אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, במידה ואני לא עושה שום OC, האם המאורר שמגיע עם המעבד מספיק? או שעדיף להתקין קירור נוסף? מדובר על E6600 שהולך לשמש למשחקים כבדים ולעבוד שעות רצופות... כמו כן, נגיד ואני קונה קירור למעבד לדוגמא ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU אז זה מחליף את הקירור שמגיע עם המעבד או שזה מותקן בנוסף? תשובות מאנשים שיודעים ב100% את התשובות! תודה
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מזמין מפרט בע''ה עוד כמה ימים וביקשתי מSkypc שיעשו לי OC על המעבד, האם הקירור הזה טוב קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-Freezer-Xtreme האם יש משהו במחיר דומה עם רמת ביצועים יותר גבוהה? אם כן מה .. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם במזל טוב קניתי קירור למעבד של זלמן דגם cnps5700d-cu , שאמור להוריד את הטמפרטורה משמעותית ועדיין הטמ'פ לא ממש יורד.55מעלות רגיל ,בעבודה 60++ . יש לי שני מאוררים 12 ס"מ ,אחד מקדימה מכניס השני מאחורה שואב . מה עוד צריך לעשות בשביל להוריד את הטמ'פ.??? מפרט מחשב. P4 3.0Ghz 1024זיכרון 400Mhz לוח אינטל רוקויל 865-perl כרטיס מסך גי פורס 5500 תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש מעבד 6600Q קירור סטוק אני מתלבט בין שני קירורים - 1. BIG TYPHOON VX120 THERMALRIGHT ULTRA-120 eXtreme .2 וכמובן נוסיף גם מאוורר הבדלי מחירים הם בערך 150 שקל ממש שחישבתי (הראשון עולה 200 והשני עולה בסביבות 300 שח ועוד מאוורר) השאלה היא אם זה שווה להשקיע יותר מה BT ? אם יהיה הבדל גדול בניהם בזמן OC? תודה!
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך אני מאיץ אותו ליותר rpm תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי פה בקשר לקירור למעבד, אבל לא היה כלום במלאי אז נישארתי עם הסטוק של אינטל. המעבד המדובר הוא E6600 הטמפ' של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה ובמאמץ זה עולה עד ל70, לפעמים זה עולה ל80 והמחשב נכבה. האם זה נורמלי? כי ניראה מוזר קצת שהקירור סטוק לא מחזיק את המחשב, כשאין שום OC. הטמפ של הלוח היא 46והטמפ של אחת הליבות היא 48 (לא אמור להיות כמו הטמפ של המעבד?) בדקתי עם EVERST
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עליכם, האם צריך לבודד את הטריסטורים מהצלע קירור? או שזה לא מסוכן ואפשר לחבר את כולם לאותה הצלע וזה לא יחשמל אף אחד?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הוא בעובר קלוק ורציתי לקנות לו קירור אחר תקציב כמה שרוצים אבל בלי להגזים!:>
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה מה דעתכם על קירור פסיבי הזה : Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler וגם זה : Thermaltake Fanless 103 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על דרכים לקרר את המעבד הזה, והייתי רוצה שזה יהיה שקט. אז הסתכלתי בחנויות, ומצאתי את זה : THERMALTAKE SONICTOWER http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=cl-p0071&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 השאלה שלי, האם גוף החימום הזה לבדו יקרר את המעבד בצורה מספקת, או שכדאי שאני אקנה לזה מאוורר, או איזה קומבו אחר לחלוטין, כמו זה: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 אני לא מתכנן אוברקלוק, והלוח שלי הוא Abit NF7
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה קשור לפורום הזה או לפורום אוברקלוקינג וקירור, אם זה לא שייך בבקשה תעבירו, תודה רבה. אז ככה קניתי את הכרטיס מסך HD4870x2 של Sapphire אתמול, ורציתי לדעת אם יש לו קירור, הכוונה הבנתי שאיאפשר להחליף לו את הקירור בגלל שיש לו שני צ'יפסטים, זה נכון שאיאפשר\שאין לו קירור אחר? כי אני אולי מתכנן OC, והכרטיס מסך אולי יגביל אותי בגלל הטמפ' שהוא מסוגל להגיעה.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הוא בא אם מאורר או לא ? כי קניתי לאח שלי אחד כזה והוא בא בלי מאורר כלל אבל יש לו היטסינק יותר גדול מן הרגיל אבל נראה לי שהתקיעות עצלו במחשב באות בגלל ההתחממות של הכרטיס כאשר נגעתי בהיטסינק לא הצלחתי להחזיק את היד עליו יותר מ 5 שניות...
-
שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי Leadtek GF4 TI-4200, ורציתי לדעת אם הכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב מהמקורי... כי נראה לי שההיטסינק שיש לי על הכרטיס הוא פשוט ענק! עשיתי איתו OC קטנטן....ממש כלום, ואני רוצה לדעת אם הקירור הזה מספיק לOC יותר גדול... יש לי שני בקשות קטנות... 1.מישהו יכול להביא תמונה של הכרטיס הזה מחברה אחרת כדי לראות איך הוא נראה? (כי לא מצאתי באתרים של ASUS, וABIT...רק את הקופסאות...) 2.אני לא רואה את הזיכרונות שלו....יכול להיות שהם מתחת להיט-סינק שלו? (אני חייב להזכיר שההיט סינק מכסה איזה שני שלישי מהכרטיס...) תודה מראש... עריכה: אוקיי, מצאתי תמונות של אביט, GAINWARD, PALIT, וPROLINK, ואף אחד לא מתקרב אפילו להיטסינק שיש לכרטיס שלי, אז זה אומר שיכולות הOC שלו יותר טובות מ…
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוונת בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. אני כבר סגורה על המפרט, אך אני לא יודעת איזה קירור אני צריכה לרכוש. המפרט שאני קונה הוא: XP 2100 עם 8RDA+ ועם ג'יגה זיכרון - 512 *2 (2700), רדאון 9700 של הרקולס. המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מתכונן אוברקלוק, אך לא בזמן הקרוב, האוברקלוק גם לא יהיה כבד ורציני. עכשיו...בקשר לשאלה... אני חשבתי לקנות קירור למעבד...את ה- Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD ולמארז - מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא אויר חם. שאלתי היא האם הקירור הזה מספיק? אם לא אז על מה אתם ממליצים? כמו כן, הV9 טוב? הוא מרעיש? אם הוא לא כל כך טוב, אתם יכולים להמליץ לי על קירור אחר למעבד בערך באותו הסכום? מה…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלום כדאי את הקירור הבא לATI1900XT? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בקשר למעבד: צריך לקחת קירור כמו NINJA או BIG THYPOON אם אני לא עושה OC?
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
האם גוף הקירור למעבד של זלמן מדגים 7000B CU יתאים לAMD 64 סוקט 939? יכול להיות שאני אקנה אחד כזה יד שניה, אך המוכר טוען שזה לא מתאים, וזה מתאים רק לסוקט 478 וסוקט A. יכול להיות שהוא טועה? שחיפשתי את הדגם הזה בגוגל, ראיתי שהוא מתאים להכל, אבל אולי זה מצא לי דגם חדיש יותר? תודה!! עריכה: ועוד שאלה, האם סוקט A = סוקט 462 ?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, הטמפרטורה של הציפסט שלי לפי אברסט היא 45 מעלות בממנוחה, לפי מה שהבנתי מהסטיקי זה גבוהה מדי, אתם יכולים להמליץ לי על דרך בה אני יכול לקרר אותו? (המפרט בפרופיל, בנוסף יש לי Antec Sonata 2 עם 2 מאווררים 120 מ"מ, אני יכול לצלם תמונה של המארז מבפנים אם זה יעזור)
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי יש על המכשירים מאווררים של 120מ"מ אבל הם עבים בערך פי 3 ממאוורר 120מ"מ סטנדרטי שבמארז הם מצופים באלומיניום ויש להם גריל משתי הצדדים , (ניראה חזק , זה מיועד לקירור מתכות) יש לו 3 חיבורים לחוטי חשמל עדיין לא התעמקתי בנושא , בכל מיקרה אני חושב על חיבור מאוורר כזה מעל הקירור של המעבד , בדלת האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות פדים כאלה כי אולי אני יצתרך להחזיר את הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי... מקיצור עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ולא מצאתי! אני ישמח אם תעזרו לי למצוא! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על הBT VX .. יש לי כבר קירור סטוק על המעבד משהו כמו 9 חודשים.. השאלה שלי היא.. האם מגיע עם הקירור גם משחה טרמית? ואם לא איזו כדאי לקנות ואיך מורחים? הבנתי שיש משחה לזלמן קלה למריחה אבל אין אותה בחנות שקרובה לבית שלי.. ויש את הAC שהיא טובה אבל אין לי מושג אם היא קשה למריחה או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-