אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2400@1800 BUS 400@538 יחס מעבד לזיכרון 1:1 זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory תזמונים 2.0-2-2-5 ולוח אסוס P4XP-X על המעבד יש קירור סטוק של אינטל. מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39 ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות. אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49 אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות. אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
זה מה שאני רוצה לקנות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 יש לי מעבד פנטיום 4 2800 מגה הרץ תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי לוח P5GL-MX זיכרונות DDR400 Kingston CL3. מעבד 2.93 P4 באס 533. עכשיו הצלחתי להרים את הבאס מ133 ל175. ככה שהמעבד הגיע לי ל3.85. האם זה נחשב לOC טוב? והאם אפשר ליותר מזה??? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7800GT במארז יש את המאורר של הספק ועוד מאורר (כנראה גנרי ) וכמובן המאורר של הכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כרגע . השאלה שלי האם אני צריך עוד מאוור או שזה מספיק כרגע האמת שממש לא בא לי להתחיל לעשות חורים אבל אם צריך אז אני אעשה ! או שאולי רק להחליף את המאורר שבמארז למשהו איכותי יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי amd 2800 64b, המחשב בא ללא קרור נוסף חוץ מהקרור המקורי (אמרו לי גם בפורום שהקרור מספיק טוב). לשאלה: עד לפני חודש הטמפ' של המעבד הייתה בערך 52 במנוחה, 58 במאמץ, אחרי שהוצאתי 2 סטיקים של המארז מעל הסידירום הטמפ' ירדו ל42 במנוחה 46-47 במאמץ. יש סכנה כלשהי בפתיחת המקומות האלה לאוורור נוסף? (אבק או כל דבר אחר שעלול לחדור לרביכים). תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה הלוח שלי MSI K8N Neo4 Platinum יש לי על הציפסט גוף קרור קטן מאוד עם מאוור הוא מאוד מרעיש הייתי רוצה לשאול איזה פתרורנות יש?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם במערכות קרח יבש העשן שיוצא מהחיבור של הקרח עם החומר הנוזלי (דרך אגב איזה חומר נוזלי זה? מים ) הוא קר מאוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לוח לוח אם של אסוס מדגם P5K-E, והגיע איתו תוכנה שמציגה טמפ' מעבד ולוח אם ב"זמן אמת" השאלה עד כמה בזמן אמת? האם הטמפ' מדוייקות? זה מציג טמפ' ממוצעת של 30 מעלות במנוחה ו-42 במאמץ ל-E8400 עם TR ultima90i, הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין רדיאטור לקירור מים שאני מכין ורציתי להתייעץ איתכם בקשר לרדיאטורים. אני רוצה לדעת עד כמה משמעותי ההפרש בין 2 הרדיאטורים האלה: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=2&cat=72&page=1 http://www.swiftnets.com/products/MCR220-qp.asp ועל הדרך, איך הביצועים של הרדיאטור הזה: http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=713&cPath= תודה רבה לעוזרים! זה ממש ממש חשוב לי!!
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2151 רציתי לדעת איך הוא? והאם 33 DBA זו רמת רעש גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הוא החל להרעיש לכדקה מרגע הדלקת המחשב, פירקתי אותו, ניקיתי כמו שצריך. עכשיו יש זרימת אויר טובה אבל יש רעש מסוג חדש, הוא אמנם חלש, אבל אני לא מבין מה יכול להיות המקור שלו.
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מאורר מארז שעושה לי רעש במשך מספר דקות בכול פעם שאני מפעיל את המחשב. האם ניקוי של המאורר על ידי אגדח אויר יכולה לפתור את הבעיה? או שהמאורר הלך שפצירן?
