אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ואם כן איזה והאם זה פותר את בעית ההתחממות?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות : LCD פשוט של 2X16, כבל מדפסת ישן, ותוכנת jaLCD לשליטה ב LCD פרללי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי פה אתר שמסביר כיצד לעשות משטח זוהר לעכבר. מישהו זוכר ויכול לרשום לי בבקשה את הלינק לאתר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם +GA-7VTXE זאת הגסה המופשטת של הלוח +GA-7VTXH בין היתר ההבדל בין הלוחות הוא שעל הלוח שלי אין ג'מפרים שמאפשרים הכפלת מתח של מעבד (Clock ratio switch) לעומת זאת בין התכונות המשותפות של שני לוחות האם, ישנם תכונות הבאות: ( FSB adjustable by BIOS up to 161MHz(no guarantee Supports CPU multiplier 5.0/5.5/.../12.5 CPU voltage overclockable by adding 5%, 10% CPU voltage האם זה אומר שמבחינת אפשרויות הכפלת המתח למעבד אין הבדלים בין הלוחות, והבדל היחיד הוא שבלוח +GA-7VTXH ניתן לעשות זאת ישירות ע"י ג'מפרים, ולעומת זאת אצלי זה עובד דרך ה BIOS? ואם כן למה דרושה תכונה זאת היא הרי פחות נוחה, דורשת פתיחת המארז. או שיש הבדלים אחרים נוספים בין הלוחות בעניין…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחים שלי פליז תעזרו לי קניתי הארד קאנו 2 ויש לי בעיה עם החיבור לcpu החלל הריק שלי במעבד קטן מדי ואין לי איך לסגור את המעבד עם הסנסור קבלו תמונות שצילמתי שמדגימות את הבעיה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200301012204023638/200301012204512474/IMAG0001.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200301012204023638/200301012208069402/IMAG0002.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200301012204023638/200301012209204770/IMAG0003.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
ה-EXTERNAL שלי מכוון על 120, במקום על 100 , המכפלה בלתי ניתנת לשינוי על 17 (אכן P4 1.7) לוח P4S8X ASUS בקיצור המכפלה יכולה להגיע עד 150, שזה 2500~, אבל כשניסיתי המחשב נתקע לגמרי, אפילו הביוס לא עלה, למה? עד כמה אני יכול להעלות את הEXTERNAL? צריך לשמור על יחס של 3:4 בין EXTERNAL:תדירות זכרון? (שמעתי את זה איפשהו). ניסיתי לעשות 200 זכרון 150 EXTERNAL ושוב נתקע לי המחשב. אז איך זה בדיוק עובד? ד"א, הייתי צריך להעלות מתח למעבד? לכמה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ארצה לדעת כמה מאוררים אני יכול לשים בלוח ואיזה מארז מומלץ (לא יותר מ350 ש"ח )
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מאיזה גודל של פרויקט אפשר להכנס לגלרייה? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? צריך בערך מטר על מטר , בעובי של מילימטר , אולי אפילו קצת פחות .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 2.8GHZ על Asus P4S8X עם 512 MB זכרון (DDR 333) וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI . כמה אני צריך לצפות שיצא לי ב 3DMARK2001 SE?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם !! כדי שאני ידע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם. אני ישאיר את הסקר כסטיקי לבערך שבוע ונראה איך זה יתפתח.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איך אני עושה אברקלוק למחשב שלי? הנתונים של המחשב רשומים במפרט מחשב שלי תודה מראש!!! :user:
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
היה לי 3 וחצי שנים מחשב - פנטין 3 733 - ורק בשנה האחרונה הוא היה על אובר קלוק ל 855 עכשיו יש לי סלרון 800 אם 320 SDRAM לוח של ASUS - CUSI-M מעלות (ללא OC): IDLE: 24 FULL LOAD: 29 (קקקקקקררררררר אני גר בירושלים - וזה לא מאוורר מיוחד 80 ס"מ של אינטל ב 3000 RPM) עכשיו בביוס אין לי אפשרות להעלות את הבאס - הוא רק על 100 משום מה. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת,אבל מה זה רדיאטור? זה לא מין תנור כזה לחדר? מה הוא עושה? וגם רשום בעמוד הרביעי בזוג התמונות האחרון שרואים שהוא משתמש בנוזל קירור לרדיאטור,איפה רואים את זה? אני לא רואה כלום
-
יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול בקשר ל lcd. עשיתי הכל לפי המדריך והכל עובד מצוין רק שקניתי בלי תאורה אחורית אבל זה לא הבעיה העיקרית . אז לפני כמה ימים חיברתי adsl של netvision אבל הבעיה היא שהlcd והמודם adsl-usb לא עובדים ביחד השאלה היא למה?ואיך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי איתי, ואני חדש פה. את האמת, ראיתי את האתר הזה בפעם הראשונה רק לפני שבוע, ומאז אני מבקר בו אחת ליום. החלטתי להתחיל פרוייקט קטן, של מנעול אלקטרוני. משהוא דומה למה שיש פה: http://hem.passagen.se/rapideye/codelock.html הרכיב החשוב ביותר במערכת הזאת הוא ה"smart kit" ELECTRONIC LOCK מישהוא במקרה יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בארץ? מישהוא קנה בעבר דבר כזה? תודה מראש, איתי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאילו יש לי לוח של IBM ואי אפשר לשנות בBIOS משהו יש דרך אחרת(לא VMOD)? איזה תוכנה? משהו?
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-