עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  2. הצלחתי לייצב GF4 Mx440 של VisionTek על ליבה 325 זיכרון 475 הביצועים טובים אני רוצה להמשיך חשבתי אולי לבנות קירור רציני ולנסות להגיע ל390 מגה הרץ בליבה כמה שזה נשמע לא הגיוני ובזיכרון השאיפה שלי היא להגיע ללפחות 520 אנירוצה לעשות קירור רציני לליבה אבל אתם חושבים שגם עם היא תיהיה קרה מאוד ועל משהו כמו 390 מגה הרץ היא יכולה פתאום למות לי ? דוגרי אני מסוגל לעשות את זה עם אני רוצה...השאלה מה יהיה?!

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by Runny,

מישהו יוגע איך לפרק את המארז ולהגיע אל הלד לשם החלפתו ? (דגם BLD)

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  4. שלום, ניסיתי את שלל התוכנות שבאתר ובגלל שיש לי דרייברים 4.1.0.9. , אוברקלוק בלתי אפשרי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by waizman,

התוכנה לא מריצה לי כלום על ה LCD למרות (שנראה לי) שהגדרתי את הכל טוב. מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

כשניסיתי להריץ את 3DMARK עם 151 FSB, זה זרק אותו לדסקטופ אחרי כמה מבחנים, ולפעמים גם נתן דסקטופ שחור כזה. כשהורדתי ל149 זה עובד יציב. זאת הבעיה? זה יכול להיות כזה קריטי?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום לכולם! ראיתי בביוס את אפשרות הFSB וראיתי שאני יכול להעלות ולהוריד אותו כרגע הוא על 100 במכפלה של 17 (מקווה שניסחתי נכון) אני מעוניין באובר קלוק-קטן של איזה 150-200 MHZ אני פשוט מת להגיע ל7000 ב3DMARK אני כבר ב6600 בלי OC רציתי להיות בטוח שאם אני מעלה את הFSB אני לא יכול לגרום נזק מיידי למעבד? אני יכול להעלות קצת ולבדוק טמפ' וככה הלאה או שבנקודה מסוימת הוא פשוט יפסיק לעבוד? מקווה שתוכלו לעזור! תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shaul,

יש לי AXP 2000+ NFORCE 2 LEADTEK וזיכרון 256 3200 של סמסונג עכשיו השאלה היא אם, עם מעבד בטמפרטורה של 49 ומאוור של AMD המחשב שלי יחזיק מעמד אם אני אעלה את הFSB ל166

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. טוב אז אני תמיד מנסה לדחוף את הכרטיס מסך to the limit ... Leadtek Ti4200 128MB אז עם הזכרון של הכרטיס מסך הגעתי ל 600 ואין תופעות לוואי . עכשיו הCORE בא במהירות 250 שאני כבר עובר את ה265 אני מתחיל לראות תופעות לוואי והגרפיקה מתחילה להתעוות .. טוב חשבתי שכרטיס כנראה מתחממם וזה הגבול שלו ... אך עליתי על משהו מוזר שאני לא ממש מבין את הקשר ביניהם . יש לי זכרון פנימי : Samsung M3 68L3223CTL-CB3 280ECE00 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz) זה לפי Sandra . עכשיו הבאס רץ על 120 והזכרון על RATIO 2.66 והוא עובד בתדר של 320MHz . אז ניסיתי להוריד את הרטיו ל 2.00 והזכרון עבד על 240MHz .. עכשיו ניסיתי לעשות אובר קלוק ל CORE והגעתי ל 3…

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אני מעוניין להחליף את המאוורר שעל ההיטסינק שלי בזה של הוולקנו 6 אז אם משהו יודע איפה ניתן לקנות אחד כזה שישלח לי הודעה בפרטי כדי לא לעשות פרסום

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by singera,

ברצוני לעשות מוד לדלת של המארז שלי לשים לדים UB מאחורי הדלת והם יאירו דרך פסי האיוורור כנל לגבי למטה (איפה שה HDD והמאוורר התחתון) ולשים לד מאחורי המדבקה וכאשר אני יפתח את הדלת האור יכבה (שלא יסנוורו אותי הלדים) איפה לדעתכם אני צריך למקם את המיקרו סויץ' ?? יש לי ציפטק מידי דגם DX

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by fareedamr,

:AR15: רציתי לשאול משהו בקשר לlcd display .. איפה אפשר להשיג כאלה צגים למארז ? ואיך עושים את זה ואם יש מדריך ? אני יודע שזה קצת מסובך לעשות לבדו שצריך לעשות programing לצג וצריך ידע באלקטרוניקה כדי שהצג יראה את הטמפרטורה של המחשב או הזכרון או cpu . תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by The_Byter,

יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בבקשה רציתי לשתף אתכם בפרויקט חדש שלי. זנחתי את האנטק העצבני שלי לטובת אנרמקס חדש.. בוא אני אנסה לבנות מערכת שקטה וקרה כמה שרק אפשר, כאשק שקט הוא ערך עליון. אז ככה.. כפי שתוכלו לראות במפרט המערכת שלי עשיתי שימוש במאווררים שקטים לחלוטין. כרגע הדבר היחידי שעומד בדרכי הוא הקריסטל אורב.. שהשקטתי ע"י פרויקט חמוד של פוטנציומטר בחזית המארז. כמו כל המארזים הקודמים שלי גם המארז הנ"ל עבר הסתרת חוטים מסורתית. והפעם התוצאות יצאו מושלמות ומקצועיות. והזרימה מושלמת.. והתחלופת אוויר מהירה ביותר. הטמפ' כרגע במנוחה, למארז-25.. למעבד 33. (את המעבד.. וכל שאר החומרה תראו במפרט המערכת). עכשיו.. התוכניות הן להשיג חומר יעיל לבידוד פנימי של המארז.. אני שונא לשבת לראות סרט מתח בIiyama היפה ש…

• 99 תגובות
    • 9.7k צפיות
  16. Started by MegaHertz,

שלום שלום, אני חדש בפורום הזה. הנה מוד העכבר שלי : מוד העכבר תגובות, הערות, הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by X - DreaM,

קניתי אותו והוא מצויין חוץ מהצבע! הוא לא מתאים למארז שלי כי יש לי פאנל שחור........ אם צובעים אותו בספרי שחור זה יתפוס או שצריך להוריד את הצבע הקודם עם מסיר צבע? ועוד שאלה: אפשר להוסיף לצג עוד חיישנים? נגיד 5 חיישנים מאותו סוג כמו של הצג ואני מחבר את שני החוטים שהולכים לצג למפסק עם 5 מצבים שמחובר לכל החיישנים. יש מצב שזה יעבוד? כל פעם שרוצים לראות טמפ' אחרת מזיזים את הכפתור... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. סלחו לי שאני מפרסם את ההשוואה באנגלית, פשוט ככה כתבתי אותה במקור. I've received the Quad Led Red fan I've ordered from Australia. And I've just compared it to my CoolerMaster TLF-R82 which got 4 blue leds in it. So first the specs of both. Quad Led Red: 2500 RPM , 32.4 CFM , 27.4 dBA. TLF-R82: 2500 RPM , 32.11 CFM , 25.0 dBA. As you can notice, they're quite similar... The CoolerMaster is supposed to be the more silent one. When tested I did notice this little hiss from the QLR.. it's not that noticable unless u bring it close to your ears. I didn't hear that noise with the CM fan. I've tested these fans with the Zalman FanMate1, which control their speed by…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by INFERNO,

האם אני חייב מאוורר או שאני יכול להשתמש באיזה היטסינק איימתני ?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

מסתבר שלא רק למודים מגיעה גלרייה, אלא גם למסכי LCD אז הנה גלרית מודינג מעט יותר מקורית.

21. Started by SEFi,

אין לי שום אופציות בלוח, וגם אין ג'מפרים. וכיצד ניתן לדעת כמה V הכרטיס מקבל? (עם איזו תוכנה?) לוח ASUS P4S533 AGP GF2 TI

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  22. אפשר לפרוץ אותו כדי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק אין לי מושג איך עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Yehazkel,

יש לי מאורר ואני רוצה לחברו עכשיו עשיתי כמו במדריך שלכם אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1. אומרים לחבר את החוט שיוצא מין הספק לכונן פלופי ולקחת רק את החוטים השחור והאדום אבל יש לי שני שחורים 2. עם אותו חוט הנ"ל היציאה שלו היא 4 פינים אבל היציאה במחשב היא 3 לאיזה 3 פינים לחבר? בתודה, יחזקאל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by X - DreaM,

קניתי הרדקנו 7 ואני צריך קצת עזרה...... הרכבתי אותו מחוץ למחשב(את המסילות ואת הדיסק) והמסילה הימנית נתקעה בחיבור של הusb.... ניסיתי יותר חזק וזה נכנס אבל טיפה עקום......ככה זה צריך להיות ??? בתוך השקית של הברגים היה מן מדבקה לבנה מוזרה...למה היא משמשת? איך אני מחבר את החיישן לגוף קירור של המעבד? הדבר הכי מעצבן במוצר הזה זה שהחיבורי usb מפורקים ל9 חוטים... מאיפה אני צריך לדעת לאן לחבר כל אחד מהחוטים ??? על החוטים כתוב כל מיני שטויות כמו vcc1,data-2,shield,gnd וכו... מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by The_Byter,

קרור - על הכל כבר שמענו מקרור פסיבי ועד קרור בחנקן אבל מישהו ידע על זה ?! vortex cooling : קרור ע"י אוויר בלחץ גבוה מאוד טמ'פ אפשרית עד כ 50- רוצים כזה ?

דיונים חדשים בפורומים