אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות ocויש לי ספק של 300w ואני לא בטוח שזה יספיק לי לעשות oc גם למעבד וגם לכרטיס מסך?? מה עושים ??? ???
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
יש לי מעבד PEN D 930 (פרסלר) והוא עובד במנוחה על 50 מעלות...האם זה הגיוני? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה ליבדוק את החום שלו אני רוצה ליבדוק את החום של המעבד ושל הכרטיס מסך ואיך אני עושה בדיקת מעמץ למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כיום מחשב עם מארז Aerocool m-40 ספק כוח Hec 400-TR-TF ומעבד Amd Phenom x4 9500 AM2. המחשב אמור להיות HTPC אבל הוא עושה רעש של טרקטור... אשמח לקבל המלצות על מאוורים חלופיים למפרט להלן שיהיו שקטים ככל האפשר.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
איזה בלוק הכי טוב למעבד LGA775 ואת שער המערכת אבא שלי בונה (זה יותר טוב מכל מה שיש בשוק) והאם אפשר להשתמש במים רגילים מהברז?? ונגיד שכן מה יותר עדיף מים מהברז או מים מזוקקים??
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
כן אני מודה שזו הייתה אחת הבחירות הגרועות ביותר שעשיתי כי הרעש אכן העיק מאז קנייתו (בשלהי 2004). בכל מקרה האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר אם אני אבצע לו אובר קלוק ל 3200 או ליותר מזה(האם אפשר בכלל יותר?) ? איזה קירור מומלץ? המטרה שלי : האצת מהירות העיבוד של חישובים מבלי סיכון המערכת בשריפה, לא זקוק לאוברקלוק של הכרטיס מסך! מפרט מלא: לוח p4p800 e deluxe זיכרון 2 ג'יגה. מעבד 2.8 האם השיפור במהירות העיבוד שאפשר להשיג באמצעות ההשקעה הכספית והסיכון (קיים כזה הרי...) שווה לדעתכם? בתודה מראש לבעלי הניסיון בתחום!!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש ליINTEL875PBZ והאפשרות שלי ל OC הם מקס 4% או AGP/PCI MOD שזה מקס 73.60*36.80 . (אם משהוא יכל להבהיר את העניין של ה)PCI AG הטמ'פ במחשב במעמץ הוא 40 למערכת ו 38 למעבד . פנטיום 4 HT 2.8 @2.9 צריך עזרה ...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
האם קירור הארז משפיע על המהירות של המחשב ואופן הביצועים שלו??? אם כן איפה כדי לקרר יותר ועל מה הקירורו משפיע!!!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את ה Accelero X2 לכרטיס שלי מסוג Sapphire X1950P http://www.bit-tech.net/hardware/2006/10/17/sapphire_radeon_x1950_pro/3 עיינתי באתר היצרן של AC וראיתי שלא מספיק שצריך לקנות את הקירור אלא גם כתוב שם ATI Radeon X1950Pro requires an extra Voltage Regulator Heat Spreader Module. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=7&disc= http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=3&disc= מאיפה ניתן להשיג המוצר הנ"ל והאם הוא באמת הכרחי בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור של אינטל ומההדלקה הראשונה של המחשב הוא ממש מציק לאוזן נ.ב יש לי מעבד P4 3.2... ???
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות OC למעבד/כרטיס/זכרונות ואם כן, מה ייתן הכי הרבה תועלת. המחשב משמש בעיקר למשחקים כמו MAFIA II, TDU2 וגם לGTA 5 ולNFS RUN (שייצאו). המפרט שלי הוא כזה: ספק: ENERMAX MODU 525W כרטיס מסך: SAPPHIRE 6870 1GB מעבד: ATHLON II X4 640 לוח אם: GIGABYTE 870A-UD3 rev 2.1 זכרונות: 2X2 1666 DDR3 KINGSTON (קירור סטוק) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך.. המעבד מקורר ע"י TT Big Tayphoon VX... והכרטיס עם קרור סטוק.. כדאי לעשות? אם כן עד איזה גבול ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מחפש את האפשרות הזאת או אפשרות דומה בדרייבר (האייקון הקטן בצד) ואני לא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד :-\ ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ומעבר לזה אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ועם מחיר סביר וגם קירור למעבד, משהו שייתן לי הבדל משמעותי ד"א אני מתכנן לקנות בפאנדה כי יש להם סניף בקיסריה דקה מהבית
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
כנראה בעית חום יתר, ה-E4300 שלי נמצא ב-OC FSB 337 בכפולות 9X CPU V1.42 דרך התוכנה TAT הוא מראה לי שהוא מגיע ל-72 מעלות, האם זה נורמלי? (לפני כמה ימים קניתי את המחשב ושמו לי משחה טרמית, כנראה הם שמו כמו הפנים שלהם כי ב-TAT הראה לי 77 מעלות, אבל היום כששמתי משחה חדשה ירדו לי 5 מעלות ל-72) יש לי מאוורר נינג'ה פלוס ומשום מה אני לא יכול להשתלט על המהירות שלו, הוא כל הזמן באותה המהירות. ניסיתי את ההגדרות דרך הביוס וגם דרך התוכנה SPEEDFUN ואין שינוי. ?!
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי על הכרטיס מסך מאוורר קטן אני רוצה לשים ע הכרטיס מאורר 80MM האם כדאי שהוא ידחוף אוויר לתוך הכרטיס או יוציא ממנו ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
צריך המלצה בנוגע לגוף קירור לכרטיס מסך fx 5200....
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-