אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול את בעלי הקירור הנ"ל לצ'יפסט (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014) האם אפשר להזיז את צלעות הקירור שלו לכיוון כלשהו? (האם אני יכול לכוון את הצלעות שלו יותר לכיוון ימין/שמאל וכדו'..) הקירור הזה גדול? תופס הרבה מקום? אני שוקל לקנות אך חושש שזה יעשה לי בעיות עם הקירור למעבד שהמאורר עצמו נמצא "באויר" ממש צמוד לצ'יפסט ואני מפחד שזה יכנס אחד בשני והקירור יפריע למאורר להסתובב. תודה רבה והמשך יום נהדר.
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי לוח GIGABYTE DS3L לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להתייצב על מעל 410FSB... מעניין אותי אם הלוח שלי ספציפית עצלן או שהלוח הזה בגדול לא משהו ב OC... אז למי שיש את הלוח הזה ויכול לתת תוצאה זה יהיה יותר מנחמד !! אגב ב 430FSB למשל, אפילו אין פוסט...
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כרגע אני עם spire easy strame 3 שעובד על 3900 סל"ד - דיי שקט.. חמוד מאוד, סקסי אבל המעבד שלי כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת, סלרון 2.4 במנוחה על 45 מעלות, בעבודה על 55 מעלות. ללא מזגן עם מזגן, 5 מעלות פחות במנוחה וגם בעבודה. הציעו לי על tt spark7 שעובד על 6000 סל"ד השאלה שלי היא, האם הכסף שווה ? (אני לא מיליונר..) האם הוא יראה תוצאות תאחלס?, יתן שיפור מספק? האם ההרכבה שלו קלה?- מה קורה עם משחה טרמית, צריך למרוח לבד? מסופק עם המוצר? על האיזי סטרים 3 היה ריבוע (על הסטיק) של משחה טרמית ככה שלא הייתי צריך למרוח כלום... ובכלל מי שיש לו את הספרק7 או שיצא לו לעבוד, להרכיב אותו. מוזמן לתת עליו ביקורת בכל נושא שהוא ומי שממליץ על קירור אחר, גם כן מוזמן לשפוך ----------------…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין סוגי הצינורות (לדוגמא אני יודע שהטייגון נחשב לאחד הטובים, למה? מה מיוחד בו?). 2. באיזה סוג נוזל אתם משתמשים (הנוזלי קירור היעודיים למחשב יקרים בהרבה מסתם מיי רדיאטור מתחנת דלק, למה?). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הי, יש לי את המעבד- TBERD (או איך שלא רושמים את זה)... ה13 מיקרון... השאלה שלי היא אזה קונפיגורצייה עדיפה למעבד הזה כדי להגיע לביצועים טובים יותר: להעלות מכפלה למקסימום אפשרי, או להעלות FSB? אם אני מעלה מכפלה אני יכול להגיע גם לX13, אבל באס במקרה כזה אני לא יכול להעלות יותר מ140. אם אני מעלה באס, אז אני יכול להגיע ל155 ומכפלה 12. בשני המקרים המערכת לא הכי יציבה בעולם (תוספת מתח של 10%... המקסימום שהלוח מאפשר לי...). יש למישהו הצעות? כרגע אני על 12.5 ו145. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מדובר על מערכת חלקים (פנימית), לא על מערכות קירור שבאות בקופסא חיצונית. האם שמתם את הרדיאטור מחוץ למארז, או בתוכו? מה ההפרש ביצועים פחות או יותר, במארז מאורר בצורה מספקת (לא אלפי מאוררים, אבל סירקולציה נחמדה, עדינה). כמובן שעקרונית בחוץ יותר טוב, כי ככה הרדיאטור חשוף לאוויר קריר יותר. השאלה היא עד כמה ההפרש ביצועים מורגש, בשביל "לסבול" את הבלאגן הזה (מבחינתי הוצאת הרדיאטור והצינורות זה עניין קצת מציק), מה גם שזה מאריך את הצנרת, מה שבעיקרון לא ממש טוב. רב תודות (:
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוקינק ולעולם לא עשיתי משהו דומה, האם זה קל? מה הסיכונים? יש לי מעבד ולוח אם מסידרת P35 Q6600
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אהלן, אני כנראה קונה את הקירור הנ"ל בקרוב, השאלה היא האם הקירור בא עם משחה תרמית מרוחה כבר, או שבאה משחה בנפרד או משהו כזה... האם אצטרך לקנות משחה בנפרד? ואם כן אז איזה? עד 150 ש"ח. תודה מראש =]
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
למעשה השאלה שלי היא האם יש קשר לקירור של הרכיב ואורך חייו...? האים יש שינוי משמעותי (באורך חייו)??
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
7010.. זו התוצאה שהוא נתן... מה הסדרי גודל תוצאות של מחשב טוב/בינוני/חלש. או בקיצור... כמה זה טוב?! תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מעבד 5900X , כרגע באוברקלוק. שמתי לב שהתדר יורד כשהמעבד מגיע לטמפ' של 87 מעלות ומעלה. ידוע לי שזה מן מנגנון כלשהו לשמירה על המעבד.. בכל אופן רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי לבטל את זה ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות את האיירוגייט 2, אולי מישהו יודע אם עוצמת המאווררים נשמרת בכל הדלקה, כלומר אם הנמכתי את אחד המאווררים שלי, האם בפעם הבאה שאני ידליק את המחשב הוא יתחיל נמוך או שבכל פעם צריך לכוון מחדש?? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לרכוש את המעבד Q6600 ואת הלוח אם EP45DS3 . האם הגוף קירור המצוין בכותרת תתאים למוצרים אלה? אם כן-כידי לרכוש את המוצר הקירור הזה או להישאר עם הגוף קירור המקורי של אינטל? תודה. בן.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום רב לא מזמן יצא ביג טייפון חדש ורציתי לדעת אולי הוא הגיע לארץ כי חיפשתי ולא מצאתי http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות BT למחשב חדש שאני כנראה אעשה לו כמה אוברקלוקיג עכשיו האם יש סוגים רבים של הקירור החייתי הזה שכל BT יתאים לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-