עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tik-Tak,

שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by tfo,

מה הסידור הכי טוב של המאווררים במארז הזה? ואגב המאוורר שבצד כדאי בכלל להשים אותו? ואם כן שיוצא או שיכניס?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  3. האם למשהוא יש מושג אם יש דרך לשלוט במאווררים שמחוברים ביציאות FAN4 וFAN5 על הלוח

• 14 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי את המארז ANTEC 900... הוא מקרר אחלה אבל הבעיה הרצינית שלו היא החורים של המארז המאוררים שואבים אבק יותר משואב אבק וזה מעצבן כל יום וחצי לנקות את המארז מבחוץ ואת החלקים מה שאפשר... מה לדעתכם הפיתרון? האם אפשר להשים משהו ב-2 ס"מ שיש בין המאוורר למארז ושזה לא יפגע בקירור?! תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original אז ככה אני קונה 2 מאווררים מסוג Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE אז רציתי לדעת אם כדי לישתמש במאוורים של המארז או להוריד אותם? ואם יש צורך לקנות 2 מאווררים וזה לא היה ביזמוז כסף כי יש במארז כבר מאוורים?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  6. שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. שלום קניתי את המארז הנ''ל קודם כל תגידו אם כיוונתי נכון המאוורר האחורי מוציא אוויר המאוורר העליון מוציא אוויר ושנים בצד מכניסים זה בסדר? 2) המאווררים שמכניסים אוויר רועשים מאוד, האם ניתן להחליפם לפחות מרעישים עם שיהיו גם עם אור כחול שניתן לכבות אותו? 3) האם כדאי להוסיף מאוורר מקדימה? או שזה לא רלוונטי כי זה על הארדדיסק 4) אני מעוניןן להוסיף פאן באס שיעזור לי עם כל ה:לכבות את האורות שבמארז כשאני לא רוצה אותם, ולהגביר ולהנמיך את מהירות המאוווררים. המלצות , חוות דעת והסברים יתקבלו בשמחה תודה מראש compman112

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קניתי היום מארז... לינק-p://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6079 הוא הגיעה עם 3 מאווררים...כל הכבוד שהם מוארים ומסתובבים להם, אבל הם בכלל לא מאווררים! יעני לא מותנים בכלל רוח. כאילו מסתובבים סתם!!! ואין להם חיישנים או משהו כזה ככה שזה לא קשור לטמפרטורה מה הבעיה פה??

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  9. האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  10. Started by a-gold,

מישהו מכיר את המאורר הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6226 אני רוצה לדעת איך הוא? נכנסתי לאתר החברה של המאורר וכתוב שם שהוא ממש שקט אבל הוא נראה לי איטי מדי רשום שהוא עובד על 1700 RPM

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by a-gold,

יש לי בדלת של המארז מאורר של 60 ואני רוצה לשים שם מאורר של 80 ויש שם פתחי איורור בגודל של 60 רציתי לדעת אם זה בסדר לשים שם 80 עם חורים של 60? אם יכנס מספיק אויר ? ואם זה לא יעשה יותר מדי רעש?

• 4 תגובות
    • 403 צפיות
  12. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........

• 4 תגובות
    • 397 צפיות
  13. Started by cold-fire,

כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by shake7,

היה לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש, אז חשבתי להוציא ממנו את המאורר ולהכניס אותו למחשב שבשימוש. אז השאלה שלי היא: אם אני בכלל יכול להכניס אותו לאנשהו, אז לאיפה ואיך? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 366 צפיות
  15. Started by fuckzone,

השם אני יכול להסיר את החלק התחתן המרובע במאורר בצורה כול שהיא? :'( (אל תשאלו אותי למה מתי שאני אסיים את הפרויקט אתם תיראו

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lipa,

אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Oranili,

שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה

18. Started by Director,

שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

אם המאוור מוציא חום מה האו מוציא הוא מכניס אוויר?!

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  20. Started by shay360,

כל כמה זמן מומלץ לנקות או בכלל להחליף את המאורר של המעבד? ושמתי לב שיש לי עוד מאורר שלא מחובר לחשמל במחשב הוא נמצא בחלק התחתון של המארז כאילו בצד של הצורב וה סידי רום אז שם למטה מה המטרה שלו??

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  21. Started by רוני15,

איך אני קובע אם המאוורר יכניס אוויר או יוציא אוויר?? כי אני רוצה לעשות סירקולציה של שתיים שמכניסים ושתיים שמוציאים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by mani007,

יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by Oranili,

יש לי 2 מאוררים מאחורי המעבד .... עד עכשיו הם הכניסו אוויר פנימה למארז צריך להפוך את שינהם ??? שיוציאו את האוויר החם ? או שהם יכניסו אוויר פנימה? :

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  24. איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by fit3,

שלום אנשים הזמנתי את המאוורים של ארטיק 8025 וקראתי באתר שלהם שהם באים עם 3 פינים האם יש לי כבר חיבור במחשב שיתאים לזה??? או שאני חייב לקנות מתאם?? בתודה אמיר

• 4 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים