עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alexrta,

יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by drdan,

האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by jambo7,

עשיתי אוברקלוק קטן של +20% לכרטיס המסך, מבלי להוסיף היטסינקים ומבלי להוסיף מאווררים משחות טרמיות ועוד. עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לשאר החלקים [מעבד זיכרנות לוח אם ומה שניתן] במחשב גם מבלי לעשות שינויים במערכת הקיימת ומבלי לקחת יותר מידי סיכונים. מה שאני רוצה לדעת בשפה פשוטה איך עושים את זה ואם זה בכלל אפשרי ואים יש באיזה שהוא אתר מדריך לאוברקלוק בעיברית תשובות יתקבלו בשימחה תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  4. ממשיך לרשום 900 וגם כל התוכנות רושמות 900 למה???????

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  5. קניתי את הHARDCANON2, והצג השמאלי מראה לי נתונים משונים כמו 108 מעלות (לא פראנייט אל צליוס) או LLL או סתם לא מראה כלום, למה זה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by The Ball,

אני הולך לקנות 2.4B עם ax478 ומאוורר thermaltake 80mm smart fan עכשיו אני רוצה לדעת אם המאוורר מספיק טוב בשביל אוברקלוק לא כבד ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני מרכיב את ה ax478 על הלוח של ג'יגה כי הרי יש את המסגרת של המאוורר של אינטל אני צריך להוציא אותה אבל איך אני תופס את ההיטסינק ללוח?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by סלרי,

כל התחיל בכך שקיבלתי לפני מספר ימים את הכרטיס הזה בתוצרת 128 זיכרון הכרטיס היה מיועד למחשב חלש התחלתי לעבוד איתו מספר ימים ואז התחיל האוברקלוקינג כידוע הכרטיס מגיע ללא קרור ממשי חוץ מהיטסטינק. בעבר שאלתי כאן ואת חברי מהפורום-לגבי הצמדת מאורר רציני יותר...לבסוף הצלחתי לחבר דלתא 60 מ"מ היא חוברה ע"י ברגים להיטסטינק המקורי... ולאחר יום החלה לזוז ולבסוף נפלה. ואז חשבתי על רעיון יותר חכם -לקחתי פרים יותר עבים וחזקים...וטבלתי אותם בדבק 3 שניות...ועד עכשיו הכל טוב עשיתי מספר פעמים אוברקלוקינג עד שלא הגעתי יותר ואז הכטיס עבר מספר שינויים שעזרו לי להגיע לתוצאות גבוהות יותר( ) והתוצאות: זיכרון-233 לא הצלתי בשום אופן יותר-אין עדיין קרור לזיכרונות ליבה-301!!!!!!!!!!!!!!!!!…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. של ג'יגה-בייט.

9. Started by Mda101,

ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

הטמפרטורות שלי הן 35 מנוחה ו37 מאמץ לפני שניקיתי את ההיטסינק (בלי להוציא אותו) הטמפרטורות היו 41 מנוחה 45 מאמץ זה נורמלי? המחשב אינו בשום OC כי סך הכל זה פנטיום 3 הוא לא צריך להתחמם הרבה

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  11. FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. כאילו שהצבע לא רוצה להיתפס זה דלת ממתכת(נראה לי) ניקיתי אותה טוב טוב ואפילו שיפתי אותה מה אני עושה כדי שהצבע לו יברח ממנה?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

יש לי כרטיס מסך V8200 של אסוס ואני מתכנן לו OC ולכן החלטתי לקנות מאוורר חדש ולמרוח AS3 עליו, אז השאלה שלי היא שהאם זה בטוח להשתמש ב AS3 או לקחת משהו לא מוליך אולי כמו AS2 P.S יש לי כבר את AS3 אז בבקשה לא להכנס למחירים!

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by MAOR,

מארז Dragon DA-01BLD Full Tower: האובר קלוק שלי הוא מפנטיום 3 733 אם באס 133 ל 825 אם באס 150 המעלות (בשעה 10 בלילה בירושלים הקרירה) IDLE - 23 Full Load - 29 תמונות (החוטים כולם מאחורי הלוח ולא רואים אותם ! מחר אני יביא תמונות כי המצלמה שלי לא אצלי) http://forums.ort.org.il/files/30/1599056/9509702.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1599058/9212384.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1599061/1239057.jpg מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  15. יש לי מערכת מבוססת Athlon וספק כוח של 300 וואט. מאז שקיבלתי את המארז, לא הוספתי כלום .. יש לו מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש לי מאוורר 80 מ"מ ואני מעוניין לחבר אותו. עכשיו, אני לא יודע אם יש עוד הספק, ואם אין, מה עלול לקרות? משהו ישרף? קצר? או שפשוט יש מנגנון שמונע מקרים כאלה? בכל מקרה, אני אשמח אם תוכלו לעזור ולפרט. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by shibby15,

בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by SEFi,

לוח אסוס P4S533 256 SAMSUNG gf2 pro מעלות.. CPU 35 26MB 45 CPU 30 MB

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by waizman,

חיברתי לפני איזה שבוע את הצג של המילונית שלי (עברית-ערבית-אנגלית) למחשב (צג 4*20 בלי תאורה). הבעיה היא כשאני מציג עליו מידע בעברית הם מוצגים ב... ערבית... מה אני עושה??

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. יש לי מאורז enermax fs710b יש לי שניי מאווררים קידמיים ו שניים אחוריים ספק עם שניי מאווררים ו וולקנו 7+ כמו שכתבתי בתרד לפני כמה זמן נדפק לי הכונן הקשיח בפעם השלישית דיברתי עם סיגייט הם אמרו לבדוק מתחים של ספק וחום בדקתי את שניהם והם אמרו שזה תקין 12V=12.26 5V=5.02 system temp=28-32 C מחר אני מקבל את הכונן בחזרה ששלחתי להחלפה בפעם השלישית אני מפחד להתקין אותו שלא ידפק שוב. כמו שאמרתי החלפתי קבלים לוח מאז הדפיקה השנייה ובכל זאת הוא נדפק בפעם השלישית. מה אתם אומרים ממה זה יכול להיות? עכשיו בהקשר לנושא שלי הדבר היחידי שאני יכול לחשוב שאולי זה מכל כך הרבה מאווררים שגורמים לוויברציה לכונן הקשיח אם זה הגיוינ איך ניתן למנוע את זה, כשאני נודע בברזל שאליו מחובר בכונן הקשיח אז א…

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Arik.G,

שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by panther,

אני ממש ממש חדש למודינג הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג מדריכים לעשות מודינג ואיפה אפשר לקנות באזור תל-אביב מוצרים למודינג?

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  22. שלום. אתחיל ממפרט המערכת ומצבה: AMD Athlon Tbird 1400Mhz 256MB RAM PC133, ג'נרי. GigaByte 7ZX-h (תמיכה ב FSB של 100 ו 133, זיכרונות SDRAM PC100/133) מארז Aopen KF45A. מאוורר אחד, למטה. http://www.aopen.com/products/housing/kf45a.htm כרטיס רשת של גיניוס GF2 MX400, power color ( ) כרטיס טלוויזה של לייף וויו... ועוד כוננים, אין לי כח לפרט. הHSF הוא של Spire. נראה לי זה:http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=74 (לא בטוח, כי לא כתוב עליו דגם או משהו כזה). על הלוח הצפוני אין איוורור אקטיבי. טמפרטורת המעבד במאמץ גבוהה מאוד. בסביבות ה 65- 70..... במצב "רגיל" או מאמץ מואט סביב ה 55-60... אם יש תהיות- המחשב יציב מאוד. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני על F…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Aqualung,

ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני רוצה לדעת, אם אתם יכולים להעריך, עד כמה בערך אני אגיע עם הזכרונות באוברקלוק? (כמובן שעם קירור נורמלי וצלעות קירור לזכרונות).

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by maayan,

כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון

• 8 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים