אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הקירור במחשב אז קניתי Zalman CNPS7700-AlCu שהבנתי שזה קירור טוב...כי המאורר שלי היה על הפנים..(משהו ישן של CoolerMaster) בקיצור, אני לא ממש מבין איך אני מחבר אותו למעבד..(ויש לי ניסיון בדברים האלה) פשוט יש פה בעייה קטנה לפי החוברת אני אמור לחבר שני ברזלים כאלה (בצורת של ר' ) ולשים רק 2 ברגים קטנים מכל צד. עכשיו זה קצת חופשי זה אמור להיות ככה?? כי זה לא ממש חזק...זה מחזיק אבל בקטנה...השאלה שלי זה אם זה אמור להיות ככה בכלל..!? אם זה לא מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני שם את זה..? נ.ב. ואם תוכלו להמליץ לי על משחה טרמית למעבד אני אודה לכם מאוד :>
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני קונה את המארז הנ"ל והייתי רוצה להוסיף לו 2 מאוררים של 92 מ"מ מקדימה. על איזה אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
זו המערכת שלי, הגיעה אתמול סהכ כולל הביג ווטר 850 (שאין לי תמונה פה)
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
-
יש לי : לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Dual Graphic\ מעבד :Intel Pentium 4 540 Prescott 3.2GHZ שני זכרונות: Hyundai HYMD264 646B8J-D43 512MB DDR2 400MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800 GTS GAINWARD 360 MB בOC של630MHZ CORE ו 900MHZ DDR ספק:THERMALTAKE TR2-420PP עכשיו אני הצלחתי להגיע בלי בעיה ל3.92 שהעלה את החלונות והכל אבל אחרי כמה זמן היה נופל ובכלל לא ממש יציב . אני לא ממש יודע להתעסק אם הוולטים לכרטיס מסך/זכרונות/מעבד/FSB כנ"ל בתדרים חוץ מה FSB . הטמ'פ הם : מעבד : 40-50 כרטיס מסך:58-80 הווטג'יפ הם: CPU Core 1.33 V DIMM 2.58 V GPU Vcc 3.25 V הוולטג'ם הם בערך +/- 0.02 בקיצר אני צריך הדרכה לגבי שינוי הערכים כדי לקבל OC מוצלח . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין, בכל המדריכם מסבירים שמהירות המעבד תלוייה בהכפלת הFSB במכפלה כשאני נכנס לביוס כדי לבצע את האובר יש לי FSB 1066 שזה התדר שמגיעה מהמפעל, עכשיו שאני מעלה אותו או לא ואני נכנס לתוכנת EVERST או כל תוכנה אחרת אני לא רואה שרשום שם כך אלה 266 MHZ משהו יכול להסביר לי? אז איך אני יודע בעצם או איך מחשבים? נגיד ואני רוצה לשים על 400 אז כמה זה בFSB? לוח אם ASUS STRIKER EXTREM מעבד CUE DUE2 6700 מסך ASUS GTX8800 זכרון 2 גיגה GSKILL 800 G9 קירור מערכת מים טמפ במאמץ 33 מעלות
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, ברשותי מארז P150 של אנטק, המארז איננו שקט כמו שציפיתי.. הרעש נובע בעיקר מהמאוורר של המעבד, האם ניתן לשנות דרך המחשב את המהירות שלו המאורר הזה? או בנוסף של שאר המאוררים? (המחשב בטמפרטורה נמוכה יחסית לאורך כל השימוש- 40 מעלות בערך..לפעמים קצת פחות ולפעמים קצת יותר) ניסיתי דרך הביוס לשנות מהירות, אבל זה לא שינה מהותית.. דרך התוכנה של SPEEDFAN זה לא עובד!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום! איך הP35-S3 של ג'יגהבייט באוברקלוק?הוא יותר טוב מהP5B? עכשיו שאלה בקשר לאובר למעבד,אני יוכל להגיע ל3GHZ עם E6600,על מתח סטוק וקירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המאוורר הזה למעבד Core 2 Duo E6600 ועכשיו שהמחירים Q6600 ירדו בעשרות אחוזים אני רוצה לקנות אותו. לפי האתר של Thermaltake לא רשום שהוא תומך ב - QUAD אבל מתאים לסוקט 775 שגם Q6600 יושב עליה. אתם חושבים שהוא מתאים גם למעבד 4 ליבות שלפי מה שאני מבין בפורום מתחמם מאוד (אני לא מתכוון לבצע OC). באופן אישי המאוורר נראה תותח חבל על הזמן השאלה היא אם הוא תומך ב - QUAD. אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין בתחום. תודה,
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה הVBAT על 4.08V ומסומן באדום? עד עכשיו הוא תמיד נע בין 3 ל3.2V,המפרט ונתוני הOC שלי בצד.. תודה מראש, גיא
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
צריך המלצה לקרור למעבד ולכרטיס מסך תקציב של 450 - שקל (שניהם ביחד) המעבד הוא C2D E6400 הכרטיס מסך הוא 7950GT (של ASUS) איזה קרור יהיה טוב אולי גם לOC קטן לכרטיס מסך ואולי גם למעבד (אני מזכיר התקציב לשניהם ביחד הוא 450 שקל לשניהם ביחד )
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
בעוד היצרנים מייצרים מארזים היכולים להחזיק יותר ויותר מאווררים או רדיאטורים ענקים, מצאתי מאמר (מ-2004) מענין שעוסק בתכלס - פינוי אוויר חם מהמארז ביעילות. הקישור : http://www.overclockers.com/tips1187/index02.asp הרעיון הוא לתחום את האזורים החמים בעזרת קרטון/ספוג/מחיצת פלסטיק כך שלאוויר החם יהיה מפלט אחד ויחיד - אל מחוץ למארז. מאחר וכרטיסים גרפיים יוצרים חום לא פחות מהמעבד והם מותקנים מתחת לו, החום עולה למעלה ופוגע בביצועי הקירור של מקררי ה-CPU. ככל ששטח הפנים של מקרר ה-CPU גדול יותר כלפי המעבד, כך הביצועים נפגעים יותר. אם למישהו יש נסיון אם השיטה הזו, בבקשה שיפרט על המערכת והטמפ'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp מישהו מכיר ויכול להסביר לי קצת יותר טוב איך זה עובד? זה נראה מעניין מאוד אבל לא שמעתי על דבר כזה עדיין, שווה להשקיע בזה 150 ש"ח? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 386 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הטמפרטורה של לוח האם (מפרט מלא בצד), בהתחלה המחשב הגיב באיטיות והלוח היה מגיע ל55+ במנוחה, המאוררים שבאים סטוק הם (3 של 120, 2 מוצאים אחד מכניס, 80 למעלה מוציא), בהתחלה חשבתי שאולי הם לא מספיק חזקים אז רק פתחתי את הדלת, לא היה שינוי,הוספתי מאורר של 90 מקדימה ו80 בצד (סגרתי את הדלת) והיה שיפור, בביוס וכשהמחשב רק עולה הטמפ של הלוח היא בסביבות ה40, אחרי כ10 דקות הטמפ עולה (רק של הלוח, השאר נשאר קבוע) עד ל49, ובמאמץ עד ל 54 (נמדד עם אוורסטט) חשבתי להוסיף עוד שתי 120 (חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=17417 ) להוציא ולהשתמש באלה סטוק כדי להכניס (המאוררים שהוספתי ישנים אז הם מרעישים) השאלה שלי כמה זה יעוזר? א…
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך חוות דעת על קירור למעבד אוו תמליצו על קירור בתודה הנה אתר http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 בתודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בלוח אם ga-p35c-ds3r יש חיבור 4 פינים למאוור של המעבד האם הטוניק יכול להתחבר אליו?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מה עדיף בשביל OC? ביחד עם לוח p35-ds3 ומעבד 6750 הפרש של 100 ש"ח OCZ: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm G.SKILL: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm איזה זכרונות יתנו ביצועים יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח M של גיגה בית GA-SINXP1394 אני מחפש תוכנה לעשות OC דרך WINDOWS מישהו יכול לתת לי לינק בדרך כלל יש תוכנה בדיסק של לוח ה M אבל אין לי את הדיסק
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שאני לוחץ על men אני מקבל את השגיאה הבאה .יש למשהו מוסג מזה? תמונה> [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איפה אני בודק?אני לא יודע כמה ביט הxp שלי אז אני לא יודע איזה דרייבר להוריד....רשום במדריך אוברקלוקינג שצריך דרייברים מעודכנים...זה אומר גם לוח אם ומעבד?איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
או שצריך לדעת יותר?אמרו לי שאני צריך לדעת טוב את הביוס....אבל היתכונתי לעשות את זה דרך תוכנות זה בסדר? יש עוד דברים שאני צריך לדעת או שליפעול לפי המדריך פה זה מספיק ?מישו כבר עבד לפי זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-