אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 9500 או 9700 של זלמן אבל אז הבנתי שהם ככל הנראה לא מתאימים ללוח הזה. יש למישהו הצעות ששוות לרמה של הזלמנים הנ"ל? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני חודע שמאוורר לא עושה רוח בקו ישר אלא בעיגול שנהיה חלש יותר וגדול יותר ככול שמתרחקים ממנו. אז אני צריך דיאגרמת זרימת אויר. אם מישהו מכיר, אז תנו תמונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 ולוח אם ASUS P5B. איך אני מבצע למעמד OC דרך הביוס? ואיך אני יכול לשמוע שאני לא אהרוס אותו, והאם אני צריך לקנות מאוורר מיוחד בשביל זה או שהמאוורר המקורי מספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מעבד 6600 עם מאוורר הסטוק, ( אינטל) עובד במנוחה ובלי אובר, על כ- 40 מעלות היום, באובר באס 320 על 9 מגיע ל -49 מעלות בלי מאמץ והכל על אוטו' בכמה מעלות לערך הוא יוריד את הטמפ' עם הטוניק ד"א טמפ' אלו האם הם סבירות ונורמליות ?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
כרטיס חלש ב-OC... יצא לי לשמוע את המשפט הזה לא מעט פעמים ולא בדיוק ברור לי למה הכוונה. האם לא אוכל לבצע OC לכרטיס חלש בגלל שהוא יתחמם מהר מאוד ויישרף או בגלל בעיות זיכרון/מהירות ליבה וכו' שמהוות מגבלה אחרת מלבד הטמפ'? אם תיאורטית הטמפ' נשארת נמוכה ואני מבצע OC חזק האם יתבצע כשל בכרטיס מאיזושהי סיבה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מעבד QX6700 עם מאורר סטנדרטי של INTEL שמגיע עם המעבד ולוח של ASUS P5B-E וע"י הלוח הורדתי את מהירות מאורר מ - 3000 סבובים ל - 1000 שגרם למחשב לעבוד בשקט יותר אבל המחשב די מרעיש עדין כיצד ניתן להשקיט את המארז שהמחשב יעבוד יותר בשקט יש לציין שהמחשב עובד כל הזמן וגם בלילה וז שומעים אותו חזק יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
ויעצר ככה ב3800MHZ 4000MHZ +- עם טוניק טאוור.. או שבגלל שהבאס שלו 200 וזה בעצם יותר באס לעלות הוא יעצר לפני..? מקווה שהבנתם תשאלה..(בהנחה שחלקים אחרים לא עוצרים..)
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני משתמש למדידה בתוכנה המקורית של אינטל Intel desktop utilities 3 לוח אם של אינטל, צ'יפס 965 טמפרטורות שנמדדו היום: מעבד 42c E6300 Motherboard temperature 49c I/O Controller Hub ICH 48c Memory Controller Hub MCH 53c הורדה של מכסה צד לא שיפרה המצב. האם גם בעלי לוחות אחרים עם 965 יכולים להעיד על טמפרטורות חמות? האם זהו צ'יפסט כל כך חם ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז : מאוורר 120 מאחור 2 מאווררים 80 בדלת 1 מאוורר 80 בתקרת המארז ואופציה לעוד מאוורר 120 מקדימה. עכשיו אני מעוניין לדעת איך לחבר את המאווררים מבחינת הוצאת/הכנסת אוויר. תודה על העזרה נ.ב זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
תגידו, זוכרים בימים עברו את הייפר 6 ... אז אני שואל, למה הוא משתווה, נגיד והיה מישהי שמצליח איך שהוא לשים אותו על סוקט אחר
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON 64 3500+ לוח אם ASUS A8N-E nforce4 כרטיס מסך GEFORCE BFG 8600GTS OC 256MB זכרונות 1GB DDR KINGSTONE CL2.5 עבר OC , העלתי את ה FSB ל 235 (אורגינל:200) Aquamark3 SUPERPI CPUZ אני רוצה לעלות עוד קצת את ה FSB ליותר מ 235 אבל אני חושש לדפוק את המעבד או משהו :\ תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
רציתי לשאול את בעלי הקירור הנ"ל לצ'יפסט (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014) האם אפשר להזיז את צלעות הקירור שלו לכיוון כלשהו? (האם אני יכול לכוון את הצלעות שלו יותר לכיוון ימין/שמאל וכדו'..) הקירור הזה גדול? תופס הרבה מקום? אני שוקל לקנות אך חושש שזה יעשה לי בעיות עם הקירור למעבד שהמאורר עצמו נמצא "באויר" ממש צמוד לצ'יפסט ואני מפחד שזה יכנס אחד בשני והקירור יפריע למאורר להסתובב. תודה רבה והמשך יום נהדר.
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום , ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי ואלה הנתונים , אשמח לדעת אם הכל כמו שצריך ואם אין שום דבר שחורג. אני לא מעוניין ביותר מ 20 אחוז. http://img443.imageshack.us/img443/7209/ochelpln9.jpg תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
זה המפרט החשוב: E4300 965P-DS3 Enermex Liberty 400W Twinmos 2GB(1024X2) DDR2 800MHZ NXTZ Trinty עד לאיזה באס אני יוכל להגיע בערך? אני יעבור 334 באס?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ככה עשיתי בדיקת מאמץ באורתוס למעבד e6300 מאורר על 1610 rpm מעלות 48 של הלוח 39 איך המעבד הזה נחשב קריר או שיחסית לחם?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
http://cheito.bitacoras.com/modding.jpg חשבתי לעשות גם ככה פחות או יותר. עכשיו יש לי בשולחן עבודה מקום מיוחד למארז האם עדיף לשם עליו בו את המארז או שעדיף על השולחן? (כמובן שהוא יהיה אחרי מודינג ויתאים לסביבה..)
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שמתי לב שעם הקירור סטוק של INTEL הקירור של הצ'יפסט ממש קרוב אליו אז חשבתי שאם אני יקנה TUNIQ בכלל לא יתאים? הלוח הוא 965P-S3
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
תקשיבו, לאחרונה גיליתי שהטמפ' של המעבד שלי דיי הרבה מעל המותר (המומלץ זה 60 שלי על 75-+). חשבתי לקנות את הסנבים טוניק טאור אל אז התברר לי שיכול ליהיות שאני משיג חלק מהחלקים של המערכת בדיי זול וחשבתי שיהיה נחמד ליבנות קירור מים ושהוא יוכל גם להמשיך איתי למחשב הבא... האם זה שווה את הטרחה ? הבלוקים מותאמים עפ"י סוקטים ? אם כן אם אני קונה היום בלוק לסוקט 775 הוא יתאים למעבד בו נגיד בעוד 5 שנים ? ועד כמה זה מסובך להרכיב את זה ? אין לי בעיה שיהיה לחבר כמה דברים אבל הבנתי שזה גם יכול ליהיות מסוכן מאוד אם יש נזילה וכו... תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
או שהסטוק עושה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
שלום... אני בור בחומרה של המחשב ובטח שבאוברקלוקינג(אפילו קשה לי לבטא את זה LOL) הבעיה במחשב שלי הוא מתחמם יותר מידי (מגיע ל52-53 מעלות) אני לא יודע מה לעשות או מה לקנות... אני לא מחפש יותר מידי פלצנו ורק פיתרון שיקרר את המחשב שלי אגב סליחה על הבורות. קולר.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-