עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EAD,

היי מה ההבדל בין מתח של המעבד, לבין VTT ומה הערכים שצריך בערך שיהו בהם? אני יודע מה הם בערך, אבל רוצה הסבר מדוייק יותר כמו כן במעבדים מרובעי ליבות סטיל Q9450 וQX9650 וQX9770 מה המתחים הרצוים להשיג OC? ומאיזה מתח צריך להתחיל לדאוג? (כלומר יותר מידי מתח) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם אני כבר כמה זמן תקוע באוברקלוק שאני עושה למעבד ואני לא מצליח לעבור את באס 182. בכל מקרה חשבתי אולי זה בגלל הספק כוח המעפן שלי כי המחשב יחסית עמוס במאוררים וכל מיני דברים שצורכים חשמל. אז רציתי לשאול האם המתחים שלי ניראים בסדר?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by nadavshefer,

שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by none,

נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by the godfather,

אני יכול להוריד ממנו את המאוורר אם יש לי מארז סופר לבוני או P180 של אנטק כי יושב בול מאחוריו מאוורר 120MM אז זה נראה לי מזה מיותר וגם מעליו מושך אוויר הספק של אנרמק ליברטי ומעבד יהיה או 6400 או 6600 (קונרו) מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  7. אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  8. יש לי את המאוורר של וואנטק ואני מעוניין לנקות אותו, עכשיו המאורר יושב על הסינק עם ברגים כאשר יש לו מגנטים בכל פינה כמו שאתם יודעים כי זאת השיטה שהוא פועל לפיה, אז השאלה שלי האם מותר לי לפתוח את הברגים האלה כדי להוצאית המאורר ולנקות את המאוורר עצמו וגם את הסינק? תמונה של המאורר כדי להבין איך הוא יושב: תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לשים משחה תרמית על המעבד וכרגע אני משתמש בגריז הטרמי המקורי שבא עם המאוורר Stock. אני מעוניין לנקות את המעבד בגלל זה, וקראתי בכל המדריכים שיש להשתמש ב 70% אלכוהול בשביל זה. הבעיה היא שבבית כרגע יש לי רק 40% אלכוהול (חוץ מאבסינט של 70%, אבל הוא לא נראה הכי מתאים לעבודה). האם אפשר לנקות את המעבד גם עם 40%? אם לא, מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by supercars,

מצטער על הבורות אבל, מותר לנקות צלעות קירור עם מקל אוזניים לדוגמה? או שאסור לגעת בהן?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by predator_008,

יש לי לוח MSI K8N-NEO4-F שאלתי היא האם אפיק ה-PCIE נעול בלוח זה על 100 או 101? מפני שהבנתי שבלוחות שונים הנעילה שונה. בתודה מראש. .ProtoSs.

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  12. הי אני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים. אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאוורר כזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kattash,

ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by mor_anter,

איך אני יודע מה הסטפינג של המעבד שלי

15. Started by desheh,

אממ האם AGNGA למעבד AMD Athlon XP 1900+ נחשב סטפינג טוב?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by Bug2000,

ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?

18. Started by shlomi8,

אני רוצה לדעת עם הסירקולציה במארז שלי היא טובה..אז ככה: יש לי 2 מאוררי 80 מקדימה למטה שמכניסים. 1 80 מכניס בצד של המארז למטה לכיוון הכרטיס מסך בערך. 1 120 מאחורי המארז מתחת לספק כזה שמוציא אויר ואני מתכנן להשים גם אחד מעל המארז...איזה כדי 120 או 80? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  19. כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  20. Started by CaRTeR,

האם החיישן שבא עם המאוור משמש גם למדידת טמפרטורה בתוכנות רגילות או צגי טמפרטורה למשל האם אני אוכל לשים את החיישן במקום שלו במעבד שצריך למדוד ואני אכנס ל תוכנה שמראה טמפרטורה והוא יראה לי או למשל לצג טמפרטורה הוא יראה ? או שהשימוש שלו זה רק שהמאוור עצמו יבחין מה הטמפרטורה ויעלה ויוריד את מהירות הסיבוב לפי החום ואני לא אוכל לראות תטמפרטורה עם החיישן הזה .

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  21. התקנתי אחד כזה בדופן צד של המארז שלי אבל התמפרטורה הכללית לא יורדת כל כך מהר למה והאם ספק של hec 400 יחזיק אותו טוב ומישהו אולי יודע עמה וואט זה 29 אמפר ב12 וולט תודה ניסים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1810091

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 האם זה הוא ספק טוב ואמיתי איכותי ולא ג'נרי כמו שיש בraidmax המסכן והעלוב?? עוד שאלה תראו אני רוצה לקנות קירור למעבד: CNPS7000 גירסה B עכשיו פה http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_754-939-940MBlist_eng.htm יש רשימה של לוחות אם שתומכים.. והMSI neo platinum 2 רשום למטה שהוא תומך כשCompatible when not using ZM80(A/C/D)-HP together! מה זה אומר?? והאם זה משנה לי? מה זה בכלל הZ80 הזה.. זה איזה עוד מוצר שלהם שאני לא חייב לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by samudi,

האם הספק הזה- http://www.thermaltake.com/demo/w006162TR2/w006162.htm טוב? כלומר- שקט ומספיק חזק למחשב ממוצע? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by tombraider,

שלום אפשר חוות דעת על הספק הזה של COOLMASTER http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=4196 האם הוא יעבוד טוב ב CF עם 4870 מעבד Q9550 4 ג'יגה זיכרון לוח ג'יגה בייט DS5 X48 האם הוא בכללי מוצר טוב ואיך הוא מול הספק כח Thermaltake Toughpower 650 qfan תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  25. בשעה טובה רכשתי קירור חדש למעבד שלי Scythe mugen 2 הכל בסדר הוא חרישי להפליא /מקרר לא רע הבעיה שלי יותר נכון שאלה האם עדיף לשים אותו ממש מול המאוורר שמוציא אוויר הוא ממש צמוד אליו .

• 13 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים