עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by J0n1,

במידה ואני רוכש טוניק למחשב שלי, אני זקוק לחזק את הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  2. Started by sahargt,

אני חושב לעשות OC למחשב שלי אז חפשתי בביוס את האופציה שאפשר לשנות את המהירות ולא מצאתי הלוח שלי אסוס P5B דלוקס אז למי שיש את אותו לוח שיכול לעזור לי אני ישמח

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  3. שלום. קניתי מחשב חדש לאחרונה (E6420 עם לוח P5B), ואני שוקל לעשות לו OC. יש לי כמה שאלות. הורדתי SpeedFan, ויש לי כמה תהיות לגביו (תמונה מצורפת): א. הוא לא מזהה את כל ספקי הכוח (רק שלושה). ב. הוא לא מזהה את כל המאווררים (יש לי אחד על הספק, אחד על המעבד ואחד כללי על הלוח). ג. מה זה החיישן של "AUX"? האם הקריאה שלו שגויה? לא נראה לי הגיוני שהוא כל כך גבוה... ד. יש מדידה לCPU וגם לכל אחד משני המעבדים שבתוכו. איך ההפרש ביניהם כל כך גבוה (לפעמים גם 20 מעלות)? ועוד כמה שאלות לגבי torture testing: באיזה תוכנות אתם משתמשים בשביל "להתעלל" בCPU שלכם, במיוחד אחרי OC? לכמה זמן אתם מריצים אותן? ולאיזה טמפ' עדיף שהמעבד לא יגיע בזמן הטסטים האלה? אני משתמש כרגע בPRIME95 והCPU שלי עובר את…

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  4. Started by aviv00,

שלום קניתי מחשב חדש (ראה מפרט) יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי למנוע צרות ? בתחשב בחומרה שיש לי וטמפ' בזמן עבודה ובזמן עצל אגב אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ככה שלא אכפת לי מ ה X16 אני רוצה להמהיר את המעבד בתחום שמאוורר ישמור על תוחלת חיים תקינה וגם המעבד מה אתם מציעים ? בתודה מראש אביב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך 1950xt של רדאון, ובזמן האחרון הוא החל להתחמם לי ולגרום למחשב שלי לקרוס. על מנת לשמור את הטמפ' במצב נורמלי יש צורך להפעיל את המאוורר של הכרטיס בתפוקה מלאה (95-100%), זה מרעיש בטירוף ובלתי נסבל! איזה גוף קירור שקט אני יכול לקנות במחיר סביר לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  6. hey wich of these would preforme beter under an overclock of E6600 to 3.4GHz all the time 24 7 Tuniq Tower 120 or Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 or Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=13034 thanks any other recomendation are welcomed my maximum budget is 600NIS Note: in order to keep everythin compaitable my board is P5W-DH My Case is Thermaltake WinGo V8000+

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by robicon,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  9. Started by aviv00,

עשיתי OC קטן מ 1.8 ל 2.4 גיגה המחשב פועל אבל יש זימזום מה עליי לעשות כדי לבטל אותו ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. המהרתי את המחשב מ 1.8 2.4 כשאני מוסיפ וממהיר ל 2.7 באמצעות EASYTUNE כרטיס הרשת המובנה מפסיק לעבוד יש למישהו רעיון איך לסדר ? [attachment deleted by admin]

11. Started by nizzan7,

האחריות שלי נגמרת עוד חודש אז אני רוצה לעשות OC. לכמה לדעתכם אני יכול להגיע עם המפרט שלי (בצד)? הקירור TT BT. הטמפ' כיום בערך 38 במנוחה ובבדיקה של שעה בS&M הגיעה להכי גבוהה 54.7 זה נורמלי? כמה אני יכול להגיע בלי לסכן את המערכת?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. היי ושלום ברצוני לדעת :8800gts 320 מה התוכנה המומלצת לאוברקלוק? ואם יש הגדרות מומלצות אשמח לדעת ה BFG משתוקק לדהור קדימה.................[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 13:00:23 ניסיתי להוסיף את ממשק האובקלוק של nvidia רק משום מה הוא לא מופיע?מערכת הפעלה ויסטה מישהו יודע מדוע? Coolbits

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  13. Started by asaf_azar,

אני חדש בנושא הOC. מישהו כמוני יכול ללמוד לבצע OC עצבני במעט זמן? והאם שווה לחכות לQUADCORE שיירד ואז שהוא ייחלש(עוד הרבה זמן) אני אעשה לו OC או שלקחת עכשיו מעבד C2D לדוגמת הE4300 ולעשות OC משוגע? ואם זה יהיה קל?

• 1 תגובה
    • 370 צפיות
  14. לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 אלו הזכרונות , עולים 380 ש"ח תגידו הזכרונות האלו בוודאות מגיעים ל 1000 ? ועוד שאלה האם בלוחות ה p35 x38 יהיו מחלקים 1:1 ? כי שמעתי מ RTR שהוא כבר ראה לוח אם אחד מהחדשים שלא מאפשרים 1:1

16. Started by pwntigo,

שלום, עשיתי אוברקלוק ל 400FSB שנותן לי 2800mhz עם e6300 לוח אם gigabyte S3 965p וזכרונות pqi 800mhz בווינדוז ובלינוקס הכל עובד כמו שצריך אני מריץ משחקים\תוכנות שלוקחות הרבה מהמעבד לאורך זמן והכל יציב ואין בעיות, הבעיה מתחילה כשאני מאתחל מחדש את המחשב, ואז שום דבר לא עולה ואני צריך ללחוץ הרבה פעמים על כפתור ה reset כדי למחוק את כל ההגדרות של הביוס לברירת מחדל, אין לי מושג למה זה קורה ניסיתי כמה דברים אבל תמיד זה ככה. ההגדרות הן 400 fsb 100 pci-e cpu voltage 1.35 ניסיתי גם עם יותר גבוה ונמוך וזה לא עזר... ויש לי Tuniq Tower והטמפרטורה הממוצעת היא 40C כשבחורף זה היה 30.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. משום מה-אני עדיין לא מבין איך לעזאזל. הביג טייפון לא נכנס לאנרמקס צקרה, והוא "רק" 12 וחצי ס"מ גובה. או יותר נכון זה מה שאיש או שניים אמרו פה בפורום (ואשמח אם סוף סוף יגיע הסבר או תמונות.) עכשיואני יודע שיש אנשים שהכניסו אליו זלמן 9700 בלי בעיה (שהוא קצת מעל 14 ס"מ) כרגע מבחינת תקציב, אני יכול לקחת זלמן 9500 או אנדי סמוראי (למרות שאני מאמין שאם הביג טייפון לא נכנס אז האנדי שהוא אותן המידות לא יכנס) יש עוד אפשרות מלבד הזלמן שיציגו ביצועיןם דומים, בפחות מ14 ס"מ גובה. תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. יש מצב כזה? כאין שום דרך? כי חבל לי לא לעשות יש קירור לא רע =\ בקרה תנו לי דרך חייב להיות חרשתי גוגל =\ תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by asafsee,

שלום אני רוצה לקנות Thermaltake BigTyp 120 ישנם 2 דגמים: 1- רגיל ללא פוטנציומטר / עובד ב 1300 סלד 2- בעל פוטנציומטר / ברצוני לדעת מה טווח המהירויות! תודה רבה על כל עזרה אסף

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  20. כבר פתחתי פה דיון על כך שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפ' של 58 מעלות, לא יודע לאן הוא נעלם. עכשיו לאחר שהחליפו לי ספק (ל- 300 W) ולאחר שקניתי פריזר 64 פרו הטמפ' במאמץ מגיעה ל 67 ויותר. א ני לא מבין את זה ככל שאני שם אמצעי קירור ככה הוא נהיה יותר חם. מה קורה פה לעזאזל? חייב את עזרתכם. תודה

21. Started by LazyBurger,

יש לי מאורר ARCTIC COOLING PRO וOC שאני מסוגל לעשות קטן מאוד: בערך חצי גיגהרץ (6600, 2GB 800MHz) תהיתי באיזו דרך אני יכול לחבר עוד מאוורר על הנוכחי, יש לי סטוק מיותר ומארז מיותר אבל זה לא נראה לי מותאם כי הוא לוקח אוויר מהצד במקום במלמעלה, למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  22. Started by pizzaguy,

שלום, הכותרת לא בדיוק מסבירה את הבעיה אז ככה: יש לי כרטיס מסך חרא אז הווספתי לו קירור ועשיתי לו אוברקלוק עם התוכנה RIVATUNER הבעיה זה שהגעתי עד הסוף בהרצים של הליבה ואני רוצה עד ואין לי כבר לאן ללכת... הוא לא נותן לי יותר (הגעתי ל 365 MHZ) הכרטיס מחזיק כמו שור לא עובר את ה41 מעלות אז אני רוצה לדחוף אותו עוד מישהו מכיר תוכנה שתיתן לי עוד או שזה תלוי בכרטיס? תודה

23. Started by Jules Winnfield,

MX440 ולמעבד פנטיום 3 667? תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  24. קטע מכתבה שפורסמה "מבחנים שונים שערכה החברה למערכת הקירור החדשה, הראו כי בהרצת תוכנת 3DMark06, שנחשבת למאמץ לא קטן לכרטיס במבחנים מסוימים, טמפרטורת הכרטיס לא עלתה על 53 מעלות צלסיוס, וזאת לעומת מערכות קירור האוויר למיניהם שעוברות בקלות את ה-80 מעלות צלסיוס. בעקבות הטמפרטורות הנמוכות, אנשי החברה ביצעו המהרה לזיכרון ולליבת הכרטיס, והצליחו להגיע לתדר מדהים של 950MHz לליבה ו- 980MHz לזיכרון, כאשר תדרי הסטוק הם 740MHz לליבה ו-825MHz לזיכרון. דבר זה אפשר ל-HD 2900XT להגיע לתוצאה יפה של 20163 נקודות במבחני ה-3DMark06. אותו הכרטיס, בעל קירור אוויר רגיל וללא המהרה מקבל רק כ-17400 נקודות, שכן יכולת ההמרה נפגעת בגלל המחסור בקירור"-אם אני לא טועה שיא עולם?! :s05: אני חושב שהR650 יצ…

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. Started by מר שאלה 2000,

אני עושה\מתאמן על FX5200 אבל אני לא מבין אני מישתמש בתוכנהATITOOL וכשאני עושה SAVE אז זה נתקה קודם יוצא שלח "דיוח" ואז אם אני עושה שלח הוא נתקה..... ואם לא הוא פשות יוצא....... אז מה לעשות..... נ.ב עזבו אותכם על לא שווה לעשות אני רק מתאמן עלב .......

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.