עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

או שניהם ביחד, על כן אני מחפש אורות בתל אביב לביצוע מודינג! כלומר אני מחפש חנות אלקטרוניקה בתל אביב שיכולה למכור לי לדים באיכות טובה (ultra bright led בהירים כמה שיותר, ובמכה שיותר צבעים) וגם נגדים ואולי עוד איזה מוצר שעוד לא חשבתי עליו... למישהו יש? ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Arik.G,

שלום לכולם!!! שאלה שלי היא כזאת, יש לי מחשב פנטיום 3 עם 8 מאווררים (אני יודע שלא צריך, אבל משמעמם לי בטירוף). ועכשיו השגתי מאוורר של ספק ישן של 486 12 ס"מ שמוציא כמות אדירה של אוויר וכמעט ולא רועש. ואני רוצה לשים אותו בצק של המארז שיקרר את כל הכרטיסים (יש לי מודם ADSL פנימי ). ורציתי לדעת האם אני מסתקן או לא? הספק שלי הוא של HEC 300W . במחשב יש סידי רום, צורב ודיסק קשיח אחד. הספק המאוורר הזה הוא 3W

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by Or ei,

יש לי ספק של 250 ואני רוצה לחבר אליו את הראדון + כל המערכת שלי (ראה מפרט) הוא לא יעמיס יותר מידי ? וכמה הוא בכלל לוקח ?

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by Runny,

לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by dor31,

טוב אז זה הסיפור לפני כ3 חודשים קניתי את ערכת הקירור של THERMAL TAKE לgforce 4 ti4400n ומאז אני לא ישן בלילות ולכן אני שוקל לעבור לקירור הפסיבי של זלמן הבעיה היא שיש לי את לוח האם של אסוס P4533E עם ערכת השבבים 485E שהמרחק בין הNORTH BRIDGE לחריץ הAGP שלי היא סנטימטר וחצי בערך שזה גבולי במקום לheat pipe ולכן רציתי לדעת עם למישהוא יש ניסיון עם הHEAT PIPE כי אני בדילמה תודה ואשמח לעזור לכל מי שאני יכול. ;) ;) ;)

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by waizman,

הקריסטל אורב שלי התחיל פתאום לעשות רעשים מוזרים... אז כמובן פתחתי הכל, הוצאתי, ניקיתי, וחיפשתי איפה לשים שמן. לצערי גיליתי בדרך הקשה ונשברה כנף אחת - לא נורא. הקטע הוא שכל המארז רועד וזה מ-ר-ע-י-ש ! כשהמאוורר בחוץ (ופועל) אין רעשים. דרך אגב, איכשהו גם הצלחתי לקצר את המודם שלי ולהרוס גם אותו... אחחח... יום חרא... קיצר - מה אני עושה כדי להשתיק אותו ?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by moonbone,

יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by Jackknife,

אני רוצה להליף את הלד של ה POWER ללד כחול (אולטרא-ברייט) א. איפה ניתן לקנות לדים כאלה? (איזור כפר סבא) ב. האם זה פשוט כמו שזה נשמע? רק להחליף את הלד ולחבר? או שצריך להחליף דברים נוספים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. מופחתת. לא אכפת לי כל כך המחיר. תודה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  10. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?

12. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.

13. Started by the_saint,

אני עוד מעט מחליף את כל המאוררים במארז שלי (ציפטק אלומיניום) ומתלבט איזה לקנות אחת האופציות היא 4 Vantec Stealth או 4 panaflo l1a לשניהם יש בתיאוריה אותה רמת רעש של 21DB אבל הונטק (שוב בתיאורה) דוחף יותר אויר 27CFM לעומת 24CFM יש מישהו עם נסיון שיכול להמליץ לי מה עדיף? בנוסף אני רוצה לקנות מאורר 92 או 120 כדאי לשים למעלה במאורר בתור ערובה, יש למישהו רעיון איזה מאורר לשים בשביל להשיג כמה שיותר זרימת אויר בכמה שפחות רעש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by User_Name,

אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by VooDoo3,

הי , אני רוצה לדעת איך עושים המהרה לזיכרון והאם גם אני יכל לעשות - ראו מפרט מצורף...

16. Started by VooDoo3,

יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by igt,

קיבלתי היום את המאוורר הזה - כולו נחושת עם צינורות להעברת חום [כמו בלפטופים] אני חייב להגיד שהוא עושה את העבודה די טוב - אני לא עולה על 40 בשום מצב , אבל הרעש שלו נורא [אלא מה ציפיתי מדלתא] וחוץ מהבואינג הרגיל יש גם קולות חריטה מעצבנים... זה הגיע למצב שאני לא מרגיש כשאני מכבה את 5 המאווררים של המארז , פשוט לא שומעים את זה מרוב הרעש שהוא עושה ...

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב חדש: P4 2.4B 512Mb DDR GF4 4600 צורב CD-ROM 2 כוננים קשיחים 3 מאווררי מארז ג'נרים ומתכוון לבצע OC בהתחלה חשבתי על ENERMAX 350W אבל אמרו לי שהוא יהיה גבולי לOC לכן חשבתי על משהו יותר רציני, אחרי בדיקת מחירים ראיתי את ה HEC 475DVD 2 fan Low-Noice Power Supply ב500ש"ח שהוא יותר זול ומספק יותר הספק יחסית ל ENERMAX 430W שעולה 640ש"ח 1) האם זה נכון ש350W יהיה גבולי לOC? 2)והאם בחירה ב-HEC נכונה? שאלה בנפרד ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים האם גם לENERMAX יש הכנה כזו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moonbone,

אני צריך הדרכה בקשר לאיך להכין כבל עגול מקבל IDE 80 גידים... תודה.

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  20. היי קניתי את המאורר מחו"ל (Pham Comuters) באיזה 9 ומשהו דולרים, משלוח 14 דולר ביחד עם עוד קצת ג'אנק והגיע תוך שבוע וחצי בערך, ישירות לדואר הקרוב לבית.. המאורר יחסית לא מרעיש במיוחד, אני עדיין מוצא את ההארד דיסק בתור המקור לרעש בשאטל. סה"כ האור הכחול שלו יפיפה בחושך והוא כמובן יתאים מאוד למארזים עם חלון. הייתי רוצה לראות גם אחד כזה באדום. כאשר השתמשתי ב-AutoGuardian של השאטל (שמוריד את המתח של המאורר עד שהמעבד מגיע לטמפ' מסויימת ואז מעלה בחזרה) - הלדים נכבו.. שמתי לב שבביוס ה-RPM ירד ל-1500 (המקורי הוא 2500). בקרוב אני אקבל קצת Zalman FanMates ונראה אם אני אוכל להשתיק אותו יותר ועדיין להשאיר אותו מואר.. בכל מקרה התרשמות מהירה היא שהוא דיי שקט באמת, ומקרר לא רע. ח…

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by The_Byter,

לעוד תמונות

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by shushu,

הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על מאווררים של חברת PAPST בבקשה רק למי שיש ניסיון איתם

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לקחנו את זה : והפכנו אותו לזה : ורק בשביל הכיף יש גם את זה : מדריכים וכתבות מקיפות על כל הנעשה בשבועיים האחרונים בקרוב , זה כולל 3 מערכות שעשינו עליהן OC רצחני (2 מערכות אינטל ו1 AMD ) ועוד .

• 119 תגובות
    • 11.8k צפיות
  24. Started by moonbone,

רק רציתי לדעת אם OC מבטל את האחריות על המעבד הלוח והזכרון שלי או שזה "חוקי" (OC למעבד כמובן) לצערי , אני מניח שאני יודע מה התשובה... (לפחות בקשר למעבד...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

קראתי את המדרכים באתר, הבנתי שאני יכול לעשות OC וגם מעוד משמעותי. יש לי לוח P4S533 יש לו בקרה על מתח AGP. ואני מובן שרוצה לעשות OC טוב. לפי ט'רד שראיתי לא מזמן אפשר להגיע בהשקעה מינימלית לתוצעות מצויינות עם הכרטיס. אם מישהו עשה זאת לכרטיס זה בדיוק. שיכתוב לי או ליתן לי לינק למוצרים לקירור או למדריך טוב. עוד דבר שרציתי זה לדעת עם ספק רגיל יספיק לי. עריכה : ברצוני לקנו ת גם שתי מאוררים שקטים במיוחד אחד למתחת לספק והשני להחליף את זה הקיים מלפנים (עם חיבור שלושה פינים המתחבר ללוח לשם בקרת מהירות). בנוסף אני זקוק להמלצה על ספק כח טוב ולא יקר וכמובן שקט. (כל המוצרים צריכים להיות בהסג ידי בארץ ולא בהזמנה מיוחדת מחו"ל). בנוסף ראיתי את מערכת הקירור של ZELMAN לכרטיס מסך …

• 6 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים