אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כאילו יש לי לוח של IBM ואי אפשר לשנות בBIOS משהו יש דרך אחרת(לא VMOD)? איזה תוכנה? משהו?
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נניח שיש לי מעבד עם מכפלה לא נעולה(athlon xp 1800+ עם T-BERD B לדוגמא) איך משנים לו תמכפלה? זה משהו בביוס?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקנתי את ה VTUNER שבא עם הרדאון 9000 PRO עד לכמה אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס ? (כי אז כמובן האחריות מבוטלת) CORE=275 MEM=275 לכמה לשנות בשביל שיעלה לי חיוך באנריל 2003 MEDUME 1024 RES? ???
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המצב הזה http://rotter.net/User_files/nor/3e0c800657d17e45.jpg אבל המצב שיש לי כרגע הוא כזה http://rotter.net/User_files/nor/3e0c809a5bfc7450.gif אז כדאי לי להוריד את המאוורר האחורי שמוציא אוויר כי זה יהרוס את הסירקולציה או שעדיף להשאיר את העניינים כמו שהם + המאווררים החדשים במקומות המתאימים בנוסף אם למישה יש רעיונות זהו מארז MID TOWER ויש כבר אחד מקדימה מכניס ומאחורה מוציא! תודה, אלעד
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי XP1800 ואני מעוניין לעשות לו OverClocking M/B GigaByte 7VRXP המושגים סטפינג ? agoga ו- agoia לא מוכרים לי ! מה זה ? איך אני בודק איזה סטפינג יש לי ? לאחר שפתחתי את המכפלה על המעבד עצמו - L1... איך אני משנה את המכפלה הקיימת ? היכן אני מוצא מדריך מפורט מעבר למה שיש באגף המדריכים - Step by Step ??? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בלוח שלי 7vrxp ver 1/1 אם לוחצים ctrl+f1 הוא נותן לי כל מיני אופציות שאני לא כלכך מבין.. רציתי שמישהו יעזור לי אפילו בבאי סי קיו לשנות שיהיה מקסמלי... עכשיו הבעיה שלי שהחלפתי מעבד ל2000 אי אמ די והלוח ישר זיהה אותו אבל מה שמוזר שאני מעלה את הבאס מהווינדוס אז המחשב קורס אבל לא נותן מסך כחול כמו שהיה ב1900 שלי לפני זה.. הוא פשוט קורס אז אני כבר לא יודע למה לשייך את הבעיה כי המחשב שלי נקי מכל הסלוטים של הפי סי אי אפילו הוצאתי את הכרטיס קול שלי מהסלוט בעצם לא מחובר כלום חוץ מהכרטיס מסך asus ge force 3 ti 200 אתם חושבים שהוא יכול להוות בעיה ולגרום לתקיעות שלי?? ראוי לציין שאני עובד עם המאורר הנוכחי שלי שקיבלתי עם המחשב אבל הטמפרטורות מעבד 47 לוח 37 נורמליות ולכן לא נראה לי שזא…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגיד משהו בקשר למדריך החדש שיצא המערכת הקירור. אז עלה בדעתי למה לא לשים קוביות קרח למיכל המים אשר יורידו את טמפרטורת המים והמעבד. וכך שמשתמשים בקוביות קרח כשרוצים לשחק במשחקים אז אנחנו רוצים שהמחשב יעבוד במהירות רבה יותר. תגיבו בבקשה בקשר לרעיון!! להתראות
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שהוא יהיה יותר טוב לאובר קלוק היה לי לפני זה 1900 agoga החלפתי ל 2000 agoia אני בא לנסות להעלות את הבאס נתקע ב148 כרגיל.. אין לי שום כרטיס על הפי סי אי זכרון של 333 בקיצור לא מבין מה הבעיה המחשב מגיע ל148 באס ועושה ריסט בבקשנ עזרה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפי המדריך צריך צג של HD44780 אז הלכתי לחנות אלקטרוניקה בחיפה והוא נתן לי צג, בבית לצערי גליתי שזה WH1602. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם מישהו הצליח לחבר צג כזה? האם ההבדל היחיד הוא בין פין 1 ל-2 או שזה צריך תוכנה שונה? משהו? דרך אגב זה הצג שמוכרים בארהיב. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מעבד XP1800 עם לוח GigaByte7VRXP, רציתי לדעת, לאחר שאני פותח את המכפלה פיזית על המעבד, איפה בביוס אני משנה את המכפלה, אני לא מוצא את זה ??? תודה,
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תענו מהר כי אני עוד כמה שעות נוסע לחנות.... אמרו לי שהבקר HD44780 זה שטויות וכל המסכים זה אותו פורמט וזה לא משנה.... זה נכון ? לקנות מסך ? הנה החנות : http://www.arihav.com/products/display/ בקיצור הם גם יקרים (נראה לי..) למסךLCD 20*4 עם תאורה...120 שקל....איך המחיר ???
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בארץ כמובן... ומי שלא יודע, זה הכלי המקביל שלהם לדרמל..
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי GeForce 3 Ti 200... אני רוצה לעשות Over Clocking עם Geforce tweaker יש לכם הצעות איך לעשוות את זה בלי לסכן את הכרטיס? ועד כמה כדאי לי לשפר...? תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למרות שאין קשר בין המדריך הזה לצג עצמו הוא מסביר (בעמ' השני בעיקר) על חיבור המולקס ומה זה החיבור האדום והחיבור השחור והצהוב וכו'... למי שלא מתמצא הדבר הזה יכול לעזור מאוד ולסדר כמה דברים בראש. (לי למשל זה עזר מאוד) תהנו
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-