עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש לי מעבד i5 760 שעובד ללא OC ב 2.8 GHz ואלו הטמפרטורות שקיבלתי במצב מנוחה(!) שום תוכנה לא עבדה חוץ מ Realtemp. הטמרפטואות קצת מדאיגות אותי, 55-60 מעלות במצב מנוחה. אני כמעט בטוח שאני עם קירור סטוק של אינטל אבל זה עדיין נראה ממש גבוה. מה אפשר לעשות? אולי צריך להחליף משחה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. Started by RONEN1N,

שלום לכולם חבר שלי צריך משטח קירור למחשב נייד ללינובו G550 השימוש במחשב: 1.מכונות ורטואליות 2.משחקים כבדים תקרת מחיר 350 לעוד פרטים רק תבקשו

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  4. אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  5. Started by Crash5,

האם לדעתכם שילוב של קטודה UV עם מאווררי לדים הוא שילוב לא יפה? האם כאשר אני שם טקודת UV במארז אני צריך להתאים את כל שאר הדברים ע"מ לקבל את האפקטיביות של הUV?

6. Started by uguru1969,

האם אפשר להתקינו על לוח אם P5B-DLX עם המאוורר מבלי שתווצר בעית גישה לזכרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  7. דגם Noctua NH-U9S רשום שמתאים לתושבת 1151 אבל דגם NH- U12S לא כל האתרים מציינים שזה 1151 כמו KSP ומצד שני אתר היצרן כן מציין, אז היצרן זה מה שקובע בוודאות? לגבי הדגם NH-C12P SE14 אין אותו כבר בשום מקום. לא מייצרים אותו והוא לא נמכר כבר? (ידוע לי שיש דגם שדומה לו Noctua NH- C14S , ואני לא מעוניינת בו) ובמידה והוא מיוצר עדיין או שלא , התושבת שלו היתה 1151?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אךךךךךך יוו אני מת אזה מחשב סוס לא האמנתי שיהיה ככה....הוא מקודד לי סרטים ל-DVD תוך 40 דקות לעומת מחשבתי 2.8 3.0 אחרים שמקודדים תוך שעה ו-40 ככה שזה משהו טוב... הקירור ביג טייפון משהו עצבני חשבתי שזה משהו קטן...זה פאקינג מפלצתי (: הנה תמונה מ-CPUz אמממ ה-Volt כל הזמן משתנה...אין לי מושג למה \: ואממ....אם יש לכם תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס מסך כי אני מת לדעת האם באמת הסליינסר עובד טוב (: אז על איזה אוברקלוק אתם ממליצים? זאת תהיה הפעם הראשונה שלי (: ואני מת לעשות משהו שיהיה טוב...וקל כי אני מתחיל...תודה...

9. Started by amitbatito,

איך עדיף לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס או דרך תוכנה??

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתראה לי במדיוק -מה הטמפרטורה של המעבד -מה הטמפרטורה של הלוח אם - מה הטמפרטורה של ההארד דיסק.. וכל דבר נוסף גם טוב תודה רבה לכל העוזרים.. [אני מקווה שזה שייך לפה כי זה קשור לקירור..]

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  11. Started by r1sk,

יש ברשותי מחשב נוסף ובו מעבד intel i7 920. כרגע הוא פועל עם הקירור סטוק שהגיע איתו של אינטל, שנחשב לטוב עד כמה שהבנתי. התענייתי ב-thermalright ultra 120 extreme ... ורציתי לדעת האם ההיטסינק החדש יחולל שינוי משמעותי יחסית לסטוק של אינטל ? עד כמה ? אם כן, גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by dorman2,

הטמפרטורה עולה עד 75 מעלות ואני רוצה למצוא פתרון קירור לא יקר. אפשרות ראשונה: מאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב שממוקם בדיוק מול המעבד הגראפי של כרטיס המסך. המחיר: עבודה בלבד. אפשרות שניה: מכלול קירור Arctic Cooling Accelero L2 Pro VGA COOLER מחיר 77 ש"ח. לא ברור לי אם יש התאמה מיכנית מלאה של מכלול הקירור לכרטיס. נראה לי שאפשרות השניה תגרום לירידה של 25 עד 30 מעלות. לעומת אולי 10 מעלות באפשרות הראשונה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. זה המאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

