עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sufgi123,

האם קירור מעבד לסוקט 775 (כמו tuniq tower) יתאים למעבדי penryn ?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  2. יש לי מעבד 6420 עם גוף קירור סטנדרטי של אינטל. אני רוצה להחליף אותו למשהו שקט יותר. משמש כמחשב משרדי, OC וכו' לא רלבנטי. אני מתלבט בין שתי אופציות כרגע - ThermalTake Max Orb עליו קיבלתי המלצה בהקשר אחר Zalman 7000bALCU עליו המליץ בהמוכר בחנות איתה אני עובד שניהם עולים 250 ש"ח. איזה מהם טוב, ובעיקר שקט יותר? מוכן לשקול עוד אופציות בתקציב.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  4. היי. יש לי את הלקסה של nzxt, ואני רוצה להחליף את המאוורר האחורי במאוורר הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_198&products_id=4513 שלפי הנתונים נראה מרשים. אם בכל זאת המאוורר הזה לא טוב, אני ישמח להמלצה למאוורר אחר שיחליף את המאוורר האחורי במארז שלי, וחשוב שיהיה עם לד כחול עליו. אין הגבלה לתקציב, אבל יש הגבלה לחנות - אני חייב מ-tms. במידה ואני רוצה להחליף גם את המאוורר הצדדי שהוא מכניס אוויר, זה יהיה כרוך גם בהוצאת מסנן האבק? ואם כן איפה אני יכול לקנות מסנן אבק למאוור שציינתי למעלה? [ומידה ואני יחליף גם את המאוור צד]. תודה.

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  5. Started by eyal00,

אני בודק את הטמפ' של המעבד שלי בכמה תוכנות וכל אחת מהם מראה טמפ' שונה. בTAT מראה לי על 37 מעלות ובEVEREST וSPEEDFAN זה מראה לי על 23-24 חשוב לציין שרק לפני שבוע החלפתי את הקירור סטוק בTT BT VX.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  6. Started by JinKazama,

הטמפרטורה של הCPU שלי היא : 43 מעלות ושל לוח האם היא 37 מעלות יש לי מעבד של Intel 6300 Duel Core 1.86mhz רציתי לדעת אם מסוכן לעשות OC , תודה. ובכלל אם מומלץ לעשות OC? תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by FiR3SaLe,

יש 8800GT oc edition של inno3d 650/1950 אני רוצה לעשות לו oC ל 700/2000 בעזרת RIvaTuner, רציתי לדעת אם יש משהו אחר שצריך לבדוק חוץ מהרצת בנצ'מרקינג לאחר ה-OC, (למשל טמפרטורה- מהי טמפרטורה נורמלית במאמץ ובמנוחה?)

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  8. שמתי לב שלרוב ה8800GT הטמפ' גבוהה מידי. אצלי למשל הטמפ' במנוחה על 60 ובמאמץ על 80-82 וכשאני שם את המאוורר על 100% הוא רועש מאוד. יש מה לעשות חוץ מהלחליף את הקירור?

9. Started by bloodwolf,

אני דיי חדש בתחום, אבל דבר אחד אני לא מבין, אם יש כל כך הרבה סיכונים, למה כל כך הרבה אנשים מבצעים את זה? ואיך נמנעים משריפות ודברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  10. ??

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  11. מעניין אותי מה כל אחד מבטל ולמה (ואם גם יסביר מה זה יהיה נחמד) אני מדבר חוץ מה E1ST

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  12. Started by CoNDuReR,

היי יש לי את הכרטיס הרשום בכותרת, הרכבתי לו TT DUORB והוא רץ על טמפרטורות של בין 33-50 עכשיו אני מעוניין לעשות OC לכרטיס איפה אני מתחיל? המפרט שלי אם צריכים C2Q6600@3.0GHz + Tuniq 120 G.Skill 800MHz CL4 2X1GB PK Cooler Master CM-690 (עם כל המאווררים חוץ מה 80 מ"מ וזה על הצד של המארז ליד המעבד כי הטוניק גדול מידי)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. אז ככה ברשותי לוח אם מסוג: P31-DS3L ואינני מוצא את אופצית הביטול בשום מקום,איפה אפשר למצוא את זה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. שלום יש לי את המערכת הבא .. תסתכלו במפרט מחשב עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד כך שיהיה לי 400MHZ לזכרונות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  15. שלום, רכשתי את Scythe Infinity ואני מעוניין לעשות OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz לוח אם: GIGABYTE P35-DS3L זכרונות: OCZ Platinum Rev.2 2048MB DDR2 800Mhz 4-4-4-15 בביוס לא מצאתי את כל האפשרויות. אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יעזור לי ב-OC. אם יש למישהו מדריך ל-OC שמבוסס על הלוח אם שלי אז אני אשמח מאוד לקבל קישור. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק.

16. Started by lader,

יש לי RADEON 9800 PRO האם אוברקלוק ישפר את ביצועיו (יעלה FPS במשחקים) והאם יש סיכון?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  17. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB Cache זיכרונות: OCZ Platinum Rev. 2 800Mhz 2048MB 4-4-4-15 לא הצלחתי לשנות את יחסי הזכרונות ואת תיזמונם כך שבפועל היחסים: 1:1 בתיזמונים 5-6-6-16. צירפתי תמונות מסך של CPU-Z המציג את התוצאות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by ofekmirzai,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים אחד בינוני ואחת גרוע, אני רוצה לדעת קצת מידע על OC ואיך עושים, המחשב הבינוני מפעיל היום משחקים על MED אבל אני מעוניין שהוא יפעיל משחקים על MED גם בעוד שנתיים, אני אוכל להגיע לזה בOC? אני אצטרך קירור נוסף? המחשב הגרוע כבר לא מפעיל כלום, אני מעוניין שהוא יפעיל לפחות את COD4 על LOW [מולטיפלייר^^], אני אוכל להגיע לזה בOC? אני אצטרף קירור נוסף? המחשב הבינוני: [אני מתכנן לקנות עוד ג'יגה] Core2Due E6300 GF7600GT-256RAM 1024RAM המחשב הגרוע: Pentium4 1.7Ghz GF6200-256RAM 512RAM נ.ב: בשביל להפעיל את COD4 חסר לי רק מעבד 2.4Ghz.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  19. Started by LORIANTA,

כשאני עושה OC לליבה אני יכול להגיע עד 600 ולשמור על יציבות אבל בATITOOL כשאני מעלה את הזכרונות מעל 410 הכרטיס מאבד יציבות איך זה הגיוני כהמהירות סטוק של הזכרונות היא 400? palit geforce 8500 gt

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  20. Started by avidan28,

שלום ראיתי את הגוף קירור הזה במדור יד שניה.הנה האתר שלו ... http://www.swiftnets.com/products/mcx6400-V.asp הגוף הזה יחודי בכך שהוא מתיישב על תושבת מיוחדת שיושבת בגב הלוח ולא על הפינים הרגילים בצידי הסוקט.הבעיה היא שהוא לא בא עם הברגים ועם הקפיצים הדרושים להרכבה.אני מניח שאפשר לאלתר ברגים וקפיצים שזה ידרוש קצת חיפוש.השאלה שלי האם מישהו נתקל בבעיה דומה והאם הגוף הזה כדאי ??? ואיפה אפשר להשיג קפיצים וברגים חליפיים תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. אני רוצה להוריד אותו כדי לנקות את האבק שנאסף על הגוף קירור של הכרטיס תודה מראש ofeky1

22. Started by X-Style,

בהתחלה חשבתי לקחת את הSUNBEAM TUNIQ אבל ראיתי שבLOW הוא לא מקרר הכי טוב ועל HIGH הוא מאוד רועש.. למישהו יש המלצה לקירור טוב ושקט? כי אני מתכוון להגיע לסביבות ה3.2GHZ או יותר עם המעבד E2180 אגב, קראתי כבר את הסטיקי ועדיין לא הצלחתי להחליט איזה קירור כדאי לקחת.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. שלום עניין אותי פיתאום הנושא ולא ראיתי התייחסות לזה עד עכשיו בפורום.האם ניתן לעשות אובר קלוק לניידם הן מבחינת החומרה הקירוק והן מבחינת אפשרויות הביוס? או שהיצרנים מונעים כל אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. טוב,אז אני כבר שבוע וקצת עם המחשב החדש[מפרט בצד],ואני חייב לציין שהוא סבבה ומאוד שקט לפחות לדעתי. טמפרטורות על משהו כמו 20-23 מעלות בIDLE ׁ(בדיקה עם EVEREST) ובמהלך הרצה של Super PI מגיעות ל31 מעלות בערך. SUPER PI 1M אגב לוקח 21-22 שניות...תלוי בתוכנות אחרות שפועלות באותו זמן חח. בכל מקרה,לשאלה בכותרת ועוד אחת: 1.עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הRPM של הTUNIQ TOWER? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית המומלצת במאמץ למעבד הזה(E4400) אם בעתיד ארצה להגדיל את הOC? 3.מאיזה תדר לפי דעתכם יהיה צריך להעלות מתחים מעל המתח סטוק? אה עכשיו אני רואה שיש CPU FAN SPEED בEVEREST אבל כתוב זה נמצא שם על משהו כמו 550RPM כשהTUNIQ אמור להיות מינימום 1000? הבנתי שזה קשור לאיזה אפשרות בביוס ששולטת בRPM של המ…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  25. Started by MK007,

מדובר בGT8800 במנוחה טמפרטורת הליבה של הGPU היא 52 מעלות והטמפרטורה המקיפה היא 40 מעלות. הכרטיס חדש וללא שום אוברקלוק, האם הטמפרטורה נורמאלית ? חשוב לציין שהטמפרטורה של שאר הרכיבים נורמאלית לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.