אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו אני עשיתי אוברקלול למעבד מ - 2.66 ל - 2.80 ב - BIOS הוא מראה לי שהמעבד עובד על 2.80 והכל טוב אבל כשאני נכנס לתוכנות כמו cpuz ו - cpuid ו - everest הוא מראה לי כאילו המעבד עובד על 2.66 עכשיו השאלה היא כזו יכול ליהיות שהתוכנות לא עובדות עם הצי'פ סט הזה כי בתוכנה cpuz הוא מראה לי שהוא רואה שיש לי צי'פ סט של 650isli מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלול עם הלוח הזה xfx nforce 750i sli אם כן אשמח לתגובה כי עשיתי הכל לפי הספר כמו שאומרים וזה לא פעם ראשונה שאני עושה אוברקלול ללוח אם אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי בתודה אורן יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PRIMUM 64BIT [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לוח אם Socket 939 עם כניסת AGP: שטוב לאוברקלוק? יש לי עכשיו 3000+ newcastle 754 ולוח epox 8kda3j עם קירור ביגטייפון ואני מגיע רק ל 2340 יציב, מעל זה המחשב נופל, לא משנה כמה מתח אני מוסיף. חשבתי לשדרג כי אני רוצה מעבד הרבה יותר מהיר מזה, אז בעצם הרעיון שלי לקחת venice 3500 עם לוח וזכרונות איכותיים ולנסות להגיע ל 2600-2800 mhz. הבעייה שיש לי 6800gt שאני לא ממש רוצה להחליף סתם ולא משתלם לי למכור אותו נגיד ב 1100-1200 שקל כי אני לא אמצא משהו כזה ל Pci-e בקיצור האם יש לוח אם איכותי בתנאים האלה? סוקט 939 עם AGP? או שצריך כבר לחשוב בכיוון של שדרוג כללי?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אינ יודע שהשאלה קצת טיפשית,איך אני מוציא את המאוורר הקידמי של המארז. הוא נמצא בתוך תושבת מפלסטיק ואני לא מצליח להוציא אותו! אז אם יש איזשהו טריק אני אודה למי שיגלה לי
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תשמעו שניה המאוור של המעבד עושה לי הכי הרבה רעש במחשב עכשיו יש לי כמה שאלות הוא די טוב אבל אפשר להנמיך את המיהרות? ובכך את הרעש או שיש מאוורים בשביל המעבד שהם יותר טובים וגם שקטים יותר טוב שבת שלום ותודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
השאלה שלי האם המאוורר של AMD ATHLON BOX ו AMD DUAL CORE BOX הם אותו הגודל כלומר האם הם זהים או שהאחד גדול יותר מהשני? תודה מראש שכחתי לרשום לסוקט AM2
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן וגם אחרי שכמו מטומטם קניתי את הביג טייפו אבל לא מתאים לי הגעתי למסכנה שהכי טובים שמתאימים ללוח שלי (כי אין בו חורים להתקין מאורר) הם זלמן אבל אני לא מבין מה הבדל בין CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED ושקט זה מה שחשוב לי בעיקראז מה ההבדל ביהם שמתי לב שאחד חלק ממנו הוא חצי נחושת נראה לי וחצי חומר כסוף כזה והשני כולו נחושת :s05:
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
פתחתי את המארז, והמאוור שמחובר לי מאחורה במארז מתחבר לשלוש שפיצים כאלה ויש לי רק חיבור אחד כזה בלוח עם, מה אני לא יכול לחבר עוד מאוורים..? הסבירו ונמקוו חח(לוח אם p5p800 asus)
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם מאורר יכול לפגוע בביצועים של המחשב? בזמן הדלקה של המחשב מאורר אחד עושה רעש חזק מה עלי לעשות ואיזה מאורר זה?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה . יש לי מאוורר על הארדיסק אבל הוא לא מוציא אוויר בכלל, יכול להיות שהוא לוקח אוויר למוציא לבחוץ? אז איך זה צריך להיות אני צריך להפוך אותו כדי שיזרוק אוויר לבפנים או לבחוץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 446 צפיות
-
-
כשאני מחבר מאוורר צריך להגדיר אותו בביוס או שפשוט מחברים וזהו ???
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של אינטל על המעבד והוא מסתובב במהירות של 1079 rpm רציתי לדעת אם זה איטי?
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים של 60 בקדימה של המארז למטה . רציתי לדעת אם זה מיותר ? האם זה ישפיע על ההתחממות של המחשב אם אני יוציא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
(סליחה אם זה לא המקום) בתוכנה speedfan ראיתי שהמאוורר שלי פועל על 3396 סיבובים לדקה,וזה מזהה רק מאוורר אחד כלומר,זה כותב 3396 rpm ב-fan 1 וב-fan 2 זה כותב פשוט 0, והטמפרטורה של המחשב היא 45. כמה שאלות: האם מספר הסיבובים של המאוורר לדקה נורמלי,למרות שלא ניקיתי אותו בערך שנה? האם אחרי נקיון הוא ירוץ מהר יותר? האם יכול להיות שיש לי רק מאוורר אחד? ואחרונה,האם הטמפרטורה נורמלית? תודה מראש וסליחה על כל השאלות,אבל אני פשוט חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה המארז שלי יש לי מאוורר מקדימה 120 שמכניס אויר ומאחורה 18 שמוציא, 2 מאוררים חזקים בצד אחד מכניס ואחד מוציא(זה שלמטה יותר) ביגלל שהכרטיס מסך כשהוא מתאמץ הוא מוציא אויר חם והמאורר מולו ככה שהאויר החם לא נכנס למארז ויש לי עוד אחד למעלה פשוט שמוציא. יש לכם איזה הצעה ךשיפור או שככה זה טוב? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם המאוורר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 מתאים לפנטיום 4 2.4 והאם הוא קל להרכבה?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 120 mm אמור להסתובב (RPM) ? מצטער על ה double post. זה היה בטעות. תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 8 mm אמור להסתובב ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם מאוורר CNPS7000 ZALMAN מתאים ל לוח אם GA-K8N51PVMT-9????
-
- 11 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם ה מאוורר golden Orb של TT, יתאים למעבד E6300 וללוח אם LGA775? ובכלל אם הוא רצוי
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-