עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתלבט בין שני גופים VF700-AlCu NV Silencer 6 (Rev. 2) אני לא יודע מה לעשות משתי סיבות לא קריטי הרעש אבל יש לי שתי כרטיסים בSLI אז קריטי מקום וכמובן ביצועים אז מי שיכול לעזור להחליט תודה תודה תודה

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום אחים שלי מה קורה? יש לי שאלה בקשר לקירור של הכרטיס מסך קניתי R9000 לא פרו לפני כחודשיים שלושה (פ33ה של כרטיס) הוא בא אך-ורק עם קירור פסיבי רציתי לדעת איך משתמשים בערכות הקירור שמיועדות לכרטיס מסך ומה ההבדל בניהן למאווררים רגילים קיצר המחשב מתחיל להאיט אחרי כמה שעות וכשאני מנסה אוברקלוק אחרי מגה-הרץ אחד מקסימום 2 הוא מיד עושה ריסטרט תעזרו לי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  3. מערכת קירור מיים לכרטיס מסך CL-W0052 מבית THERMALTAKE לאיזה כרטיסים היא מתאימה? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm ???

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם הבאתי לאח שלי במקום ה 9600PRO שלו 9800XT... עכשיו אני רוצה להחליף לו קירור... היה לי פעם כרטיס דומה עם הקירור של זלמן זה עם השני היט פייפסים ( לא זוכר את הדגם ) והוא היה טוב מאוד !! השאלה אם יש קירור טוב יותר מהזלמן בפחות או יותר אותו סכום ?? אם אפשר השוואות אז בכלל יהיה סבבה נ.ב אני שואל כי אני לא כל כך מעדיף את הזלמן כי הוא מכוער מאוד ! וחשוב לי שהכרטיס יראה נורמאלי... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך לדעת לגבי הגוף קירור של Thermal Take GiaNt III העם הוא ניכנס לכל מארז סטנדרטי כי שמתי לב שיש לו מאוור למעלה קטן ברצוני לדעת עם הוא בולט החוצה או לא ואם כן אז בכמה חברה אני מבקש לענות ברצינות רבה כי אני השבוע מתככנן לקנות אותו תודה מראש מיקי צירוף תמונת המארז [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  6. Started by aviran_n,

אני מתלבט בין 2 קירורים לכרטיסי מסך 1. ZALMAN ZM80D-HP 2. או אחד מה Silencer איזה מהם יתן לי ביצועים יותר טובים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Crembo,

יש לי קירור FC-ZV9 של Zalman לכרטיס מסך, אבל יש בעיה שאין אותו באתר של Zalman. אני רוצה להתקין אותו על ה9800GTX+, ואין לי מושג האם בכלל שווה לנסות? יש איזה אפשרות אחרת ידעת האם הקירור הישן הזה תומך ב9800GTX+?

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

תשמעו רציתי לדעת אם אני אתקין איזה מאוורר למודם שלי זה ישפר לו קצת את הביצועים כי אני יודע שקשהוא פועל כמה שעות הוא מתחמם אז חשבתי שאולי אם אני האוורר אותו קצת הוא ישאר קר ויוכל להוריד ברמה יותר גבוה זה נכון או לא נכון?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  9. Started by m0sh,

טוב אז עוד כמה חודשים אני הולך לקנות מחשב מאד חזק 64 ביט עם 6600GT ו1ג'יגה זכרון פנימי 200 ג'יגה הארדיסק זה מחשב שיהיה פתוח 24 שעות אני כמעט סגור,אולי יהיה משהו בצבא ואז אני יוותר על המחשב בכלל השאלה שלי היא אם אני צריך קירור מיוחד כלומר אני מתכנן לקנות מארז CHENBRO Gaming Bomb האם זה מספיק ? כי אני לא הולך לעשות אוברקלוק...או שיש קירור שכדאי לי להוסיף למערכת... תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  10. Started by netanel38121,

איזה קירור אתם ממליצים למעבד 6600? תקציב 250-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  11. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11479&catid=214 מתאים לabit is-7 ? *אגב הקירור החדש של שלמן לציפ הגיע לישראל כבר ?

• 18 תגובות
    • 829 צפיות
  12. כחלק משיפוץ המחשב המעט מיושן שלי החלטתי להחליף את המאוורר המרעיש שיושב על קירור המעבד. מדובר בלוח אם M2A-VM עם תושבת AM2, קירור Glacialtech 7220: http://www.hardwarest.com/product/GlacialTech-Igloo-7220-Light-17442.html השאלה שלי אם אני יכול להחליף רק את המאוורר או שיש להחליף את גוף הקירור כולו, אני שואל מכיוון שהגודל שלו נראה לי מעט לא סטנדרטי (70X70mm). הקירור עצמו עושה את העבודה ושום OC לא מתוכנן. מחפש המלצות למשהו מתאים עם דציבלים נמוכים. ואם אני כבר כאן שאלה נוספת: כדאי להתעסק עם חידוש המשחה התרמית (עברו כבר איזה 5 שנים) או שעדיף לא לגעת?בתודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by raul53,

יכולה להיות בעיה עם ארכיב mugen 3 במארז thermaltake v3 black edition? לא יודע, חשבתי שאולי בגלל שהמארז די קטן והמוגן יחסית גדול, זה יצור בעיה של טמפ' גבוהות במארז (בינתיים הטמפ' בסדר )?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by eran898,

שלום אני הולך מחר לקנות מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות. קודם כל מפרט המחשב שלי הוא: antec 1200 מארז amd 1055t מעבד ה6 ליבות כרטיס מסך עדיין לא סגור נכון לעכשיו HD 6850 אבל יכול מאוד להיות שהוא ישתדרג באח דומה או משהו יותר חזק והכי חשוב ספק כוח קרוסיאר 750W עכשיו למערבת שאני קונהתחשוב לציין שהחלקים הם חדשים אבל לא דרך חברה אז זה יוצא ממש זול) aqua tmg2 itube 9 aquabay m5 aquabay m4 aquabay m2 aquabay m1 hardcano 12 se נוזל ובלוק למעבד של טרמלטייק וגם כל שאר החלקים של החברה הזאת חוץ מהבקר שליטה ועוד איזה משהו שמתחבר בצינור ומגביר את הזרם.. בכל מקרה השאלות הן קודם כל כמה וואט בערך לוקחת מערכת כזאת ?(למרות שנראה לי שהספק יספיק עדיף לשאול..) דבר שני איך המע…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by tmp,

שלום ,ברצוני לבנות מערכת קירור מים. יש לי רדיאטור בגודל 20.5 על 20.5 וסירקולציה של מעבד-משאבה-רדיאטור. את הבלוק למעבד אני יקנה.. (אשמח להצעות- תקציב עד 200 ש"ח, עם קצת חריגה) ומשאבה- חשבתי לקנות משאבה טבולה, מחנות דגים, אבל כמה ליטר לשעה דחיסה צריך להיות לה וכל זה בשביל זרימה טובה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by BlAcK DrAgOn,

שלום לכולם... אני עומד לקנות מערכת קירור מים ואני רוצה לדעת מה המערכת הכי טוב: Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit או Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System. אני חייב תשובה מהר כיוון שאני רוצה להזמין את המערכת בזמן הקרוב מאוד... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש DaRk DaRgOn!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by orrm,

שלום כולם, אני חושב על האופציה שבמחשב הבא שלי יהיה קירור מים Asetek Waterchill. אני רוצה לחבר אותו למארז Thermaltake Xaser III V2000A. כולם יודעים שהמארז מגיע עם 7 מאוררים, השאלה היא אם הם עדיין הכרחיים במחשב גם כשהקירור מים מחובר? את מה בדיוק הוא מקרר? רק את המעבד? או גם חלקים אחרים במארז.... חשוב לי מאוד שהמארז יהיה מקורר היטב (ולכן שתי הבחירות הנ"ל).

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by dor31,

ברצוני לקנות מערכת לקירור מים וברצוני לקרר את המעבד(כמובן) את הכרטיס מסך את ה NORTHBRIDGE וההרד דיסק השאלה שלי היא האם לא יגרם פגיעה בקירור עם הכל יהיה מחובר במערכת אחת. תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by lipact,

אני רוצה לקנות קירור מים אבל אני מפחד אני לא יודע בדיוק עם יש אפשרות לנזילה לא יודע איך זה עובד בדיוק רק שלא יהיה תקלה ויהרס לי החומרה המחשב על חום ממוצע של 60-65 בבקשה עצות

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  21. שלום אני צריך את עזרכתם בבחירה בין שני מארזים: הראשון-NZXT TRINITY NO PSU השני-UBER CHAKRA ושאלתי בקשר לקירור המים זה האם הוא תופס אבק? כי במארז השני יש מסנני אבק אך אם אני לא צריך מסנני אבק בקירור מים אז בחירתי תהיה יותר קלה. תודה. נ.ב- האם יש אפשרות במידה ואני יצטרך להוסיף מסנני אבק?

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ReDev1L,

שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  24. Started by Y.k,

מה עדיף? לקנות קירור מים ב 500 + או להשעיק בקירור אוויר ? ממה אני אקבל את התוצאה הטובה ביותר? (מה אתם אומרים על ה BIG WATER של TT ?)

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ~oren~,

יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?

• 2 תגובות
    • 420 צפיות

דיונים חדשים בפורומים