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המקום הזה למאורר גורם לרעש בגלל הרשת ? הכוונה שלי אם אני יעשה שם חור לגמרי אז יהיה יותר שקט? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני רוצה לשייף את המעבד שלי (P4 פרסקוט) ולהישאר לבנתיים עם המאוורר המזוויע של אינטל. האם אחרי השיוף הגוף קירור 'יגיע' אל המעבד? יגע בו 100%? תודה, בז'נגלו.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי ספריי אויר דחוס מאופיס דיפו... הוא מגיע עם מן קשית שכזו שצריך לחבר לפיה. זה חובה? או שאפשר להשתמש בלעדיה? דבר נוסף, למה רשום להשתמש רק שהמיכל ניצב וישר? אסור להשתמש בו שהוא מוטה הצידה? ודבר אחרון.. על איזו מברשת אתם ממליצים לניקוי האבק מהחלקים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (יש מידע במפרט המחשב) אז בעיקרון נכנסים לביוס ומעלים לאט לאט מה שנקרא : CPU Front Side Bus Frequency ??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי לשנות את מהירות המאורר בכרטיס מסך שלי 4850 כי המחשב נתקע אחרי בערך 10 דקות של משחק וחשבתי אולי שאם אני ישנה את מהירות המאורר זה יעזור עוד שאלה איך אני בודק את המהירות של המאורר כרגע ואיך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
צהריים טובים. האם לפני ביצוע אובר קלוק, רצוי לקבוע את התזמונים של הזכרונות בדיוק לפי התזמונים שהם מגיעים מהיצרין? נניח אם יש לי תזמונים מקוריים 5-5-5-18 אז להגדיר אותם ידנית לפני האובר קלוק גם 5-5-5-18? עוד שאלה, מדוע כאשר אני בוחר באופציה לשינוי ידני של התזמונים לפני שבכלל התחלתי לעשות אובר, התזמונים כבר היו ...5-7-7 ולא כמו שרשום ביצרן? אלה הזכרונות שיש לי http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם (בייחוד למי שיעזור לי :) המעבד שאני מדבר עליו הוא פנטיום פרסקוט 2.8 עם ליבה "כפולה" וירטואלית (ע"פ מיטב הבנתי) כאשר המארז סגור המעבד עומד במצב עבודה רגיל על 55 מעלות +- ובעומס יכול להגיע ל60 וקצת. יש עליו קירור מקורי של אינטל, הדגם שנראה כמו ספירלה כזה עם הליבה ממשהו כמו נחושת באמצע (זאת אומרת הליבה של הקירור זה כמו עמוד עגול מנחושת שעטוף בצלעות קירור מאלומיניום הפונות לצדדים כמו מערבולת) עכשיו רוב הזמן ה-RPM של המעבד עומד על 2200+- ורק בעומס הוא עולה הלוח אם הוא של ASUS p4S800 ולא מצאתי בביוס אפשרות של מהירות אוטומטית למאוורר (השאיפה שיעבוד במקס' מהירות שלא יתחמם עוד) יכול להיות שיש משהו שצריך לעשות כדי לפתוח עוד אפשרויות בביוס (כמו של-ג'יגבייט עושים ct…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש אפשרות לשלוט על המהירות דרך הווינדוס? אני מעוניין לדעת אם בכלל אפשרי לעשות שמתי שהוא ב idle הוא יעבוד על 1500RPM ובמאמץ על 2000RPM דרך ה bios הצלחתי רק שיעבוד ברגיל על 1000 ובמאמץ על 1600 תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
היי :D רציתי לדעת אם אפשר לחבר את השולט של המאווררים לצד המארז במקום איפה שהכוננים כי לא נישאר לי מקום איפה שהכוננים תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה מבין אלה יותר טוב? ?Athlon XP 3000+(FSB 400) ?Athlon 64 3000+ (S-754) הם אותו מחיר*.. מה עדיך? מה יותר חזק? והבנתי שהXP יותר חזקים לOC זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי שני מעבדים LGA775 אחד E6400 ואחד E5700 אני מעוניין לשים את אחד מהם על לוח אם כמו שיש לי (בחתימה) עם קירור של AC עם איזה מהם אני יקבל ביצועים יותר טובים? אני יודע שהלוח אם לא להיט אני הצלחתי לסגור עליו את המעבד שלי (E6400) על 2.7 GHZ בערך השאלה אם הE5700 יתן ביצועים יותר טובים אחרי OC
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-