי את הכתבה או תמונות מהפרויקט???

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by fire15,

רציתי להוריד את הגוף קירור של הכרטיס מסך של אח שלי הוא מודבק אז שמתי אותו במקפיא כבר 5 שעות מה אמור ליקרות הגוף קירור יצא לבד אוו שאני יצתרך למשוך אותו החוצה כי ניסתי כבר לאחר שהוא היה במקפיא והוא לא יוצא

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! מתחשק לי לעשות מודינג , (בעזרת כלים מקצועיים בבית עסק) והשאלה שלי היא , מה דעתכם על חיתוך עיגול של 360 מעלות על הדלת , והדבקה של פרספקס או לעשות חלון מרובע (כמו המארזים בגליה של B0necrack3R , yoav9 , לדוגמא) או בכלל ללכת על רעיון פרוע - לעשות דלת חדשה כולה מפרספקס? האמת שהרעיון השני הרבה יותר נראה לי , אבל הרעיון הראשון הרבה יותר קל לביצוע.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. חברה אני נואש אף אחד פה לא מסביר לי בצורה ברורה אני כבר בנושא עמוק הבנתי שצריך לקנות דבק מוליך והכל אבל לא הצלחתי להבין איזה בדיוק גשרים ומה הם בדיוק על המעבד אני אשמח אם מישהו פה ישקיע ויתן לי תמונות שמראים שם או שיסביר לי למי ששואל יש לי סטפינג של agoga ואל תגידו לי שהוא חרא ותבעסו אותי כי אני אזרוק תמחשב מהחלון ולוח אם גיגה ביט מסוג 7vrxp ver1 256 זיכרון שדי די אר 266 Pc 2100 זהו פחות או יותר ספק אין לי מושג חברה אתם חייבים לעזור לי זה מה זה חשוב.. כרגע המחשב שלי נתקע על 145 באס ועובד כביכול על 1740 מגה הרץ זה המקסימום אני לא מצליחי לתת לו יותר אחרי זה האדון נתקע בתודה מראש אדם

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by desheh,

לא מבין בזה

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by -Cyber-Tek-,

שלום ברצוני לעשות אוברקלוקיג למחשב שיש הוא יותר נכון למעבד אני חדש בתחום הזה למישהו אולי יש עצות איך לעשות את זה ומכיר כל מיני דברים כאלה אני נורא השמח לקבל את עזרתכם . בתודה -Cyber-Tek-

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  12. רק את התוכנה הזו לא את התוכנה השניה שפועלת בדוס

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  13. טוב אחרי שישבתי כל הלילה מרוב שעמום החלטתי לקחת את ה 3D Mark לשיא היכולת.. והרי התוצאות. תאמת שהגעתי לציון אף יותר גבוה של 11750 נק' אבל שכחתי לקחת תמונה שלו... בכל מקרה תוצאה נחמדה, תהנו

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by The-Fox,

היי, אני ממשיך את חווית ה OC שלי בבדיקת יכולת המעבד שלי: AXP 1800+ סטפינג AGKGA... עכשיו יש לי וולקנו 7+ עם AS III... אני עובד עכשיו ב 173 באס עם מכפלה 10. המעבד רץ ב 1730 MHZ כרגע. עכשיו העניין הוא שבלוח שלי A7V333 אפשר או לשים את המתח על 1.85 V בביוס (הכי גבוה) או שאני משתמש ב Jumper שמשנה את המתח למשהו קבוע. בעיקרון זה אמור להיות על 2.1... מסיבה כל שהיא זה החליט לעלות ל 2.2 V... הטמפ' בסדר, עובד על 52 מעלות במנוחה בערך, עכשיו שאני גולש זה על 53... השאלה שלי, זה מסוכן המתח הזה ?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אכן זה דבר שנשמע קטלני ביותר!!! מה אתם אומרים יש לזה עתיד בעולם??? מישהו שמע אל זה יותר מאשר כתבו באתר? אם מישהו מצא עוד תמונות של המוצר תפרסמו פה תודה.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

LMAO!

17. Started by yoav9,

חשבתי על רעיון נחמד, נכון יש מעבד? ועליו שמים hsf, והמאוורר לוקח אוויר, ובעיה היא שלפעמים הוא לוקח אוויר חם, נכון? אז למה לא לשים בדלת, מעל המעבד עוד מאוורר, שידחוף אוויר על הHsf, יכול לצאת oWNz!

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by fire15,

ה- Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 אוו ה-EPOX EP-8K9A2+ KT 400 וההבדל בניהם הוא 100-120 שקל אז כדי לקנות את ההפוקס ולהוסיף 100 שקל? הוא יהיה שווה את זה?

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by maayan,

יש לי INTEL CELERON 500MHZ וזיכרון 128SDRAM יש מצב לאוברקלוק בלי מאווררים

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. בתוכנה קלילה בשם easy tune4 פתאום לא יכול... מה שקרה כך היה כשקניתי תמחשב הייתי יכול מהתוכנה עצמה שכתובה למעלה לשנות תבאס מ133 ל100 בלחיצת כפתור קטנה ברירת מחדל של התוכנה וזה קפץ לי ישר ל1212 בטח אתם שואלים את עצמכם למה זה טוב.. לי זה היה טוב כי אין לי כסף לאמצעי קירור ואני הרבה עובד על המחשב רק על וורד וכותב טקסטים או סתם שומע שירים ומעדיף שהוא יהיה קר ולא יתאמץ.. ולכן חברים יקרים הסבירו נא לי איך זה הגיוני שפתאום אני לא יכול לשנות כלום דרך התוכנה ראוי לציין שעשיתי והתקנתי ביוס חדש.. אפ 11 אבל אני לא יודע מה היה לי לפני זה הבעסה.. ולכן חברים יקרים אני אשמח אם תוכלו לשער מה הסיבה. וכן התקנתי שוב את התתוכנה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Prodigy,

יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by fire15,

???

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shibby15,

חשבתי על משהו שאולי יעזור (ואולי לא) משהו שירגיל את המערכת לOC בעדינות ולא משהו של יום יומיים. קודם כל לתת למעבד לעבוד שבוע שבועיים על 1.93V העיקר לדאוג לקירור מתאים. אחר כך להעלות כל יות בMHZ1 את הFSB ולשים מלא זמן PRIME95 ככה לאט לאט המערכת "תתרגל" ותאפשר OC יותר גבוה. טוב?? רע?? אפשרי?? יעיל?? זה אתם תגידו לי...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by moonbone,

אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה.. עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד... האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B) האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב.. שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB. אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by TeaTime,

יש לי ספק חלש ואני לא רוצה להעמיס עליו איזה קירור פסיבי יעזור לקרור?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים