עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by imperious,

שלום לכולם, יש לי כרטיס של HD4890 עכשיו הבעיה שלי היא שהוא מתחמם הרבה במנוחה הוא על 60 מעלות! אני זוכר שפעם אמרו פה שאפשר לעשות פרופילים בדרייבר ככה שאיכשהו זה ישחק עם מהירות השעון של הGPU והמאוורר שהוא במנוחה ושהוא במשחקים ככה שזה יהיה מאוזן כי שאני מעלה את המאוורר ל50% הטמפרטורה יורדת לי ישר ל45 מעלות אז אם אפשר להגיד לי איך אני עושה את הפרופילים האלה אני אשמח! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. אהלן יש לי לוח אינטל עם צ'יפסט 845 עכשיו הלכתי לביוס ושמתי לב שאפשרות האוברקלוק נעולה (אני ידעתי את זה אבל אמרתי נלך נראה מה קורה שם חחח) יש דרך לעבור את הנעילה? אם זה מסובך מדי עזבו

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  3. אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 איזה קירור חזק של 300-350 שקל אני יוכל להגיע איתו ל4 GHZ?. ואני מיצטער בשקר למפרט פשוט אין לי זמן כרגע אם אתם זקוקים לו אני יכתוב יותר מאוחר,אבל תוכלו לתת לי דגמים של קירורים חזקים (: תודה על העזרה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by moshe12,

השגתי רדיאטור, משאבה, מיכל מים וצנרת נשאר רק לקנות בלוק קירור וזהו השאלה שלי היא כזאת, אם אני יעשה את כל המערכת עם מים רגילים זה לא יעביר חשמל למעבד או משהו כזה?? ומה ההבדל בין נוזל קירור לבין מים רגילים?? והבנתי שמדביקים את הבלוק קירור למעבד עם משחה תרמית, להשקיע במשחה טובה? האם יהיה אפשר להוריד את זה? ועל איזה בלוק קירור אתם ממלצים לי (CPU)?? של INTEL E6300 כמה שאלות

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לקנות מעבד לoc אכשיו מה יותר כדי ואפשר להגיע איתו יותר רחוק 4300 או 4400 בהנחה שההפרש מחירים שלהם 30 ש"ח האם כדאי להוסיף ת30 ש"ח זה יתן לי יותר ביצועים? תודה רבה שמואלל

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  6. לחבר שלי יש מחשב כמו שלי לי 3.06 גם לו יש 3.06 אבל עם אברקלוק ..... הבעיה היא כמה הוא אומר לשים זכורנות המעבד שלו בכללי הוא 2.53 והוא עובד עם אני לא טועה על 133 אז הוא שם 161 ואת הזכורנות על 288 ואפשר גם על 322 וכו' הזכורנות עצמם שלו הם ddr 333 3 והלוח אם הוא גגביט sq 800 הוא שאל אותי אז אמרתי נשאל את המומחים שזהאתם חחח על מה כדאי לו לשים שיהיה שווה בשווה הוא רוצה 3.06 יש לו קירור מבלי שיעה לו ריסט או כל השטיות הוא מצליחלהגיע עכשיו אבל האו רוצה לדעת בטוח! עלכמה לשים . את הזכורנות שהמחשב יהיה שווה ועמיד עמיד - אני מתכוון שלא יעשה ריטסרט וכל השטיות במאמץ בגלל זה צריך לשים את הזכורנות במספר שווה

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  7. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8N-SLI nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Samsung 512MB DDR2 400 Original אלו החלקים.. כאשר לפי חשיבה הגיונית הלוח תומך בFSB 1066 והמעבד כדי להגיע ל3.4\3.3GHZ מספיק לו פחות מ200FSB אז זה בסדר.. הזיכרונות עובדים על 200 והמעבד על 185 כבר ב3700 אז הם יספיקו גם.. והמעבד דיי ברור שהכל יהיה בסדר.. אז רציתי לדעת האם באמת הלוח טוב והכל יספיק לאוברקלוק ל3.4\3.5 עם קירור מקורי לעבודה יומיומית?

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  8. יש לי מאוורר של אי זי קול 12 שקניתי. הוצאתי אותומלנקות ונשבר החיישן. ניקיתי חיברתי הכל בוודאות במקום והוא לא עובד. אני מניח שיש דרך להפעיל אותו במהירות מקסימלית באופן קבוע במקום לקנות חדש. איך אני עושה זאת? כרגע הוא לא עובד בכלל. הבנתי שאפשר לקצר אכשהו אבל מה בדיוק אני אמור לקצר? בנוסף, במחשב שלי ישנם 5 מאווררים. 1 על המעבד, 2 שמוציאים אוויר ואחד שמכניס אוויר שהם מחוברים ללוח האם, ואחד ששייך לכרטיס המסך שלי, 250 gts של gainwood אני חושב.. כשאני מפעיל את התוכנה הממולצת speedfan, אני רואה רק 4 מאווררים מתוכם 2 לא מסתובבים (אחד מהם לגיטימי בגלל הבעיה הנ"ל אבל אני לא יודע מה קורה עם השני. חוץ מזה, שמהירות הסיבוב של אחד משני אלה שעובדים היא 730(!!!) וזה מראה לי שהטמפ' של כרט…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by Kirma,

מה הטמפ הנכונה ? השתמשתי בארבעת התוכנות האלה AIDA64 RealTemp CoreTemp CPUID\HWMonitor Tool\Core RT CT AIDA64 CPUID Core 1 42 42 32 43 Core 2 43 43 34 43 Core 3 38 38 28 39 Core 4 40 40 30 40 Tj. Max 100 100 n/a n/a אם הבנתי נכון ה Tj Max של המעבד שלי הוא 90מעלות מה שאומר -10 מעלות בתוכנות RT/CT ובעצם יראה תוצאה כמו ב AIDA64 אז הטמפ הנכונה מוצגת ב AIDA64 ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shloosh,

מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Luffy,

דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה . השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר. ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד? אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר. (זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים ישנים האחד p3 750 slot 1 לוח של asus p3v4x מעולה שנותן לי אחרי המהרה ב- benchmark mem read: 700mb/s mem write: 150mb/s mem latency: 130ns המחשב השני הוא p3 866 s370 לוח של pcpartner מעפן שנותן לי אחרי המהרה ב- benchmark mem raed: 360mb/s mem write: 130mb/s mem latency: 115ns רציתי לדעת לפני שאני תורם את אחד מהם לבני משפחה איזה מחשב מבין השניים הוא המהיר יותר שיתן לי במרכאות כמובן מהירות גבוהה יותר בהפעלת תוכנות רגילות ובסיסיות בעתיד תודה על שיתוף הפעולה והאם הbenchmark בתוכנת האוורסט נותן לי את המידע שאני זקוק לו

• 10 תגובות
    • 546 צפיות
  13. אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי את AMD 64 3000 ו- הX800 PRO בקיצור הטמפ' במנוחה של המעבד היא 45-46 ככה..ושל הכרטיס מסך 44-45 .. כשאני מריץ מסחקים כבדים על טקסטורת מאוד גבוהות למשל דום 3 על טקסטורות של אולטרה המשחק עובד חלק אבל המאוור מתחיל לעבוד יותר חזק משהו כמו על 5000 סיבובים לדקה והטמפ של המעבד עולה ל54 והכרטיס ל55 ככה... בבקשה עזרה מה כדי לי לעשות לקנות מאורר חזק??!?!!!

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by ns,

יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost

16. שלום לכולם. החלפתי היום למעבד 2200+ עם 0.13 מיקרון (במקום ה2000+ עם 0.18 מיקרון שהיה לי) . אוקיי אז החלפתי כי חשבתי שהמעבד דפוק כי הוא הגיע לי למעלות ממש גבוהות (ויש לי volcano 12 חדש). עכשיו חיברתי את המעבד שוב (ה2200+) הדלקתי את המחשב ואני רואה שהוא עומד על 51 מעלות במנוחה כשהוולקנו על מקסימום. עכשיו רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה???? כי זה מאוד מעצבן אותי! אם צריך עוד פרטים כלשהם אז תגידו אני מייד אביא ובבקשה תענו מהר כי זה מאוד חשוב ודחוף לי!! להתראות ותודה לכל העוזרים. ד"א האייסיקיו שלי הוא 232401378 (יותר קל לדבר שם). ביי.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by Dom,

בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  18. Started by ~oren~,

קיבלתי מתנה קירור למעבד דגם Sharks של חברת Evercool עכשיו אני לא יודע אם הוא יתאים למחשב שאני הולך לקנות שהוא יהיה עם מעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB והלוח אם D946G INTEL ISELTON אני חייב לדעת לפני שאני קונה את המחשב תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  19. אז ככה לפי ההמלצה שלכם לקירור שקט המלצתם את זה: Scythe Ninja PLUS Rev.B SCNJ-1000P אני מתעסק עם מוסיקה, וכשאני מקליט שומעים את הרעש של המאוורר של המעבד... עכשיו, 100 אחוז שזה לא יעשה רעש כמו שאמרתם? פשוט זה מאוד חשוב לי...אמרתם שזה יספיק..השאלה אם זה באמת יהיה שקט... תודה ח'ברה..

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  20. טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  21. יש לי שאלה קטנה עושה כרגע OC למשחב של אחי מעבד Q6600 B3 לוח ASUS P5N-E SLI זיכרון 2X2GB G.SKILL 800MHZ HK קירור NINJA הענק הזה לפני יותר משנה שקניתי את זה בחרתי בחלקים לOC(חוץ מלוח אף כי לא היה משהו אחר במלאי) מה המתח שצריך כדי להריץ בסבבה על 3GHZ מכפלה 9 באס 333MHZ? הזיכרונות לא מגבילים אותי ואני מישתמש במחלקים תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  22. חוץ מהלד, האם יש עוד הבדלים?? כי אני חושב לקנות את זה עם הלד אבל אם הוא שונה אז נוותר על זה...

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by TheShoker,

במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by shloosh,

תגידו מה הטעם, במארז עם יותר מאווררים????? מה,נוכל לעבוד יותר זמן עם המעבד בלי שהוא יתחמם??

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  25. למה כול פעם שאני פותח תמארז הטפ' צונחות אבל שאני סוגר אותו הכול מתחם עכשיו אני הולך להוסיף כמה מאווררים 120 אתם יודעים למה זה קורה ? עוד שאלה אם אני יוריד תמהירות של המאורר של הTT Big Typon הוא עדיין יספק תביצועים הדרושים.?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים