עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Polonian,

הרכיב שבדר"כ הכי מגביל ב-OC הוא הזכרון, ולכן בדר"כ ממליצים לשחק עם המחלקים כשנתקלים במהירות שעון שלא מצליחים לעבור ב1:1. רציתי לדעת למה בעצם לא אומרים מההתחלה לשים את המחלק הכי נמוך שאפשר על מנת שהזכרונות בעצם לא יהוו גורם מגביל בשום שלב של ה-OC, אפילו אם זה יהיה OC של כמעט 100%. הזכרונות יעבדו בתדר הרגיל שלהם בזמן שה-bus יהיה כמעט פי 2 ממנו. האם העובדה שיש מחלק נמוך תוריד את הביצועים של הזכרונות בצורה משמעותית?

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  2. טוב אז ככה, כמה זמן אני צריך לחכות אחרי ששמתי את הנוזל הזה על הליבה והדבקתי את המאוורר(עם הדבק הדו צדדי הזה) ... ?? אני פה פשוט פה באמצע התהליכים ולא יודע כמה זמן לחכות איתו....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תראו איזה כרטיס יש לי.... או קיי עכשיו שראיתם אז אני אודיע לכם שלא מקבלים איתו היטסינקים לזיכרון. דבר שממש מעצבן אותי! עכשיו אני חשבתי לעצמי אולי לשים סתם ראם סינקים רגילים על הזיכרון,אלה ב 40 שקל ל 8 חתיכות. אני מודאג בגלל שהם לא ממש בצורה הנכונה וקצת ארוכים מידיי... אז יש עוד אופצייה וזה לקנות מיוחדים כאלה למשל של טוויקמונסטר... מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  4. זה צריך להיות דופק על 3 GHZ ?? למה זה 2 ??

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  5. כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  6. בקיצור: כמה תעלה מערכת קירור המים הזולה ביותר שתעלה על הביצועים של קירור אוויר באותו מחיר, כשאחד המשתנים הוא שקט? (מתוך הנחה שעם מים יש פחות מאווררים, בסופו של דבר). מה שאני מחפש: 1. מערכת שקטה לחלוטין עם אותם-קצת פחות ביצועים של קירור אוויר באותו מחיר 2. מערכת יותר טובה ויותר שקטה (גם אם במעט) מקירור אוויר באותו מחיר 3. מערכת יותר טובה ובאותה רמת רעש (פלוס מינוס) השאלה, נכון לעכשיו, היפוטתית לגמרי, למרות שהתשובות עלולות לשנות את זה. לצורך העניין אפשר להתייחס למפרט שבפרופיל שלי (בעיקר בגלל שיכול ליהיות שזה יהפוך לפחות היפוטתי) ולהניח שהקירור מיועד בעיקר למעבד ולכרטיס מסך. תודה :]

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by katkato,

אם אני מרכיב את תדר המעבד בצורה הזאת: fsb(400)x 2 יהיה הבדלים אם אני ארכיב אותו בצורה הזאת(עם מכפלה פתוחה כמובן) fsb(10)x 80 מבחינת ביצועים כמובן .. והאם זה היתרון במכפלה הפתוחה ? שהיא בעצם לא מעמיסה על ה FSB ולכן לא צריך לדאוג שהוא יגביל אותי? ואז מן הסתם לא צריך להעלות לו מתח ..

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by f_b_i,

האם היתם קונים מערכת קירור מים ביצור עצמי. שכוללת הכל. 2 בלוקים צינורות משאבה רדיאטור מיכל לנוזל חיבורים ובקיצור קיט שלם. ב500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by slater,

האם אני ישמע רעש ממש חזק אם אני ישים vantec tornado 92 על הxp 90 שלי? האם יש סיכוי שהוא לא יעשה רעש חזק בגלל שהוא בתוך המארז? או שהוא ממש ירעיש ולא כדי לי לקנות אותו? האם אתם יכולים להמליץ על מאוורר 92 חזק ואמין (שלא ישבר) שמגיע לבין 70-100cfm ויותר שקט?

• 1 תגובה
    • 362 צפיות
  10. אם אין לי לוח אם אשר יש לו USB 2.0 ואין לי גם בקר PCI עם כניסות כאלה אז כיצד ה- USB 2.0 ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד?! הרי מאוחרי הפאנל צריך לחבר בכבל USB בין הפאנל לבקר ה- USB של לוח האם אשר אצלי הוא 1.1. האם הבקר אשר נמצא ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד על 2.0?

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  11. Started by iganon,

המיפרט שלי הוא לוח= +GA-7DX כרטיס מסך= 128mb geforce 440mx מעבד=1800xp הקיצר עשיתי קלוק דרך הביוס באפשרות של המיספר(133-355) אצלי זה על 140 והמהירות עלתה ל1900 שאני בה להעלות את זה ל2000 ניתקע לי המחשב בדרך שהוא מעלה תוינדוס מה לא עשיתי טוב אם ביכלל אני אולי צריך להעלות לvolt של המעבד כיניסיתי לעשות את זה והמחשב לא עלה אז ריסתתי תביוס כרגע יש לי קולק של 1900 שלי לגעת בVOLT מישהו יכול להסביר לי כצת יותר את הנושא הזה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. האם קרור סנבים טאוור הוא השקט ביותר או שיש שקטים יותר ל-775

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  13. היי, אז יש לי שאלה... יש לי 2 מאווררים במארז... אחד של 800rpm ואחד של 2000rpm... אני רוצה שמקדימה יכנס אוויר ומאחורה יצא אוויר... אז איפה לדעתכם כדי לי לשים את המאוורר החלש והחזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב? ושאני גולש רגיל ולא מאמץ אותו הוא על 47-50

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by maxi,

יש לי מעבד 2000+ AMD ATHLON ועלי לדעת איזה HSF הטוב ביותר ניתן להשיג בארץ(דרך פנדה,פלונדר,זיגזג).... והאם הפריט הזה:Thermaltake Copper shim מתאים גם ל HSF שאינו מאותה חברה למשל האם הוא מתאים גם לGLOBL WIN CAK 2 38 ??? :smoke: רב תודות :asthanos:

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by vner@,

באריזה המקורית, יש את שני הלוחות מנחושת צמודים זה לזה... כשמפרידים, יש נייר לבן שאמורים לקלף, ואז יש כזה גומי אפור כהה כזה שנדבק לכל מקום.... עכשיו השאלה, יש לי כרטיס זכרון עם צ'יפים משני הצדדים, אני אמור להרכיב את הלוחות עם הגומי או בלי ?!?!?? תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  18. איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  19. טוב אז ככה יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1600 עליו מותקן וולקנו 6CU+ אני שהתקנתי אותו לא מרחתי חומר טרמי על המעבד ועל הHSF כרגע המעבד עומד על 52 מעלות השאלה היא האם זה הורס את המעבד שלא השתמשי בחומר טרמי? אמרו לי שזה פטאלי להתקין HSF ללא חומר טרמי רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ומיד למרוח חומר טרמי

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by yuval1101,

היי, אני מעוניין לקנות את ה-BT ובנוסף עוד מאווררים למארז החדש שאני מתכנן לקנות. אני יודע של-BG יש 16dba, וכמובן הרעש בא מהמאוורר שלו, אז רציתי אולי לקנות את אותם מאוררים עצמם שיש ל-BT גם למארז המתוכנן כי הם שקטים וזה חשוב לי, בקיצור הסתכלתי על אותם מאווררים- A2029 ואני רואה באתר שיש להם-24dba. מה זה אמור להיות??? למה זה ככה??? ואני גם אשמח אם תמליצו לי על מאווררים למארז בגודל של 120 ו-80 שהם שקטים מאוד עם ביצועים גבוהים מאוד תודה מראש, יובל

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shaks,

אם עושים דאוןקלוק לכרטיס מסך אז האם יכול להיות ארטיפקטים מזה או שארטיפקטים נובעים רק מOC?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  23. כרגע אני נמצא ב-OC ומצב הזכרונות נמצא על AUTO (כלומר לא נגעתי בהגדרות שלהם) השאלה שלי היא כזאת, האם אני יוכל להוציא ביצועים נוספים אם אני אשנה את ההגדרות של הזכרונות או שעדיף לשאיר את זה ככה. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ CL5 2048 ואם אני צריך לשנות תגידו לי מה למספר איפה שסימנתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by asaorgad,

אני מנסה לעשות אוברקלוק לסלרון 2.4 העלתי אותו ל 3.2 וכשאני שומר ומפעיל מהתחלה המסך שחור והנורה מהבהבת באדום.. אמרו לי שאני צריך להעלות מתח . מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי לעלות מתח (איזה תוכנה לכמה לעלות ומה לעלות את המתח)? תודה.

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  25. יש לי שני מחשבים אני מדבר על המחשב השני שלי 2.53 הפכתי אותו לה 3.06 כמו הראשון שלי כמו שאמרתי הפכתי אותו לה 3.06 ,161 , בקיצור שמתי את הזכורנות גגה זיכרון על 240 ומעבד על 161 העם זהנכון לשים ככה את הזכורנות או יהיה ירידה בביצועים ? עלה זכורנות במהירות רגילה של 333

• 6 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים