עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by igt,

חיברתי בטור - ה+ לנגד האמצעי ומהצדדי ללוח. אבל משום מה המאוורר לא מגיע ליותר מ5000 במקסימום [רגיל זה 7000] . אם אני עוקף את הפוטנציומטר[ מקצר בין החיבור האמצעי לצדדי] אז הוא מתחיל לפעול ב7000 כמו שצריך ... ומדדתי את ההתנגדות והיא 0 במצב של מקסימום - אז למה זה לא נותן לי את כל הכוח ???

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. עשיתי אוברקלוק לסלרון 433 שלי... :AR15: הגעתי בלי בעיה ל488MHZ בבאס 75 וזה עובד יציב ניסיתי להעלות את הבאס ל83 ואז המעבד יהיה 541 אבל זה עובד לא יציב....(אחרי כמה דקות זה נתקע...) :-\ אנשים שעשו אוברקלוק למעבד כזה אמרו שהם הצליחו להגיע ל600MHZ וליותר! בדקתי בסנדרה את המהירות של המעבד ב541 והוא עקף פנטיום 3 500MHZ עם 512 cache במלא נקודות!! למה אני לא מצליח להגיע ל540? אני חייב!!!!!!!!! תעזרו לי........

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by iib,

המארז - Compucase Midi Tower שחור, הפלופי נצבע על ידי: החלון:

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש איזה תוכנה או משהו כזה? יש לי לוח אם של MSI שמבוסס על KT400 קוראים לו KT4V אם מישהו מכיר דרך להגיד לי

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by Mda101,

ברצוני להתעלל במארז שלי... לפרק אותו לגורמים, להוסיף לו כמה חורים... והחדיר אליו כמה חלקים אך... ישנה בעיה קטנה... אין לי את הידע האלקטרוני לביצוע הפעולות... לכן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים באיזור נתניה... שמוכנים להיות "חונך" למופרע מתחיל בתודה מראש... נדב, מד"א 101

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by iib,

לפי הבנתי מקצת כריאה בכמה פורמים בחו"ל AMD החליטו לעשות מן חריצים בין השערים ובכן... דרך העיפרון והעט עיפרון לא פועלות מן הסתם כי אי אפשר להגיע לעומק התעלה. עד עכשיו לא נראה לי שמישהו הצליח במיוחד בלפצח את המעבד הזה מה שבטוח זה ידרוש יותר מעט עיפרון וחוד 0.5... אה... האתלון XP הוא אובר קלוקר די טוב אפשר לקחת Xp 1800+ ולעשות לו אובר קלוקינג עד ל 1.8 גיגה (270 מגה הרץ יותר) וזאת בלי לשחרר את הנעילה של המכפל רק עם שינוי ה FSB ל 256 (זה רץ יציב) הבעיה היחידה - התחממות של משהו כמה מעולות 6-10 לא זוכר את המספרים המדויקים... צריך להזריק לליבה 2 ואלט ויותר כדי לעשות את זה! מזל ש AMD יחליפו בסוף הרבע הראשון של שנה הבאה את תהליך היצור ל 0.13 אחרת לא נראה לי שהם יגיעו הרבה יותר …

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by jj516,

מה המאוורר הכי טוב שאני יכול לקחת ל AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח M של GIGABITE 7VTXE ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש מאוורר כזה עם שלוש פינים לחיבור ללוח האם

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  9. אני ועוד רבים מבין משתתפי הפורום מתלבטים לקנות את ההיטסינק הזה אז בבקשה תחוו דעתכם תוך פרסום טמפ ורעש ומעבד

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  10. שלום !!! אני רוצה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך ג'י פורס 4 טי איי 4200 עכשיו יש לי כמה וכמה שאלות 1.האם אני צריך לעשות לא מודינג 2.אם כן איזה !? 3.האם שווה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה כיאלו השיפור יהיה ניכר 4.אם מישהו עשה אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה ויכול להביא לי המלצות 5.(אחחרונה) הייתי רוצה לקבל שמות של תוכנות לאוברקלורינג ו ותוכנות למדידת טמפרטורה

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by asilic,

יש לי את הוולקנו 6CU+ ונמאס לי ממנו הוא מרעיש מאוד ולא ניתן להשאיר את המחשב דולק בלילה עכשיו רציתי משהו שקט ויש 2 אופציות שאני צריך שתעזרו לי להחליט 1) החלפת מאוורר 60 ממ שיש על הוולקנו ב 60 ממ גנריק פחות רועש 31DBA לעומת 38 DBA שעל הוולקנו בכל אופן מה שרשום על הקופסא שלו 2)קניית היטסינק חדש לא יודע איזה רק שיהייה שקט ויעיל ולא יעלה על 100-150 שקל נואש לעזרה ??? ??? :saint: עזרו לי :saint:

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. אני רוצה להחליף את המאוורר 60 ממ שעל הוולקנו 6CU+ שלי למאורר 60 ממ גנריק נחמד תגידו אני אוכל לישון עם מאוורר שמייצר 31 DBA ? המאוורר שלי עכשיו הוא 37 DBA אני ארגיש הבדל?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים כשהוא יגיע לארץ, ושמעתי עליו דברים די טובים, אבל כדאי להיות בטוח, הוא באמת טוב כ"כ?הרי, הוא עולה פחות מחצי מהSLK800! תודה.

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by VooDoo3,

סוף סוף ... ;D קיבלתי אותו לפני כשעתיים ... מכיוון שהוולקנו מותאם גם לפנטיום 4 וגם לאת'לון XP , הוא מגיע עם שני סוגי קליפסים .לקחתי את הקליפ המתאים - של האת'לון (יש לי פנטיום 3) וחיברתי אותו לוולקנו . למרבה הפתעתי , כאשר נסיתי להכניס אותו למקומו , סירב הנ"ל בכל תוקף , בדקתי וגילתי שהבעייה היא בלוח-אם - יש קבל קטן שלא מאפשר לכל התופסן להיכנס . לאחר כ5 דקות של חשיבה מאומצת החלטתי לחתוך את החלק שנוגע בקבל . רק לאחר שחתכתי את חלק המתכת הקטן , הואיל בטובו ההיט-סינק להתיישב על המעבד שלי . המעבד עכשיו בטמפ' של 30 מעלות (לאחר שני בנצ'ים ומשחק קטן) ובOC ל900 מה"צ . כרגע המהירות מכוונת לMedium אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כאשר אעביר אותו לLow. מבחינת רעש , המאוורר עושה רעש בדרגה ב…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by dor31,

זה הכל

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by mic,

למי כאן יש את הוולקנו ויכול להגיד לי עד כמה הוא מרעיש, האם זה מפריע לכם, ולאיזה סוג רעש הוא משתווה: מזגן/תנור?

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  17. הורדתי את ה RADEONATOR 2 מהאתר HWZONE וכשאר אני מדליק אותה יש הודעה כזאת : " Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled" ואני לא יכול לשנות את המהירויות לא של הליבה ולא של הזכרונות וזה אפילו לא מראה לי את המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס . מישהו יודע מה הבעיה ?! :-\.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לי יש וולקנו 6CU+ והוא רועש לי מידי לכן רציתי להחליף את המאוורר שלו למאוורר שמגיע עם הוולקנו הרגיל משהו יודע איפה ניתן לקנות את המאוורר?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  19. אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תשלחו לי לפרטי

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by VooDoo3,

היי , רציתי לדעת אך מפרקים מהוולקנו +7 ( אני אקבל אותו תוך זמן קצר ) את הגריל עם הלוגו שלו כי שמעתי שהוא זה שגורם לרעש העיקרי ... איך הופכים אותו מזה : לזה :

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  22. אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. אני כתבתי את זה למישהו בICQ אני פשוט מצטט את עצמי. Once upon a time there was a little stupid boy, let's just call him me. The stupid boy was just installing his new Hardcano7, when a really bad thing happened. If the boy would have checked 2 times before turning his PC on he could have avoided this entire story. Basically what I had done is turning his PC on, and leaving for about 2:30 hours running. Upon returning I discovered a bad thing: while I had gone my PC crashed. The reason for this was that the fan of my Voolcano7 was not working (lack of being freaking connected to the power supply). The heat inside the case could have wormed up few families in the cold winte…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by MonoMan,

שלום אנשים! אני מעוניין לקנות TT Volcano9 ויש לי כמה שאלות כמה הוא שוקל? הקליפ שלו נתפס עם שן אחת או עם 3? יש 3 דרכים לחבר את המאוורר אחת מהן ידנית שבוררת בין 1300 ל 4800 - אלה 2 הבריירות היחידות? מה דעתכם עליו בתור היטסינק שקט? (אני לא מחפש קירור לOC , אלא פשוט שקט! , וזול...)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים