אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
איך הזכרונות?? הם שווים משהו?? ואיך הOC?? וכל זה אחרי ששרפתי את הקורסייר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש. עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית. האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות? דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?) שוב תודה רבה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש... בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד? הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח... תודה מראש, Ameralis Zaiir שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני. עריכה: בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל ה…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני יוסיף תמונות של הבעיה אבל זה הולך ככה: יש לפלייסטיישן (2) שלט רחוק (ולא הכחולים האלו, אלה השחורים הגדולים). לקחתי את הרסיבר של השלט, חיברתי אותו לכבל מאריך של פלייסטיישן, ובצד השני של הכבל, הורדתי את הפלסטיק, וחיברתי למתאם COM. התוצאה היא שהפין ה-1,5,7 של המאריך של הפליסטיישן (משמאל לימין) מחובר למחבר של ה-COM. חיברתי את המתאם של ה-COM למחשב דרך COM1, הפעלתי WINLIRC ולא הצליח לזהות. חשבתי בהתחלה שזה היה בעיה השלט, שהיה מקורי של סוני, אז החלפתי לשל אחר (שניהם עובדים - בדוק!) וגם לא עבד. יש לי תחושה מוזרה שהבעיה היא ברסיבר.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע התקנתי EasyTune ב GIGABYTE 7VA . קיבלתי אינדיקציה שה - system fan במצב של 0 סיבובים לדקה. פתחתי את המחשב אך כל 4 המאווררים עובדים ! מהוא אותו ה - system fan? האם מדובר בבאג של התוכנה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל התראה ללא פתיחת ממשק התוכנה על טמפ' גבוהה או מאוורר שחדל לעבוד? תודה לכולם !! (במיוחד ל Annatar ) שלומי
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
תראו יש לי AXP 2000+ לוח אנפורס 2 של לדטק וזיכרון 3200 של סמסונג עכשיו משום מה אני נתקע כבר מעל 140 FSB(יענו 140 זה המקסימום) והוינדוס לא עולה, ואני לא מבין למה, עכשיו שאני עובד עם 140 FSB המעבד לא עובר את ה50 שהוא בשיא העומס...אבל בכל זאת, אני מעלה את זה אפילו ל141 וזה מספיק לעבוד מישהו יכול להגיד לי למה?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תמיד אנשים פה צועקים עלי!! שאני אלך למדריך איפה הוא
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכנן לשים תמונה מאחורי מסך הLCD של NOKIA 3210 כך יראו את התמונה דרך המסך אבל עדין יראו את מה שהמסך מציג הצלחתי לעשות את זה במחשבון אבל אני קצת מפחד על הפלאפון יש לכם הצעות ואולי כללי זהירות או משהו!!?!?!
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי באתר של ASUS בכתובת כאן ראיתי שהלוח אם שלי (P4T-M) תומך באפשרויות הבאות: Power Loss Restart ASUS JumperFree CPU Throttle SFS (Stepless Frequency Selection) Vcore & Vio Adjustable מהם האפשרויות האלה, והאם הם תורמות ל OC?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך MBM5 ו-SISOFTWARESADRA מאיפה אני יכול להוריד אותם? דבר שני אני רוצה לשאול איך עושים OC דרך הג'אמפרים? מה זה משהוא שאפשר להזיז אותו או מה??
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מחפש מקום באזור המרכז שמישהו יודע (מניסיון!) שאפשר לקנות בו מקדח כוס לקידוח במתכת בגודל של כ 120 ממ ומקדח בגודל של 80 ממ לקדיחה בפרספקס. הייתי כבר באלוהים יודע כמה סניפים של אייס ולא הצלחתי למצוא שום דבר חוץ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות 1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה? אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה 2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצבים זיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333 אין מצב שהוא תוקע אותי ב148 לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1 שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166 דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנה יש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותי ועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 20…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה-OC וזה נראה תחום מאוד מעניין, אני צריך מדריך שמלמד צעד אחר צעד איך עושים OC למעבד. ויש לי כמה שאלות: =============================================================== 1. לפי מה שהבנתי שעושים OC למעבד אז גם המהירות של הסלוטים של ה-PCI וה-AGP משתנה, איך אני נועל אותה? 2. הקירור המקורי של מעבדי אינטל מספיק ל-OC של 400MHZ? 3. עם עושים OC למעבד וקורה משהו (לדוגמא המעבד נשרף), מישהו יכול לדעת שעשיתי OC? או שיחליפו לי אותו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ונתפס לי בראש קצת העניין של ה-OC, האם המערכת הזו מתאימה ל-OC: ==================================================== INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 533MHZ 512KB CACHE ABIT BE7 MOBO (INTEL PE CHIPSET, AGP8, 533MHZ)l 256MB PC3200 OCZ REV2 HIGH PERFORMENCE CAS2 WESTERN-DIGITAL 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE HERCULES 3D PROPHET R9500PRO 128MB + DVI LITEON X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE COMPUCASE 6A19 BLACK + HEC 475W PSU ThermelRight AX478 + DELTA 80mm FAN כמובן שיש עוד דברים כמו מסך, מקלדת, עכבר, אבל זה כבר לא קשור. איך המערכת הזו? ולכמה אפשר להגיע עם המעבד בלי להסתכן יותר מדי, אני מתכוון OC פשוט, זה אפשרי 2800 או 2600 בלי לסכן את המעבד? (קירור ThermelRight AX478 …
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי .. אני מעוניין לעשות אובר קלוק רציני למעבד שלי ויש לי שאלה : אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי להגדיל יותר מדי את מהירות הבאס - שעומדת עכשיו על 150?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הספק 430 של אנטק אך הוא חסר במלאי ויכול להיות שהוא יגיע רק בסוף החודש מצד שני יש את הספק של טרמל טייק שאני לא יודע איך הוא לאוברקלוק אז אשמח לכמה רעיונות מה לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-