14. Started by moshel7,

הרכבתי מאוורר למעבד מידגם: ARCTIC COLLER FREEZER PRO 64 האים יש צורך לנתק את פונקציית cool&quiet ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by NIVTAL,

שלום לכם. יש לי את המעבד הנ"ל על לוח אם שרשמתי בכותרת שיש לו אפשרות קלה ל-overclock: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html עכשיו הוא על מהירות 3.45GHZ עם 39-40 מעלות... עכשיו רק במידה וארצה להעלות את המהירות שלו מעל לזה, זה מומלץ או מסוכן? והאם יש מדריך בטוח לכך? וגם יש לי 3 מתגים ב-OC EASY הזה, למה כל אחד מהם? תודה על העזרה אה ועוד שאלה לידע הכללי.. למה בעצם יש הבדל במעבדים חוץ מה-GHZ (ההבדל בין CORE 2 DOU לבין 2500K למשל חוץ מעניין ה-GHZ כפי שהזכרתי)

16. Started by THE FOX,

מה המתח המומלץ לכרטיס 7600GS ב VMOD?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

אם אני רוצה לשנות את התיזמונים שלי אני פשוט משנה???????? איך אפשר לדעת כמה אני יכול לרדת? כמה זה באמת משפר את המהירות של הזכרון??

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by the_saint,

אני מעוניין לבנות מעגל משולב שיכיל מספר דברים..אבל בגלל שהידע שלי באלק' קצת מוגבל אני צריך עזרה בעיקרון אני רוצה שהמעגל הזה יוכל להוות צג LCD אבל (!) שיתחבר למחשב בחיבור סיראלי ולא פרללי כמו כן שישלב בתוכו אפשרות להציג טמפ' של מספר חיישנים שונים ואפשרות לעבור בינהם בעזרת כפתור בנוסף באותו פאנל הייתי רוצה חיבורי USB ו Firewire, אבל זה כבר לא קשור למעגל עצמו. יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להכין כזה מעגל או אפילו להכין עבורי ואני אקנה אותו ממנו?!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. 1. ב ATI TOOL אני צריך לעלות את כולם ביחד או רק את ה3D Performance או שזה לא משנה ? 2. עד לאיזה טמפרטורה לשמור ? 3. יש לכרטיס שלי פוטנציאל להגיע רחוק ? 7950gt 4. איזה קירור אוויר הכי טוב לכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  20. Started by frogman,

האם אפשר לבדוק יציבות עם memtest גם מעל מהערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by RawSteel,

כמו שראיתם יש לי בבית כבר משהו, זה לא שאני מתכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד. אז לבנתיים זה מספיק? ואיך זה יעמוד בOC עתידני? נ.ב לא ידעתי אם לשים את זה בפורום OC, אם צריך אז להעביר בבקשה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by bbarakt,

באיזה תוכנה כדאי לי להשתמש? המעבד- Q9300 הכרטיס מסך- 9800GTX

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  24. Started by QQQ,

רציתי לעשות OC למעבד שלי לסביבות ה3GHZ אבל הבנתי שהמעבדים של AMD לא ממש טובים לOC אבל אני בכל זאת שואל אז כמה שאלות: האם זה אפשרי מבחינת: מעבד, זכרונות, לוח אם, ספק כוח והאם המערכת תהיה יציבה לאחר הOC? (במידה ואני עושה אותו נכון) ואיזה קירור מומלץ? (חשבתי על TT BIGTYPHOON 120 VX) אם אני מתחרט לאחר הOC ואני רוצה להחזיר אותו לתדרים המקוריים שלו זה אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  25. Started by eldad82,

חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי אז אם תוכלו לענות לי 1. מדוע צריך 800 MHZ מה זה תורם ל OC ? איך בדיוק זה משתלב 2. ואם אני כן עושה OC אולם עם זכרון 667 זה חסר תועלת ? 3. אם אני לא מתכנן לעשות OC רציני רק להמהיר את המהירות של המעבד מה כדאי לקנות 667 או 800 נ.ב תגידו מזל טוב קיבלתי את המעבד היום q6600 g0

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.