אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
קניתי ספק חדש של SEASONIC שמגיע עם מאוורר פנימי 120 מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז, האם במקרה כזה נדרש גם מאוורר נפרד למארז? (כרגע אין לי) או שהמאוורר של הספק יספיק?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ברשותי קירור למעבד Freezer XTREME. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69 שאלתי היא: האם הוספת מאוורר מהצד (שיכניס אוויר נוסף לגוף הקירור) תשפר את היעילות של הקרור? ואם כן למישהו יש רעיון איך ניתן לחבר מאוורר נוסף לגוף הקירור? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כבר פתחתי פה דיון על כך שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפ' של 58 מעלות, לא יודע לאן הוא נעלם. עכשיו לאחר שהחליפו לי ספק (ל- 300 W) ולאחר שקניתי פריזר 64 פרו הטמפ' במאמץ מגיעה ל 67 ויותר. א ני לא מבין את זה ככל שאני שם אמצעי קירור ככה הוא נהיה יותר חם. מה קורה פה לעזאזל? חייב את עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די סבבה ואני מעוניין לבצע בו אוברקלוקינג בעיקרון זהו המפרט: and 64 3000 msi neo2platinum{nforce3 250}939 ddr 256 400mhz ceon * 2 radeon agp 9550 256m 128 bit 80gb maxtor sata וכו.... אז ככה.... המעבד עובד ב1800 ואני מעוניין להגיע לבערך 2200 מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
עריכה: טעות בפורום. עכשיו כנראה העבירו את זה. אפשר לנעול את הדיון הספציפי הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שדגתי את המחשב לא מזמן והחלטתי לעשות קצת oc ושמתי לב שזה קצת שונה מהמעבד הקודם שלי ( AMD )ראיתי שיש אפשרות להעלות את המכפלה או את הfsb כדי לעשות oc , איך מומלץ ? אני כרגע עובד במצב הזה ולא שמתי לב לשיפור מיוחד בביצועים (קובץ מצורף)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ENERMAX ETS-T40 TB - איך הקירור הזה לדעתכם? במחיר של MUGEN 3, מגיע עם 2 מאווררים 120MM, עולה 213₪ בIQPC. http://www.overclockersclub.com/reviews/enermax_ets_t40/4.htm חיפשתי עליו חוות דעת באתר ובפורומים, לא מצאתי שום דבר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה. המערכת ללא OC, נמצאת בחדר ללא מזגן. מעבד: e8400 לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מארז: hec 6a19b עם שני מאווררים של 120 קידמי ואחורי. המאוורר של הכרטיס מסך פועל על 50%. האם הטמפרטורות תקינות? מה הם הגבולות העליונים בזמן מאמץ של הרכיבים? איך ניתן לדעת מהי מהירות הסיבוב של מאווררי המארז? האם ניתן לשלט בהם? אני שואל את זה כי נראה לי שהמאוורר האחורי מוציא מעט אוויר יחסית (בקושי מרגישים משהו עם שמים יד מאחוריו, נראה שהאוורור של הספק יותר חזק ממנו). גם המאוורר הקידמי נראה שעובד די במתינות. ועוד משהו: המאוורר שמוקף בריבוע אדום, השורה שלו מופיעה מדי עם ושוב נעלמת בתוכנה אברסט. מה זה אומר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ואולי גם למעבד ואני צריך תוכנות לבדיקת יציבות ואם אפשר הסבר איך משתמשים בהם וד"א בישביל לעשות OC צריך רק לעלות את הזרם בביוס או שצריך לעבוד גם עם תוכנה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
הרבה חברה מהקהילה נרשמו לקבוצה של HWZONE ב HWBOT.ORG שזה נחמד.... אבל הקבוצה לא תוכל לצבור נקודות בקצב מהיר אם אנשים לא יתחילו לתת תוצאות... יש כאן אנשים עם מחשבים מעולים עם פוטנציאל גבוהה רק תיקחו חלק ותתחילו לפרסם תוצאות בקבוצה שלנו ב HWBOT כמובן שאני חייב לשבח את אלה שכן לוקחים חלק: Gomunkul שמוביל xVertigo Titan777 CyAn1De iMMoRTaLiTY eluha taotao אז מי שעדיין אין לו משתמש מוזמן לפתוח ולהצתרף לקבוצת HWZONE ומי שכבר רשום... למה הוא מחכה?! למידע נוסף בדקו את הסטיקי של GGUYZ לגבי קבוצת HWZONE ב HWBOT
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה קפיצות אני צריך להעלות את המעבד שלי ב5-10 MHZ? ובאיזה שלב אני מעלה מתח למעבד? תודה...
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום יש לי pentium 4 2.2 a ולוח אם ga-8irx והלוח שלי תמיד מראה לי 25 מעלות. עוד בעייה היא שהחום במעבד בדרך כלל הוא בין 50 ל-52 מעלות ובמאמץ מגיע ל-58 לעומת זאת שהמארז פתוח יש לי 44-43 מעלות... נראה לי שהמצב כזה בגלל שחם מאוד מאוד בחדר שלי... אז אין ברירה נחכה לחורף יש לי קירור רגיל מאורר על המעבד ומאורר שמוציא אוויר... אז מה מומלץ לי לעשות בעניין הלוח אם ובעניין המעבד? והאם זה בריא להשאיר את המארז של המחשב פתוח?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני די חדש בתחום, אז אל תרדו עליי אבל המחשב שלי פשוט מתחנן לאוברקלוק, אז החלטתי לנסות. המפרט שלי: Intel E6600 Asus P5B Deluxe 2GB 800 Twinmos Big Typhoon 7600GT אני לא רוצה להגיע לתוצאות מטורפות, קצת להמהיר אותו לראות איך זה. האם מישהו יכול להסביר לי את כול התהליך ? איך לעשות מהביוס, במה זה כרוך... איך מעלים תדר וגם מתח ? איך יודעים כמה להעלות, תוכנות מומלצות... תודה לכול מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך : giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit אני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. עכשיו הקטע הוא שאני לא רוצה להחליף לו קירור פשוט להשאיר אותו עם מה שהו.. אז לכמה מומלץ להעלות אותו עם קירור מקורי מהחברה? הוא מוגדר עכשיו על core clock: 390 mem clock:700
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אנשים אני שואל אם מישהו פה מכיר חנויות באיזר כפר-סבא רעננה או באינטרנט שמוכרים מאווררים 40ממ
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למחשב(המפרט דרך cpuz בתמונה המצורפת) ורציתי לדעת מה הן הטמפ' שכדאי לי להישאר בהן,והאם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג יותר גדול או להקטין את העוצמה.אם זה חשוב הבאסראטיו שלי הוא 13 והכרטיס מסך שלי הוא onboard ועליו אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג(כי הוא ישן).[אל תצחקו על המפרט המעפן] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקין ואני יודע שמוצר מחזיק עד 110 מעלות אבל השאלה האם זה בסדר שהמצב כזה? האם 72 מעלות בממוצע מזיק בסופו של דבר ? העניין הוא שניתקתי את המאוור כי הוא מרעיש באסה. אני חשוב לקנות משחה טרמית ופשוט לחבר לצלעות הקירור עוד צלעות שהיו של המעבד בעבר. זה אמרו לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאוורר אינטל ישן התעייף והתחיל להרעיש מדי. אני מעוניין לקנות אחד חדש כאשר הדגש הוא על השקט בלבד. יכולות הקירור יכולות להיות מינמליות מבחינתי. מה דעתכם על Alpine 7 Pro למשל? תודה רבה והמשך יום נעים. נ.ב מדובר בלוח הבא אגב: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Kgx9yzCGyaMQeas5
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לכמה מ"ב אני יצליח להגיע עם כרטיס מסך כזה: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
היי לכולם. אני צריך 3 מאווררי 80 מ"מ ו2 מאווררים של 120 מ"מ למארז שלי (SUNBEAM TRANSFORMER), את הAC הרגילים אני לא יכול לקחת בגלל שהם מתחברים ב3 פינים. המליצו לי בחנות לקנות בקר שליטה שאליו אני אוכל לחבר. מה אתם אומרים? אין הגבלות תקציב. העיקר שיהיה שקט וחזק. (המאווררים של הטרנספורמר 30dbA כל אחד :-\)
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-