עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomerzhr,

אפשר לעשות פתיחת צינורות ל MSI Radeon x600 xt pro 256 mb ואם כן עם איזה תוכנה?

2. Started by GEVER1,

הנושא בעצם מתתאים לפה אז אני רושם פה... מדובר ב MSI WIND U100 החברה MSI הוציאה עדכון לביוס של הנייד הזה. עשיתי את העידכון. בביוס צץ משהו חדש : יש אפשרות לעשות אוברקולוק 8% 15% 24% השאלה שלי למה החברה עשתה דבר כזה ? מה היא רוצה שהמעבד ישרף ואז נרוץ לקנות חדש ? האם זה בטיחותי ? כי הרי מי שהמציא את זה נתן את האפשרות לעשות אני רוצה לנסות ..אבל אני מפחד שהמעבד ישרף אני רקק רוצה להיות בטוח שזה לא גורם שום נזק וזה רק ניצול של המעבד ולא העמסה עליו

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  3. אהלן, לפי המפרט המצוין עם מארז "בריזה" כזה http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=93 רוצה לעשות OC עדין יחסית לכרטיס מסך )6600U ( בלי להסתכן יותר מדי (אין כסף בשיט) כדי שיפסיק לקרטע... תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. אחרי המתנה מורטת עצבים הגיע לנועה משלוח של AF12025. הזמנתי ארבעה כאלה (אם כבר אז כבר) והרכבתי שניים שואבים מאחורי הרדיאטור בנוסף לשניים הזורקים מקדימה וכלום...עדיין 45 במנוחה ו49 במאמץ בדיוק כמו מקודם. ברור שזה טמפ' טובה אבל עדיין ציפיתי לשינוי כלשהו. יש לי בלוק איכותי, משאבה חזקה מאוד (כל המפרט בצד) אז מה בעצם מגביל את המערכת?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא כל כך חזק בתחום הOC אבל יש לי שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT של GIGABYTE עם קירור SILENT PIPE 2 האם תוסף הקירור הנ"ל שבא עם הכרטיס מאפשר לעשות OC כלשהוא ?? או שבכל מקרה יש לדאוג לקירור טוב יותר תודה ושבוע טוב שי

6. Started by benyben,

שלום. הנה הלינק: http://3dmark.com/3dm11/1143048 מדוע קיבלתי את הודעהת השגיאה: Your result has the following problem(s) and will not be shown for example on leaderboards::Graphics driver is not approved

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by 00Amir,

כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. אני נואש חשוב שיהייה Dual BallBearing תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. Started by The-Q,

אם למישהו ישנו אתר בעל מספרים סידוריים של צ'יפים אלקטורניים ופעולתם אשמח לקבל לינק לאתר כזה. :saint: תודה! ;D

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Haker,

האם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איך אני עושה אברקלוק למחשב שלי? הנתונים של המחשב רשומים במפרט מחשב שלי תודה מראש!!! :user:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. Started by nadav275,

אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by moshe55501,

יש מעבד פרסקוט 64 3 גיגה הרץ והטמפ שלו 55 אפילו שיש עליו tower 112 של תרמלטייק אבל שאני מכוון מזגן הטמפ יורדת ל35 1 האם יש בעיה בקירור של המעבד ואם כן מה אפשר לעשות? 2 איך אני יכול לקרר את המארז שלי מבפנים ? בלי מזגן ובלי המאווררים שיש לי כי יש לי 4, 2 שמכניסים ושתיים שמוציאים וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 8500LE אשר מגיע עם קוף קירור דק ולא יעיל ועליו מאוורר פשוט - פיתרון הקירור הזה הוא בקושי מספיק למהירות עבודה הסטנדרטית של הכרטיס (250/500) כאשר אני מנסה לעשות בדיקת האצה עם ati tool ישר מופיעים כל מיני כתמים על המסך. אני לא רוצה לפרק את הקירור הנוכחי של הכרטיס אך רציתי לדעת אם אני אוסיף מאוורר סטנדרטי של מארז - 8 ס"מ מתחת לכרטיס מסך שיזרוק אויר על הכרטיס האם המצב ישתפר? או שעדיף שאני אציב אותו הפוך במצב שיקח אויר מן המאוורר של הכרטיס ויפזר אותו. האם פיתרון זה יעזור לי לעשות אוברקלוקינג למהירות של 8500 מקורי (275/550) והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by za-david,

חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  15. http://www.techpowerup.com/systool/

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  16. Started by devek,

יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  17. 37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  18. Started by jhonnyquan,

PENTIUM 4B 2400 256MB SAMSUNG 2700 DDR 333 256MB GEIL 2700 DDR 333 BOARD INTEL D845PESV כל הקירור הוא סטוק!!! יש מצב לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות עם הלוח הזה מבלי להוסיף קירור ומבלי לפגוע ברכיבים כמובן? אם כן איך (אין לי מושג מאיפה להתחיל). תודה רבה אנשים דרך אגב נכנסתי אצלי לביוס ואין לי גישה למתחים של הרכיבים אני יכול לראות אותם אבל לא לשנות!!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. Started by michaelkatan,

יש לי אולטראבוק של Asus דגם: ASUS ZENBOOK UX31A מעבד: Intel® Core™ i5 3317U Processor זיכרון: DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory GB מסך: Integrated Intel® HD Graphics 4000 המחשב סוחב סבבה לגמרי ואני יכול להריץ עליו משחקים בצורה הגונה (BF3, WD, Skyrim...) כמה שאלות לגבי OC ללפטופ. ה האם מומלץ לעשות לו OC ואם בכלל אפשר לעשות. האם OC באמת ישפר ביצועים בצורה משמעותית? למחשב יש אופציה לטורבו.. מה זה בעצם נותן לי והאם זה השיא שאפשר להגיע איתו בלי להרוס אותו לחלוטין.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  20. היי חברים אם חלק מביניכם עדיין לא יודעים איך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אז מצאתי מדריך ווידאו שיעזור לכם בביצוע ה אוברקלוק שלב אחרי שלב... הhttp://www.youtube.com/watch?v=m9wWSBzZ2x8 אם אתם מכירים אותו אז אני מצטער שהבאתי לכם קישור!! יום טוב.. ואל תשכחו תמיד לעשות אוברקלוקקקק ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, מחפש קירור חדש לAMD AM2 4000 X2 למטרות OC. שיהיה כמה שניתן שקט כל עוד זה לא פוגע בביצועים שלו. תקציב 100-120 ש''ח ללא חריגות נוספות. תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by arkadur,

אני מחפש את היבואן של היידור בארץ, כדי לדעת היכן יש לו דילרים נוספים בירושלים מכיוון שאני מעוניין להזמין משאבה, לצערי בכל חנות שהייתי אין את מה שאני מחפש, או שיש רק משאבות טבולות אם מישהו יודע על חנות שעובדת עם החברה, עדיף בירושלים, או יודע מידע על היבואן, יבורך כל מידע חשוב , תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. איזה עדיף ? יש עליו SF2, ומתוכנן OC. מעבד : AXP 1700+ dlt3c

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by Tal-T,

ראיתי את ה EasyTune6 והיא נראית תוכנה מעולה אבל היא תומכת רק בלוחות P43/P45 של GB יש לי לוח Asus P5KPL-CM שאר הנתונים: Intel Pentium 4 @ 3.03Ghz עם קירור סטוק 3GB RAM (סטיק 2 ג'יגה של PQI, עוד סטיק ג'יגה של קינגסטון, שניהם 667MHZ) כרטיס מסך Club3D 9500GT 512MB ספק ג'נרי 500W TZAG ELITE שמחזיק לי את המערכת בלי בעיה אז אני רוצה תוכנה שאפשר לעשות OC דרך הווינדוס אבל משהו קטן כי אני עם קירור סטוק ומעבד 90NM מסוג פרסקוט שמתחממים בקלות (הטמפ' המנוחה היא 43-46) אז אני רוצה OC קטנצ'יק ל-3.3 בערך.. יש תוכנה שמתאימה ללוח שלי?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך חדש של INNO 3D 6200 AGP איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה שלו ??? יש תוכנה (בהנחה שיש חיישן טמפרטורה שם ) שיכולה לומר לי ??

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.