עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nimrodim,

את המידע יש לקחת בערבון מוגבל... המאמר מתאריך October 10, 2007 ונתן מידע לגבי טמ"פ מקסמלית של מעבדי INTEL ו AMD שונים מסודר בטבלאות. לגבי INTEL ניראה כי מדובר ב TJ MAX ולא בטמ"פ ה CORE אך אני לא בטוח למה התכוון באמת המשורר http://www.hardwaresecrets.com/article/143/1

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. Started by OFIRLEVY66,

בשיבל לפרק את הטוניק צריך גם לפרק את הלוח?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  3. איני מוצע בביוס את האפשרות לשנות מתחים אלה רק לשנות מהירות מעבד כלומר GHZ ושינוי תיזמוני זיכרון שני מצבים וניסיתי לעשות CTRL?F1 ועדיין לא מצא כשאני מנסה דרך הביוס להעלות את הBUS מעל 134 המחשב לא עושה POST ואני צריך לאפס את הביוס דרך התוכנה essytune הצלחתי להגיע ל 3.8 אבל זה כול הזמן מתאפס ודרך הביוס זה לא יתאפס וגם זה כנראה יותר טוב 29 מעלות במנוחה הלוח הוא 945gcm gigabyte rev 6.0 המעבד הוא CELERON 3.06 775 הקירור הוא : zalman 9500AT הזיכרונות הם שני זיכרונות 512 כול אחד שרצים ביחד על 533 על מתח 1.8 שאיני יכול לשנות

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  4. Started by carock,

אם נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER או ATI TOOL.. אז כל פעם שאני יוצא מהתוכנה הOC מתבטל..?

5. האם ה9500 הוא OC יותר טוב מ9600 והם ניתן לעקוף אותו<?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  6. שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. Started by moshel7,

בשעת צריבת סרט המעבד עומד על 55 מעלות ולוח-האם על 53 האים זה תקין?

• 1 תגובה
    • 389 צפיות
  8. Started by aabbcc,

שלום קניתי מחשב שבוע שעבר ואתמול התקנתי אותו. המארז שלו הוא מארז אפולו ויש לי ספק ליברטי 400. לפי מה ששמעתי פה המחשב צריך להיות שקט, אבל בפועל אצלי זה בכלל לא ככה. אמנם הוא לא מרעיש כמו מקרר (לא כמו הפנטיום 3 שהיה לי עד עכשיו זה בטוח), אבל מקרוב יש לו את הרעש המציק הזה שלפי מה שאני שומע הוא מגיע מהמאוורר שיש לו בצד השקוף של המארז. אם מישהו יודע איך אפשר להשתיק את זה תגידו בבקשה (אפילו שיש מלא רעשים נוספים וקיבלתי באסה על כל המחשב הזה :\) אוקיי אם כבר העבירו את האשכול שלי לפה אז אני אוסיף את השאלה שרציתי לשאול גם כאן. קניתי מעבד מרובע ליבות למחשב ועשיתי לו OC מתון מ2.4 ל 3 ג'יגה. ובגלל זה החלטתי לקנות לו את הV1 שלא יהיו לי פאשלות בעתיד. שאני מפעיל את המחשב אז המאוו…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא??? אני מחפש בכל מקום ויש להם רק את החלשים יותר... באיזור הרצליה והסביבה...

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by Ron707,

Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Enermax Chakra ECA5001 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 Enermax Liberty 400W ? נגיד למעבד? עד כמה מומלץ מקסימום או שצריך לשדרג דברים?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. Started by DoroS,

אהלן , את המפרט אתם יכולים לראות בצד אני מוסיף תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה , אשמח לחוות דעה האם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  12. Started by Yuron,

שלום לכולם בבדוקות שעשיתי דרך תוכנת EVEREST Ultimate Edition ראיתי שכרטיס המסך שלי מגיע לתוצאות כאלה. כרטיס מסך שלי הוא: Leadtek WinFast PX880GTX 768MB PCIe Aux 49 °C GPU 65 °C GPU Diode 73 °C GPU Memory 66 °C GPU Ambient 58 °C האם הטמפרטורות האלה בסדר? לפעמים אני חושב שבמאמץ הטמפרטורוט של הGPU Diode מגיעות ל 80 מעלות ועוד שאלה כאשר המעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) הטמפרטורה שלו נע בין 45-50 מעלות זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  13. האם קיים קירור פסיבי ל- X850XT? עדיפות להתקנה קלה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  14. לא מזמן קניתי מחשב עם מעבד Q6600 וקירור V1. אתמול רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר אז התקנתי תוכנה בשם SPEEDFAN, ואני לא בטוח איך להתחייחס למה שהיא מראה לי. יש פירוט של 4 הליבות Core0: 16c Core1: 16c Core2: 16c Core3: 16c ומתחתם יש Core ללא שום ספרה ליד והוא מצביע על 55 כשהמחשב נדלק רק לפני רבע שעה. כיוונתי את המהירות של ה V1 למקסימום... האם בכלל צריך להתייחס לקריאה הזאת?

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  15. Started by sufgi123,

תודה

• 1 תגובה
    • 381 צפיות
  16. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  17. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  19. Started by Barak.Inbar,

b]מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 אני צריך לקחת למעבד הזה קירור? אם זה משנה המארז שאני לוקח הוא (LEXA BLACKLINE)

• 1 תגובה
    • 379 צפיות
  20. Started by oren12,

הם שמו פונקציות חדשות ואני לא יודע עכשיו איך לבנות מפרט כי אין את ה-stepping G0 אז מה מהם עם גוף קירור טוב? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 האם הגוף קירור הזה יותר טוב מ AC Freezer 7 Pro ??

• 1 תגובה
    • 382 צפיות
  21. מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?

22. שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  23. שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  24. Started by shronxx,

היום ביצעתי OC למעבד הנחמד שלי וקיבלתי תוצאת דיי נחמדה ויציבות טובה.... הצלחתי להגיע ל 3904 MHZ על קירור אוויר Tuniq Tower עם מתח של 1.6 קיבלתי הצעה להחליף את המעבד בתוספת תשלום קטן ל Q6600 השאלה שלי האם הוא ישיג תוצאות טובות יותר ב OC?? צרפתי תמונה....

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. היי חברים אם חלק מביניכם עדיין לא יודעים איך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אז מצאתי מדריך ווידאו שיעזור לכם בביצוע ה אוברקלוק שלב אחרי שלב... הhttp://www.youtube.com/watch?v=m9wWSBzZ2x8 אם אתם מכירים אותו אז אני מצטער שהבאתי לכם קישור!! יום טוב.. ואל תשכחו תמיד לעשות אוברקלוקקקק ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.