עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuvalkob,

אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  2. שלום כולם, יש לי מעבד P4 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. אבל, אחרי בערך 5 שעות של עבודה רצופה (אינטרנט וכ"ו, בלי משחקים וסרטים) הטמפרטורה שלו הייתה 48-50 מעלות. כדאי לי לעשות לו OC כשזאת טמפרטורת הסטוק שלו? ומהי בכלל הטמפרטורה המומלצת למעבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS 9800XT וראיתי בתוכנה שיש באתר של אסוס ( SMARTDOCTOR ) שהטמפרטורה של הכרטיס שלי היא 43 מעלות לליבה 35 מעלות לזכרונות זה במנוחה 48-50 מעלות למעבד 42 מעלות לזכרונות אחרי שלוש שעות ב FARCRY השאלה שלי אך הטמפרטורות האלה גבוהות/סבירות ?? ב.נ הכרטיס ב OC ל 482 לליבה ו 820 לזיכרון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by ori24,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש דנדש בן שבועיים סה"כ. רציתי לבדוק את הטמפ' של רכיבי המחשב והורדתי מספר תוכנות כאשר בכולם אני מקבל מספרים סבירים עבור המעבד,כונן קשיח וכרטיס המסך אך את הטמפרטורה של לוח האם אני לא מצליח לראות באף תוכנה משום מה. הורדתי את ASUS PC PROBE ואני רואה ששם הטפמרטורה של הלוח היא 142 מעלות!! היכול להיות דבר כזה??? עבור ה8400 אני מקבל 18 מעלות,עבור הGTX 285 אני מקבל 40 מעלות ועבור הכונן קשיח 28 מעלות. אני חייב לציין שהמחשב עובד מצוין.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by M7a,

אינטל פנטיום 4 2.66MHz שמיוצר בטכנולוגיה 0.13 מיקרון? מה הטמפרטורה הממוצאת, מקסימלית והממולצת שהמעבד צריך להיות... תודה!

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  6. שבת שלום! יש לי שתי שאלות בקשר לטמפ' של מעבדים וכרטיס מסך 1-המעבד שלי הוא של אינטל,ליבה כפולה דגם 6420 2.13 אני משתמש בקירור של אינטל היום למשל עם החמסין לפי התוכנה CORE TEMP כל מעבד נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה האם זה תקין?,כי בחורף הם לא הגיעו ל-30 במנוחה 2-בתוכנה GPU-Z כרטיס מסך שלי 8800 GTS 320 מגיע ל-55 מעלות במנוחה האם זה תקין? תודה רבה ליאור

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  7. רשום לי cpu 19 שזה טוב אבל יש גם core#1 שהוא על 45 ו core #2 שהוא גל על 45 מעלות אז אני לא מבין מה זה אומר.....מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by s_b54,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בתוכנה speed fun אז יש שם משהו בשם Remote הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה בסדר שהוא ב 63C ומה אפשר לעשות עם הקירור של זה?

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  9. Started by henB,

מה זה AUX? רשום לי טמפרטורה 40C

10. Started by Oranili,

איך הטמפרטורה הזאת : למעבד amd Dual core 4.2 939 43 - 45 מעלות במנוחה .. במאמאץ 55-60

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  11. Started by bigwave,

אהלן, הסתכלתי עכשיו בביוס לגבי הטמפרטורות במחשב החדש שלי. היה כתוב שהטמפ' של המחשב היא 42 מעלות ושל המעבד 22 מעלות. זה בסדר? מה הטווח התקין? מה מסוכן?

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  12. Started by DjBlack,

רציתי לשאול אם הטמפרטורות של המחשב במאמץ בסדר ... וגם רציתי לשאול אם כדי לקנות קירור חדש אם אני רוצה לעשות Oc למחשב המפרט e6300 asrock conroe xfire esata2 evga 7600gt 256mb 2gb 667(1gb+1gb) תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. המחשב במצב של מנוחה ממש ממש יענו עומד על 50 מעלות לליבה החמה ביותר . במצב מאמץ שאני מפעיל 2 משחקים + OCCT + Prime95 .. הוא מגיע רק ל67 ולא עולה יענו נעצר שם ממש על 67 . מה שמוזר לי הפער בין הטמפ' שהוא יחסית לא גדול כמו שהוא אמור ליהיות . בנוסף במצב כמו עכשיו של דפדפן פתוח עם כמה חלונות הוא על 54 אפילו .. מה דעתכם זה בסדר או שזה מוזר שהמפרטורות זזות בצורה לא יציבה כזאתי .. אני בOC בלי להזיז מתחים בכלל מ2.8 ל3.5

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by Da7kStar,

אם אני שם כזה קירור בכמה מעלות הוא יכול להוריד מ Q6600 שעכשיו על 45 מעלות + -

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  16. כאמור , כנושא הת'רד יש לי שאלה לגבי המוזכר לעיל. עד כמה זה נחשב "טמפרטורות טובות" בזמן מאמץ למעבד הנ"ל ? אני מתכוון - לאחר העלאת מתחים וOC מכובד ביותר ? למי שיודע ויוכל לעזור לי לסחוט את המפלצת ולהגיע ל260mhz בבאס בתקווה...רק אני צריך לדעת מה ההגבלה המומלצת של החום במאמץ !! מי שיודע ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו - בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום ברשותי מחשב חדש (אתם יכולים לראות מפרט בפרטים שלי בצד) עם מערכת קירור של TUNIK ובנוסף 2 מאווררים (קדמי 600 סיבובים ואחורי 1600 סיבובים - צמוד לTUNIK) כאשר אני מפעיל את התוכנה של SPEEDFAN אני רואה את הנתונים הבאים: temp1: 34c temp2: 30c temp3: -2c temp: 0c hd: 31c core0: 44c core1: 42c core2: 39c core3: 39c נתונים אלה ללא מאמץ. שאלתי הראשונה האם אלה הם טמפרטורות מתאימות לנתונים של המחשב? (הTUNIQ הוא נמצא באמצע כלומר לא על המקסימום שלו - כי אז הוא מרעיש) שאלתי השניה היא כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא מעלה לי הודעה קטנה בצד ליד השעון שאומר משהו על ההארד דיסק: sensor detected משהו כזה ההארד דיסק שלי הוא של western digital מדגם 500gb aaks-65yga0 ולפעמים יש לי איתו קצת רעשים…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  18. יש לי Leadtek Extreme 6600GT עכשיו במנוחה יש לו 47 מעלות ובמאמץ(פאר קרי על הכי גבוה רזולוציה 1600X1200) הוא 83 מעלות! זה בסדר או שזה חם מדי? דרך אגב הוא מקבל 3911 ב-3DMARK ללא OC שזה גבוה מהרגיל נכון?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. עשיתי למעבד אוברקלוק 2.6@3.0 עשיתי בדיקת מאמץ ב s&m במנוחה הטמפרטורה על 34 מעלות במאמץ 62 יש לי תמאוורר הרגיל של המעבד רציתי לדעת עם הטמפרטורות טובות מה אתם אומרים? נ.ב הבדיקה עברה בהצלחה בלי שום שגיאה הבדיקה ערכה בערך 45 דקות תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 389 צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם . הפעלתי את התוכנה OCCT שתאמץ לי את המחשב. מהנתונים שהיא עשתה הטמפ' המקסימלית הגיעה ל-55 מעלות לאחר כ-21 דקות של מאמץ . זה יציב ? כי לפי מה שרשום באחד מהאשכולות הנעוצים פה שטמפ' לא אמורה לעלות על 50 מעלות . אז עדיין זה יציב ? תודה לכולם. העלתי תמונה מהבדיקה וכל זה : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by XpideR,

שלום יש לי תמעבד e7200 עם קירור סטוק והגעתי ל 3.6 ghz עכשיו הטמפרטורות הן במצב מנוחה 37 מעבד ו50 כל ליבה לפעמים פחות בצעתי בדיקה בocct אחרי 40 שניות זה אומר שהמעבד חם מדי והוא מגיע לשבעים מעלות אבל אני בודק באוורסט והוא על 56 והליבות על 70 אז השאלה שלי היא אם זה בודק לפי הליבות ולא לפי המעבד ? כי המעבד קר יחסית הוא לא מגיע ל60 אפילו וזה עוצר תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Director,

הסתכלתי בתוכנה SpeedFan וראיתישכמעט כל הטמפרטורות עוברות את המקסימום . אז העלתי לכם תמונה : הראשון מצב עמוס והשלישי במצב מנוחה :\ מה אתם אומרים ? מתי ישרף המעבד או כל משהוא אחר במחשב .. ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by eladrevach,

המעבד שלי i5-750 באוברקלוק של 3.6 במנוחה הוא על 37 מעלות במאמץ של שעה occt הוא מגיע ל65 הטמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Oranili,

האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -

• 7 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים