עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NOVA,

המעבד שלי הוא Athlon XP 2000+. המאוורר שנמצא כרגע עליו הוא מאוורר מקורי של AMD (הכחול) והוא מאוד רועש. מי מהם שקט יותר ומי מהם ביצועיסט יותר?

2. יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by ThePinkPanther,

נניח שיש לי מעבד עם מכפלה לא נעולה(athlon xp 1800+ עם T-BERD B לדוגמא) איך משנים לו תמכפלה? זה משהו בביוס?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. התקנתי את ה VTUNER שבא עם הרדאון 9000 PRO עד לכמה אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס ? (כי אז כמובן האחריות מבוטלת) CORE=275 MEM=275 לכמה לשנות בשביל שיעלה לי חיוך באנריל 2003 MEDUME 1024 RES? ???

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. שאלה קצת מטומטמת,אבל מה זה רדיאטור? זה לא מין תנור כזה לחדר? מה הוא עושה? וגם רשום בעמוד הרביעי בזוג התמונות האחרון שרואים שהוא משתמש בנוזל קירור לרדיאטור,איפה רואים את זה? אני לא רואה כלום

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chris_u16,

שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  7. כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by The_Byter,

מת עליו יותר מכול הLCDים האחרים ;D

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by ravid,

אבל את האתר הטוב ביותר ל-oc לפנטיום 4!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by The_Byter,

ולחלק האומנותי :

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by ThePinkPanther,

כאילו יש לי לוח של IBM ואי אפשר לשנות בBIOS משהו יש דרך אחרת(לא VMOD)? איזה תוכנה? משהו?

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  13. בלוח שלי 7vrxp ver 1/1 אם לוחצים ctrl+f1 הוא נותן לי כל מיני אופציות שאני לא כלכך מבין.. רציתי שמישהו יעזור לי אפילו בבאי סי קיו לשנות שיהיה מקסמלי... עכשיו הבעיה שלי שהחלפתי מעבד ל2000 אי אמ די והלוח ישר זיהה אותו אבל מה שמוזר שאני מעלה את הבאס מהווינדוס אז המחשב קורס אבל לא נותן מסך כחול כמו שהיה ב1900 שלי לפני זה.. הוא פשוט קורס אז אני כבר לא יודע למה לשייך את הבעיה כי המחשב שלי נקי מכל הסלוטים של הפי סי אי אפילו הוצאתי את הכרטיס קול שלי מהסלוט בעצם לא מחובר כלום חוץ מהכרטיס מסך asus ge force 3 ti 200 אתם חושבים שהוא יכול להוות בעיה ולגרום לתקיעות שלי?? ראוי לציין שאני עובד עם המאורר הנוכחי שלי שקיבלתי עם המחשב אבל הטמפרטורות מעבד 47 לוח 37 נורמליות ולכן לא נראה לי שזא…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by fareedamr,

שלום אני רוצה להגיד משהו בקשר למדריך החדש שיצא המערכת הקירור. אז עלה בדעתי למה לא לשים קוביות קרח למיכל המים אשר יורידו את טמפרטורת המים והמעבד. וכך שמשתמשים בקוביות קרח כשרוצים לשחק במשחקים אז אנחנו רוצים שהמחשב יעבוד במהירות רבה יותר. תגיבו בבקשה בקשר לרעיון!! להתראות

15. ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. יש לי מעבד XP1800 עם לוח GigaByte7VRXP, רציתי לדעת, לאחר שאני פותח את המכפלה פיזית על המעבד, איפה בביוס אני משנה את המכפלה, אני לא מוצא את זה ??? תודה,

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. Started by ReDeViL,

שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. שהוא יהיה יותר טוב לאובר קלוק היה לי לפני זה 1900 agoga החלפתי ל 2000 agoia אני בא לנסות להעלות את הבאס נתקע ב148 כרגיל.. אין לי שום כרטיס על הפי סי אי זכרון של 333 בקיצור לא מבין מה הבעיה המחשב מגיע ל148 באס ועושה ריסט בבקשנ עזרה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Holy,

לפי המדריך צריך צג של HD44780 אז הלכתי לחנות אלקטרוניקה בחיפה והוא נתן לי צג, בבית לצערי גליתי שזה WH1602. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם מישהו הצליח לחבר צג כזה? האם ההבדל היחיד הוא בין פין 1 ל-2 או שזה צריך תוכנה שונה? משהו? דרך אגב זה הצג שמוכרים בארהיב. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by redti,

נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  23. בארץ כמובן... ומי שלא יודע, זה הכלי המקביל שלהם לדרמל..

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. למרות שאין קשר בין המדריך הזה לצג עצמו הוא מסביר (בעמ' השני בעיקר) על חיבור המולקס ומה זה החיבור האדום והחיבור השחור והצהוב וכו'... למי שלא מתמצא הדבר הזה יכול לעזור מאוד ולסדר כמה דברים בראש. (לי למשל זה עזר מאוד) תהנו

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.