עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by singera,

היום ביצעתי מוד מאוד נחמד! יש לי מארז ציפטק שבוא החלון יותר גדול המחור הקדוח (כמו שהדובים מוכרים) שמתי לדים בפינות החלון (כרגע רק שניים כחול וירוק בקרוב יתווספו עוד) האפקט מאוד יפה רואים את אלומת הלד על החלון (כמו זרקור) והדפנות של החלון מוארות אף הן (על עיקרון סיב אופטי)

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by GamePad,

שיפרתי את המהירות של הבאס מ 100 ל 115 (pIII 650) והכרטיס קול ( ac 97 ob ) הפסיק לעבוד, במנהל התקנים הכל נראה בסדר, אבל בהגדרות קול הכל אפור ואי אפשר לשנות כלום. בנוסף אני משתמש בתוכנת בקרה של גיגהבייט שבאה עם הלוח (6iem) שמראה לי טמפ' של 12-15 מעלות באיידל ו גג 25 בעבודה זה הגיוני? מ"ה xp וקרור של 2 מאווררים 80 אחד מוציא אחד מכניס בצד ו120 מלמעלה שמכניס. יש מה לעשות או שהכרטיס פשוט לא יעבוד ככה?

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by dinay,

על פי האתר שלהם אני הבנתי שמבריגים את המאוורר( =את הזרוע שלו / תושבת פלסטיק ) למקום שבעצם כרטיסי PCI מוברים למארז השאלה היא האם אני יכול גם לחבר את המאוורר למקום שבו יש כבר כרטיס אחד מוברג למארז ? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000alCu.htm

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by desheh,

ראיתי בסירס (Sears), תחת הקטגוריה של מוצרי הרוטורים הקטנים (דרמלים למיניהם), 2 מוצרים. אחד של דרמל, ואחד של קראפטסמן, באותו טווח מחירים, אך לקרפטסמן יש מהירות משתנה, ו-75 ראשים, ולדרמל יש 2 מהירויות ו40 ראשים. השאלה שלי היא, האם יש הבדל באיכות של המוצר?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by KoM,

לגלרייה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום ! אני מדבר על GeForce 4 MX 440 שמתי צלע קירור ענקית על הכרטיס מסך ורציתי לראות כמה אני יצליח לסחוט מהליבה !! לפני זה היה על הליבה בלו אורב והצלחתי להגיע ל 325 מגה הרץ כשהכרטיס עובד יציב, אם היתי מעלה עוד הגראפיקה מתחילה להישבר. אבל הפעם תוך כדי שהעליתי מהירות לאט לאט גם בדקתי את הניקוד. (הציון לפני אוברקלוק 3757 ) הנה התוצאות: ליבה זיכרון ניקוד 300 450 3799 310 480 3810 315 490 3813 320 495 3803 320 500 3797 שמתי לב שאחרי 490 מגה הרץ הזיכרון לא מוציא תוצאות טובות ואת הליבה לא ניסיתי להביא לגבול היכולת עדיין אבל אני לא רואה טעם כי הציון מתחיל לרדת והשיפו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Y-L,

איזה תוכנה אני יכול להשתמש לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. המאוורר משגע אותי זה מאוורר דלתא שעושה רעש ואני לא יכול להשאיר את המחשב דולק בלילה ככה האם יש סיכוי שהמעבד יעבוד גם בלי מאוורר? ולא ישרף לי?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Gritzman,

חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by solsher,

שלום, קניתי מסך LCD תומך עיברית 16*2 לא קיבלתי מפרט טכני כי אין לו אבל הוא תומך HD44780 חיברתי אותו לפי http://homex.coolconnect.com/member3/SG3by8/kleozy/lcd/lcd.html תוכנת ה CRYSTAL CONTROL מזהה אותו אבל אני חוץ מתאורה אני לא רואה כלום על המסך. למשהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by Eli.P,

שלום לכל מי שנכנס אני די חדש בנושא ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת את טמפרטורת המעבד שלי

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Y-L,

תוכנה לביצוע אוברקלוקינג בלוח אם של אינטל

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by jj516,

יש לי כבר עליו מאוורר של 80*70, וה VOLCANO הוא 80*80 הוא יתחבר לשם?

