עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לאחר מותו הפתאומי של האת'לון 650 שלי וגם ה1200 שלי(שניהם מהפסקות חשמל מוזרות),שלפתי את הדיורון 800 שלי מהמגירה והחלטתי לבדוק עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי לשנות את המתח. ומסתבר במקרה שיש לי את מערכת הדיורון 945 עם Ti 4200 החזקה בעולם! עם סכום לא מבוטל של 7623 נקודות! אני יודע שזה לא שיא עולמי מיוחד במינו של עשרים אלף ומשהו נקודות אבל בכל זאת,כיף לחלוק איתכם כאלו דברים,אולי חלקכם ישאב מזה מוטיבציה וינסו גם... *הצלחתי גם להגיע ל8400 אבל כל דבר מעל הסכום הזה של 7623 לא הצליח לעבור יותר מחצי שעה של Prime 95.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מדובר במאוורר 80mm!

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  3. היי יש לי פנטיום 3 866 עם לוח אם גיגה בייט 6OXT סוקט 370 אני רוצה להרכיב עליו וולקנו 7 + כי ההיטסינק שיש לי עכשיו שורק באופן עצבני וגרוע באותה מידה... החלטתי ללכת עליו ולא על וולקנו 9 כי אמרו לי שהוא יותר טוב (חוץ מהבעיה המאוד מאוד מרגיזה של החוט הקצר בריהוסטט (גרר)) AX 7 + מאוורר שקט היה עדיף אבל עולה יותר מדי וגם אין לי מה לעשות עם זה בשביל פנטיום 3... עכשיו אני לא יודע אם הוולקנו 7 פלוס ייכנס!!! יש לי מארז מידי ג'נרי והספק נמצא מעל המעבד הוא 9 ס"מ מעל הסוקט... ולא הבנתי מהאתר של טרמלטייק בדיוק מה הגודל בבקשה מישהו שיש לו את הוולקנו 7 פלוס יכול למדוד לי אותו בדיוק בגובה שלו בעיקר אבל גם באורך וברוחב שלו. תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  4. אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. יש לי ATHLON XP 1700 עם VOLACNO 6CU+ הטמפ די טובות אבל הוא די מרעיש בגלל המאוורר שיש עליו לכן חשבתי להחיף את ההיטסינק באחד שקט ויעיל שיעשה את אותה עבודה ואיפלו אף יותר ושאוכל לישון שהמחשב עובד חשבתי על הוולקנו 7+ או על הוולקנו 9 עכשיו אני צריך את חוות דעתכם חשוב מאוד היטסינק יעיל שקט

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Liquid,

אני צריך מאוורר 80 מ"מ לקידמת המארז שלי .. ובגלל שאני מתכוון לשים שם רק 1, אני צריך אחד שידחוף הרבה הרבה אוויר במינימום רעש. תקציב - בערך 80 ש"ח. אז מה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Spidey,

היי אני מתלבט בין וולקנו 7 + לוולקנו 9 שקט די חשוב אבל אני רוצה גם ביצועים ... ככה שאני צריך משהו שייתן ביצועים בעד שקט... השקט חשוב בעיקר בלילה אז אם אתם אומרים שאני יכול לשים את הוולקנו 9 על הכי נמוך בלילה והכל יעבוד סבבה רק בעלייה של איזה 5-6 מעלות אז זה סבבה ואני קונה אותו כי הוא ב17 דציבלים על הכי נמוך!!! לעומת 24 של הוולקנו 7 פלוס בהכי נמוך אז רק תגידו לי מה יותר כדאי מבחינת ביצועים + שקט ? תודה ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or ei,

דרעק רציתי לשאול אם אפשר להכין צלעות קירור (לזכרון של כרטיס מסך)לבד יעני לחתוך חתיכת אלומניום בעובי של (?) והאם זה יכול להיות שטוח או שזה צריך להיות עם צלעות עליו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

יש לי כונן 60 GB של מקסטור. האזור שמתחת לכונן חם והצ'יפ המרובע שנמצא על הפלטה בתחתית הכונן ממש רותח. אי אפשר לגעת בו יותר מ 5 שניות. כדאי להדביק עליו צלעות קרור ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SEFi,

יש אפשרות לפתוח מכפלה ל P4 2.0 לוח ASUS P4S533

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by rosesr,

לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ומרחתי את הגריז בעזרת קיסם אוזניים ואז אם כרטיס אשראי ישרתי את הכל לשיכנה דקה ושווה. לא מזמן ראיתי שאומרים להוציא קמות גדולה ואז אם הכרטיס למרוח אז עשיתי בסדר או שפעם הבאה לעשות בצורה אחרת? תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by GHOST,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי) אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל.... השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי P4 2.4@2.6 עליו יש AX-478 עם smart case fan 2 מה שמוזר זה שמעבד בIDLE שהמאורר על נמוך (3000+-) 32 לעומת זאת כאשר אני מגביר את מהירות המאורר (5000-+) המעבד עובד על 34 בטעינה מלאה זה בדיוק אותו הדבר רק רק +4 לכל טמפ' הלוח עומד על 19-21(תלוי במזג אויר) ובטעינה על 24 איך זה הגיוני ? כמובן שאני מעדיף ככה ככה גם יש לי שקט וגם קירור יותר טוב אבל זה לא הגיוני

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by bad-sector,

אז ככה ! ניסיתי לקרוא איך לעשות OC למחשב כלשהו, הבנתי בערך שמדובר בVOLT 'ים ובמהירות לוח או משהו כזה, הורדתי תסיסופטסנדרה הזאת, שתגיד לי מה המעבד שלי - אבל מה עושים??? ואיך אני יודע לכמה לשנות תמתח או מה זה ה FSB??? ואל תגידו שיש איזה מדריך, כי אין פה כלום! הכל כללי מידי... תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by prince amir,

בקרוב אני צריך לקבל לוח של גיגהבייט ומעבד 1800+ של AMD אני יודע כי ההפרש בין המעבדים הוא 70 MHZ הלוח הוא מסוג 7VAX והזכרון של סמסונג 333MHZ הייתי רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים כדי לקבל את מעבד כגון 2000+ האם גם אני ציך תוספת מתח למעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by MagimiX,

תקשיבו אנשים אני הלך לקנות מחשב חדש , אני לא ממש בקטע של ל"געת" במחשב ! אבל זה התחיל לעניין אותי ! מודינג בסיסס שאני בטוח יעשה זה כבלים מעוגלים אחרי זה כבר נראה ועכשיו בקשר ל OC ! אני לא כל כך רציתי בהתחלה לעשות OC אבל מי יודע אולי בעתיד הקרוב או הרחוק אני ירצה או יצתרך את זה אז האם המפרט הבא מתאים ? : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W ? אני יודע שסמסונג לא הכי טובים ל OC אבל ... (תסביר לי אתם עם זה טוב לא טוב והכל כי אני ממש לא מבין בזה) @! והאם הראדון …

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  19. לפני כ שבועיים היה פה דיון בנוגע לכל מיני חברות של חלקיי מחשב ומי היבואן שלהם. בדיון הוזכר היבטאן אזטק ואני המלצתי לקנות ממנו כי החברה במצב לא טוב ואחריות שלהם לגבי מעבדי AMD לא כפי שהייתה קודם. אז הנה מצאתי את הE-MAIL שקיבלתי מאזטק לגבי האחריות: ""לקוחות אזטק: לצערנו אנו נאלצים להקשיח את מדיניות החלפת מעבדי AMD בחברתנו לאור הנחיות חד משמעיות מצד היצרן. מעבדים שלא יתקבלו הינם מעבדים ש"טופלו" שלא ע"י היצרן (שרידי הלחמות על הרגליים ו/או על רכיבים אחרים במעבד), מעבד סדוק או לא שלם כפי שיצא מבית-החרושת, מעבד בעל רגל עקומה או שבורה, מעבד שרוף באופן שניתן לזהותו כשרוף בעין בלתי מזויינת, מעבד שניכר שלא היתה שכבת חומר מקשר בינו לבין המאוורר, מעבד שהחומר המקשר שעליו הינו תערובת…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

יש לי V-TUNER והיא לא מציגה טמפ', רק מהרויות שעון. בתמונת דוג' שלהם היא כן מציגה. מה הבעיה?

21. Started by Arik.G,

היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by alexrta,

יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by maayan,

עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by drdan,

האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  25. שלום בניתי מקלט אינפרא אדום שקולט את הפקודות מהשלט לפי המדריך הזה יש לי קצת בעיות עם התוכנות, הם לא מזהות לי את השלט ונותנות שגיאות אבל ב WINLIRC הצלחתי ללמד אותו את הכפתורים, והוא זיהה אותם, ככה שאין ביעה במקלט, אבל התוכה עדיין נותנת שגיאה בהתחלה. גם לא בדיוק הבנתי איזה מהתוכנות צריך, מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים