אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי לי אחד לאחר שקראתי שהוא מתאים ל8800GT. למישהו יש מושג איך צריכה להתבצע ההרכבה? פשוט לפרק את המאורר הקודם ולהתקין את החדש? לא הבנתי האם הוא מותאם בצורה מושלמת לPCB של ה8800GT.. ושאלה אחרונה צריך משחה טרמית לקירור?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
האם זה טוב לעשות לכרטיס מסך OC דרך NTUNE או RIVATUNER? ואיזו תוכנה יש יותר טובה לבדיקת הטמפרטורה אני משתמש כרגע ב SpeedFan
-
- 1 תגובה
- 376 צפיות
-
-
המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לכם איזה המלצות? אפשר לחרוג קצת לא מצאתי משהו בדיון של ה"טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" תודה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי והתצוגה בכלל עלו מדרגה, אני עושה אוברקלוק חזק מאד, גם לליבה וגם לזכרונות אני עושה import לזכרונות של הכרטיס מהזכרון RAM - מוסיף 1600Mhz של זכרון. הכל זז חלק, על HIGH נגיד CRYSIS CALL4 BIOSHOCK וכדומה, הFPS דיי יציב 40-60... הספק שלי של ISO 320 וואט... האם צריך להחליפו בספק יותר גדול (לדוגמא של 500 וואט או יותר?) בשביל למנוע נזק לחלקי המחשב השונים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 x2 4400. לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 מה עדיף מביניהם? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טוב? ויש למישהו מדריך לפריים 95 כי אני לא מסתדר איתה. תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
טוב אז ככה: קניתי היום 8800GT והתקנתי דרייברים והכל.. ואני נכנס ל EVEREST..ואני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך.. גם ב SPEED FAN מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז 6a19 ובו מספר גדול של חורי אוורור. לחורים העליונים היתה מחוברת כוס מפלסטיק שהוסרה בגלל חוסר תאימות לגוף הקירור של המעבד. שאלתי: מה הטעם בפילטר שיש בקדמת המארז כאשר באמצע יש כל כך הרבה חורי אוורור שדרכם יכול גם להיכנס אבק? לא עדיף לחסום את החורים הללו ולתת לאוויר להיכנס רק דרך הפילטר והמאוורר הקדמי? תמונה: תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה ATITool אבל אני לא מצליח לעבוד עם התוכנה הוא לא מזהה את הכרטיס ואת המהיריות שלו ואני לא יודע מה לעשות אשמח אם תסבירו לי מה לשנות בהגדרות כדי שהתוכנה תעבוד תודה ויש לי עוד שאלה הורדתי קובץ רגסטרי שהיה אמור להוסיף לי ללוח הבקשה של הדריבר את אפשריות הoc הפעלתי את הקובץ ואישרתי אבל זה לא הוסיף את האפשריות או שהוא כן הוסיף ואני לא יודע איך לגשת לשם אשמח אם תענו לי גם על השאלה זו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
לדוגמא מערכות קירור אוויר או מים?... יש לי מערכת קירור שבניתי בעצמי, עושה עבודה מעולה, 3 וונטות מחוברות והדוקות זו לזו, יושבת מעל הכרטיס, בגובה של קוביית לגו בערך... אבל לאמר לכם את האמת?, זה קצת חורני, סלוטייפ, ברזל, זה גם רוקד לפעמים בגלל שהקיבוע חלש... 2 אזיקונים סה''כ. האם יש קירור שיתלבש על הכרטיס שלי ? (מפרט בצד)... אם כן איכן קונים? מים או אויר, מוכן להשקיע עד 300 ש''ח...
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
איך הקירור של הכרטיס מסך הזה..? הוא טוב..? שווה את הכסף..? כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling כמות: 1 - מחיר: ¤1376
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
מה שיש באתר ישן מאד, צריך משהו חדש שמתאים למעבדים של היום.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כרגע ב s&M ב LOOP מלא ומאמץ של 100% המעבד מגיע ל 63 מעלות ויציב על 60, האם כדאי להמשיך ?
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
שלום לכולם D: יש לי מעבד AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz שאני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' במצב מנוחה לא עוברות את ה40 מעלות ובכלל רק אחרי הרבה מאמץ הוא מגיע ל45... אני רוצה להמהיר אותו עד שהוא יגיע לטמפ' לא רלוונטיות... ד"א אין לי מושג איך עושים OC...זה דרך הBIOS לא? תודה רבה לעוזרים! מפרט מלא: AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz 2X1GB ram ddr2 667 palit 8800gt sonic mobo gigabyte m61ps3 ספק 500W של MSI 2X160GB =320GB HDD on RAID
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני עושה oc עם לוח אם msi p965 neo ויש כמה דברים שאני לא מוצא בביוס כמו איפה משנים את היחס של הזכרונות עכשיו זה 4:5 איך אני משנה ל 1:1 עוד דבר שאני לא מוצא איפה שולטים על המתח של המעבד אני יודע שיצאו הרבה עידכונים לביוס שלו אבל פחדתי לעדכן אני אשמח אם תגידו לי איפה כל הדברים האלה נמצאים תודה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי Q6600 ויש לי תמאורר הזה http://tms.co.il/product/3010 כמה אני יכול להוציע מהמעבד? והמאוורר הזה ביכלל טוב?? אם כן מה יותר טוב זה או Zalman 9500
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
קצף בידוד, מאווררים שקטים וכו..? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
-
פשוט מדהים רחוק משיא עולם אבל עדיין מרשים מאד :yelclap: http://www.iopanel.net/forum/%E0%E5%E1%F8%F7%EC%E5%F7%E9%F0%E2/3807-tycoon-byter-6175mhz-641-cpu-%3D%3D%3Eupdate-6613mhz-ln2.html#post44935
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-