עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CRYSMAN,

שלום אני צריך המצלה למאוור 120MM הכי שקט שיש לא צריך לדים ולא שום דבר מאוורר רגיל שיתן דחיפה טובה אבל שיהיה הכי שקט שאפשר! ואני צריך גם משחה תרמית לא למעבד אלא לגוף קירור של מקרר נייד מיני בר..המאוורר הוא גם בשביל המיני בר.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by michaelr,

3 שעות ישבתי על המחשב פירקתי אותו לרסיסים ניקיתי אותו מאבק כמו שאף פעם לא ניקיתי הוספתי מאורר אחד מאחורה שמוציא אויר ואחד מהצד שמכניס אויר.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אנ רוצה לקנות פדים טרמים ,כאלה שאפשר לשים על זכרונות למשל בכרטיס מסך.. בחנויות אלקטרוניקה מוכרים?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX יש איזה שהוא קשר ? משהו שיגביל אותי ? (ד"א הלוח לא ארוך (או משהו כזה :s05:)) אני יודע שזה קשור יותר לתת פורום לוחות אם אבל לא עונים לי.. וכבר הזמנתי את המחשב ככה שזה מאוד דחוף לי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Tzah22,

שלום לכולם ברשותי המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 4.0GB Dual-Channel DDR2 ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM 1024MB GeForce 9800 GT (Point of View) Ezcool 500w מארז Antec 902 ----------------------------------------------------------- אני מתכנן לקנות קירור למעבד לצורכי OC ושמעתי המון ביקורות טובות על הMUGEN 2 אני רק רוצה לדעת אם הקירור יכנס לי במארז. כי גם עכשיו הקירור סטוק כמעט ונוגע במאוורר העליון.. תמונה להמחשה : האם תהיה לי בעיה להתקין את הקירור MUGEN 2 במארז הזה? תודה מראש לכל העוזרים =)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by abl155,

הגעתי עד ל970 במנוע אבל עדיין אני מקבל תוצאה נמוכה ב3D מארק ונטייג' התוצאה היא 16705 אבל כשהמהירות היא על 950 התוצאה היא 16727 ואין לי מושג למה זה... עד כמה הOC למהירות הזכרונות משפיע על הFPS במשחק? כרגע אני ב1.3 V עד כמה אפשר להעלות מתח לכרטיס מבלי חשש לפגיעה בו?(ההגבלה בסמארט דוקטור היא עד 1.5 השאלה אם זה בטוח) ועוד שאלה שנשכחה על הספק 620W של SS זה מספיק גם לOC למעבד וגם לכרטיס? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by vngbhajuzr,

יש לי מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX הזמנתי את הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=103 ואמרו לי שעדיף לי לקחת את הקירור הזה שהוא עכשיו במבצע (99 במקום 200): ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1708 שווה לי ? מה ההבדל ? זה ישפיע על ה OC ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by silky,

יש לי 8800GT בלי קירור כרגע(אני כמעט ולא משחק), פירקתי את הקירור המקורי (הכרטיס של צ'יינטק שבא עם קירור כפול ומרעיש ביותר). אני רוצה לשים איזשהו קירור כדי שאני אוכל להריץ משחקים בלי שהכרטיס ימות לי. התקציב - כמה שיותר נמוך(גם ככה אני צריך להחליף את כל המערכת אם אני רוצה שיפור ביצועים רציני. חשבתי ללכת על זה שנמכר ב KSP ב 80 שקלים. אלטרנטיבות טובות יותר יתקבלו בברכה. נ.ב- יש לי מזרק עם AC5. האם המשחה תתקבל בברכה ע"י הקירור+הכ.מסך? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by michaelr,

עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by civic,

האם הוא יעיל ושווה קנייה? זה שהוא למעשה מוציא את החום "בכוח" לא הורס את המאוורר המקורי בנייד על ידי זה שהוא מושך אוויר וגורם לסיבוב מהיר יותר שלו כתוצר לוואי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8183

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Spider1,

היי מבחינת חיבור הגוף קירור למעבד- לאחר החיבור הגוף מעד רוטט ויש תזוזה אם לוחצי קצת בכח. ע"פ העלון שבא עם גוף הקירור רשום אכן שכל המערכת צריכה להיות מעט רופפת. האם תקין? כמו כן, טמפ' מעבד ממוצעת לאחר עבודה-45 מעלות. אומר שתקין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני חדש פה אני רוצה לדעת גם איזה מאוורר לשם למעבד כי אני רוצה לעשות לו OC מ 2.66 ל3.8 הפרט הוא: המחשב שלי: מעבד:Intel Core I5 750 2.66Ghz לוח אם:GIgaByte GA-P55M-UD2 כרטיס מסך:GigaByte nVidia GeForce GTX 260 Oc Edition זכרון מחשב:KingStone 2Gb 1333MHz דיסק קשיח:SamSung SpinPoint 500Gb מארז:CoolerMaster Haf 922 ספק כוח:FSP 500W BRONZE צורב:Sony Optariac DVD 22X חשבתי על הMUGEN 2 Rev B+ 2 2000RPM CoolerMaster Green Led Fans ואני צריך לדעת כמה שאלות אני רוצה שתגידו לי מה אפשר לשפר בזרימת האוויר הנה תראו המערכת היא: אני לא מצליח להעלות תמונות משהו יכול הלגיד לי איך אני העלתי ל SIZ וזה מצנזר לי פה באתר כל פעם

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Zinger777,

שלום כולם, יש לי את המארז הזה: http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/gamma אליו הוספתי עוד 5 מאוורי 90 מ"מ חוץ מה120 שיש לו מאחורה (עכשיו יש לו 2 למעלה שמוציאים, 2 בצד שמכניסים, 1 מקדימה שמכניס ואחד מאחורה שמוציא) יש לי AMD 945 עם הקירור BOX שהגיע איתו HIS - Radeon HD5770 עם הקירור שלו.. ספק 550W עם מאוורר 140 מ"מ שמכניס אוויר מלמטה (של צ'יפטק) DDR3 - 4GB - 1333 הארדיסק 1TB של סיגייט MB - M4N68T-M - ASUS טמפרטורה כשהמזגן לא עובד ואני משתמש במחשב לשימוש פשוט (גלישה לדוגמה) - 37-40 טמפ' למשחק עם הגדרות גרפיקה מקסימליות - 55 טוב? לא טוב? המלצות? תודה מראש, Zinger777.

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

האם קיים קירור אחר יותר טוב מזה שמגיע עם הכרטיס ? לאחרונה יש רעש מוגבר מהכרטיס.. הוא עובד על 35% מהירות במצב עבושה רגיל (לא במשחקים )

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tamir6066,

היי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן.כרגע הוא על סטוק.יש סיבה לעשות לו OC?אם כן לכמה?יהיה הבדל בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nazgull,

טוב לאחר כמה שנים טובות החלטתי לנסות לעשות אוברקלוקינג בעזרתו האדיבה של dj electric להפתעתינו גילית שהמעבד פועל על 2400mhz! x8 multiplayer ולא מוכן לתת x10 גם אחרי עידכון ביוס,למישהו אולי יש רעיון מה מגביל אותו?...זה ממש מבאס לגלות שעבדתי על תדר כזה כל השנים כשהתדר האמיתי הוא 2667..... תודה לעוזרים GB P35-DS3L e6750 2 giga at 800mhz

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. המפרט שלי הוא Asus P7P55D לוח מעבד core i7 875K Unlocked זכרונות Corsair 4 X 2GB 1600MHZ CL8 RAID 1 - Hitachi 1TB X 4 CrossFire 2 X Asus Saphire 5670 1GB עשיתי לו אוברקלוק קטן לפי ה auto tuning של אסוס , ווינדוס 7 64 מראה תוצאות שונות למה זה ? (תמונה למטה) תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 00Amir,

אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן חברה. אני כרגע עם Q6600 על OC של 3.6GHZ עם מתח 1.418V והבעיה שיש לי זיכרונות של SAMSUNG 2 סטיקים 1GB ועוד סטיק של 2GB של KINGSTON. עכשיו אין עליהם קירור ולא ניראה שהם בו נגיד לOC. אז השאלה אם אני קונה קירור מיוחד לזיכרונות (hear spreaders) משהו טוב שמיועד לאוברקלוקינג. אני יוכל לעבור בשקט את התדר שלהם? לפחות ב 50 MHZ.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by liavliavliav,

ככה יש לי מעבד core i7 870 קירור FREEZER 7 PRO REV 2 מעבד GIGABYTE PA G55 UD3 זכרון WD 1TB 64 MB כ.ס - PALIT GEFORCE GTX 470 ספק כוח 700 W מארז thermaltake aser v1 MX זה מה שכתוב על המארז(כאילו השם שלו) בקיצור בהתחשב בדברים האלה איזה OC הכי מומלץ שאני יעשה ללוח אם למעבד ולזכרון מבלי שיקרה להם משהו ושימריץ אתם ואיזה אוברקלוק נראה לכם שאני צריך לעשות לכרטיס מסך ולאיזה רמה הוא יגיע נגיד הוא יהיה במהירות שעון כמו GTX 480 ..(סתם דוגמא) ואיך דרך תוכנה או הBIOS

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין

• 36 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by hagai_sela,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד I7 920, וגוף קירור Scythe Mugen II. פעם עשיתי לו אוברקלוקינג לבערך 3.6 ג'יגה והוא התחמם לאיזור ה 100 מעלות. היום, בלי אוברקלוקינג הוא רץ ב Idle בערך ב 45-50 מעלות ובעומס בערך ב 65-70 מעלות. חידשתי לו את הגריז התרמי כבר בערך 3 פעמים ולא נראה שזה עושה משהו. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שגורם לזה הוא שלא הרכבתי אותו בחיבור ה "קלאסי" כיוון שזה תפס לי סלוט אחד של זכרון שהייתי צריך, אלא ב 90 מעלות והמאוורר פולט את האוויר החם למעלה במקום הצידה. האם זה יכול לגרום לטמפרטורות האלה?

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by mit,

שלום, יש ברשותי i5 760, על לוח H55M-UD2H בתוך מארז ANTEC VSK-2000. הסלוט העליון של הלוח אם תפוס ע"י כרטיס מסך (הזכרונות נמוכים, אז שם לא תהיה בעיה). רציתי לדעת איזה גוף קירור עדיף לקחת, אם אני רוצה לדחוף את המעבד שלי לעבר 4GHz. כרגע אני עם AC Freezer 7 Pro עם 3.6GHz, על טמפ' באזור 75~ תחת Linpack. ראיתי פה הרבה המלצות לMugen II Rev B, עד כמה הוא טוב? אני חושב כרגע על Noctua NH-U12P SE2, אבל אני פתוח לכל הצעה הבעיה הגדולה כרגע היא שהלוח שלי דיי צפוף, וגופי קירור גדולים כמו הNoctua NH-D14, כנראה לא יכנסו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Overshot,

1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by natan84,

שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.