אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך המארז הזה מבחינת קירור ושקט? האם יש במחיר דומה משהו יותר טוב? מארזים - AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU Model AeroEngine II Key features Plastic door (Available in black and silver) Jet Engine styled design for smooth and quiet air inlet to keep case cool Fitted with quad blue LED 14cm fan at front of case to withdraw cool air with a strong air pressure and one 12cm transparent fan at rear of case Meshed 5.25'' bay covers Pulling handles installed at the side panel for easy pulling Clear acrylic side window supports upto 2x12cm and 2x8cm fan installation. 2plastic front door מחיר בתשלומים ללא ריבית 280 ¤ 10 X…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שבוע שעבר ואתמול התקנתי אותו. המארז שלו הוא מארז אפולו ויש לי ספק ליברטי 400. לפי מה ששמעתי פה המחשב צריך להיות שקט, אבל בפועל אצלי זה בכלל לא ככה. אמנם הוא לא מרעיש כמו מקרר (לא כמו הפנטיום 3 שהיה לי עד עכשיו זה בטוח), אבל מקרוב יש לו את הרעש המציק הזה שלפי מה שאני שומע הוא מגיע מהמאוורר שיש לו בצד השקוף של המארז. אם מישהו יודע איך אפשר להשתיק את זה תגידו בבקשה (אפילו שיש מלא רעשים נוספים וקיבלתי באסה על כל המחשב הזה :\) אוקיי אם כבר העבירו את האשכול שלי לפה אז אני אוסיף את השאלה שרציתי לשאול גם כאן. קניתי מעבד מרובע ליבות למחשב ועשיתי לו OC מתון מ2.4 ל 3 ג'יגה. ובגלל זה החלטתי לקנות לו את הV1 שלא יהיו לי פאשלות בעתיד. שאני מפעיל את המחשב אז המאוו…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המדריך האחרון שעשו ממש לא מזמן OC על מעבד 2500K רציתי לשאול אם באמת הכלים שהראו שם זה כל הכלים לOC ברמה כזאת סביבות 4.5-4.7 בתור אחד שלא עשה OC ^^ ומתחנן OC במחשב בחדש רציתי לדעת האם זה באמת כזה פשוט שינו כמה אופציות ל off/on ומשחק עם המתח ?תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי היו כולם יכולים לראות בצד... ורציתי לדעת האם גם אני יכול לשנות מהירות מאורר עם כרטיס 4870 עם קירור צד שלישי של ac.....? אני מדבר על האפשרות שתיהיה קלה מאוד בדרייבר החדש 8.10 שאמור לצאת מחר מחרותיים.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לעולם כרגע הבאתי מעבד MOBILE 2500 והגעתי איתו בלי שום בעיה ל 2700MHZ בבאס 245 !! עכשיו השאלה שלי כי כזאת, מעבד 3200+ הוא 2200MHZ אז 2700MHZ כמה זה ב + הזה ??? איזה חישוב אני צריך לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד E6400, ועליו מותקן מאוור סטוק של המעבד. שאלה: האם המהירות של מאוורר הסטוק אמורה להיות בין 400-600 סל"ד? שאלה: האם המהירות הזאת נורמלית למאוורר סטוק של מעבד E6400? שאלה: האם המאוורר אמור לעשות מספר סיבובים ואחר"כ לעצור בעת הפעלת המחשב ולחזור חלילה? ד"א, לעיתים מאוד תכופות (בעיקר בעת הפעלת המחשב) המאוורר עושה מספר קטן של סיבובים ונעצר וכך חוזר חלילה עד שהוא מתחיל להסתובב בין 400-600 סל"ד. תודה לעונים!
-
- 49 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג לאן אני מחבר את המנורה? חיבתי שם לאיזה מקום.. והמנורה פעלה אבל לא היה לי גלגלת... :AR15:
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. נכנסתי לאתר שיש בהם תמונות מודינג וראיתי את המוד הבא: אולי מישהו יודע איך לעשות את זה? זה מוד מדהים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב אז ככה- קראתי את המדריך באמר ויש לי שאלה בקשר למיקום המאווררים. יש לי מאוורר 80 מקדימה - מכניס,ומאורר 80 מאחורה - מוציא.(וגם על הספק אבל לא נירא לי שזה נחשב). בעקרון רציתי להוסיף מאורר 80 מהצד מול הכרטיס מסך שיוציא אויר. ברצוני לדעת אם זה יהיה שווה, או שאתם ממליצים לי לסדר איזה קומבינציה שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט שלי מופיע בחתימה.... לאחר בהתחלה התלהבתי להריץ את המערכת על 250FSB ומעבד על 2500MHZ , לאחר זמן מה הורדתי הכל לOC יותר קטן בגלל שחשבתי שאין טעם לפחם את המעבד כשזה לא נותן כלום. אז כמה חודשים טובים המערכת רצה לי ב230 FSB , המעבד ב2300MHZ על מתח סטוק למעבד (1.5) . בכל אופן , אתמול חשבתי לעצמי - למה לעשות עוול למעבד , כשאפשר להפעיל אותו במהירויות לא גבוהות יותר מדי ואת שאר המערכת כן אפשר להעלות מבלי לפגוע בה יותר מדי (לעלות FSB ולהוריד מכפלה של המעבד) ... אז המטרה הייתה להעביד את הזכרון בתדר שבו הוא אמור לעבוד (500 MHZ) ... ואת המעבד להריץ בOC הרגיל (לא גבוה במיוחד 2300MHZ) אז נכנסתי לביוס , שיניתי מכפלה של המעבד לX9 , ואת הFSB העליתי ל250.... עכשיו ההגיון אומר…
-
- 9 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר ודיונים פה, אבל יש משהו שאני לא מבין מה זה מחלק של הזכורנות? ביחס, הכוונה ליחס בין הזכרונות לבאס? איך מגדירים את זה בלוח אם Gigabyte 965p-ds3?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
קודם כל אני חושב שהמחשב נורא חם מפרט המחשב intel e6600 2gb ram 320gb 8600GT xp עכשו אני משחק איתו המון והוא מתחמם נורא אפשר לראות בתוכנה speedfan מה אתם ממליצים לי לשפר אני חושב לקנות איזה קירור מים באיז 500 שקל
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? נא לנעול, עכשיו שמתי לב שזה לא בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 עם לוח עם של אינטל BLUE MOUNTAIN עם הצ'יפסט הישן....... המחשב יכול להגיע די מהר ל40 מעלות וגם ל50 (אחיר ארבע שעות שימוש)............... אני לאדע אם כדאי לי לקנות 4 מאוורים ג'נריים שכל אחד עולה 30 שקל או את זה - http://www.pch.co.il/docs/pd-1237334404.htm מה יותר משתלם לי מבחינת קירור שווי המאוורר ורעש...... (אם הג'נריים יותר מדי מרעשים לא בא בחשבון כנ"ל למאוור האיכותי יותר).. תודה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא! אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאווררים במארז שלי כרגע ממוקמים בצורה כזאת: 2 80MM מקדימה- מכניסים אוויר 2 80MM מאחורה- מוציאים אוויר 1 120MM על הגג- מוציא אוויר 1 120MM על הדלת מול המעבד- מכניס אוויר כל המאווררים ג'נריים. עכשיו אני רוצה לעשות מודינג למארז, ורציתי לדעת אם הסידור הבא יהיה יותר טוב מהסידור הנוכחי: 2 80MM על הגג- מוציאים 2 80MM על הדלת (אחד מול המעבד בערך והשני מול כרטיס המסך בערך)- מכניסים 1 120MM מקדימה- מכניס 1 120MM מאחורה- מוציא נראה לי הסידור השני יהיה טוב יותר, מה דעתכם? בעוד שלושה חודשים-ארבע, אני אקנה עוד שני מאווררים 120MM וכך יהיו לי רק מאווררי 120MM ואז באמת תהיה זרימת אוויר טובה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אוקי לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי מאוורר עכשיו חתכתי לו איזה כבל בשביל לעשות משו ובסוף לא עשיתי(לא בעיה אני ילחים מחד וישים קצת שרינק.. פתחתי תמחשב בשביל לראות איפה המאוורר הזה אמור לשבת אבל לא ראיתי ממש מקום מתאים,הוא די גדול(120X120X3.8),ראיתי שאת המאווררים האלה בדרך כלל שמים בחלקו הקדמי של המארז,אבל גם שם לא ממש הצלחתי להבין איך להכניס אותו.. אחרך כך ראיתי שאולי אפשר לשים אותו במקום המאוור האחורי(לא של הספק כח...). איפה אני צריך לשים תמאוורר הזה?! ולאיזה חיבורים לחבר אותו?אם מישו יוכל להקיף לי בתמונות(בהמשך).. ובכללי המאוורר הזה בסדר? תמונות: http://www.coolerok.ru/photos/f10074.gif (אחת מהאינטרנט) המאוורר: איפה שחשבתי שאמורים לשים אותו: ה…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם:8IPE775-G ורציתי לשאול האם יש איזשהי אופציה בכלל לפתוח את המכפלה הגדולה הזו ? אולי לעדכן ביוס או משהו... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
למשל אני מגיע לתדר של 3.3 עם מכפלה 11 (באס 300) עם מתח מסויים למעבד אם אני מוריד את המכפלה ל 10 ומגיע לאותו תדר אבל עם באס של 330 אני אוכל להיות על מתח יותר נמוך למעבד?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-