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  14. והיא מכילה ציוד רב למודינג: -10 לדים כחולים חזקים מאוד - 5000MCD -10 לדים אדומים חזקים מאוד - 6000MCD -10 לדים ירוקים חזקים מאוד - 5000MCD -5 לדים לבנים חזקים מאוד מאוד - 9000MCD (כן, כן, אני יודע!!) -צינור גלילי מגניבי כזה, לעיגול כבלים -סקוטש דו-צדדי.. כמה נראה לכם שכל זה עלה לי? הכותרת נערכה בגלל מנהל עצבני, והודעה פרטית שלא הגיעה למקומה הראוי! נ.ב, לא קוראים לי deshehs, קוראים לי desheh, כמו דשא!

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by dor31,

קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by R-E-L,

כמו שאמרתי פה לפני מספר ימים, הפרוייקט הנוכחי שלי הוא לשים את רכיבי המחשב שתוך מגירת השולחן שלי... היום התחלתי לעבוד על הפרוייקט והנה התוצאות: (זה לא ממש מוכן אבל הלוח אם כבר בתוך המארז ורוב הדברים "הגדולים" כבר נעשו) http://members.lycos.co.uk/arielflash/comp מצטער על האיכות הירודה של התמונות, כשאני אסיים את הפרוייקט אני ינסה להשיג מצלמה נורמלית... WISH ME LUCK

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. דיברתי עם הבעלים, והוא טוען שבזכותי הוא מקבל ה-מ-ו-ן פניות מישראל, (כי אני מצאתי אותו ופירסמתי אותו כאן ) אז שכנעתי אותו להוסיף לרשימת הארצות שהוא עושה אליהן משלוח את ישראל, מה שאומר שאתם לא צריכים לשלוח לו מייל בשביל לסדר משלוח לישראל! אני לא יודע אם זה פרסום חינם, אבל האתר מוכר לדים מצויינים (קיבלתי כבר את החבילה שלי.. ;D ) במחיר עוד יותר מצויין (לד לבן/כחול/אדום/ירוק של 5000MCD עולה 0.5$!!), וכתובת האתר היא: www.ExaByteSystems.com

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by ZigZag,

שלום לכולם בחיטוט בחדר מוזיקה בבצפר מצאתי ערמות של קופסאות של לוח אם עם כל מיני שטויות (חוברות .. דרייברים... דרעק), אבל, בתוך כל קופסא כזו, הסתרר לו גם חיישן חום מחובר לאיזה צ'יקמוק שנראה שהוא מתחבר ללוח אם... מכיוון שאין לי לוח אם שכזה, אני מחפש שימושים ל5 חיישנים כאלה ש"הרמתי" היש דרך כלשהי להשתמש בהם ? spanks רצ"ב תמונה:

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by The_Byter,

אין לי מצלמה פה אבל זה ממש מה שיש לי פה (עם אותה תוכנה ותצוגה): צג 4x20 אורכו כ10ס"מ ורוחבו כ6ס"מ צג זה -240x64- אורכו כ18ס"מ ורוחבו כ6.5ס"מ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asilic,

הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DaMn18,

אני לא מתכוון למסכי LCD .. אלא לחלקי LCD שנמצאים בדרך כלל בצורת כונן (כגודל כונן CD, DVD) - שגודלו 5.25" ומתחבר ל- מלפנים של המחשב. אני יודע שאפשר לראות בעזרתו את הטמפרטורה במחשב ועכשיו גם גיליתי על plugin ל winamp שנותן לראות את השיר וכל הפרטים לגביו (זמן , איכות , ווליום) על מסך ה LCD הקטן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה בארץ / מי מייבא אותם ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. התוכנה שלי דפוקה לגמרי היא רושמת שיש לי 255 מעלות

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by Eternal Bliss,

שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by BONO,

וצגי LCD גראפיים מרכיבים אותו דבר כמו במדריך?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים